Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Colours - Pride Dildo Wave 6"

TESTIRAPORTTI

Tästä sauvasta tuli kertaheitolla testaajien lempisauva. Pride-värein varustettu dildo on testaajien mielestä nykyaikainen, simppeli ja trendikäs. Monikäyttöistä ja laadukasta dildoa on ilo käyttää ja se on juuri sopivan kokoinen.

RedscorpioNaispari, 33 v. ja 39 v.

Saimme tällä kertaa arvosteltavaksi hyvinkin perinteisen lelun, joskin selkeästi nykypäivään sopivalla kuosilla väritettynä ja muotoiltuna. Kotiin saapui siis Colours - Pride dildo Wave 6".

Moottoroimaton silikonisauva sateenkaarikuosissa ja nimensä mukaisesti aaltomaisilla kurveilla ryhditettynä.

Paketti, jossa uusi lempisauvamme saapui, oli sekin nykyaikainen, simppeli ja trendikäs. Ei siis mitään valitettavaa siltäkään osin. Pakkaukseen oli selvästi panostettu ja kuosi oli hillitty sekä kaunis.

Silikoninen perus-sauva on mielestämme aina takuuvarma hankinta lelulaatikkoon, eikä metsään mennä tämänkään kohdalla. Kurveista jos vähänkin tykkää, on tämä kaveri kokeilun arvoinen. Koska kyseessä on kannallinen sauva, (kanta toimii myös imukuppina) voi sen kiinnittää halutessaan, vaikka strap-on valjaisiin ja näin mekin toimimme.

Aina ei tarvita päristintä ja suristinta, joskus sitä oikein kaipaa tällaista rauhallisempaa soutelua ja kyllä näillä aalloilla saa merenkäynnin yltymään jopa hurjaksi. Yksi parhaista puolista näissä leluissa on käytössä kesto. Ei ole akkuja, pattereita, irtoavia osia eikä muutakaan ylimääräistä. Pesukin on niin helppoa, ettei helpommaksi mene.

Silikoni on laadukas, kestävä, ihoystävällinen ja helppohoitoinen materiaali, kunhan muistaa ettei säilyttele silikonileluja "paljaaltaan" toistensa seurassa, ettei tapahdu niin sanottua tahatonta yhteen sulautumista.

Lelun koko on mielestämme juuri passeli, ei liian pieni muttei mikään jätti melakaan. Eli uppoaa varmasti vähän pienempäänkin reikään, ja kannan ansiosta turvallisesti myös sinne takaportin puolelle, eli sukupuoli rajoituksiakaan ei tämän kanssa vastaan pitäisi tulla.

Loppu yhteenvetona todettakoon, että tämä oli juuri sitä mitä odotimmekin, kaikin puolin piristävä, monikäyttöinen ja laadukas lelu. Hyvän tuntuinen, näköinen ja helposti lähestyttävä kokonaisuus, joka ei jättänyt kylmäksi. Varmasti sopii hyvin aloittelijoille pirteän, leikkisän ja "kiltin" ulkonäkönsä vuoksi.

Sen verran hauskan näköinen tapaus on kyseessä, että tekisi melkein mieli jättää käytön välissä yöpöydälle esille, tietenkin pestynä.

Samaa väri sarjaa meiltä löytyy ennestään jo M kokoinen pepputappi, joten laatua osasimme kyllä tältä odottaakin. Aivan ihanan pehmeä ja siloinen materiaali, joka lämpenee mukavasti kehon mukana. Tai voihan sen, vaikka kylmentää nakkaamalla jääkaappiin, jos tykkää lämpötiloilla kikkailuista.

Meillähän silikoni on aivan ehdoton lelujen lempimateriaali ja näissä leluissa se tuntuu olevan todella laadukasta seosta.

Loppu arvosanaksi annoimme yhteistuumin 5/5. Ja sitä ei tarvinnut sen enempää edes äänestää, sen verran tyytyväisiä olimme tähän molemmat.

Kirjoittanut: Redscorpio
Edellinen arvio: Couples Choice - Couple's Vibrator Seuraava arvio: ZENN - PowerMate 2 masturbator