Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Couples Choice - Couple's Vibrator

TESTIRAPORTTI

Tämä tuote jakoi testaajaparien mielipiteitä. Kun toiselle parille tuote oli täysi ohilyönti, sai toinen pari siitä paljon iloa ja nautintoa. Lue mielenkiintoiset testiraportit ja katso voisiko tuote sopia sinulle ja kumppanillesi.

DoggyFashionAviopari 30 v.

Couples choice parivibraattori oli tämänkertainen testattava tuotteemme. Pakkauksessa olevat kuvat kertovat itsessään jo olennaisen siitä, että mihin tuotetta tulisi käyttää. Tuote koostuu pitemmästä ja lyhyemmästä sauvasta, jotka ovat pienellä välikappaleella kiinni toisissaan. Kuvissa on hyvin siis kuvattu käyttötarkoitus näille kahdelle eri päälle: Pidempi ja jäykempi varsi menee pilluun, kun puolestaan lyhyempi ja joustavampi valintansa mukaan joko anukseen tai sitten värisemään klitorista vasten. Onpa kuvissa jopa muutama asentovinkki, jos sellaisia sattuu kaipaamaan.

Itse tuote on valmistettu vaaleanpunaisesta samettisen pehmeästä silikonista. Pitempään varteen on myös tehty eräänlainen ura/puolitunneli penistä tai miksei dildoakin varten. Tuossa urassa on myös kiihotusnystyt penistä varten, mutta muuten muotoilu on sinänsä pidetty yksinkertaisena. Tuotteessa on akku, joten paristojen kanssa ei tarvitse leikkiä. Latausjohdon paikka on helposti löydettävissä ja se on tehty vesitiiviiksi, mikä helpottaa puhdistusta, koska tuotteen pois pestä helposti kokonaan esim. juoksevan veden alla. Erilaisia värinätoimintoja löytyy 10 kappaletta kevyemmästä hyvinkin voimakkaaseen värinään sekä erilaisiin rytmeihin. Rytmeistä löytyy myös tila, jossa molemmat päät värähtelevät eri tahtiin. Jo ihan alkututkiskelussa huomiota kiinnitti nimenomaan värinän voimakkuus, se tuntui jo käsissäkin hyvin intensiiviseltä, mikä lupaili hyvää itse käyttöä ajatellen.

Sittenpä itse asiaan, eli testipuuhiin. Esileikin ohessa klitorista pystyy kiihottamaan molemmilla päillä vuoron perään liu.uttamalla vibraattoria turvonneiden häpyhuulien välissä märässä pilluvaossa. Nopeasti kuitenkin pitempi pää löytää tiensä syvälle pilluun, jolloin pienempi pää taipuu sopivasti klitoriksen kohdille. Värinän voimakkuus on hyvin intensiivistä, minkä huomaa nautinnosta vääntelehtivästä kehosta. Hetken tätä katsellessa ja masturboiden mies lisää liukuvoidetta kovan kalunsa päähän ja alkaa varovasti työntyä sisään pilluun vibraattorin seuraksi. Näin pillu tuntuu erityisen tiukalta ja värinä käy oikein hyvin myös terskaan. Samaan tahtiin, kun penis penetroi pillua, työntyy vibraattorin toinen pää lähemmäs ja lähemmäs klitoriksen huippua. Syvään sisään työntyessä värinä osuu juuri oikeaan paikkaan klitoriksessa, jolloin nainen laukeaa hyvin nopeasti ja voimakkaasti, mikä saa pillun sykkimään niin, että mies tulee myös saman tien.

Tuotetta voi tosiaan myös käyttää niin, että tuo pienempi pää työnnetään anukseen. Pää ei ole erityisen suuri, joten sen saa helposti asennettua paikalleen liukuvoiteen kera. Väliä sauvojen välille on myös jätetty sopivasti. Näin päin asennettuna ja takaapäin yhtyessä mies saa hyvin stimulaatiota penikselleen. Varsinkin vuorottelevan värinän rytmi tuntuu erityisen hyvälle, koska ne tulevat eri voimakkuudella värinän lähteen sijainnista riippuen. Vaikka tämä tuote ei sisällä kaukosäädintä, saa värinäasetuksen helposti vaihdettua yhtymäkohdassa olevasta painikkeesta aktin aikanakin.

Kaikkinensa voisi sanoa, että kyseessä on erittäin laadukas tuote, joka tarjoaa nautintoa molemmille osapuolille. Toki nainen voi käyttää sitä yksinkin masturboidessa, mutta parin kanssa se pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Pieni miinus on annettava siitä, että lyhyempi vibraattoripää voisi olla vielä jopa hieman taipuisampi, koska nyt se ei tahdo taipua kunnolla klitorikselle sen ollessa näin päin asetettu. Tällöin myös yhtyminen hieman hankalaa, kun pitempi varsi ei pääse menemään niin syvälle joustamattomuuden vuoksi. Toisaalta liian periksi antavana sen anaaliin laitto puolestaan voisi vaikeutua, joten jonkinlaista kompromissia tässä on varmasti haettu.

Suosittelemme tuotetta ehdottomasti pariskunnille, jotka haluavat perusjyystöönsä "sitä jotakin" lisää. Tosin ensin kannattaisi olla tutustunut esimerkiksi anaalitappien käyttöön. Myös naisen sooloseksiin tuote on varmasti oikein sopiva lisä.

Kirjoittanut: DoggyFashion
GottlichPari, M26, N 36.

Saimme testattavaksemme tämän parivibraattorin, jota myyntipuheiden perusteella voisi luonnehtia mielenkiintoiseksi, mutta totuus oli jotain aivan muuta.

Kyseinen vibraattori oli pakattu laatikkoon, jonka ulkonäköön ei oltu viitsitty juurikaan panostaa, mutta eihän kirjaakaan tuomita kannen perusteella, eihän? Pakkauksesta päältä löytyvä magneetilla kiinnittyvä kurkistusluukku tosin oli hauska lisä. Laatikon ympäriltä löytyy kuvia, jotka antavat hieman osviittaa siitä, että miten tuotetta tulisi käyttää.

Laatikon sisältä löytyi itse laitteen lisäksi latausjohto ja perinteiset turvallisuusohjeet.

Tuotteessa ei ole magneettikiinnitteistä laturia, kuten monissa muissa välineissä nykyään.

Väline itsessään näyttää kahdelta lyhyeltä lonkerolta, todella yksinkertainen muotoilu ja vain yksi näppäin niille, jotka pitävät helppokäyttöisyydestä. Melko koominen, jonkinlaisen purulelun näköinen.

Tuotteesta löytyy siis kaksi vartta: Pitkä ja kova
Lyhyt ja taipuisa

Lyhyen ja omaan makuun säädettävän varren taittokohta tuntui heti alkuunsa siltä, että todennäköisesti vielä napsahtaa poikki, kun riittävän usein asentoa vaihtaa. Vielä sellaista ei ole tapahtunut, mutta tunnelmaa laadukkuudesta ei niinkään välittynyt.

Varsien kovat päät ovat mahdollisesti jopa liian kovat monille, sillä varsien päissä ei ole juuri minkäänlaista pehmustavaa kerrosta.

Myyntipuheissa tästä vibraattorista löytyy myös "peniksen ympärille kietoutuvat siivekkeet", jotka todellisuudessa ovat aivan liian löysät ja lyhyet lärpäkkeet,, jotta vibraattori voisi pysyä peniksessä kiinni mitenkään päin, vaikka tuotekuvista saakin vaikutelman ihanan helposti mukana roikkuvasta apuvälineestä.

Kyseisen vibraattorin kanssa kohtasimme myös, jälleen kerran, saman ongelman, joka tulee vastaan aivan liian usean vibraattorien kanssa. Tuotteesta kyllä löytyy erilaisia värinäohjelmia, vaikka millä mitalla, kaiken kaikkiaan kymmenisen kappaletta, mutta värinän voimakkuudelle ei ole minkäänlaista säätömahdollisuutta ja täysillä tehoilla alusta alkaen väriseminen tuntuu ainakin meillä, uskoakseni myös monilla muilla, vähän liioitellulta.

Jos jotakin hyvää täytyy sanoa, niin tämän vibran kanssa ei tarvitse käydä kaikkia ohjelmia läpi laitteen sammuttamiseksi, vaan pitkä painallus virtanäppäimestä riittää.

Terskan stimulointiin tämä kyseinen vibra soveltuu hyvin, jos yhdellä teholla väriseminen ei häiritse. Tosin, siihen hommaan sopii melkolailla mikä tahansa vibraattori.

Valitettavasti tällä kertaa arvostelu on silkkaa valittamista, sillä kyseinen tuote oli ainakin meille aivan täysi ohilyönti ja olemme äärettömän tyytyväisiä, ettemme käyttäneet tähän tuotteeseen omia rahojamme.

Kirjoittanut: Gottlich
Edellinen arvio: Pumped - Extreme Power moottoroitu penispumppu Seuraava arvio: Colours - Pride Wave dildo
v