Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fun Factory Stronic Petite - Pulsaattori

TESTIRAPORTTI

"Tämä on varma tuote pitkiin nautintosessioihin!" Todella kestävällä akulla varustettu Fun Factoryn pieni pulsaattori sopii sirosta pitävälle ja täyteen oikeuteensa se pääsee esimerkiksi Satisfyerin klitoriskiihottimen kanssa.

SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Ensivaikutelmaltaan Stronic Petite -pulsaattori oli sensuelli, miellyttävä ja laadukas. Värimaailma ja paketti miellytti silmääni ja mukana oleva vihkonen herätti mielenkiintoa. Vihkosessa oli vinkkejä ja esimerkkejä kuvien kanssa, miten lelua voisi käyttää. En malttanut mieltäni, lelu oli saatava kokeiluun heti sen ladattua itsensä täyteen. Lataus sujui mutkitta ja hyvin nopeasti.

Pulsaattorissa oli juuri oikeita kohtia hivelevät nystyt, joilla g-piste sai juuri oikeanlaista stimulaatiota. Se liikkui edes takaisin sisälläni, ja muistutti tuntumaltaan älyttömän paljon oikeaa penistä. Varsinkin selällä maatessani, kun tyyny oli jalkojeni välissä tukemassa lelua, se työntyi todella syvälle antaen uskomattoman nautinnollista hyväilyä herkimmille alueille - työssään lainkaan väsymättä. Sitä pystyi käyttämään hyvin myös ulkoisesti klitoriksen hyväilyyn. Voimakkuudet olivat säädettävissä kahdeksalla eri ohjelmalla, ja oman lempiohjelman sai tallennettua laitteen muistiin. Paras asento sen käyttämiseen oli, kun olin polvillaan sängyllä, jolloin lelu pääsi työntymään syvälle minuun rytmikkäästi sykähdellen. Se toimi hyvin myös selinmakuulla ja "doggy-style" -asennossa. Plussaa sen helposta puhdistamisesta, matkalukitus-ominaisuudesta sekä todella kestävästä akusta. Tämä on varma tuote pitkiin nautintosessioihin!

Lelu oli kooltaan aika siro - henkilökohtaisesti pidän enemmän täyteläisemmästä tuntumasta, mutta tämä oli hyvä lisämauste valikoimaan ja toi vaihtelua. Mielestäni se sopii kaikkein parhaiten käytettäväksi samanaikaisesti Satisfyerin kanssa, jolloin saa samanaikaisesti nautintoa niin sisä-, kuin ulkopuoleltakin.

Kirjoittanut: Sandy
Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Wau, mikä ihme on Pulsaattori? Kohta se selvinnee. Tämä mamma on ihan selvästi jäänyt kelkasta, mutta eiköhän hypätä kyytiin takas!

Pakkaus on kaikkiaan todella laadukas. 2 sinettiä takaavat avaamattoman tuotteen. Arvostan tätä itse todella paljon terveydenhuollon ammattilaisena (ja ihan muutenkin). Laatikko aukeaa siististi ja pulsaattori on jatkossakin näppärä säilyttää laadukkaassa boxissa.

Sisällä on itse vempeleen lisäksi magneettisesti kiinnittyvä laturin johto, joka sopii perus USB laturiin, ohjekirja (englanniksi), jossa myös pientä faktaa klitoriksesta. Tämä onkin oikeasti tosi hyvä juttu, että pientä edukaatiotakin on mukana. Pulsaattorin ympärillä on myös varoitusnauha. Ei suositella tahdistimen kanssa. Vastuullista!

Kaikkiaan ensivaikutelma tuo tunteen laadusta. Pakkaus on raikas, nykyaikainen ja totisesti tehty pimpillisiä kunnioittaen. Raikas, hygieeninen ja fiksu kaikin puolin. Huomioitavaa on myös, että tämä lelu ei sovellu anaalikäyttöön, lelu pystyy luiskahtamaan sisään. Myös varoitus ohjekirjasta löytyy.

Sitten itse pulsaattorista. Tässä näyttää olevan näppäinlukko, mikä onkin matkaajan unelma. Joskus muinoin muistan lentokoneessa laukkua nostaessani vibran painuneen päälle. Olisin silloin arvostanut näppäinlukkoa vieläkin enemmän.

Pinta on pehmeää silikonia. Kärki myötäilee reilun 2 cm matkalta ollen kuitenkin jämäkkä. Tästä on entisaikojen kovat muovilelut, tunkkaisuus ja irvokkuus kaukana. Laadukas tuntuma ja todella hyvällä maulla toteutettu. Myös värimaailma on tässä raikas ja kiva. Ihanaa, että pimpin nautintoon panostetaan nykyään näin paljon!

Lataan vempeleen heti alkuun ja totean myös nykypäivän virran olevan ihan toista luokkaa. Latautuva lelu on aivan mahtava, ei tarvi lähteä keskellä yötä etsimään avoimia kauppoja, kun patterit loppuu. Myös magneetilla kiinnittyvä laturi on hyvä. Mielestäni helppo pitää puhtaana, kun ei ole patterikoteloa ja myös täysin vesitiivis, joten pesun kanssa ei tarvitse varoa.

Kun pulsaattori on keräillyt voimia, aletaan hommiin. Mies sopivasti töissä, pikkuväki nukkuu ja lounas tuloillaan.

Käynnistän pulsaattorin ja alan pikkuhiljaa tajuta, että kyseessä ei ole mikään vibra. Tutkin käsissäni vekotinta ja näppäilen lisää tehoja. Erilaisia sykkimisiä eri voimakkuuksilla, mutta yksi on selvää. Tässä vehkeessä on tehoa. Suorastaan voimaa!

Mammahan alkaa ihan innostua.

Luen ohjekirjaa ja koitan ymmärtää milloin vaihtuu ohjelma ja milloin nopeus. Tässä kestää tovi. Erillinen ohjelman vaihtonappi helpottaisi mielestäni käyttöä. Noh, eiköhän opetella tää juttu käytännössä.

Otan kaveriksi vesipohjaisen liukkarin ja aloitan kivan ja tehokkaan värinän löydettyäni klitoriksen stimuloinnilla. Kuten jo alkuun tuumailin, tämä ei ole vibra. Voimaa löytyy ja koko lelu tärisee. Ääni on luojan kiitos TODELLA hiljainen!

Nopealla ja voimakkaalla värinällä pääsen kunnolla kostumaan ja siirryn kokeilemaan toisia ohjelmia emättimessä.

Ohjekirjassa kehuttiin, kuinka näppärää tätä on käyttää ilman käsiä, joten kokeiluun! Oma vagina puskee sykkiessään lelun nopeasti pihalle. Siispä tyyny kaveriksi jalkojen väliin. Näin lelu pysyy sisällä. Hetken päästä kokeilen myös "istua" pulsaattorin päällä polvillaan. Kädet jää totisesti vapaaksi esimerkiksi klitoriksen stimulointiin käsin tai toisella lelulla. Tykkään erityisesti lelun voimasta tässä!

Orgasmi irtoaa tovin kuluttua, kun käytän myös sormia ja päätän ottaa kaveriksi toisen lelun klitoriksen stimulointiin (Satisfyerin). Kaksi vempainta mahtuu apajille samaan aikaan hyvin ja huhhuh mitä kyytiä!

Tällä yhdistelmällä orgasmit irtoaa hetkessä. Klitoris saa hyväilyä joka puolelta! Suosittelenkin kunnon nautiskeluhetkeen, että vaikka löytyisi joku lemppari ohjelma ja teho, niin kannattaa välillä kokeilla vaihtaa ohjelmaa. Se tuo kivaa vaihtelua sessioon (etenkin, jos aikaa on hyvin).

Kolme varttia hujahti hetkessä. Aika jatkaa kotiäidin töitä. Pesen lelut huolellisesti, kuivaan ja asettelen ilmavasti boxeihin. Sujautan boxit siivouskaappiin muiden lelujen kanssa piiloon.

Illalla otan vielä pitkän kylvyn. Stronic Petite lähtee ehdottomasti salaiseksi kylpykaveriksi.

Kenelle sitten voisin tätä suositella?

No ihan kenelle tahansa, keneltä pimppi löytyy! Mikäli peniksen näköiset lelut ei ole ulkoisesti mieleen, on tässä ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Itse myös arvioisin tämän laadukkaaksi, eli ei häpeäisi todellakaan lahjana, jos tunnet lahjan saajan riittävän hyvin. Ja voin mennä takuuseen, että puoli vitsillä ostettunakin varmasti pääsee kovaan käyttöön.

Tässä on kuitenkin sellainen pieni juttu, että mikäli emättimeen lelun tai muun laittaminen ei tunnu hyvältä, niin ei välttämättä kannata valita tätä lelua. En suosittelisi tätä pelkästään klitoriksen näkyvän osan stimulointiin, vaan nimenomaan emättimessä koin tämän olevan eniten edukseen.

Jos mietin aiempaa leluskaalaani, on tämä täysin erilainen ja siten mukava piristys. Aiemmin en varmaan olisi osannut edes etsiä tällaista, kun olen ollut niin vibranaisia. Siispä mikäli törmäsit tähän ja olet ennen ollut pelkästään vibrojen perään, suosittelen kokeilemaan. Tämä totisesti "panee"!

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
Edellinen arvio: Satisfyer - Lolli Plug 1 Seuraava arvio: GVibe - Gegg Masturbator
v