Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Dual Pleasure

TESTIRAPORTTI

Suositun Satisfyer-sarjan uusimpiin tulokkaisiin kuuluva Dual Pleasure testattiin kolmen testiparin voimin. Satisfyer ei pettänyt tälläkään kertaa ja nautinto oli taattu. Kiihotin kuuluu Satisfyer App-tuotteiden sarjaan ja testaajat saivat kokeilla sovelluksen tuomia, jännittäviä ominaisuuksia ensimmäistä kertaa. Lue arvioista mitä siitä oltiin mieltä.

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.

Tuntuu, että lähes koko aikuisten suristin-päristin -maailma on viime vuosina seonnut Satisfyer-tuoteperheestä. Tuoteryhmän mainokset pyörivät mediassa kuin mediassa ja brändi on todellakin hip ja pop. Raijallekin muutamat tämän brändin tuotteet ovat läpi-tuttuja :). Nopea ennakko-odotus tälle uudelle, arvioitavalle tuotteelle, onkin hieman tylsistynyt; taasko tätä samaa? Voiko Satisfyer enää yllättää? Kun ensimmäisen kerran, jokunen vuosi sitten, törmäsimme Satisfyereihin, ne olivat todella uudentyyppisiä tekniikaltaan ja aiheuttivat erityyppisiä orkkuja. Onko Satisfyer uusiutunut?

Siis taas uusi Satisfyer. Paljon on tuttua - mutta uuttakin on - onneksi. Kuten jotkut muutkin, Raijalle tutut Satisfyerit, on tässäkin imuun perustuva tekniikka yhtenä keskeisenä asiana. Tämä imu-tekniikka on Raijalle ollut perinteisesti vähän kaksiteräinen miekka; toisinaan lopputuloksena on huikeita ja nopeita orkkuja, mutta toisinaan on saatu ihmetellä turtunutta klitsua. Kaikki päivät eivät ole samanlaisia ja fiilikset vaihtelevat. Pariskunnan leikkien osana tämä lelu kuitenkin toimi ensimmäisessä koeajossa hyvin; Jorkan työntyessä takaapäin, Dual Pleasuren imiessä samanaikaisesti, Raija tuli jälleen hyvin nopeasti. Soolona Raija päässyt samanlaiseen fiilikseen testituotteen kanssa, mutta kevyesti maaliin kuitenkin.

Se, mikä on Raijalle uutta tässä Satisfyerissa, on G-pistettä stimuloimaan pyrkivät värinät, ja tätä tuotteen muotoilukin hienosti tukee. Dual Pleasuren voi kääntää toisin päin ja käyttää sisäiseen, värisevään, nautiskeluun. Erittäin hyvin muotoiltu tuote toimii myös näin hienosti, mutta Raija olisi kaivannut vieläkin kovempia värinöitä ja aavistuksen suurempaa kokoa. Uudistus on hyvä ja monipuolistaa tuotteen käytettävyyttä. Dual Pleasuressa on omat kontrollipainikkeensa näille molemmille toiminnoille, ja ne on sijoitettu oikein, käyttömukavuutta ajatellen. Tuotteessa on valmiina lukuisia imuvoimakkuuksia ja erilaisia värinöitä.

Raijassa ja Jorkassa hieman aiheuttaa tuhahtelua on puhelimiin ladattavat päristin- applikaatiot. Muoti-ilmiö, tuhahtavat nelikymppiset alan harrastajat. Ei tässä mitään luddiitteja olla, tietotekniikkaa hyvinkin sujuvasti käytellään, mutta jotenkin appit ovat omalla kohdallamme tuntuneet hieman päälle-liimatuilta.

Kovin on tyylikäs appi ja helppokäyttöinenkin, se on pakko sanoa. Laitteen yhdistäminen appiin Bluetoothilla onnistui myös helposti. Jos puhelimen appien käyttö on itselle helppoa, ei tämäkään tuota vaikeuksia. Appilla voi monipuolistaa Dual Pleasuren käyttöä, mutta tässä tapauksessa appin piirteet ovat aika tyypillisiä: Näitä ovat esimerkiksi värinät oman soittolistan tahtiin tai omien ohjelmien luonti (Tätä kun kokeilimme, emme nähneet merkitystä kovinkaan tarpeellisena, koska tuotteessa on jo itsessään paljon vaihtoehtoja). Näitä toimintoja useat päristin-appit nykyään pitävät sisällään. Dual Pleasuren appin tarjonta ei siis itsessään yllätä, mutta kaikesta huolimatta se monipuolistaa tuotteen käytettävyyttä esimerkiksi etäseksin suhteen. Applikaatio on mielestämme pieni ekstra-lisä valmiiksi hyvässä tuotteessa. Ja kuten aiemminkin suristin-appien osalta olemme todenneet: Keskeisin positiivinen asia seksiväline-appeissa on se, että ne mahdollistavat naiselle suunnatun lelun yhteisen käytön ja kokemuksen jakamisen myös (miespuolisen) kumppanin kanssa.

Yksi huomionarvoinen seikka on tuotteen käyttöääni. Monet suristimet ja päristimet pitävät yllättävän kovaa ääntä, joita ei ilkeä käyttää kaikissa tilanteissa. Tämä Dual Pleasure yllättää hiljaisella käyttöäänellään. Tämä on todella tärkeä piirre, jos joskus joutuu harrastelemaan hiljaisuuden ilmapiirissä. Huomionarvoista on myös se, että Satisfyer Dual Pleasuren hiljainen käyttöääni, ei takaa käyttäjän hiljaista toimintaa. :)

Tuote näyttää kokeilumme perusteella kestävän ihan hyvin suihkussa ja kylpyammeessa. Tuotteelle annetun luokituksen mukaan näin pitääkin olla. Tuotteen tulisi kestää satunnaisen upottamisen maksimissaan metrin syvyyteen enintään puoleksi tunniksi. Paljon isoa paljua lämmittelevänä parina tämän tuotteen kestävyys tulee olemaan koetuksella. Meillä on aiemmin tämän luokituksen laitteita ihan hajonnutkin. Toki, tämän tasoinen luokitus vedessä kestämiselle on kaiketi hyvin tavanomainen aikuisten lelujen tuoteryhmässä.

Kirjoittanut: Raija ja Jorkka
DoggyFashionAviopari 30 v.

Satisfyer Pro 2:sta on kohistu jo pitkään ja tuo omasta lelulaatikostamme myös löytyy, joten olikin mielenkiintoista nähdä avatusta testipaketista paljastuvan Satisfyer Dual Pleasure, joka ensi silmäyksellä vaikutti ensiksi mainitun tyydyttäjän päivitetymmältä versiolta. Oliko sitten hyvästä saatu parempi? Oli aika ottaa siitä selvää. Itse pakkaus on taattua Satisfyer laatua: Jämäkkä sinertävä pahvilaatikko, jossa magneettilukollinen kansi ja kannen alta kurkistusikkuna itse tuotteeseen. Sinänsä muotoilunsa puolesta itse tuotteen tunnistaa Satisfyerin klitoriskiihottimeksi, mutta se on selvästi ergonomisempi. Lisäksi kauttaaltaan samettisen tuntuinen ja lilanvärinen silikonipinta tekee tuotteesta miellyttävän tuntuisen ja näköisen. Tällä kertaa myös .kahvaan. on lisätty värinäominaisuus, johon tuotteen lisänimi Dual Pleasure viitannee ja mahdollistaa täten myös penetroivan stimulaation klitoriskiihottimen ohella. Tuote on vesitiivis, mistä ehdoton plussa heti alkuun, sillä se helpottaa muun muassa puhtaana pitoa. Tuotteessa on akku, jonka lataus tapahtuu USB-magneettilaturin kautta, helppoa ja vaivatonta tämäkin siis. Pakkaus myös kertoo, että tuotteessa on mahdollisuus hallintaan kännykkäsovelluksella Bluetooth yhteyden kautta. Tämä vaikutti etukäteen mielenkiintoiselta lisältä tuotteeseen.

Manuaalikäytöllä sekä klitoriskiihottimessa että vibraattorissa on kymmenkunta eri toimintoa tasaisista rytmeistä pulsoiviin. Tämä on mielestämme riittävä määrä, sillä tuntuu siltä, että nykyään monessa laitteessa tavoitellaan .jokaiselle jotakin. periaatetta ja eri ohjelmia voi olla yli 20, jolloin perusajatus saattaa hukkua tähän ominaisuusviidakkoon. Ohjelmat vaihtuvat vaivattomasti nappia painamalla, joten sieltä löytää helposti mieleisensä rytmin. .Kahvaosa. on ehkä hieman keskivertodildoa pienemmäksi mitoitettu, joten se sopii hyvin aloittelevillekin seksilelujen käyttäjille, jotka haluavat kokea värisevää tunnetta myös sisäisesti. Sekä klitoriskiihottimen että varren moottoreissa riittää hyvin tehoa kuljettamaan nautinnon huipuille, tarvittaessa nopeastikin. Klitoriskiihotinpään reunoja on pyöristetty selvästi enemmän perus Satisfyeriin verrattuna ja tämä koettiin meillä selvästi positiivisena asiana käsitellessä kiimasta sykkivää herkkää klitorista.

Kuten edellä mainitsimme, on tuotteessa myös mahdollisuus ohjaukseen älypuhelinsovelluksella. Sovelluksen saa ladattua ilmaiseksi sovelluskaupasta ja sen saa myös suomen kielellä. Sovelluksessa perusominaisuudet ovat käytettävissä ilman kirjautumista, mutta jos tuotteesta haluaa enemmän irti, on syytä luoda käyttötili. Tämäkin sujui hyvin vaivattomasti seuraamalla ohjeita. Myös Bluetooth -yhdistäminen puhelimen kanssa onnistuu vaivattomasti ohjeita seuraamalla. Sovellus avaakin sitten aivan rajattomat käyttömahdollisuudet laitteen käytölle. Sovelluksesta löytyy valmiita ohjelmia käyttöön, mutta myös Live-ohjaus mahdollisuus, jossa liikuttamalla sormea älypuhelimen ruudulla voi portaattomasti muuttaa värinätaajuutta joko klitoriskiihottimen tai .kahvan. päässä. Lisäksi sovelluksen kautta värinän voimakkuutta voi säätää myös ääniohjauksella. Mielenkiintoisin ominaisuus lienee kuitenkin Musiikkivärähtelyt. Tällä ominaisuudella saat tuotteen kahvaosan värisemään musiikin tahtiin. Kappaleet voit ottaa puhelimen muistista tai suoratoistona Spotifysta. Tässä kuitenkin huomasimme, että värinät tulevat aavistuksen viiveellä varsinkin nopeatempoisemmissa kappaleissa, joten meillä ainakin hitaampitempoiset toimivat paremmin. Käyttäjätilin luomisella pääset käsiksi Satisfyer -yhteisöön, josta voit "suoratoistaa" käyttäjien sinne lataamia värinäohjelmia tai vaihtoehtoisesti ladata sinne omia suosikkejasi. Kirjautumalla voit myös aloittaa tuhmia keskusteluja toisten käyttäjien kanssa.

Yhteenvetona voisi sanoa, että kyseessä on erittäin laadukas ja monipuolinen seksilelu, joten voisi sanoa, että "päivitys" on onnistunut. Parhaiten tuote toimii masturbaatiossa, mutta varsinkin sovelluksen kautta ohjattuna voi sitä käyttää esimerkiksi osana esileikkiä tai jonkinlaisia sitomis/alistusleikkiä myös parikäytössä. Sopii hyvin ensikertaa seksileluihin tutustuville, mutta tuo myös lisämaustetta kokeneemmillekin.

Kirjoittanut: DoggyFashion
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Kaalimadon uusin testipaketti kätki tällä kertaa sisäänsä Satisfyer -Dual Pleasuren.

Tyylikäs ja sopivan pelkistetty pakkaus, joka on valmistettu vahvasta pahvista ja toimii myös myöhemmin hyvin tuotteen säilytysrasiana.

Satisfyerin klitoriskiihottimia meiltä löytyykin entuudestaan pari, joten kiva päästä testailemaan hieman erilaista ja uudempaa versiota. Tässä kiihottimessa koko laite on hyödynnetty loistavasti, sillä ns. aiempien mallien kahvaosa otettu hyötykäyttöön ja muotoiltu vibraattoriksi. Kaksi erilaista lelua, yhdessä ja samassa tuotteessa, kaksi yhden hinnalla meininkiä, hienoa ja tehokasta!

Satisfyerin tuote ei petä tälläkään kertaa, vaan kiihotin tuntuu heti laadukkaalta, silikoni pinta miellyttävältä ja muotoilu jälleen viimeisen päälle hiotulta.

Kiihotinvibra ladataan näppärästi mukana tulevalla usb piuhalla. Ensimmäinen latausaika on vain kaksi tuntia, sopii erityisen hyvin tällaiselle malttamattomallekin. Usein kun ensilataukset tuppaa olemaan useita tunteja. Klitorikselle laitettava imuosa löytää hyvin paikkansa ja tuntuu muutenkin mukavammalta ja sulautuu omalle paikalleen paremmin, kuin esim. Pro2 versio. Tehojen säätö onnistuu vaivatta ja on helppo käyttää. Laite on hiljainen ja jo pienimmät tehot riittävät viemään nautinnon huipulle. Laitteen paineaallot tekevät kaiken työn, joten itse saa vain olla ja nauttia. Suurempia tehoja en päässyt edes kokeilemaan, sen verran tehokas imu, että tuotti jo epämiellyttävää tunnetta. Mutta esim. tunto-ongelmista kärsiville tehoja taatusti piisaa riittävästi. Kuten muissakin tämän tyyppisissä kiihottimissa, on oikea kulma, paine ja paikka oltava justiinsa oikea, joten kumppanin käytössä vaatii opastusta ja kiihkeimmissä yhdynnöissä vaikea pitää kohdillaan. Hitaammissa työnnöissä, vaikkapa lusikassa homma toimiikin jo paremmin. Jos kiihotin pääsee "hörppäämään ilmaa" eli irtoaa klitorikselta, pitää laite koomista pörinää ja löpötystä.

Laitteen toinen ominaisuus, vibraattoripää on toimivan kokoinen, riittävän paksu ja pitkä, muotoilu vallan onnistunut. Hiljainen käytössä ja hyvät värinäohjelmat. Toimii hyvin klitoriskiihottimena, kuin vibraattorina. Vibraattori ominaisuus toimii myös miehelle erogeenisten alueiden hyväilyyn ja hierontaan.

Dual Pleasure on myöskin vesitiivis, joten tästä saa ilon irti myös suihkussa ja muissa märimmissäkin leikeissä. Vesitiiviyden ansiosta lelu on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Varsin toimiva monitoimilelu yksin ja yhdessä käytettäväksi jo tällaisenaan, mutta ilmaisella Satisfyerin Connect sovelluksella laitteesta saa vieläkin enemmän irti ja mahdollisuuksia tuntuu olevan rajattomasti. Voit käyttää sovellukseen valmiiksi tehtyjä rytmejä, luoda täysin omia versioita ja paljon muuta.

Sovellus vaatii alkuunsa hieman tutustumista ja opettelua. Ohjeet ovat kuitenkin selkeät ja loogiset eli hommasta pääsee kyllä jyvälle vähemmänkin sovelluksia käyttänyt käyttäjä. Kaalimadon tietonurkasta löytyy myös kattavasti hyödyllistä tietoa sovelluksen käytöstä.

Sovelluksen ansiosta myös kumppani voi ohjailla laitteen toimintoja, ollen ihan vierelläsi tai etänä missä päin palloa tahansa.

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: GRL PWR - The Must-have Wand Set Seuraava arvio: Satisfyer - Sexy Secret
v