Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fucking Machine panokone

TESTIRAPORTTI

Tämän tuotteen parasta antia ovat handsfree-nautinto, imukupin mahdollistama kiinnityksen monipuolisuus, dildon koko ja kaukosäädettävyys. "En varmaan tätä lähemmäksi todellista yhdyntää ole välineillä päässyt!"

JäniinitPari, 25 v.

Tällä kertaa testasimme U2Toys:n valmistamaa pienikokoista panokonetta, RC Fucking Mahcine:a. Laite on todellakin panokoneeksi todella kompakti ollessaan vain 30 cm pituinen sisäasennossaan. Entuudestaan meillä kummallakaan ei ollut panokoneista kokemusta, joten lelu otettiin mielenkiinnolla vastaan ja testaamista odotettiin innolla. Paketin mukaan lelusta löytyy työntönopeuksia kolme, värinäohjelmia seitsemän, matkalukitustoiminto kiusallisten tilanteiden ehkäisemiseksi sekä kauko-ohjain . ominaisuuksiltaan lelu täyttää siis paperilla kaikki laadukkaan lelun vaatimukset vesitiiviys pois lukien.

Tavanomaisista panokoneista poiketen testaamamme lelu kilpailee pienellä koollaan. Tämän ansiosta lelussa ei ole varsinaista runkoa tai jalustaa vaan se voidaan kiinnittää imukuppijalalla kaikille sileille pinnoille. Jalan ja dildon välinen kulma on säädettävissä kiristysruuvilla, joten panokulma on säädettävissä käytännössä mihin tahansa asentoon pystysuoran ylä- ja ala-asennon välillä. Tämä tarkoittaa mahdollisuutta kiinnittää kone seinään, lattiaan tai vaikka sohvapöydän pohjaan, jos vain pinnan materiaali sopii imukupille. Pintoihin kiinnittäminen tarkoittaa monipuolisten käyttöpaikkojen lisäksi myös kuitenkin sitä, että esimerkiksi ovet resonoivat lelun mukana ja varsinkin suurimmilla tehoilla tämä tarkoittaa melko kovaa ääntä. Salaisiin sessioihin tämä lelu ei siis sovellu. Kompakti koko tarkoittaa myös sitä, että tuplapenetraatioon lelun soveltaminen on varmasti mahdollista, mutta vaatii asentojen kanssa luovuutta ja liikkuvuutta.

Ei siis muuta, kuin lelu lataukseen ja imukupille sopivia pintoja etsimään! Ensimmäiseksi lelua pääsi testaamaan mies omissa leikeissään. Dildon koko osoittautui sopivaksi ja työntöpituuskin tuntui olevan juuri sopiva. Imukuppi ei kuitenkaan pysynyt mattapintaisessa sängynpäädyssä muutamaa työntöä kauemmin useasta yrityksestä huolimatta. Lelun käyttäminen yksin ilman imukuppijalkaa osoittautui todella vaikeaksi, sillä lelun kokonaispituuden takia kahvaan on vaikea ylettyä. Tällä kertaa lelun käyttö jäikin pääasiassa alkulämmittelyksi, sillä kävi selväksi, että imukupille sopivia pintoja olisi testattava etukäteen.

Seuraavalla kerralla panokonetta testattiin yhdessä suhteen kauniimpaan osapuoleen. Ensimmäisestä kerrasta viisastuneena siirsimme sängyn liukuovikaapin viereen, jotta imukupin pitävyys ei aiheutuisi ongelmaksi. Tämän jälkeen ensiksi alkulämmittely orgasmiin asti tutuilla konsteilla ja sen jälkeen munannälkäinen nainen selälleen jalat kohti kattoa ja moottoroitua kyrpää sisään! Alkuvalmistelut, eli sopivan korkeuden löytäminen imukupille ja panokulman asettaminen sujuivat huomattavasti helpommin kaksin, mutta veivät silti jonkin verran aikaa. Asennon vaihto oli myös melko hidas prosessi, mutta sen päätteeksi myös takaapäin penetrointi todettiin oikein toimivaksi konfiguraatioksi. Myös vaimoke piti dildon kokoa ja työntönopeutta sopivana, mutta dildon kärjen muotoilu .terskan. juuresta tuntui ajoittain liian terävältä ja sen takia jopa kipeältä ulos tullessa. Sopivan syvyyden ja asennon löytymisen jälkeen lelu osoittautui kuitenkin miellyttävän tuntuiseksi.

Myöhemmin lelua kokeillessamme huomasimme, että vaikka suihkun seinät ja lattia, vaatekaapin liukuovi ja keittiön pöytä olivat kaikki toimivia paikkoja lelulle, oli lelu silti selkeästi penetroitavalle miellyttävimmän tuntuinen silloin, kun partneri pitää sitä kädessä ja voi tällöin heti korjata asentoa ja kulmaa tarpeen mukaan. Lisäksi myös panoliike muuttuu tällöin sulavammaksi ja paremman tuntuiseksi. Tällöin myös penetroitava voi käyttää kaukosäädintä ja pitää ohjat käsissään värinän ja nopeuden osalta. Tästä huolimatta varsinkin visuaalisesti erittäin toimivaksi asetelmaksi havaittiin lelun kiinnittäminen seinäpeiliin niin, että dildo penetroi naista takaapäin tämän ottaessa samalla suihin mieheltä, joka voi nauttia maisemista peilin kautta.

Panokoneen tehoa ja värinää pidimme molemmat kohtalaisena, mutta meille molemmille erityisesti värinä tuntui olevan hieman vaisu ja liian korkealla taajuudella, tosin värinä ei tämän lelun ykkösvaltti olekaan. Penetraationopeudet olivat myös sopivia, mutta vielä yhtä kunnon ryskytysvaihdetta olisimme toivoneet. Imukuppi toimi kuitenkin odotettua paremmin ja tärkein huomio, joka helpotti lelusta nauttimista meillä, oli se, että sopivan imukupin paikan löydyttyä kulmasäätöä ei kannata lukita, jolloin pienet luonnolliset liikkeet ovat mahdollisia ja lelu kääntyy jalustassaan mukana. Erityisen tärkeää tämä on liukasteen käydessä vähiin, sillä pariin otteeseen meillä lelu jämähti paikalleen, kun se ei jaksanut työntyä kovimmalla nopeudella pohjaan asti. Pienellä asennon korjauksella ja liukkaria lisäämällä penetrointi kuitenkin jatkui heti ongelmitta.

TL;DR
Mikä? -Imukupilla mihin tahansa kiinnitettävä kauko-ohjattava vibraattorilla varustettu panokone
Hyvää? -Kiinnityksen monipuolisuus, kaukosäädin, kompaktius ja dildon koko
Huonoa? -Asennon löytäminen haastavaa, värinä hieman vaisu ja "taju kankaalle" -nopeus puuttuu
Kenelle? -Kaikille, jotka haluavat tutustua edullisemmin panokoneiden maailmaan, tai jotka haluavat helposti säilytettävän/kuljetettavan panokoneen

Auttaa akuuteimpaan panetukseen, mut ei korvaa oikeeta miestä.

Kirjoittanut: Jäniinit
PeppufantasiaaN30v

Fucking Machine-vibraattori, tarvitseeko sanoa enempää. Tämä Fucking Machine-vibraattori lupailee jo nimellään paljon.

Paketista kuoriutui silikoninen, n.30 senttinen musta Fucking machine-vibraattori. Mukana myös imukuppi, langaton kaukosäädin ja USB-kaapeli. Lataus kävi kaapelilla helposti. Harmitti vain, että piti odottaa erikseen vibraattorin ja kaukosäätimen latausta, koska mukana oli vain yksi kaapeli.

Imukuppi oli helppo kiinnittää vibraattoriin ja se oli melko helppo saada kiinnitettyä tasaiselle pinnalle. Imukuppi myös uudelleenkiinnittyi hyvin. Lattiaan ja vessan kaakeliin imukuppi jäi ainakin hyvin kiinni.

Parasta tässä vibraattorissa on se, ettei sitä tarvitse itse liikutella, vaan se työntää itseään sisään. Vibraattori pystyy tekemään 6 sentin pituista työntöliikettä kolmella eri nopeudella. Lisäksi vibraattorin kärjessä on toinen moottori, joka saa kärjen värisemään seitsemällä erilaisella rytmillä.

Iskin vibraattorin kiinni lattiaan. Imukupin nivel kääntyy 180 astetta, joten sen sai helposti aseteltua hyvään kulmaan. Laitoin vesipohjaista liukkaria ja lyhyen itseni lämmittelyn jälkeen asettelin itseni työntöetäisyydelle ja laitoin laitteen käyntiin. Työntöliike toimi kivasti ja kärjen värinästä sai lisäkiihoketta menoon. Itse käytin vielä lisäksi klitoriskiihotinta maximoidakseni nautinnon. En varmaan tätä lähemmäksi todellista yhdyntää ole välineillä päässyt.

Iso plussa siitä, että kahdella moottorilla oli omat virtapainikkeet, joten pystyin valitsemaan myös vain joko työntöliikkeen tai kärjen vibran. Keihäsmäinen kärki olisi saanut olla itselleni paksumpi. Handsfree-nautinnon saaminen oli kyllä aivan parasta. Voi vain nauttia menosta, eikä itse tarvitse tehdä nautinnon eteen juuri mitään.

Pidetään itsemme lämpimänä ;)

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: JO - H2O Jelly Maximum, 120 ml Seuraava arvio: Rebel Masturbator with 2 Functions