Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

GRL PWR - The Must-have Wand Set

TESTIRAPORTTI

Ylellisen näköinen, laadukas ja erittäin tehokas Wand-sauva lisäosineen oli tämän testikierroksen ehdoton ykkönen. Molemmat testaajat pitivät tästä tuotteesta, joskin lisäosan hyödyllisyys käytössä sai ristiriitaista palautetta. "Mitä muuta voisi nainen toivoa? Ehdoton uusi suosikkini!"

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testailuun saatiin tällä kertaa GRL PWR - The Must-have Wand Set.

Jonkinlaista tuntumaa olemme vuosien saatossa näihin wand tyyppisiin sauvoihin saaneet ja laskimme, että kahdeksan erilaista wandia olemme omistaneet, osa huonona ja osa hyviä.

GRL PWR - The Must-have Wand Set sijoittuu meidän asteikolla ihan kärkipäähän. Ei ehkä yllä korkeimmalle korokkeelle, mutta on hyvin lähellä ottaa paikka parhaana wand-sauvana lelulaatikossa.

Riippuu mitä sauvalta haluaa. Osalle tämä on todella "must have", osalle tuskin.

GRL-PWR saapuu upeassa kartonki laatikossa, joka itsellään on laadukas. Pakkauksesta ei ulospäin oikein osaa sanoa mitä laatikossa on sisällä ja sopiikin loistavasti, vaikka yllätyslahjaksi, kun jännitys säilyy aina siihen asti, kunnes paketin avaa. Sisältä löytyy sauva, säilytyspussi, latausjohto, vesipohjainen liukkari ja kaksihaarainen lisäosa. Ohjekirjaa ei tosin ole ja käyttöohjeet pitääkin googlettaa ennen kuin laitetta saa käyttöön.

Paketointi on hyvin tiukka ja hieman voimaa saa käyttää, että sauvan saa pois vaahtomuoveista, tämä on vähän harmi, sillä tykkäämme käyttää hyvälaatuisia pakkauksia tuotteen säilytykseen. Asia on kuitenkin korjattu säilytyspussilla.

Tuotekuvat eivät anna oikeutta tälle, sillä sauva lisäosineen näyttää todella upealta ja laadukkaalta. Ruusukulta ja musta silikoni ovat kaunis yhdistelmä ja sauva näyttää arvokkaammalta mitä on. Silikoni materiaalina on silkkisen pehmeää ja tuntuu lämpimältä. Varsi on pitkä ja ohut ja täytyykin sanoa, että tämä on ehdottomasti parhaimman tuntuinen sauva kädessä mitä olemme omistaneet.

Kooltaan sauva on täydellinen, se ei ole liian pieni eikä liian iso. Medium kokoisena sitä on helppo käsitellä ja on tarvittaessa helppo, vaikka piilottaa. Hierontapää on reilun kokoinen ja joustaa paremmin kuin monessa muussa sauvassa. Varsi on myös hienosti onnistuttu eristämään hierontapäästä, jolloin se ei tärise epämiellyttävästi kovillakaan ohjelmilla.

Käytössä Must-have Wand suoriutuu hyvin. Johdottomana se on helppo ottaa sänkyyn leikkikaveriksi. Akku kestää ja kestää, emmekä saaneet sitä loppumaan kolmen käyttökerran jälkeen. Vesitiiviinä sen voi ottaa vaikka suihkuun. Äänimaailma on hillitty, joskaan ei markkinoiden hiljaisin.

Värinä tässä sauvassa on todella voimakas. Se tuntuu todella hyvältä esim. penistä tai terskaa stimuloidessa. Värinäohjelmia ei tosin käytännössä ole kuin viisi, mikä oli pienoinen pettymys, sillä pillulle kaikki ohjelmat olivat vähän liian kovia ja sellaiset tauotetut hitaat rytmit puuttuvat tästä kokonaan.

Lisäosa on kivasti muotoiltu ja helppo laittaa sisälle, varsi värisee hyvin kauttaaltaan, mutta klitorista hierova nipukka ei osunut millään kohdalleen vaan värisee kyllä kaikkialla muualla kuin siinä herkullisimmassa pisteessä. Nämä ovat juuri niitä asioita, jotka ovat niin yksilöllisiä, toinen meistä tykkää ja toinen ei.

Kokonaisuutta katsoessa juuri lisäosat ovat tässä tuotteessa miinuksia. Säilytyspussi on liian pieni, liukkaripulloa ei saa auki kuin kaksin käsin, eikä kaksiosainen lisäosa tuonut meille juuri lisäarvoa.

Jos tarkastellaan pelkkää sauvaa, on se tuntumalta sekä laadukkuudeltaan yksi parhaista. Jos pidät voimakkaasta värinästä ja wandin hankinta mielessä on tämä tuote, jota todella kannattaa harkita.

Huomioitavaa erityisryhmille:
- Ulkonevat näppäimet, voidaan painaa esim. rystysillä
- Ohuesta silikonivarresta saa hyvä otteen
- Voimakas värinä
- Latausjohdon asettaminen vaatii sorminäppäryyttä
- Kohtalainen melutaso

Kirjoittanut: FreeWheelers
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Tuli viesti, että paketti matkalla ja painoa toista kiloa. Jännitti, mitä ihmettä siellä voisi olla tulossa. Ruskeasta pahvilaatikosta paljastui kookas keltainen pahvilaatikko. Kauniista laatikosta paljastui setti, joka sai odotukset korkealle, ainakin tämän parin naisosapuolelle. Mies lähinnä naureskeli, että mikäs ruotsalainen voimaantumissetti tässä nyt on brändätty. Jätin kommentin omaan arvoonsa, nimittäin jämäkkä musta hieromasauva ja siihen liitettävissä oleva g-pisteen hierontapää saivat aikaan odottavaa kihelmöintiä. Akussa oli virtaa, mutta laitoin sen saman tein laturiin (latausjohdon pää piikin mallinen, aukko sille sauvan varren päässä). Sauva tuntui omaan käteen raskaalta, voihan sillä hieroa muutakin kuin intiimialueita. Laatikossa oli mukana myös vesipohjainen liukuvoide ja pussukka tavaroiden säilyttämistä varten. Itse sauva ei siihen kylläkään kokonaan mahdu, mikä oli vähän erikoista.

Sitten suoraan testailuun. Minulla oli noin kymmenen vuotta sitten vastaavan mallinen hieromasauva, joka oli silloinen suosikkivibrani. Sen akun hiipuessa ja uusien paremmilla moottoreilla varustettujen vibraattoreiden tultua käyttöön, jäi vanha sauva käytöstä. Täytyy sanoa, että tämä uusi on vanhaa vielä paljon parempi! Pehmeän samettinen silikoni tuntuu lämpimältä ihoa vasten, hieromapää on sopivan jäykkä ja moottorissa tarpeeksi tehoa. Leveä hieromapää on paljon parempi kuin mitkään ohuemmat vibrat, joiden kanssa usein jossain vaiheessa meinaa tuntuma karata. Ohjelmia on 10 erilaista, itse tykkään eniten tasaisesta pörinästä, jota saa useammalla nopeudella. Testiviikkojen aikana tartuin tähän sauvaan joka kerta, kun tarvitsin kättä pidempää miehen kanssa puuhastellessa. Taatuin tuloksin.Paksun pallon muotoisen pään vuoksi ei se tietenkään joka asentoon käy. Hieroin sauvalla myös miehen intiimialueita, joka kuulemma oli erittäin miellyttävää. Pääsääntöisesti halusin kuitenkin hieroa sillä lähinnä itseäni.

Setissä mukana tuleva g-pistekiihotin on kupin mallinen pää, joka vedetään hieromapään päälle. Siinä on kaksi uloketta, joista suurempi työnnetään emättimeen ja pienempi jää ulkopuolelle stimuloimaan klitorista. Tämä vähän hirvitti, en yleensä tykkää värinästä emättimessä enkä pienistä räpättimistä klitoriksella, liian herkkää. Tämä kiihotin oli kuitenkin poikkeus. Se tuntui yllättävän pehmeältä ja hyvää oli, ettei sooloillessa tarvinnut työntää enää toista juttua emättimeen vaan kaikki oli kiinni yhdessä ja samassa sauvassa. Tosin juuri g-pisteeseeni se ei osunut parhaalla mahdollisella tavalla. Orgasmi tuntuu mielestäni paremmalta, kun emättimessä on jotain, ja siihen tämä kiihotin on oiva yhden käden ratkaisu.

The Must-Have Wand Set on kyllä nimensä mukainen. Jos mietit mitä ostaa, niin suosittelen tätä. Laadukas, tyylikäs, vesitiivis ja tehokas. Sopii yksin ja pareille. Mitä muuta voisi nainen toivoa? Ehdoton uusi suosikkini!

Plussat:

  • + Todella jämäkkä ja kaikin puolin vakuuttava rakenne
  • + Tehokas moottori
  • + Laadukkaat materiaalit
  • + Huikea akunkesto

Miinukset:
- Ei mitään mainitsemisen arvoista

Kenelle?
Yksinkertaisesti kaikille.

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Couples Choice - Täsmävibraattori Seuraava arvio: Satisfyer - Dual Pleasure
v