Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Pumped - Extreme Power moottoroitu penispumppu

TESTIRAPORTTI

"Plussaa tälle penispumpulle voi antaa helppokäyttöisyydestä, imutehosta ja helpoista erektioista. Myös automaattinen pumppaus on iso plussa". Testaajamme suosittelee tuotetta jokaiselle, joka haluaa kokeilla peniksen kehittämistä tai jolla on erektion kanssa ongelmia.

CupidoMies 29 v.

Ei ole erektion saaminen ollut koskaan helpompaa! Pumped - Extreme Power Auto Pump hoitaa kalun juhlakuntoon puolestasi muutamassa sekunnissa. Tällä automaattisella penispumpulla voi joko kehittää penistä pidemmäksi ja paksummaksi tai sitä voi käyttää erektiohäiriöiden hoitoon imemällä mekaanisesti veren penikseen ja pakottamalla peniksen erektioon.

Penispumppu kootaan neljästä osasta - sylinteristä, automaattipumpusta, letkusta ja sinetistä. Sylinteri on valmistettu läpinäkyvästä kovamuovista ja sitä on saatavilla kahdessa eri värissä, kirkkaana ja tummana. Sylinteri on reilu 20 senttiä pitkä ja noin 6 senttiä leveä, joten isommatkin penikset mahtuvat sisään. Sylinterin kyljessä on mitta-asteikko, josta voi seurata peniksen pituuden kehitystä pumppua käyttäessä. Automaattipumppu on ladattava ja siinä on kaksi painiketta - toisesta säädetään virtaa ja imutehoa, toisesta vapautetaan sylinterin paine. Pumppu ladataan mukana tulevalla kaapelilla. Letkuosa sylinterin ja pumpun välillä on melko lyhyt, mutta mielestäni tällaiseen välineeseen ei pitkää letkua tarvitse, koska penispumppua ei yleensä käytetä itsetyydytykseen. Letkuosa vaikuttaa kestävälle ja pysyy sekä sylinterissä että pumpussa kiitettävän hyvin kiinni. Sinettiosa venytetään sylinterin toiseen päähän ja penis työnnetään sinettiosan lävitse sylinteriin, jotta sylinteristä tulee ilmatiivis. Sinettiosa on melko tiukka, noin peukalon paksuinen, joten pumppu soveltuu myös löysälle tai pienelle penikselle. Keskivertoa hieman paksumpaa penistä (allekirjoittaneen ympärys on n. 14,5 cm) sinetti kiristää erektiossa lievästi, mutta samalla se toimii penisrenkaana pitäen veren peniksessä. Penispumpun mukana tulee myös oikea penisrengas, jota voi käyttää pumppaamisen jälkeen apuna erektion säilyttämiseksi.

Mainitaan nyt rehellisesti, että penispumpulla et kasvata peniksestäsi jättimäistä. Mutta pientä kokokehitystä on säännöllisellä käytöllä mahdollista saavuttaa - itse huomasin pumpatessa noin senttimetrin enemmän pituutta normaaliin erektiopituuteen verrattuna. Paksuutta en osaa arvioida silmämääräisesti, mutta ainakin näppituntumalla pientä kasvua silläkin saralla oli havaittavissa käyttökertojen jälkeen. Suurin ero tuli erektion jälkeiseen turvotukseen - pumppaamisen jälkeen penis oli huomattavasti normaalia kookkaampi useita tunteja vielä löysänäkin. Tehoa tästä pumpusta löytyy ihan kiitettävästi, eikä lopputulos jää imutehosta kiinni. Itse käytin pumppua pelkästään pienimmällä asetuksella, koska jo sillä sain pumpattua peniksen aivan äärirajoille asti. Kertaakaan ei pumpusta loppunut imuteho ennen kuin turvotus alkoi tuntua epämukavalle ja lopetin pumppauksen itse. Tällaisten lelujen kanssa on syytä aina kuunnella omia tuntemuksiaan. Jos käyttö on kivuliasta, kannattaa se lopettaa ja kokeilla myöhemmin uudelleen pienemmällä imuteholla. Pientä epämukavuutta voi pumppaus kuitenkin aiheuttaa ja se on täysin normaalia.

Suosittelen käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta penistä pumpatessa. Liukuvoide helpottaa peniksen liukumista sinetin lävitse sisään ja parantaa sinetin tiiveyttä. Penis saattaa myös ottaa vahingossa kiinni sylinterin seinämiin erektion kasvaessa, jolloin liukuvoide vähentää kitkaa ja auttaa penistä liukumaan suoraan. Muutamalla kerralla pumppua käyttäessäni penis .jäi jumiin. sylinterin seinämään ja imu alkoi tuntua kivuliaalle nopeasti. Ainoa apukeino oli lopettaa imu ja yrittää alusta tai käyttää liukuvoidetta. Toisena vinkkinä suosittelen vetämään nahkan ja kivespussin mahdollisimman taakse ennen pumppausta - omissa testeissäni sain pari kertaa vahingossa imettyä osan kivespussista sinetin väliin, joka tuntui hyvin epämukavalle. Onneksi paineenvapautuspainike toimii melko nopeasti, joten sitä voi käyttää paniikkinäppäimenä imun alkaessa tuntua ikävälle.

Kuten jo aiemmin mainitsin, ei penispumppua ole tarkoitettu itsetyydytykseen ja en tällä mitään orgasmeja lähtenytkään hakemaan. Sen sijaan heikkoon erektioon tai peniksen kehitykseen tätä on suotavaa käyttää. En ole mikään peniksenkehitysekspertti, mutta itse käytin tätä pumppaamalla peniksen täyteen erektioon noin puoleksi minuutiksi, jonka jälkeen vapautin paineen ja toisin saman muutaman kerran per sessio. Nuorena miehenä ei minulla erektio-ongelmia ole, mutta uskon, että tästä voi saada apua erektio-ongelmiin, koska ainakin itse sain erektion pumpattua todella nopeasti. Pumpatun erektion voi säilyttää käyttämällä vaikkapa lelun mukana tullutta penisrengasta apuna: sujauta penisrengas sylinterin päälle, pumppaa erektio itsellesi ja liu.uta penisrengas peniksen tyveen. Näin saat pidettyä suurimman osan verestä peniksessä, ja erektio säilyy kovempana huomattavasti pidempään. Tällä lelulla voi pumpata myös muita herkkiä alueita - esimerkiksi nännipumppuna tämä toimii ihan yhtä hyvin kuin penispumppunakin. Omat nännini eivät ole kovinkaan herkät enkä saa niiden hyväilystä juuri mitään irti, mutta tiedän ihmisiä, ketkä varmasti nauttisivat nännien imemisestä. Ja jos oikein mielikuvitusta käyttää, niin voihan tätä käyttää kuppaamiseenkin.

Plussaa tälle penispumpulle voi antaa helppokäyttöisyydestä, imutehosta ja helpoista erektioista. Myös automaattinen pumppaus on iso plussa, itse en tykkäisi käyttää käsikäyttöistä penispumppua. Miinusta omaan makuun hieman liian tiukasta sinetistä, joka tosin on ymmärrettävästi pienehkö, jotta lelun käyttö onnistuu myös pienemmillä peniksillä. Suosittelen lelua jokaiselle, joka haluaa kokeilla peniksen kehittämistä tai jolla on erektion kanssa ongelmia. Ja miksei vaikkapa mukaan CBT-tyyppisiin (penis- & kiveskidutus) BDSM-leikkeihinkin?

Kirjoittanut: Cupido
BlowoutPari 40+

Paketti toi tällä kertaa mukana penispumpun. Aikaisempaa kokemusta vempeleistä ei ollut, mutta epäilevästi niihin olen suhtautunut, kun niistä olen lukenut. Joten eipä muuta kuin rohkeasti availeen pakettia.

Itse tuote tuntui aluksi hieman ihmeelliseltä viritykseltä. Tuntui että oli mallia "made in china halvalla". Kuitenkin ominaisuuksia löytyi, esimerkiksi moottorilla toimiva alipainepumppu. Tämän kanssa olikin kiva leikkiä ihan muutenkin kuin itse penispumpun kanssa. Lapsi se on terve, kun leikkii. Pumppu on yllättävän tehokas, etenkin siinä käytössä mihin se oli tarkoitettu.

Itse testisessio oli aika erikoinen näin rehellisesti sanottuna. Kun vehkeen sai työnnettyä sylinteriin, niin itse pumppaaminen oli helppoa ja tuntui että pumpussa oli ehdottomasti liikaa tehoa ainakin tällaiselle aloittelijalle. Lisäksi kun englanninkielinen ja suomenkielinen ohjekirja tuotteesta puuttui, joutui hakemaan jotain yleisohjeita internetistä. Ohjeiden puuttumisesta iso miinus, sillä mikäli oikein ymmärsin niin etenkin automaattipumpuilla voi saada jopa hetkellistä vauriota aikaiseksi. Painetta joutui hakemaan paljon ja tuntui että koko ajan on liikaa painetta. Oli todella vaikea saada pieni määrä painetta pumppuun. Näin aloittelevalle sopisi varmasti paremmin sellainen pumppu, jota käytettäisiin ihan käsipelillä.

Pumppu itsessään kuitenkin sinällään toimii, mutta se kaksijakoisuus tuli itselle siitä, että kun pumppua koitti äheltää pois, niin se oli jopa hieman kivuliasta. Lisäksi en oikein itselleni löytänyt tästä mitään hyötyä, sillä tappi oli ihan yhtä tanassa ilman pumppuakin. Mukana tuli myös penisrengas, joka oli minun mielestä ainakin aika turhake. Esimerkiksi kaalimadon omat penisrenkaat, joita on aikaisemmin tullut testattua, oli paljon parempia. Ja hintaa niillä taisi olla vitosen luokkaa.

Kokonaisuutena pumpusta jäi halpa ja huonohko fiilis. Kivuliaisuus alapäässä pumppua irrottaessa (sen liukkarin kanssa tietysti) oli todella iso miinus. En tiedä onko tämä pumppujen mersu vai lada, mutta ainakin minulle siitä jäi iloksi erillinen alipainepumppu. Kai sillä ainakin jonkun vaatesäilytyspussin joskus imee ilmasta, ellei muuta.

Tämä ehkä sopii hieman kokeneemmalle pumppaajalle paremmin tuon automatiikan johdosta. Epäilen kuitenkin, että siihenkin on parempia vempeleitä tarjolla. Tämän kanssa minusta ei ainakaan pumppufania tullut.

Arvosanat kouluasteikolla:
Kokeneemmalle pumppaajalle: 7
Aloittelevalle pumppaajalle: 5

Kirjoittanut: Blowout
Edellinen arvio: Toy Joy - Magnum Opus Supreme -panokone Seuraava arvio: Couples Choice - Pariskuntavibraattori
v