Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Hydro Power Blower Masturbator

TESTIRAPORTTI

Tyylikästä laitetta testattiin suihkussa, jossa sitä nimenomaan suositellaankin käytettäväksi. Parhaat tuntemukset testaaja sai kuitenkin "kuivalla maalla" ja runsaan liukuvoiteen kera. Testaaja keksi myös uuden käyttötavan tämän laitteen kanssa. Lue arvio, niin tiedät lisää.

botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Hammertime! Juuri kun luulimme nähneemme kaiken, saimme eteemme tämän vasaraa tai lekaa muistuttavan Hydro Power Blowerin ja siinäkös taas riittikin ihmettelemistä hetkeksi. Useampia masturbaattoreita ja vastaavia testanneena, jouduimme säätämään ajatusmaailmamme uusiksi. Tämä siitä syystä, että aiemmat käyttämämme lelut ovat vaatineet runkkarin itsensä lihastyötä mutta tällä kertaa masiina hoitaakin työn käyttäjänsä puolesta. Kohti uusia elämyksiä siis!

Aikatauluhaasteiden vuoksi testaus tapahtui tällä kertaa yksilövoimin, mutta mikäpä siinä. Ensi testaus tälle designiltaan pelkistetylle ja tyylikkään mustalle lelulle tapahtui suihkussa, jossa sitä nimenomaan suositeltiin käytettäväksi. Virrat päälle, kalu sisään molemmista päistä avoimeen tunneliin ja aluksi vähän hassun tuntuiset runkkuefektit käyntiin. Siinä sitten hetki odoteltiin, josko taivaan portit lähtisivät aukeamaan mutta pienimuotoinen pettymys siitä syntyikin, tuntuma ei ollut vielä kovin kummoinen.

Omalle kyrvälle pelkkä vesi ei ainakaan suihkukäytössä ollutkaan se avain onneen mutta päätin antaa blowerille uuden mahdollisuuden liukkarin kanssa toisissa olosuhteissa. Nyt alettiin puhua asiaa! Varmasti osittain myös makuasia, mutta henkilökohtaisesti nautin laitteen runkkutuntumasta juomuineen ja nystyröineen nyt paljon enemmän kuin suihkutestissä varsinkin keksittyäni, että peittämällä laitteen toisen suuaukon kädellä saa aikaan tyhjiön, joka toi kaipaamaani blowjob-tuntumaa tähän bloweriin. Lukuisilla vibravaihtoehdoilla tuli samalla myös leikittyä. Plussaa useammista vaihtoehdoista mutta mielestäni värinät ovat vain kiva pieni lisä tähän leluun ja jäävät aika isosti runkkutoiminnon varjoon.

Tämän runkkumasiinan käyttäjälle on tärkeää, että kulli ei ole liian iso tai pieni sillä laitteen silikoni ei ole läheskään pehmeimmästä tai venyvimmästä päästä. Ilman runsasta liukastusta efekti voi olla jopa kivulias, joten siinä ei kannata taaskaan säästellä. Hydro power blower on kaikkiaan näppärä ja jämäkkä masiina, jolle löytyy varmasti hetkensä myös jatkossa, vaikka tätä en ollutkaan ennen edes tiennyt kaipaavani!

Kirjoittanut: botTomAndJerry
Edellinen arvio: Good Vibes Only - GILI G-pistevibraattori Seuraava arvio: Satisfyer - Lovely Honey