Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Kumitorvi' artikkelit

Kumitorvi - Esittely ja artikkelit

Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.


Nimim. Kumitorvi arvio tuotteesta Fleshlight Quickshot Masturbator

Fleshlight on brändi, jonka jokainen alle 40 vuotias tietää. Eikä ihme, onhan se sentään yksi suurimmista, ellei suurin miesten seksilelujen valmistaja. Siksipä yllätyinkin, kun sain käteeni Quickshotin, joka näytti olevan enemmänkin lelu esileikkeihin, saati sooloseksiin.

Ulkonäkö

Fleshlight tuotteet ovat tunnettuja huomaamattomasta ulkonäöstä, vaikkakin "taskulampun" kaikki tunnistaakin.

Quickshot ei ole poikkeus. Tämä 11cm korkea tynnyri ei herätä huomiota hyllyllä yksinään ja näyttääkin etäisesti kameran vaihtolinssiltä.

Tuote aukeaa molemmista päistä ja paljastaa viattoman näköisen reiän, jonka sisällä kuviointina on poikkisiipiä ja täpliä.

Värinä on menty metallin harmaaseen, joka on outoa fleshlightiltä. Ehkäpä tämä on ensimmäinen testi android mallistoon?

Materiaali on pettymys. Tavallisen materiaalin sijaan on käytetty "fleshlight ice" kumia, joka ei ole silkin pehmeää vaan tahmeaa, joka tuo hieman käytetyn olon tuotteelle. Mutta voideltuna eroa ei huomaa, joten olen valmis tämän antamaan anteeksi.

Käyttö

Voitelusta puheenollen. Toisin kuin muissa tuotteissa, Quickshotissa ei tule pientä "fleshlight lube" näytepakettia, joten muista ostaa liukuvoidetta jo ensimmäiselle kerralle.

Quickshotissa on kaksi erittäin isoa plussapuolta ja ensimmäinen niistä on, ettei se tarvitse esilämmitystä. Pienen kokonsa ansiosta se lämpeää ruumin lämpöiseksi jo alle minuutissa leikin alettua ja leikkihän kestää.

Quickshot ei ole perinteinen työnny sisään ja nussi sydämen kyllyydestä lelu. Vaan se kehottaa hyväilemään terskaa tai vartta. Sillä molempiin lelun koko ei riitä.

Älä hämäänny nimestä quickshot, sillä ainakin itse kestin kauemmin, kuin yleensä. ja toisinaan orgasmi olikin kovan työn takana. Mutta uskokaa, kun sanon että se on sen arvoista.

Puhdistus

Vaikka aluksi en pitänyt ideasta seksilelusta, johon en voi laueta sisään. Oli se lopuksi helppoa ja sotkuja ei syntynyt.

Puhuin kahdesta isosta plussapuolesta ja toinen niistä on pesu.

On olemassa kolmenlaisia seksileluja. Ensimmäiset ovat mahtavia ja isoja, mutta pesu on niin vaikeaa, että käytät niitä kerran kuussa. Pienempiä, jotka kuivuvat kauan, joten käytät niitä viikonloppuisin ja sitten on Quickshot. En ole törmännyt huolettomampaan hoitoon.

Otat quickshotin pois kotelosta, käännät ylösalaisin, peset liukasteet pois, taputtelet pyyhkeellä kuivaksi ja käännät takaisin oikein päin. Siinä se, minuutissa olet valmis toiseen kierrokseen, tai paukauttamaan korkin kiinni ja unohtamaan sen hyllylle.

Tämän uskonkin olevan suurin myyntivaltti tuotteelle. Sillä sitä voi käyttää päivittäin (tai useammin). Kotona tai matkalla.

Yhteenveto

Olen edelleen sitä mieltä, että tuote on suunnattu enemmänkin pariskunnille esileikkiin ja suuseksin kaveriksi. Mutta toimii tuo myös sooloseksissäkin.

Kaiken kaikkiaan voin sanoa, että vaikkei quickshot tuo parasta mielihyvää leikin aikana. orgasmit ja pesun helppous antavat paljon anteeksi. Siispä voinkin sanoa, että tämä jää leluksi arkipäiville, mutta täysimittainen fleshlight menee edelle viikonloppuisin.
Kumitorven arvio tuotteesta Waver Men masturbaattori

Tänä vuonna julkaistaan monet virtuaalilasit ja pornoteollisuus onkin jo aloittanut markkinoinnin silläkin alalla. Uskon tämän myös lisäävän kysyntää testissä oleville "handsfee seksileluille".

Itse olen aina ollut kiinnostunut sähkökäyttöisistä leluista ja olen omistanutkin Mysterious Mouth tuotteen vajaan vuoden, joten voin puhua tuotteesta, niin kuluttajana kuin testaajana.

Kun itse olin ostamassa tuotetta viime kesänä oli se riski. You2toys on saksalainen valmistaja, jonka tuotteista ei infoa tai arvosteluita löytynyt. Tätä sikaa säkissä ostosta ei myöskään avittanut 129 euron hintalappu. Kyseessä oli kuitenkin ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa "automaattinen" seksileluni ja valikoimaa ei ollut kovinkaan paljon. Asiat eivät ole juurikaan muuttuneet vuoden aikana.

Ulkonäkö

You2toys osasi ainakin tälle tuotemallille rakentaa erittäin laadukkaan laatikon. Magneetilla sulkeutuvasta etukannesta, siveelliseen kansikuvaan ja päättyen mustaan viimeistelyyn, Waver Man on hyvä esimerkki, kuinka seksileluja voidaan mainostaa hyvällä maulla.

Moottori jatkaa laatikon tyylikkyyttä ja on identtinen kaikissa kolmessa mallissa väriä lukuun ottamatta.

Vaikka tuote on suhteellisen paksu on siitä hyvin helppo pitää kiinni kolmiomuodon ansiosta, jos tahtoo (tästä myöhemmin lisää). Koneen sisusta, jonne suuosa asetetaan, sisältää kolme spiraalista rautaa, joissa on kumisia prikkoja ja nämä puolestaan painavat suuosaa aaltomaisin liikkein.

Suuosat ovat suurimmin osin identtisiä. Sukkien varressa on erittäin loivaa aaltoa ja päässä on kolme pientä kieltä. Materiaalina on käytetty perinteistä silikonia, joka on hajutonta, mutta myöskin hieman kovan tuntuista käytettäessä. Tämä tosin on ymmärrettävä valinta, kun puhutaan motorisoidusta lelusta.

Yksi ero suukappaleilla kuitenkin on, johon en itse ostohetkellä kiinnittänyt huomiota. Mysterious Mouth tuotteeseen työntyminen on hieman kinkkisempää. Toisella kädellä pitää joko painaa peniksen vartta tai yrittää vääntää suuosan reunaa, sillä ilmalla ei ole muuten pakotietä. Tämä tosin myös tarkoittaa, että käytön aikana sukassa on lievä alipaine.

Voluptuous Vaginan suu osa on ymmärrettävästi hieman ovaali, joten tätä ongelmaa ei ole ja liukuvoidetta tarvitaan vähemmän. Niukemmalla liukkarilla ainakin itse sain paremman tuntuman leluun.

Käyttökokemukset

Kun siirrymme puhumaan käyttötuntumasta, Täytyy mainita, että Waver Men tuotteet ovat tuotteita joihin pitää sitoutua. Ostettuani tuotteen viime kesänä ja kokeiltuani tuotetta pari kolme kertaa sysäsin sen pettyneenä arkkuni pohjalle. Sessiot kestivät 40-50min ja tämä koko ajan yrittäen laueta, jos en olisi pinnistänyt, niin puhuisimme yli tunnista. Leikin aikana toki käytiin liki, mutta stimulointi ei riittänyt orgasmiin asti ja voitte kuvitella tunnin tärinän jälkeen orkku ei ollut enää mielihyvää tuottava, vaan paremminkin helpotus, sillä mies tärisi jo kauttaaltaan.

Saatuani mallin testiin, päätin antaa tuotteelle toisen mahdollisuuden ja käyttää pelkästään tätä tuotetta seuraavat kolme viikkoa.

Muutamat ensimmäiset kerrat menivät kuten ennenkin.

Mutta seksileluja käytettäessä on muistettava, että niin kauan kuin käytämme käsiämme runkkaamiseen, turrutamme kalumme, puristamalla liian lujaa ja hakkaamalla kovalla tempolla.

Niinpä ensimmäisen viikon jälkeen alkoi helpottamaan. 40-50min yrittämällä muuttuivat 10-20min pinnistellen kestämään vielä vähän kauemman.

Aaltoileva liike tuntuu mukavalle, mutta mainitsemani kielet tuotteen päässä on isoin asia itselleni. Tuntuu

kuin kieli pyörisi terskan päässä kiusoitellen. Vauhtia tuotteesta löytyy kolme erilaista, joista suosittelen pysymään hitaimmassa. Tämä on nopeus, jossa kielet tuntee parhaiten ja on myös hiljaisin. Hiljainen on tosin harhaanjohtava termi Waver Men tuotteesta puhuttaessa. Ääni on helposti kuultavissa seuraavassa huoneessa ja toivonkin, että surina on johtanut naapurini uskomaan, että olen aloittanut innokkaan kokkailun. Opin pian kuitenkin asettamaan peiton syliini tuotteen päälle, jolloin ääni vaimenee hieman ja siitä tosiaan tulee handsfee. Suosittelen koittamaan tätä, jo pelkästään siitä syystä, että aaltoliikkeen tuntee paremmin, kun antaa koneen käydä vapaasti, ilman että pitää siitä kiinni.

Mitä eri pyöritys ohjelmiin tulee, niin itse käytän vain koko ajan vastapäivään tai myötäpäivään pyöriviä. Tuotteessa on myös asetuksia, jotka vaihtavat pyörimissuuntaa itsestään, mutta suunnan vaihdon aikana moottori pysähtyy sekunniksi. Itse en ainakaan pystynyt laukeamaan näillä asetuksilla.

Pesu

Tuotteen pesu on helppoa. Moottoriosa irtoaa helposti ja suuosan kanssa ei tarvitse olla varovainen, sillä se ei voi murtua tai revetä, kuten ihoa imitoivat seksilelut. Suuosan voi myös vapaasti pestä saippualla.

Loppusanat

Tämä ei ole tai tule olemaan "automaatio" seksilelujen murskavoittaja, tai tuote, jota muistellaan vuosien jälkeen. Kuten alussa sanoin, uskon ja toivon tämän tyyppisten lelujen lisääntyvän tulevaisuudessa, mutta ollakseen suosittu ja hintansa arvoinen on sen pystyttävä edestakaiseen liikkeeseen ja olemaan hiljaisempi kuin sähkövatkain steroideissa.

Vaikkakin tuotetta opinkin käyttämään, uskon sen testikauden jälkeen menevän takaisin arkun pohjalle. Mutta tällä kertaa lämmöllä muistellen eikä pettyneenä paiskaten.
Kumitorven arvio tuotteesta SilaSkin Ball Stretcher

Uskoin tietäväni laajalti seksituotteista. On vääntäjää, kääntäjää, tappia, nappia, venytintä ja kiihotinta. Kuitenkin saadessani "Ball stretcher" tuotteen käteeni, löi pääni tyhjää. Tiesin kyllä penisrenkaat, mutta sellainen tämä ei ollut. Pienen googletuksen jälkeen selvisi, että pallien venytys on oma fetissinsä. Itse pidän asiaa enemmän vanhojen miesten ongelmana, mutta tutkimukset jatkuivat. Isoin murheeni oli suuret vahinko varoitukset venytyksestä puhuttaessa. Kiertymät venähdykset ja jopa tulehdukset olivat suurena varoitustekstinä kaikkialla. Tosin nähdessäni kuvan herrasmiehestä, jolla oli kolme kyseistä rengasta käytössä yhtä aikaa, uskoin olevani turvassa.

Tuote on viisi senttiä leveä, varustettu rengas kuviolla ja toimii myös viattoman näköisenä stressileluna.

Päätin jättää pitkäaikaisen venytyksen väliin, sillä pidän kiveksistäni juuri siinä missä ne ovat ja keskittyä vaikutuksiin aktin aikana. Tuote on erittäin venyvää, joka tekee asettamisesta helppoa ilman liukkaria. Täytyy kuitenkin mainita, että itse olen silopalli, joten karvojen kanssa silikoni voi ikävästi nyppiä kuiviltaan.

Yllätyin, kuinka kiihottavalta kellon heilurina toimivat pallit tuntuivat, mutta tässäkin liika on liikaa. Pariin kertaan joko pidin rengasta liian kauan, tai asetin sen huolimattomasti, tämä tuntui pienenä kipuna kiveksissä loppu päivän, joten pientä varovaisuutta on harjoitettava.

Koska kyseessä ei ole seksilelu, en voi juurikaan kertoa miltä se tuntuu, mutta voin kertoa, että kyseessä on tuote painonsa arvossa kullassa.

(Kaikki hyötyni vaativat esinahan, joten ikävä kyllä minulla ei ole uutisia ympärileikatuille.)

Tärkein ensin, eli kesto. En tiedä johtuuko se siitä, että esinahka on pysyvästi takana, vai onko renkaan puristuksella osansa, mutta kesto lisääntyy. Jopa tilanteeseen, jossa rengas pitää poistaa orgasmin saamiseksi. Lisäksi takana pysyvä nahka auttaa pitämään kondomin tukevasti paikallaan ja antaa aivan uuden tuntemuksen vanhoihin seksileluihisi.

Mitättömän oloisesta kumirenkaasta monitoimituotteeksi, joka kulkee kaupungilla näppäräsi taskussasi tai kiveksissäsi. Suosittelisin tuotetta niin yksinäisille kuin parisuhde miehille, kuin myös parisuhteessa oleville naisille lahjaideaksi yhteisiin iltoihin.
Kumitorven arvio tuotteesta Lingox - TRIPLE Masturbator

Osui ja upposi kaalimato! Silloin tällöin selailen uutuuslistaa sivustolla arvuutellen mitäköhän postissa mahtaa tulla ja Lingoxing "TRIPLE Masturbator Extreme" oli toivelistalla. Itse asiassa tuote kiinnosti niin paljon, että olin jo aikeissa ostaa sen, mikäli en pääsisi sitä testaamaan.

Koska kirjoitelmani venyvät aina pitkiksi, olen jälleen jättänyt loppuun pienen kertaamisen teille, jotka ette ole lukuihmisiä. Masturbaattoreita on ollut iät ja ajat, joten mikä juuri tässä tuotteessa sitten sai huomioni?

Monet tuotteet ovat hyvinkin lattean näköisiä ja mainostavatkin kuinka hyvältä/aidolta tuote tuntuu. En kiellä, etteikö se olisikin hyvin suuri osa seksilelua, mutta sitä on hyvin vaikea myydä ruudun läpi.

Lingox tulee tuotteellaan eri kulmasta ja myy seksilelujen linkkuveistä, kolme lelua yhden hinnalla. Kieli kiusoittelevaan nuolentaan, insertti johon tunkeutua ja varsi, joka tunkeutuu. Kaiken kruunaa ulkonäkö, joka omalla mittapuullani saa "seksikkäimmän masturbaattori" tittelin.

Markkina puheet ovat markkinapuheita, mutta millainen tuote oikeasti on? Triplen laatikko on siisti, informatiivinen ja isolla ikkunalla varustettu. Älä kuljeta, sitä kirkkaassa muovipussissa. Sillä ketään ei erehdy luulemaan sitä viinirasiaksi.

Laatikko sisältää itse masturbaattorin, näytepaketin liukuvoidetta ja logotarran vaikkapa auton ikkunaan.

Avattuani korkin huomasin ensimmäisenä hajun, tai sen puutteen. Olen tottunut lelujen haisevan pistävältä viikkojen ajan, jonka vieraatkin varmasti haistavat.

Mutta Lingoxin salainen "Re-Evolution Skin Material." On miltei hajuton, samettisen tuntuinen ja yhtä kestävää, kuin kilpailijoidenkin materiaali.

Sitten se ulkonäkö, josta jo mainitsin. Suihinottoleluja on ollut markkinoilla jo hetken, mutta pienet erot kilpailijoihin, kuten hieman aukinainen suu, näkyvät hampaat ja himokas kieli ulkona, sytyttävät jotain omassa päässäni ja jossain muuallakin. (Tuote myös näyttää hieman rolling stones logolta.)

Triplen toisesta päästä löytyy kolmas avainosa ja se on kierteillä varustettu dildo. Tämä antaa erinomaisen lisän parileikkeihin tai vuorottelevaan sooloseksiin. Itse käytin dildopäätä kahvana ja siitä sai erinomaisen otteen verrattuna kilpailijoihin, joita täytyy pahimmillaan käyttää molemmilla käsillä. Ote on tukeva, pitävä ja tuntuu, kuin ponihännästä pitäisi, jos se sattuu olemaan juttusi.

Iso plussa myös Lingoxin liukuvoiteelle. Se ei ole tahmaavaa ja omaa myös erittäin miedon hajun. Ikävä kyllä kirjoittaessani tätä, tuote ei ole Kaalimadon tuotelistalla, mutta ehkä tulevaisuudessa. (Lingox . Lube liukuvoidetta löytyy tällä hetkellä valikoimistamme! - Kaalimato)

Masturbaattoria käyttäessä, voi alipainetta säätää keskellä olevaa rinkulaa kääntämällä. Mutta vaikka venttiilin jättää auki ei voi löysästä lelusta puhua. Sisälle työntyessä ilma pistää hieman vastaan mutta alipaineen saatuaan antaa erittäin tiukan ja miellyttävän kokemuksen. Insertin reikä on kolmion muotoinen, rinkuloita täynnä ja kitarisatkin löytyvät.

Pesu on helppoa. Lyhyehkön insertin voi kääntää sisältä ulos ja pestä kaikki poimut. Kotelo pitää pestä kuppi menetelmällä, sillä pohja ei dildon vuoksi aukea.

Mitään huonoa en ole Lingoxin tuotteista vielä sanonut ja totta puhuen, niitä ei juuri ole. Pieniä ärsykkeitä ovat:
-Umpinainen pohja, joka vaikeuttaa kuivumista ja pesua. Dildon juureen olisi voinut asentaa pitkät kierteet, mutta uskoisin irtoilevien tappien olevan isompi ongelma käytössä.
-Väri voi olla joillekin turn off, mutta valkoinen väritys auttaa, ettei kukaan tunne itseään ulkopuoliseksi. Itse pidän eksoottisista väreistä, joten ei pahaa sanaa tästä.
-Alipaine rinkula on sileä rengas, jota on mahdoton kääntää hiemankaan liukkailla sormilla. Pieni poikkikuvio tai kaksi tappia auttaisi tässä ongelmassa paljon.
-Insertti on n.14cm pitkä, mutta he jotka sanovat fleshlight:n 25cm olevan niukka tai liian lyhyt ovat harvassa tai valehtelevat itselleen. Toki lelua ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota pituuteen, mutta useimmat meistä ovat tyytyväisiä tuotteen pituuteen.

En löytänyt tietoa koska Lingox on perustettu, mutta olettaen, että "poker edition" tuotteet ovat heidän ainoa toinen tuote, ovat he jo iskeneet kultasuoneen ja odotan innolla tulevia tuotteita. Joten vielä pieni tl;dr (Too long didin't read) kertaus.

Lingox - TRIPLE Masturbator Extreme on erittäin tiukka, hajuton ja mahtavan tuntuinen tuote, jonka seuraksi et välttämättä tarvitse muita ärsykkeitä tai mielikuvitustasi. Pieniä vikoja tuotteessa on, mutta ei mitään sellaista, mikä tuomitsisi lelun pimeään nurkkaan vaatekaapin nurkkaan. Uskoisin, että naiset löytävät parempia leluja itselleen, mutta pariskunnille ja miehille lelu menee, kuin hillo korvaan.
Kumitorven arvio tuotteesta Fleshlight Dorcel -insertti

Jos et vielä omista fleshlight tuotetta, osta yksi. Olet sen itsellesi velkaa. Malilla ei niin väliä ole ensimmäisen kanssa. Menet vain sen mukaan, mikä näyttää miellyttävimmältä. Jos taasen omistat jo yhden tai useamman tuotteen ja mietit mikä tästä tekee erinomaisen?

Annappa kun kerron.

Fleshlight on tullut pitkälle ensimmäisistä malleista, joiden ulkonäkö oli genereettinen ja sisältö tasaista juomua. Nyttemmin on Alien ja Stamina mallia. Löytyy läpinäkyvää Flight versiota ja lyhyttä Quickshottia, josta olen aiemmin kirjoittanut. Teki Fleshlight hieman hiljaiseksi jääneen virtuaali lisäosankin nimeltään V-stroker ja nyt auttaa kaukosuhteita Kiiroo mallillaan.

Mutta isoimman markkinaosuuden ja huomion saa Fleshlight Girls mallisto, jossa joukko halukkaita näytteliöitä myyvät suoria kopioita kaikista kolmesta aukostaan. Ulkonäöt ovat mukavan laajalta skaalalta ja uskon kaikille löytyvän mieluisen. Sisäosia kuitenkin löytyy vain kolmea eri mallia, yksi anukselle, toinen vaginalle ja kolmas suulle. Hiljattain markkinoille on pyörähtänyt kuitenkin toinen aalto vaginoita eri sisäkuvioinnilla.

Yksi uusista tytöistä on Claire Castel Dorcel ja hänen kopion vaginastaan sain. Näyttelijä oli entuudestaan tuntematon, mutta paketista selviää helposti niin ulkonäkö, kuin pituus ja lempiasento. Sen verran tuttu Fleshlightin paketti kuitenkin on, etten perinpohjaista tutkimusta siitä tehnyt.

Paketti sisältää itse tuotteen ja kuten hyviin tapoihin kuuluu, yhteen kertaan riittävän liukuvoiteen. Suurehkosta koostaan johtuen suosittelen liukuvoiteen lisäksi ostamaan Sleeve Warmer tuotteen. Sillä se on kaikin puolin parempi vedellä lämmittämisen sijaan ja kylmänä en suosittele tuotetta käytettävän.

Claire Castel Dorcel ja sen sisartuotteet tuntuvat olevan ensimmäinen malli, jossa kuviointi ei ole systemaattisen järjestelmällistä, vaan tunnelissa on poimu siellä ja pallo täällä. Jopa tunnelin muoto vaihtelee suuresti ja se kyllä tuntuu. Kun korkin vielä sulkee päästä ja alipaine pääsee työstämään penistä, on vaikea olla kruunaamatta tätä parhaimmaksi Fleshlight tuotteeksi markkinoilla.

Tuotetta pestessä saattaa mieleen juolahtaa repeäminen, mutta flesu kyllä kääntyy näppärästi ylösalaisin ja vedellä huudeltavaksi. Kuten aina seksileluja pestessä suosittelen aika ajoin käyttämään antibakteeria ja talkkia jotka ovat leluille tarkoitettuja.

Ostaessani ensimmäistä alkuperäistä Fleshlightia, mietin mielessäni: Miksi ostaa koskaan toista? Eihän erilainen poimutus voi tehdä eroa? Nyt vanhempana ja kokeneempana voin sanoa, kyllä tekee.

Henk. koht. jään mielenkiinnolla odottamaan tuleeko suu mallille myös toinen aalto, sillä lelut tarvitsevat enemmän kaaosta järjestelmällisyyden rinnalle.

Jos uskot sanaani, olet jo tilaamassa toisen aallon tuotteitta.

Jos et, osta ja todista minut vääräksi ;).
Kumitorven arvio tuotteesta Kiiroo Onyx tekovagina

Kiiroo on yhtiö, joka katsoi seksilelujen tarjontaa ja päätti, että voi tehdä jotain parempaa. Amsterdamilainen firma nousi maailman kartalle tyhjästä partneroituaan Fleshlightin kanssa ja tehdessään Kiiroo Onyx ja Pearl tuotteet. Kunnes se katosi yhtä äkkiä listoilta. Älä ymmärrä väärin, tuote on olemassa, kukaan ei vain puhu siitä. Muutama artikkeli on kirjoitettu, mutta ne kuulostavat Kiiroon kotisivujen selosteelta kopioiduilta. Kun kallista tuotetta ei markkinoida oikein, ei ole ihme, jos et ole kuullut Kiiroosta ennen.

Kiiroo Onyx (miehille) ja Pearl (naisille) oli alun perin tarkoitettu kaukosuhteessa eläville pariskunnille. Pearl määrää tahdin Onyxille ja Onyx värinän Pearlille. Pearl toimii myös toisen Pearlin kanssa ja Onyxit keskenään, joten jokaiselle pariskunnalle on jotain. Tämän enempää en voi laitteiden keskinäisestä toiminnasta kertoa menemättä copy pasten puolelle, sillä testissäni oli vain Onyx. Vaikkakin molempien tuotteiden testaaminen onkin mahdollista yksin ja antaisi aivan uuden merkityksen "Go fuck yourself" termille.

Ennen kuin kerron miten ja minkä kanssa tuote toimii, aloitetaan perinteisellä "mitä laatikossa" on kerronnalla. Onyx on pakattu erittäin tyylikkäästi ja itse tuotekaan ei anna mitään ulospäin. Kiiltävän musta sylinterimäinen tuote on vapaa napeista ja kruunattu punaisella poikkiviivalla. Onyxin voisi asettaa keittiöön tai tv tasolle ja kukaan ei kiinnittäisi siihen ei toivottua huomiota. Kansi auki ja sisältä paljastuu Fleshlightin insertti ja sen takaa moottoroidut puristimet, jotka tekevät taian.

Tässä kohtaa paljastuu myös pari suunnitteluvirhettä. Ensimmäinen on usb latausportti, joka on insertin reunan alla aktin aikana. Vaikkakin teoriassa se on suojattu, on itselläni muutaman kerran insertin kiristin irronnut paikaltaan ja silloin liukuvoiteen on mahdollista valua porttiin. Insertti itse ei ole suunnitteluvirhe, mutta se on hyvin ohut ymmärrettävistä syistä ja mahdollisesti rikkoontuu käytössä. Vaikkakin lisä inserttejä myydään erikseen olisi ollut hienoa saada varakappale itse tuotteen mukana, jolloin ei mahdollinen rikkoontuminen painaisi mieltä käytön aikana.

Tuote on pintapuolisin katsottu lävitse, mutta ennen käyttöä Onyx pitää ladata. Neljällä tunnilla saa tunnin käyttöaikaa, mikä riittänee ainakin useimmiten. Onyx yhdistyy läppäriin, puhelimeen, tablettiin ja tietokoneeseen, joista jälkimmäisen kanssa on pieni ongelma. Tuote toimii nimittäin bluetoothin kautta, mikä ei ole yllätys. Mutta se, että näinkin kallis tuote ei tule usb-donglen kanssa jonka saisi usb porttiin on.

Nopea kipaisu kauppaan ja tuotteen rekisteröinnin/kiiroon ohjelman lautauksen jälkeen Onyx on vihdoin käyttövalmis.

Onyxia voi käyttää todella monin tavoin ilman vastakappalettakaan kiitos pornoteollisuuden mielenkiinnon laitetta kohtaan. Toki Tuotteen sivussa on kosketusnäyttö, jota vetämällä Onyx vastaa rytmissä. Mutta se nyt on hieman laimeaa käyttöä, kun tarjolla on kameratyttöjä, videoita ja virtuaalitodellisuutta. Kyllä vain kaikkea löytyy ja melkein kaikkea olen kokeillut. Kaksisuuntaisen kameratoiminnan jätin suosiolla väliin ja säästin rahani videoihin, jotka ovat hieman arvokkaita.

Noin 10e kappale saat videon ruudulle, joka on synkronoitu Onyxin kanssa, mutta jos vain paras on kyllin hyvää on virtuaalitodellisuus paikkasi. En halua mainita sivustoja, mutta vain yksi vr-pornon tuottaja tukee Kiiroo tuotteita, joten uskon googlauksen olevan helppoa.

Kammetessani kypärää päähäni ja itseäni Onyxiin, en odottanut paljoa. Videot olivat tuttuja ja oletin tuotteen vain vetävän nopeammin aktin aikana ja hitaammin esileikin aikana. Mutta pian huomasin, kun Harmony otti kullin tyvestä kiinni, niin puristi Onyx kullin tyvestä ja kun Harmonyn huulet ottivat kosketuksen ja valuivat hitaasti alaspäin, Onyx imitoi liikkeen erinomaisesti. Tämä muutti koko videon merkityksen entisestä, kun ennen nautti parhaasta palasta ja runkkasi itsensä hurmoksiin, halusi nyt kestää loppuun.

Puoli tuntia myöhemmin Harmonyn istuessa sylissäni katsoen syvälle silmiini, Onyxin sykkiessä imitoidessaan hänen orgasmia ja minun lastini juuri lentäneenä, voin kertoa tuotteen olevan mahtava. Ruudulta pornoa katsottuna et ihan tähän hurmokseen pääse, mutta silloinkin se on erittäin nautinnollista ja synkronointi on tehty yhtä tarkasti. Kun mainitsin Onyxin puristavan tyvestä, tarkoitin juurikin sitä.

Tuote ei tee edestakaista liikettä vaan omaa monta moottoroitua rengasta jotka kiristyy ja vapautuu, joten tunnet kosketuksen juuri siellä missä kuuluukin.

Pienen vinkin käyttöön haluan tosin antaa. Jos käännät kosketusnäytön osoittamaan vasemmalle tai oikealle renkaat tuntuvat paremmin ja pientä kulmaa hakiessasi huomaat Onyxin stimuloivan enemmän tai vähemmän.

Onko Onyx paras seksisimulaattori? Kyllä, mutta sitten taas, Onyx on ainoa simulaattori tällä hetkellä. Toivottavasti virtuaalitodellisuuden yleistyminen muuttaa asian.

Tuote on niin monipuolinen ja erikoinen, etten voi loppuun tehdä nopeaa yhteenvetoa ilman, että se venyy liian pitkäksi. Siksipä sanonkin vain hätähousuille, että osta ja jos omaat vr-laitteen Ehdottomasti osta!
Kumitorven arvio tuotteesta Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit

Testituotteenani tällä kertaa oli "Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit", mutta kirjoitettuani edelliskerralla sisartuotteesta nimeltä "Fleshlight Girls Valentina Nappi Dorcel", olisi tämä arvostelu liian samankaltainen. Siispä ohjaan teitä edellisen tuotteen arvosteluun perinpohjaiseen tekstiin ja kirjoitan pienen artikkelin näiden kahden tuotteen eroista.

Valentina on hyvin tiukka ja paljon liukastetta vaativa insertti, mutta samalla ehkä mieluisimman tuntuinen. Pallot ja epäsäännöllinen poimutus ovat jotain mikä saa purkautumaan hyvinkin nopeasti. Ainoa miinuspiste napsahtaa juurikin tiukkuudesta, mikä saattaa joillain kerroilla tuntua jopa hieman epämiellyttävältä. Ei en tarkoita kipua, mutta eri kerroilla toivoo eri stimulointia.

Nicole puolestaan on yksi väljimmistä tuotteista, omalta tuntumalta mittoja katsomatta. Joten, jos liian pienet lelut ovat olleet ongelma ennen, kannattaa harkita Nicolea tai Alien Fleshlight inserttiä. En käytä sanaa väljä termiä loukkaavana adjektiivina, päinvastoin. Tällä hetkellä muut insertit ovat varastossa ja juurikin nämä kaksi tuotetta ovat käytössä, Valentina useimmiten, mutta Nicole on aina käden ulottuvilla, kun toinen tuntuu liian tiukalta.

Mitä Nicolen muotoihin tulee, isompi koko, spiraali muoto edessä ja hyvinkin tasapaksu jatko sille takaavat pidemmän keston leikille. Tahtia hidastamalla sessio voi miltei kestää loputtomiin.

Vielä kerran iso peukku Fleshlighting ymmärrykselle vihdoin siitä, että eri ulkonäkö insertille ei ole tarpeeksi, jos sisältö on samanlainen jokaisessa tuotteessa.
Kumitorven arvio tuotteesta The Tru Stroke, ribbed

Doc Johnsonin "the tru stroke" on kuin neljä naislääkäriä olisi kerääntynyt pöydän ympärille keskustelemaan masturbaation hyödyistä ja kuinka siihen on kehitettävä apuväline. Ikävä kyllä yhdelläkään heistä ei ollut mitään ideaa runkkauksesta. Tuotos on steriili, markkinoita mullistamaton, mutta joka kuitenkin suoriutuu tehtävässään kohtuullisesti.

Hygieenisyys ja lääketieteellisyys alkavat materiaalista. Kun muut lelut jäljittelevät silkintuntuista ja pehmeää materiaalia, on stroke tehty jämäkästä silikonista. Ei niin fantastisen tuntuinen, mutta allergia oireita aiheuttamaton, täysin hajuton ja kuritusta kestävä materiaali. Tämä tuote ei helpolla repeä, murennu tai haurastu (kunhan et käytä öljypohjaisia liukasteita) ja pesukin on vapaamuotoisempaa. Pese käsin saippualla, keitä tipassa valkaisu-ainetta ja vettä tai heitä astianpesukoneeseen. Amerikkalaisuus taasen alkaa varoitustekstistä, jossa kielletään tuotteen lämmittäminen mikrossa tai uunissa.

Tru stroke tulee hyvin siveliäässä laatikossa, jonka voisi kuvitella näkevänsä apteekin hyllyllä. Tämän illuusion kuitenkin rikkoo kyrvän kuva yhdellä sivulla. Laatikon sisällä tulee perinteisesti: lelu, talkki, liukuvoide ja suljettava kankainen säilytyspussi, joista jälkimmäisen tahtoisin nähdä kaikissa tuotteissa. varsinkin moniosaisten lelujen järjestely olisi helpompaa pusseittain, saati oikeita osia etsien sekalaatikon pohjalta.

Ensimmäinen kokeiluni ei ollut kovinkaan miellyttävä, sillä tuotteessa on muutama suunnittelu virhe, joka myös vahvistaa lääkäriteoriaani: Lelu toiseen käteen ja mukana tullut liukkari toiseen käteen. Voitelu tapahtuu helposti hodarin täyttö liikkeellä. Stroker paikalleen ja ensimmäinen ongelma löytyi. Liukkarit valui vartta pitkin palleille ja siitä reisille, tämähän alkoi mukavasti. Neuvo yksi: älä käytä mukana tullutta liukkaria tuotteen kanssa, se on aivan liian notkeaa avonaiselle lelulle. Osta paksuinta ja tahmeinta mitä löydät. Toinen ongelma löytyi runkkailun aloitettua. Lelun muotoilun takia ainoa puristus tulee omasta nyrkistä ja sensaatio ei tunnu paljaalla kädellä vetelyä kummemmalta. Missäkö toinen käsi? Mikäli olet kuten minä ja siisteys näissä hommissa on tärkeää. On toinen käsi tekemässä mitä tahansa, jottei lastit ole olohuoneen lattialla. Ensimmäinen testi saatiin kuitenkin päätökseen, mutta mielekkääksi sitä ei voinut sanoa.

Virheistä kuitenkin opittiin ja seuraavat kerrat olivat paljon mieluisempia. Vaikka en kondomien ystävä olekaan, strokerin kanssa se oli avain itselleni. Kumi mahdollisti kahden käden käytön tasaiselle tiukkuudelle ja paksumpi liukuvoide pysyi helpommin yksinkertaisella kuvioinnilla.

Kuten aiemminkin jo mainitsin, strokerin pesu on naurettavan helppoa. Avonaisuuden vuoksi tuotteen voi pestä koko matkalta ja silikonin ansiosta vaikka pyyhkiä pyyhkeellä heti kuivaksi. Unohda yön yli tuuletus ja mahdollisesti jonkun näkevän lelun.

Kokeneelle runkkarille The Tru Stroker saattaa olla liian mauton ja yksinkertainen tuote, mutta ensimmäiseksi leluksi tuoreelle aikuiselle se voisi olla sopiva. Se Antaa hyvän perustason ymmärryksen lelulle ja kuivauksen ansiosta sen voi pitää uteliailta silmiltä piilossa. mikäli joku tuotteen kuitenkin sattuu näkemään voi strokerin selittää joksikin muuksi välttäen "häpeään kuolemisen".
Kumitorven arvio tuotteesta Stealth Double Stroker

Double strokerin paketoinnissa on panostettu yksinkertaisuuteen ja siveliäisyyteen.

Ikävä kyllä tämä markkinointitaktiikka ei käännä katseita kaupan hyllyllä, saati kerro tarpeeksi tästä puolen kilon ihmeestä.

Ensimmäisen maininnan ansaitsee erittäin tehokas imukuppi, joka pitää masturbaattorin paikallaan niin pöydällä, kuin seinälläkin taaten miellyttävän handsfree session. Tämä oli erittäin miellyttävä yllätys, sillä useimissa leluissa imukuppi ei tartu kunnolla muuhun kuin kaakelilevyyn tai irtoaa kesken rynkytyksen, tätä ongelmaa ei stealthin kanssa ollut kertaakaan.

Lelun sisus on miellyttävän tuntuinen ja miltei hajuton.

Vilkaisu molempiin päihin ja aivan kuten kaalimato mainosti valintana on joko pullea vittu tai kutsuvat huulet.

Rehellisesti sanottuna oletin tämän olevan vain helppo markkinointi kikka, mutta nopea kurkistus sisälle paljasti insertin tekstuurin olevan erilainen molemmista päistä. You2toys tuntuu tekevän kaiken paremmin lelunsa kanssa, kuin kilpailijansa.

Sisään työntyessä huomaa, kuinka tiukka lelu onkaan. sisällä olevien kielekkeiden hyväillessä normaalikin mies tuntee itsensä isoksi ja ulos vetäessä tyhjiö imee joka sentillä. Mikäli alipainekorkin aikoo pitää kokonaan kiinni, on hyvä valmistautua lyhyisiin sessioihin.

Stealth double stroker on kaikinpuolin mahtava tuote, joka tyydyttää kerta kertansa jälkeen täydellisesti.

Tiukkuus saattaa olla joillekin liikaa, mutta vaihtelu leluissa piristää.
Kumitorven arvio tuotteesta Easy Job Vibrating Masturbator

Välillä tuntuu, että yritykset käyttävät miesten kiimaa hyvänään ja päästävät markkinoille ei testattuja tuotteita luottaen siihen, että jos siihen voi upottaa kyrvän teoriassa, se menee kaupaksi ja easy job on hyvä esimerkki siitä.

Aloittakaamme aivan alusta. Kesälomalta kotiuduttuani olin valmis uusiin koitoksiin ja uusiin leluihin.

Päällisin puolin easy job näytti hyvältä ja vibraattori herätti mielenkiinnon, sillä ennen ei tärinää ole leluissani ollut.

Mutta jo voitelussa alkoivat ongelmat. Harvemmin minä tiukkuudesta valitan, mutta kun liukuvoide ei valu sisään ilman että reikää raottaa saattaa se olla hieman liiankin pienireikäinen. Kyrvän asettaminen on myös oma taiteenlajinsa, sillä jos molemmista ei ole tukevaa otetta, koteloton ja jämäkkäkuminen lelu helposti muljahtaa pois paikaltaan. Tämä ongelma kertaantuu, kun lelua liikuttaa edestakaisin. En usko, että lelu saisi paikkoja nyrjähtämään, mutta kivuliaalta se tuntui joka kerta. Siispä lelusta kaksin käsin kiinni ja varovaa liikutusta.

Sitten päätin koittaa vibraa. Easy jobin "ulostulo" päässä on läpireikä jossa kalu lepää ja hyvin ohuen seinämän takana on toinen kolo vibralle. Kun sanon hyvin ohut, se repesi ensimmäisen session jälkeen ja jatkossa tärinäkuula olisi kaluni kanssa samassa käytävässä.

Mutta jo ennen repeämää voi matikallaan laskea ongelman. Kun 14,5cm pitkään leluun asetetaan 5,3cm pitkä vibraattori 7cm syvään koloon ohuella seinämällä. On tulos se, että puolet jo muutenkin tiukasta lelusta on käyttökiellossa. Kun työntyy yli puolivälin, penistä hyväilee kova muovisylinteri ja muutaman työnnön jälkeen kyseinen vibra lennähti reiästään ulos. Oli kaiketi saanut liukuvoidetta ympärilleen seinämän rikkoontuessa.

Toisella kerralla koitin easy jobia normaalina masturbaattorina ja jätin vibran pois. Hetken aikaa lelun kanssa taisteltuani. Käteni kuitenkin hamuili edellisiin testituotteisiin ja viimeistelin itseni niillä.

Kolmannella kerralla keksin miten lelusta saa irti tärisevän orgasmin. Asettelin kaluni sisälle, sitten vibran rikkinäiseen reikäänsä ja olin täysin liikkumatta.

Tämän lelun tähti on selvästi vibraattori ja sen kymmenen eri värinätoimintoa. Löytyy tasavärinää ja aaltoilevaa, rytmikästä ja yllättävää. Hetken aikaa nappia paineltuani ja oikean värinän löydettyäni nytkein ja koukistelin orgasmin voimasta. Jopa siinä määrin, että kaarena lentävä mälli ei juuri sillä hetkellä haitannut.

Tämä kolmas kerta jäi viimeiseksi käyttökerraksi. Aioin ottaa lelun vielä kierrokselle ennnen kirjoitusta, mutta tunnelin vierestä on kuin liimaus irronnut ja sormen kokoinen pala oli irti tuotteesta, tehden käytävän avonaiseksi jo puolivälistä. Liekö tuote maanantai kappale vai onkohan tyypillinen ongelma materiaalissa.

Puhdistuksesta sanon sen verran, että ainoastaan raottamalla aukkoa saa tuotteen pestyä sisältä, muuten ei vesi valu sisään, tai ulos. Ensimmäisen pesukerran jälkeen jätin lelun kuivumaan pystyasentoon, kuten yleensä. Mutta viikon jälkeen ottaessani tuotteen taas testiin, oli se yhtä märkä sisältä, kuin pesun jälkeen. Passiivikuivaus siis ei ole vaihtoehto.

Jälkikäteen sitä miettii, että valmistajat yrittivät tehdä liian monta asiaa yhdellä lelulla ja pienellä budjetilla. Mikäli tahtoo tehdä värisevän masturbaattorin jota voi nussia, täytyy lelussa olla enemmän massaa, jotta värinän tuntee, mutta ei kuulaa itseään. Jos he olisivat suunnitelleet lelun, jossa värinä tuottaa orgasmin, eikä kitka, olisi tuotteesta jäänyt paljon parempi maku suuhun.

Vaikkei ehjää lelua tällä kertaa hyllyyn jäänytkään, vibraattorin otan talteen ja sovellan johonkin toiseen leluun.
Kumitorven arvio tuotteesta Fleshlight Turbo Thrust Copper

Aikoinaan toivoin erikoisempaa vaihtelua tekopillujen ulkonäköön ja Fleshlight vastasi "miten olisi jotain, joka näyttäisi tulleen suoraan konehuoneesta?" Vaikkei moottorit annakaan minulle seksuaalista tärinää on firma aivan oikealla suunnalla. Mitä absurdimpi ulkomuoto on, sitä vapaampia ja erilaisempia kokemuksia se voi sisältää. Lisäksi vieraiden on helpompi naurahtaa ja unohtaa pesukoneen päälle kuivumaan jäänyttä turboa saati yksityiskohtaisen tarkkaa kopiota Madison Ivyn häpyhuulista.

Olen siis jo myyty pelkästään ulkonäön takia, mutta ei siinä kaikki. Turbo tulee kahdessa eri värissä, kuparin ruskeana ja läpinäkyvänä. Molemmat mallit on tehty Fleshlightille tutusta kirkkaasta materiaalista, joka on tahmeaa kuin hunaja. Mutta tahmeus on pieni hinta maksaa tyylikkäästä metallinhohto väristä.

Yksin ulkonäkö ei auta nallin laukaisuun, mitä siis löytyy konepellin alta. Turbon tunneli on teemaan sopiva ja muistuttaa paljonkin kampiakselia jyrkkine kulmineen ja mutkittelevalla käytävällään. Alkupäässä ei ole myöskään mielikuvitusta säästelty. Ennen kuin voit työntyä sisään, on sinun läpäistävä ei yksi, vaan kaksi siipiratasta. ...Ehkä hieman liian pelottavan kuuloista, selitänpä uudelleen.

Turbon alussa on siis kaksi hieman penisrengasta muistuttavaan rengasta, jotka ovat kolmesta kohtaa kiinni tuotteessa. Käytön aikana nämä renkaat liikkuvat vapaasti mutta tiukasti kyrvän varressa antaen jotain, mitä muut Fleshlightit eivät ole tarjonneet. Nämä turbon siivekkeet saattavat näyttää haurailta ja olinkin erittäin varovainen pestessäni turboa aluksi, mutta testaajana olen nyt roikottanut, pyörittänyt ja lingonnut flesua pitäen kiinni vai renkaasta ja vaikka se pelottavasti venyy ei mitään repeämää näy. Joten ole huoletta (aggressiivista linkoamista ei silti suositella).

Turbon käyttö on jotain erilaista ja se tekee työnsä hyvin. Renkaiden hyväillessä vartta ja nystyröiden terskaa, ei vie kauaakaan aikaa, kun turbo imaisee lastin sisäänsä.

Korkin kiinni ollessa on alipaine siis mainio ja flesu on myös äänekäs, kuten turbon nyt kuuluukin olla. Ei niin äänekäs, että naapurit alkaisivat juoruta, mutta jos et asu yksin, niin hiljainen musiikki taustalla on paikallaan.

Turbo nousee pärinällä Fleshlightien top kolmoseen Destroyan ja Obsessionin kaveriksi.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen