Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fun Factory Sundaze - Pulsaattori

TESTIRAPORTTI

Kolme naista suorastaan ylistivät Fun Factoryn uutta ja erilaista Sundaze-vibraattoria. Tämän välineen ohjelmat eroavat edukseen muista. Hyvin toisistaan poikkeavat jyskytykset, nytkytykset ja värinät stimuloivat kehon eri kosketushermoja ja sekös on vasta ihanaa ja nautinnollista. "Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Vuoden, jollei vuosikymmenen paras vibra!"

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.

Uuden lelun saanut pikku-Raija on...

Nyt onkin moni asia kohdallaan, mikäli potee Raijan lailla pientä maailmantuskaa. Fun Factory vakuuttaa, että tuotteen ovat valmistaneet kunnon tienestiä nettoavat onnelliset saksalaiset, hikipajassa roposilla raatavien riistotyöläisten sijasta. Ihanko mainittiin silikoninkin olevan lähellä kasvatettua? Ihanaa!

Postissa tullut pakkaus on tyylikäs ja salonkikelpoinen ja sisältä paljastuu erittäin laadukkaan oloinen suristin. Pinta on miellyttävä ja "kärkiosa" hiukan inhimillisenkin oloinen joustavuudessaan. Pian käy ilmi, että Sundaze ei ole makkaraperunat pikaiseen täyttymykseen, vaan pikemminkin brunssi pitkän kaavan kautta, eikä sillä todennäköisesti ratkea pikapanetus kodinhoitohuoneessa pyykkivuoren takana lasten katsoessa piirrettyjä. Sundaze esittelee Raijalle uuden konseptin "slowgasmista". Neurotieteitäkin sivuavan pakkausselosteen mukaan nyt kutkutellaan useamman sortin tuntohermopäätteitä kullekin tyypille räätälöityjen stimulanssien avulla.

Mikäli on tottunut ja mieltynyt klitsun suoraan ja tarvittaessa voimakkaaseenkin stimulaatioon Boschin sinisen sarjan vibralla, on tuntemus Sundazella aivan erilainen, vaikka se pakkauksen mukaan on tarkoitettu sisäisen lisäksi myös ulkoiseen stimulaatioon. Saattaa olla, että tehosuristelija on turruttanut jo neuroninsa yhden sortin jyrinään ja Sundazen kanssa täytyy oppia rauhoittumaan, kuulostelemaan ja fiilistelemään, mikä ei aivan täysin vielä sujunut lyhyen ja hektisen testijakson aikana.

Parhaat fiilikset tulivat kombokäytöstä niin, että Sundazen tuikkasi luolaan mouruamaan ja kutitteli klitorista vielä siihen päälle standardisuristimella -molempi parempi. Eri ohjelmia on moneen makuun ja tehotasojakin riittää, mutta kovin valtavia eroja näiden välillä ei ole. Tehoja voisi masiinaan mahduttaa jopa hieman enemmänkin.

Vesileikeistäkin tykkäävä Raija iloitsee tuotteen vesitiiviydestä. Tästä eteenpäin kylpyamme-aika pitenee entisestään. Ja jos jotain negatiivista tuotteesta hakemalla hakee, niin lataus-systeemissä hiukan toivomisen varaa, koska latausjohto ei aina pysy kiinni tuotteen magneeteissa.

Eläköön slowgasmit!

Kirjoittanut: Raija ja Jorkka
AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Fun Factoryn uusi Sundaze-pulsaattori on aivan nerokas!

Saksalainen Fun Factory on ylivoimaisesti maailman johtava seksileluvalmistaja, eikä syyttä. Heidän tuotteistaan näkee aina, että niitä ovat olleet kehittelemässä ihan oikeat ihmiset ja että niitä on testattu ihan oikeiden naisten anatomialla. Koko ja kaaret ja käyttömukavuus ovat oikeasti ihmisruumiille sopivia, eikä tuotesuunnittelussa ole sorruttu seksilelubisneksessä ihan liian yleiseen liioiteltuun stailaukseen käyttömukavuuden kustannuksella, saatikka turhaan kikkailuun ilman että ko. kikan toimivuutta on oikeasti edes testattu käytännössä. Aivan liian monta kertaa jossain lelussa on ollut hieno ulkonäkö taikka hieno idea mutta itse lelu ei olekaan sitten toiminut käytössä. Mutta toisin on Fun Factoryn kanssa; näkee että tämä porukka on oikeasti tosissaan mitä seksilelujen tuotekehittelyyn tulee, sillä lelut kestävät käytössä pitkään ja ovat ihmisruumiille turvallisia ja ergonomisia sen lisäksi että ne tuottavat nautintoa.

Jo aiemmin olen hehkuttanut Fun Factoryn pulsaattoreita, mutta Sundaze peittoaa nekin 6-0. Aluksi olin hieman epäileväinen kun näin että pulsaattori oli suhteellisen lyhyt, mutta tämä osoittautuikin eduksi koska lelu on sittenkin juuri oikean pituinen emättimeen sopivaksi, ja toisin kuin Fun Factoryn vanhempia pulsaattoreita, sitä voi tämän muutaman sentin lyhennyksen takia käyttää mukavasti myös vatsallaan. Vihdoinkin! Tätä on odotettu; kerrankin seksileluvalmistaja on tajunnut, että kuinka moni nainen runkkailee vatsallaan käsillään ratsastaen koska täten sekä leluun että klitorikseen kohdistuu kaikista eniten herkullista painoa ja kitkaa. Lelun alaosa on hieman pyöristetty mutta sitä pystyy pitämään hyvin sisällään vatsallaankin: lyhyytensä takia lelun pää jää aivan emättimen suulle silloin kun se on työnnetty emättimen pohjaan saakka, jääden häpyhuulten väliin niin että ehkä sentti, kaksi on ruumiin ulkopuolella. Elikkä se ei siis jää liian pitkälle kehon ulkopuolelle törröttämään niin että pyöreästä päästä olisi hankala saada vatsallaan otetta: pituus on juuri oikea.

Toki lelua voi käyttää selällään ja niin olen tässä testaillessani tehnytkin - ensin leikitellyt selälläni ja sitten vasta repäissyt orgasmit vatsallani. Selällään maatessani olin todella positiivistesti yllättynyt pulsaattorin erilaisista värinä-ja jyskytysohjelmista, sillä ne oikeasti olivat tavallista monipuolisempia. Kuten muutkin hyvät pulsaattorit, tämä pitää siis sisällään sähkömagneetin avulla edestakaisin jyskyttävät painavat metallikuulat, joten lelua ei tarvitse muuta kuin pitää paikallaan ja se hoitaa rakastajan hommat sisälläsi--voit vain maata ja antaa sen hoidella sinut! Yltäkylläisen ihana kokemus, etenkin jos kädet väsyvät helposti. Lyhyytensä takia Sundazella voi myös ratsastaa ilman että se tuntuu kivuliaalta, ja samoin vatsallaan maatessa lelu pysyy niin helposti sisällä, että käyttäjän ei tarvitse itse tehdä yhtään mitään--taivaallista, ihanaa, ihanaa!

Mutta takaisin niihin ohjelmiin. Tämän lelun ohjelmat näet eroavat edukseen muista, kuten hyvin kattava opaskirja kiehtovin esimerkein kertoo: erilaiset jyskytykset, nytkytykset ja hieronnat ja värinät on näet tarkoituksella suunniteltu stimuloimaan erityyppisiä kosketushermoja. Tämän ansiosta paikat eivät puudu läheskään yhtä helposti kuin monotonisemmilla värinäohjelmilla käyvien lelujen kanssa, vaan stimulaation tyyppiä voi aina vaihtaa ja kokea taas uudentyyppistä nautintoa, joka ei ole yhtään edellistä huonompi. En ole todellakaan koskaan tuntenut näin suurta vaihtelua, näin suurta eroa eri ohjelmien välillä, joten tämä ei ole mainospuhetta--tuotekehittelijät todella ovat tehneet tutkimustyönsä ja varmistaneet että kokemus vastaa kuvausta. Opaskirjassa on myös erilaisia käyttöehdotuksia, oikeastaan jo vähän liikaakin, kun aletaan puhua erilaisista lemmenilloista ja treffityypeistä millä ei ole enää mitään tekemistä itse lelun kanssa. Mutta lelua itseään koskevat jutut ovat todella mielenkiintoisia, todella avaavat, että miten monipuolinen lelu Sundaze todella onkaan ja antavat hyviä vinkkejä, että miten saada siitä kaikki irti.

Bonukset myös siitä, että lelun saa sammutettua nopeasti ja yhdellä painalluksella--taas kerran näkee sen että tätä ovat oikeasti olleet naiset suunnittelemassa. Muotoilussa on hyvää myös se, että lelu ei ole yläosastaan jyrkästi kaareutuva G-pistelelu, vaan kärkiosan kaari on hieman loivempi, niin että sitä voi käyttää mukavasti kumminkin päin. Itse asiassa kärkiosa on suorastaan nerokas ja vihdoin, vihdoin tuo sitä mitä olen aina tämäntyyppiseltä seksilelulta kaivannut: sitä että se hieroo tietyssä asennossa *sekä* emättimen perää, että myöskin pikkuisen G-pistettäkin. Yleensä kun pitää aina valita jommankumman väliltä; jos haluaa kärjen kurvien painavan takaforniksia niin emättimen etupuolella stimulaatio jää siitä hyvästä köyhemmäksi, ja jos haluaa tökkiä G-pistettä niin emättimen perälle ei tule tarpeeksi stimulaatiota. Silmäni revähtivät ammolleen, kun tajusin että tämä ei jätä kumpaakaan puolta kylmäksi--kaaret ovat juuri oikean kokoiset ja nautinto täydellistä.

Lataus kestää monta tuntia ja tosi kiva yllätys oli myös se, että ainakin oma leluni oli valmiiksi ladattu, joten sitä pääsi heti kokeilemaan. Latauksessa ei kestä koko päivää, ja USB-piuha tulee lelun mukana.

Yritän miettiä, että onko tässä lelussa mitään huonoa, mutta ei oikeastaan, jos on tottunut siihen, että silikonilelujen pinta pitää putsata kunnolla myös *ennen* käyttöä eikä vain sen jälkeen (koska se on pöly-ja kissankarvamagneetti) ja että sitä ei muotoilunsa takia voi käyttää anaalileikkeihin. Mutta ei sitä ole semmoiseen tarkoitettukaan, ja siinä mihin se on tarkoitettu, se on erinomaisen hyvä.

Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Vuoden, jollei vuosikymmenen paras vibra!

Kirjoittanut: Antaia
SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Sundaze pulse vibe lupaili täydellistä nautintoa sunnuntaihin, joten päätin ottaa sen testiin raskaan työviikon jälkeen seesteisenä sunnuntaiaamuna. Se saapui esteettisen kauniissa paketissa, jossa oli ohjeet ja leikkisät vinkit parhaaseen sunnuntaihin. Ohjevihossa oli jopa vinkit kiihottaviin pelihetkiin. Paketissa oli myös kätevä säilytyspussukka uudelle ihastukselleni. Ensivaikutelmaltaan Sundaze oli todella korkealaatuinen ja miellyttävä materiaaliltaan. Ja miten ihanan pinkki se oli!

Sundazen muoto vaikutti heti herkulliselta - vibraattori oli malliltaan kuin penis, ja sen päässä oli ikään kuin terskan mallinen kohta, joka kapeni kärkeä kohden. Vaikutti siltä, että saattaisin saada sillä aika hyvän tuntuman g-pisteeseen...

Ensi kosketukseni Sundazen kanssa alkoi liukuvoiteen sivelyllä leluun, ja liukkari pysyikin siinä yllättävän hyvin, eikä laadukkaan mattapintaisen silikonisen materiaalinsa vuoksi vaatinut juuri lainkaan liukuvoidetta. Ei kauaakaan, kun Sundaze työntyi minuun ja 15 erilaisen rytmin voimin hiveli herkkiä paikkojani. Ehdoton suosikkini oli pulsoiva rytmi, joka tuntui kuin penis olisi työntynyt sisälläni edes takaisin. Merkkasin tämän rytmin heti suosikikseni Sundazen muistitoiminnolla. Sundaze pysyi sisälläni ilman käsiä, kun laitoin tyynyn jalkojeni väliin. Näin käteni jäivät vapaaksi ja mahdollistivat muiden erogeenisten alueiden hivelyn.. Kokeilin yhdistää Sundazen kanssa myös Satisfyerin, ja voin sanoa, että tämä yhdistelmä toimi vähän liiankin hyvin, ja leikki loppui sillä kerralla lyhyeen..

Mieheni saapui illalla töistä, ja oli myös aivan innoissaan uudesta tuttavuudesta. Sundaze pääsikin heti kakkoskierrokselle mieheni osaavissa käsissä. Sain aivan erilaisen kokemuksen, kun itse sai vaan keskittyä nauttimaan. Myös klitoriksen hyväily Sundazella tuntui mahtavalta. Olen todella ihastunut Sundazeen. Tästä taitaa tulla joka sunnuntain uusi kohokohta...

Kirjoittanut: Sandy
Edellinen arvio: Fun Factory Limba Flex - Dildo, M Seuraava arvio: Switch - Pleasure kit 6
v