Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Lolli Plug 1

TESTIRAPORTTI

Satisfyer -anustappi sai testaajilta monenlaista palautetta. Siitä tykättiin ja sitä moitittiin. Testaajat kaipaisivat jotain uutta ja ihmeellistä anustappien maailmassa. Loppujen lopuksi tämä tappi on hyvä perustappi sekä aloittelijoille, että kokeneemmille peppuseksin ystäville.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin pieni ja pippurinen Satisfyer - Lolli Plug 1. Tuote saapuu perinteiseen tapaan pakettipostiin huomaamattomassa laatikossa. Sisältä löytyy Lolli unisex pepputappi, joka on pakattu laadukkaaseen kartonki pakkaukseen. Pakkauksesta löytyy käyttöohjeet sekä USB-latausjohto. säilytyspussukkaa ei mukana tule, joten sellainen myös hankintaan, jos ei ennestään ole.

Lolli on melko pieni kooltaan, joten sopii erityisen hyvin vaikka ensikertalaisille, varsi on jäykkä eikä juuri jousta ollenkaan. Lolli ei kuitenkaan tunnu kovalta sillä sen ulkopinta on silikonia, joka tuntuu pehmeältä ja luistaa voideltuna hyvin. Kääntöpuolena silikonissa on sen sähköisyys, sillä se kerää kaiken pölyn laatikon pohjalta, jos lollia ei säilytä asianmukaisesti. Lollissa on 380mAh akku, joka ladataan usb-johdolla, paristojen kanssa ei tarvitse pelleillä. Akku kestä hyvin eikä se loppunut koskaan kesken, vaikka useamman kerran tämän kanssa hääräiltiin.

Pienestä koostaan huolimatta Lolliin on saatu ahdettua kaksi moottoria, kantaan ja kärkeen. Vaikea sanoa onko kahdesta moottorista hyötyä mutta eri variaatioita se luo mukavasti, kun moottorit saa värisemään eri tahtiin. Ohjelmia löytyy 12, joten jokainen löytää tästä oman. Värinöitä löytyy tasaisia ja pulsoivia. Voimakkuus on hyvää keskitasoa ja äänimaailma hyvin kohtuullinen, ihan hyvin näin pieneltä laitteelta.

Käytössä Lolli on parhaimmillaan tuomaan lisää vaihtelua, vaikka runkkailuun, se on helppo asettaa pienen kokonsa ansiosta eikä kauheita lämmittelyjä tarvita, kapea kanta mahdollistaa, että Lolli asettuu kivasti pakaroiden väliin ja sen päällä voi istua. Pallomainen muotoilu pitää sen kivasti paikallaan eikä Lolli pyri pullahtamaan ulos, kun liikkuu tai pyllistää. Palloissa on kuitenkin sen verran kokoa, että antaa "täytetyn" tunteen varsin hyvin ja värinä käy miehellä eturauhaselle hyvin. Tappi on ehdottomasti unisex ja toimii jokaiselle, olipa sukupuoli mikä tahansa. Meillä tosin kauniimpi osapuoli moitti tylsää mustaa väriä, muuta sanomista ei ollut.

Session jälkeen on Lollin puhtaana pitäminen helppoa sen ollessa vesitiivis. Pesu on helppo tehdä miedolla saippualla juoksevan veden alla, jonka jälkeen Lolli on jälleen käyttövalmis. Suihkuun tämän voi myös huoletta ottaa kaveriksi. Lolli on pieni, edullinen, ladattava ja laadukas anaalitappi, joka sopii oikeastaan kaikille. Tällä on helppo aloittaa anaalihommat, jos aikaisempaa kokemusta ei omaa tai kokeneemmille alkulämmittelyyn täysin käypä peli.

Kirjoittanut: FreeWheelers
GottlichPari, M26, N 36.

Tällä haavaa saimme testattavaksi villisti värisevän anustapin, joka oli samaan aikaan sekä pettymys, että ilon aihe.

Pakkauksesta mainittakoon, että se oli hieno. Magneettikiinnitteisen kannen alta paljastui "ikkuna", jonka läpi tappi oli välittömästi nähtävissä. Pakkauksesta löytyi tuttuun tapaan tuotteen perustiedot, jotka olivat luettavissa ilman, että tuotetta on otettava laatikosta ulos ja sitten sisuksista löytyi itse tappi, käyttö-& turvallisuusohjeet ja laturi.

Kyseessä on kolmesta kartiomaisesta pykälästä ja ankkurimaisesta perästä muodostuva tappi, joka saa välittömästi kiitosta materiaalistaan, sillä se tuntuu kädessä silkkisen pehmeältä. Tapin pykälät ovat halkaisijaltaan 2cm, 2,7cm ja 3,2cm. Tapin päässä on pieni, pehmeämpi "nyppylä", joka on ihan kiva lisä. Tällaisia pieniä yksityiskohtia on oppinut vuosien varrella arvostamaan, etenkin kun on kokenut vanhojen kovamuovisten vibraattorien ja tappien kalseuden ja kovuuden. Ankkurimainen kanta istuu kivasti pakaroiden väliin.

Tämän ihanan pehmeän ja sileän pinnan alla materiaali onkin sitten niin kovaa, että ainakin meillä tappi tuntui hieman epämukavalta joissain asennoissa ollessaan koko käyttöpituudeltaan (n. 11,5 cm) anuksessa. Pieni joustavuus, edes tuohon ensimmäisen ja toisen "kartion" väliin ei tekisi lainkaan pahaa. Sillä saataisiin tappi asettumaan huomattavasti mukavammin ja mukailevammin suoleen.

Kyseinen tappi on varustettu kahdella moottorilla ja tästä löytyikin voimaa yllättävän paljon. Tulihan sillä kokeiltua sitten täsmäiskua vartalohieronnan muodossakin ja tapin suippo pää osoittautui uppoavan anuksen lisäksi mukavasti myös lapaluiden välissä sijaitsevaan ongelmakohtaan. Aiempien vibraattorikokemusten tapaan, olisimme kaivanneet myös niitä todella hiljaisia ja helliä vaihteita, joita valitettavasti tästäkään vibraattorista ei löytynyt, vaikka erilaisia värinäasetuksia on toista kymmentä.

Vibraattorin lataus tapahtuu nykyaikaiseen tapaan magneettikiinnitteisellä usb-laturilla ja latautuukin täyteen noin 1,5 tunnissa, antaen käyttöaikaa 1-2 tuntia. Tappi on myös täysin vedenpitävä ja tämän myötä todella helposti pestävissä, mikä on tietysti hyvä asia.

Koko vibraattorissa on tasan yksi painike, jota pari sekuntia pohjassa painamalla laite käynnistyy ja sammuu. Samasta näppäimestä sitten selataan yksi kerrallaan ohjelmat läpi. Emme toki voi muiden puolesta puhua, mutta me kaipaisimme markkinoille enemmän portaattomasti säädettäviä vibraattoreita ja sellaisia, jossa olisi myös "paluu"-näppäin, sillä jokaisen ohjelman läpi nakuttelu on melko puuduttavaa puuhaa, etenkin tapin ollessa perseessä, kun vahingossa täppäät itsesi haluamasi värinäohjelman ohi.

Kaiken kaikkiaan ihan toimiva peli, kyllähän tämä enimmäkseen hyvältä tuntui, mutta ei tarjonnut mitään uutta ja ihmeellistä, sillä nykyään samankaltaisia tappeja löytyy todella paljon.

Kokonsa puolesta sopii melkolailla kelle tahansa, niin aloittelevalle harrastajalle kuin kokeneemmallekin konkarille.

Kirjoittanut: Gottlich
Edellinen arvio: Mistress - Karla tekovagina ja -anus värinöillä Seuraava arvio: Fun Factory Stronic Petite - Pulsaattori
v