Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Rebel Masturbator with 2 Functions

TESTIRAPORTTI

Miestestaajamme antoivat tälle tuotteelle sekä ruusuja että risuja. Ruusuista mainittakoon helppokäyttöisyys, kestävyys ja vesitiiviys. Tämä masturbaattori kiusoittelee hitaasti ja varmasti. Risuja masturbaattori saa heikohkosta moottorin värinästä ja kapeasta kohderyhmästä.

KumitorviMies 33 v.

Tunnistamaton esine "Rebel - Masturbator with 2 Functions", tai tarina siitä, kuinka opein rakastamaan vasaraa.

Olin ennenkin nähnyt vasaraa muistuttavan masturbaattorin. "Hydro Power Blower Masturbator" oli testattu botTomAndJerryn toimesta täällä ja tuote olikin minun osta joskus listalla. Siksipä olinkin yllättynyt nähdessäni tämänkertaisen tuotteen "Rebel - Masturbator with 2 Functions". Näiden kahden tuotteen paino, mitat ja toiminnot ovat identtisiä. ainoat asiat, jotka erottavat nämä kaksi tuotetta ilman fyysistä tutkintaa ovat silikonin väri, latausaika sekä valmistaja. Toisessa valmistajaksi on merkitty "You2Toys" ja toisessa "Toy Joy", joista ensimmäisen kotisivuilla mainitaan pelkästään Rebel dildot ja ainoa Toy Joy liike, jonka löysin, oli kivan oloinen lelu/karkkikauppa kaikenikäisille Austin Texasissa.

Ensikertani Rebelin kanssa ei ollut vakuuttava. Tuote ei juurikaan tuottanut mielihyvää ja pidemmän ajan jälkeen ainoastaan kivuliasta kihelmöintiä orgasmin rajamailla, joka ei koskaan johtanut minnekään. Johtopäätökseni olikin, että kaluni on väärän paksuinen ja tämä kannattaa pitää mielessä tuotetta ostaessa. Rebel ei anna myöden isolle kalulle tai supistu pienemmän ympärille. Tai ehkäpä syynä oli kuitenkin liukuvoide ja siksi en saanut tarpeeksi tuntumaa. Seuraavana päivänä kuitenkin totesin, että kuiva silikoni on kuin santapaperia kyrvälle. Monessa lelussa oleva tuoteteksti .Voidaan käyttää liukuvoiteella tai ilman. on minulle vieläkin mysteeri. Päätin myös, ettei lattiakaivon päällä makaaminen suihkussa ole hyvä ratkaisu, joten ammeettomana vesileikitkin Rebelin kanssa jäivät lyhyeksi.

Ongelman ratkaisuun tarvittiin jotain minimaalisesti liukastettua ja jotain, joka estää suoran kosketuksen silikoniin, vastaus oli kondomi. Tämä pehmensi kuivan silikonin kosketuksen silkkiseksi puristukseksi, ja silikonin kovuutensa ansiosta tunsin silti jokaisen nystyrän ja poimun. Lisäksi en joutunut stressaamaan orgasmin vaaroista avopäisen lelun kanssa.

Tämän oivalluksen jälkeen Rebel on noussut lempilelukseni hintaluokassaan, joka ennen oli Satisfyer Men Heat Vibration. Helppokäyttöisyyden vuoksi käytin vasaraa usein jopa kalliimpien lelujen sijaan ja mieleeni ei ole edes tullut käyttää kättä.

Rebelin sisällä oleva hierova osa on 6 cm pitkä ja liikkuu viisi senttiä puoleensa, keskipisteen ollessa lähempänä kuperaa päätä, jonka vannoutunut käyttäjä olen. Tällöin Rebel nuolee terskaa pitkin ylös ja alas niin sopivasti, etten edes välitä varteni jäävän huomiotta. Vasaran tyvestä hellästi kiinni pitäen Rebel nousee ja laskee edestakaisin melkeinpä hypnoottisesti pitäen konemaisen lypsyäänen aina saavuttaessaan ylä-ääriasennon. Rebel antaa sinulle orgasmin hitaasti ja huomaat sen tulon jo kaukaa. Tahdot nopeampaa ja intensiivisempää otetta, mutta sitä Rebel ei sinulle anna vaan kiusoittelee loppuun asti, antaen pitkän orgasminkaltaisen olon jo kauan ennen lastin lentoa. Lelusta kertoo jotain se, että teinistä asti hiljaa runkkaamaan oppineena en ole onnistunut laukeamaan Rebelin kanssa kertaakaan niin, etteikö pieni tai suuri voihkaisu olisi karannut suustani kuin huomaamatta.

Teknisellä puolella minulla on antaa risuja ja ruusuja. Vaikkakin moottori ei hyydy, on se helppo saada hyppimään kiskoiltansa pykälän pari sisällä ryskiessä, joten hellävaraisuutta tarvitaan. Älä pakota Rebeliä vaan anna sen tehdä työnsä omalla painollaan. Latausmekanismi sen sijaan on paras mihin olen törmännyt. Magneettilataus on mahtava ratkaisu vesitiiveyteen, mutta halvat laturit aiheuttavat korkea äänisen ininän sähkön kulkiessa lävitse ja näitä käytetään muun muassa seksileluissa. Rebelissä sen sijaan liitin työnnetään silikonin lävitse pistokkeeseen. Näin lyhyessä käytössä on mahdoton sanoa, mutta ehkä pidemmällä aikavälillä silikoni antaa periksi ja Rebel lakkaa olemasta vesitiivis. Muotoilunsa ansiosta värinä tuntuu kahvassa, mutta ei juurikaan tunnelissa. Värinää etsivälle on monta parempaa vaihtoehtoa, mainostaisin satisfyer sarjaa, mutta wand ja heat vibration ovat molemmat poistuneet valikoimista.

Kirjoittanut: Kumitorvi
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Ilme oli melko yllättynyt, kun aloimme avaamaan uutta Kaalimadon pakettia. Ensi vilkaisulla näytti siltä, että pakettiin oli pistetty jonkinlainen hiustenkuivaaja tai menneen talven hittituote lihashuoltovasara. Pian hämmennys vaihtui kuitenkin innostukseksi, kun tuote osoittautuikin miesten masturbaattoriksi. Paketista löytyi siis automaattinen rukkaus-/suihinottokone. Toisin sanottuna jokaisen miehen unelma seksilelu. Tai siltä se ainakin aluksi tuntui.

Ensimmäisellä testikerralla odotukset olivat katossa ja olo oli innostunut. Laite pois latauksesta ja ei kun tutustumaan! Putosin kuitenkin melko nopeasti takaisin maanpinnalle, kun laite ei tuntunutkaan niin hyvältä kuin mitä olin odottanut. Ajattelin, että sen täytyy johtua siitä, että tuote on minulle vielä uusi ja että sitä pitäisi opetella vain käyttämään. Kuitenkin usean yksin ja yhdessä puolisoni kanssa vietetyn testikerran jälkeen, minun oli hyväksyttävä se tosiasia, ettei masturbaattori ollut minua varten.

Harmittava asia on se, että masturbaattori toimii niin kuin se on suunniteltu ja mielestäni se stimuloi penistä niin kuin sen pitääkin, se on hieno ja laadukkaan tuntuinen, mutta siitä huolimatta sen käyttö on melko mitään sanomatonta. Mielestäni tehoa voisi olla lisää, sisäosan materiaali voisi olla pehmeämpää ja olisi hienoa, jos sisäosan kokoa tai tiukkuutta voisi itse säätää itselleen sopivaksi. Masturbaattorin sisäosan liikkuessa ja runkatessa penistä, liikkeestä vastaava sähkömoottori päästää välillä väsymyksen ääniä ja tuntuu ikään kuin hyytyvän.

Sanoisin, että tuotetta ostaessa täytyy huomioida suuaukon 40 millimetrin halkaisija todella tarkasti. Jos olet hyvin varustettu, penistä voi olla vaikeaa mahduttaa masturbaattorin sisään. Masturbaattori on valmistettu kovasta muovista eikä silikoninen suuaukko tai materiaali sen ympärillä veny tai anna periksi. Toisaalta taas, jos penis jää halkaisijaltaan paljon 40 millimetrin alle, ei stimulointia saada välttämättä kohdistettua oikeaan paikkaa

Mielestäni tuote on paperilla aivan mahtava keksintö. Kukapa ei haluaisi automatisoitua runkkaus-/suihinottokonetta. Tuotteen kohderyhmä on mielestäni kuitenkin liikaa kapea. Masturbaattorin ostoa harkitsevan täytyy ottaa huomioon suuaukon koko; penis ei saa olla liian ohut, muttei liian paksukaan. Täytyy myös osata arvioida, kuinka paljon suuaukkoa ohuempi tai paksumpi peniksen kestää olla, jotta masturbaattorista olisi iloa. Esimerkiksi hieman 40 millimetriä paksumpi penis mahtuu vielä masturbaattoriin, varsinkin jos käyttää liukuvoidetta, mutta reilusti paksumpi ei välttämättä enää mahdukaan. Koen myös, että peniksen tulee olla myös tarpeeksi tuntoherkkä, jotta liikkeestä ja värinästä saa jotain irti.

Värinästä puheen ollen masturbaattorista löytyy eri tehoisia värinä ominaisuuksia, mutta omasta mielestäni värinä on tehokkaimmillaankin aivan liian heikko tuottamaan nautintoa. Uskon tämän johtuvan siitä, että masturbaattorin rungon ollessa melko iso, joutuu värinä jakaantumaan laajalle alueelle heikentyen.

Masturbaattorin rakenne sekä materiaalit saavat minulta kuitenkin paljon pisteitä. Rakenne tuntuu todella jämäkältä ja kestävältä. Painikkeet ovat selkeitä ja helposti painettavia. Masturbaattori on myös täysin vedenpitävä, mikä helpottaa sen puhdistusta ja pidentää sen käyttöikää. Masturbaattorissa on myös näppäinlukko, minkä pitäisi estää sitä käynnistymästä vahingossa esimerkiksi matkalaukussa.

Kuten jo aiemmin sanoin, tuote on todella mahtava ajatuksen tasolla. Kuitenkin oma kokemukseni on, että se ei ole vielä täysin valmis markkinoille. Edellä mainitut asiat ovat omia havaintojani sekä kokemuksiani ja joku toinen voi kokea tuotteen paljon sopivammaksi itselleen. Tästä syystä suosittelen mahdollista masturbaattorista kiinnostunutta kiinnittävän erityistä huomiota mainitsemiini asioihin sekä oman peniksensä kokoon ja jos mahdollista myös mittaamaan sen tarkasti.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: Fucking Machine panokone Seuraava arvio: Rebel Plug eturauhaskiihotin
v