Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - High Fly

TESTIRAPORTTI

High Fly-vibraattori sai kahtalaista palautetta. Toinen testaaja piti siitä kovasti ja toisen mielestä lelun käyttöön liittyy muutamia haasteita. Tuote soveltuu testaajien mielestä hyvin ensimmäistä seksileluaan hankkiville sekä kehon kiusoitteluun molemmille sukupuolille.

n00bsM22,N20

High fly on pieni, sormien väliin sijoitettava paperilennokin mallinen superminipakkaus, johon on onnistuttu jollakin ilveellä saamaan 2 moottoria. Ja kyllä, se on hypetetys satisfyer pro 2sen pikkusisarus. Ja vielä söpö sellainen! Laite venyy monenlaiseen käyttöön niin naisille kuin miehillekin, mikä ilmaistaan söpöin illustroinnein lelun paketissa. Siis sen lisäksi, että se sopii lennokkileikkiin (Eikä itse tarvitse edes pitää ääntä!). Lelun paketti on vaikuttaa laadukkaalta ja sopii hyvin lelun säilytykseen myöhemminkin. Pienenä vehkeenä lelu mahtuu pienimpäänkin käsilaukkuun tai jopa taskuun (myös joihinkin naisten housujen taskuun, ja se on jo saavutus!)

Lentokone on muotoiltu pysymään etusormen ja nimettömän, sekä keskisormen välissä. Alkutunnustelulla tämä tuntuu kaikin puolin toimivalta konseptilta. Materiaali on kovaa muovia ja pehmeää silikonia, mikä antaa joustavuutta lelun kiinnipitämisessä. Kaikille sormille se ei kuitenkaan sovi, se pysyy kyllä kädessä minun pikku kätösillä, mutta selkeästi se on suunniteltu vähän isommille.

Käytössä testasimme sitä niin yhdessä kuin erikseen. Pääagendaksi lelulle muodostui kiusoittelu, niin klitoriksella, peniksellä kuin nänneilläkin. Isomman vibraattorin kaverina lelun hiljainen pärinä muuttuu melkoiseksi järinäksi (huonoin kielikuva mitä olen ikinä käyttänyt, syytän viinilasillista). Yhdynnän aikana tosin lelu ei meinaa pysyä kädessä, niin mies- kuin naisnäkökulmasta, mikäli lelun klitorikselle haluaa. Nännien hyväily onnistuu kyllä, erityisesti asennoissa, joissa miehen molemmat kädet ovat vapaana, muissa lelun käytössä ilmeni huomattavia logistisia vaikeuksia. Käytössä myös ilmeni aikamoinen ongelma lentokoneen ohjelmistossa; mikäli menit haluamasi ohjelman ohi, joudut kelaamaan kaikki 12 läpi ennen kuin löydät sen minkä halusit. Toisaalta lemppareitani tasaisia värinöitä on jopa 5 voimakkuutta!

Mikäli sormivibraattoreista tulisi valita, valitsisin todennäköisesti suoremman vaihtoehdon, mikäli valitsisin sormivibraattoria lainkaan. Se kuitenkin voi olla helppo ratkaisu ensimmäistä leluaan hankkimassa olevalle.

Kirjoittanut: n00bs
PeppufantasiaaN30v

Satisfyer High Fly-sormivibraattori on aivan uudenlainen, kuin mihin olet tottunut. Se on kuin kaunis, värisevä perhonen. Kätevän pienikokoinen, että sen voi ottaa mihin vain mukaan. Se on vain 7 senttimetriä pitkä, siipien kohdalta noin 5 senttimetriä leveä ja keskiosasta noin 2 senttimetriä leveä. High Fly-vibraattori on valmistettu silikonista ja liukkaasta kovamuovista. Se on ihanan herkullisen värinen, kirkkaan pinkki.

Sarisfyer High Fly-vibraattori asetetaan keskisormen väliin sen .siipien. avulla. Aluksi olin hiukan skeptinen siitä, että miten se pysyy sormissa tukevasti ilman, että se esimerkiksi pujotetaan sormeen, mutta käytössä se olikin todella kätevä. Helppo asettaa sormiin ja yhtä helppoa .ottaa. pois.

High Fly oli ihanan tuntuinen ja helppokäyttöinen klitoriksen kiihottamiseen. Vähän vielä vesipohjaista liukkaria, niin vibraattori toimi hyvin ihanasti. Sen kapea ja pyöreälinjainen kärki antaa stimulaation haluamaasi paikkaan. Värinäohjelmat olivat monipuoliset ja moottori sopivan tehokas.

Sen keskiosassa on kaksi samanaikaisesti värisevää melko hiljaista ja tehokasta moottoria ja siinä on 12 erilaista värinäohjelmaa.

Sillä pystyi myös helposti hieromaan miehen kiveksiä, välilihaa ja kullin vartta. Nännien stimuloimiseenkin se oli oikein toimiva. Se oli myös todella kätevä muotonsa ja kokonsa puolesta monissa eri asennoissa seksin aikana klitoriksen kiihottamiseen. Se pysyi niin omassa, kuin miehenkin sormissa tukevasti.

High Fly- vibraattori on vesitiivis, joten sen pystyi huoletta ottamaan suihkuun mukaan. Pakkauksessa tulee mukaan USB-kaapeli, joka kiinnittyy magneettisesti. Pakkauksessa itsessään on kuvitettuna hyviä vinkkejä vibraattorin käyttöön.

High Fly-vibraattoria on erittäin helppo käyttää. Se oli melko hiljainen ja moottori on sopivan voimakas. Pidän kovasti siitä, että se on kaikin puolin todella helppo ottaa käyttöön. Lisäksi siinä on kaunis muotoilu ja se tuntuu mukavalta sormien välissä.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Satisfyer - Candy Cane Seuraava arvio: Kokos - Cleo tekovagina