Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

GVibe - Gegg Masturbator

TESTIRAPORTTI

Testiryhmäläinen päätti ottaa selvää Kaalimadon munamasturbaattoreista ja testasi kaikki valikoimistamme löytyvät merkit. Löydät yksityiskohtaiset arviot kunkin tuotteen kohdalta. Jokaisen arvion lopusta voit lukea yhteenvedon kaikista arvioiduista masturbaattoreista, sekä paremmuusjärjestyksen perusteluineen.

KumitorviMies 33 v.

Gegg näytti verkkosivuilla halvalle huumorilahjalle, mutta silloin tällöin ulkonäkö pettää. Tämä päätyi olemaan ehdoton lempparini ja seuraava ostoskorini tulee varmasti sisältämään loputkin väreistä. Lelussa on erittäin miellyttävä samettinen pinta, joka hivelee niin kättä kuin kaluakin ja se pysyy pidempään sellaisena, mikäli hoidat sitä hoitopuuterilla käyttöjen välissä. Verrattuna muihin, Geggissä kuviointi tuntuu parhaiten, oli se sitten vedettäessä tai pyöritellessä terskan ympärillä ja se kestää kerrasta toiseen. Neljän session jälkeen päädyssä selvästi alkaa näkymään käytön jälkeisiä kohoumia, mutta Tengan kanssa Gegg on selvästi voittaja, mikäli etsit kestäviä Egg-masturbaattoreita.

Yhteenveto

Materiaalin puolesta on vaikea antaa ykkössijaa, Tengan hyytelömäistä koostumusta ei voi verrata Geggin samettimaiseen hyväilyyn ja Satisfyerin tuntuma perustuu pitkälti sen uniikkiin liukasteeseen, eikä materiaaliin. Mutta nämä kolme ovat selvästi omaa luokkaansa ja edellä Svakomin mallistoa.

Kuvioinnissa taasen Gegg ja Satisfyer vie voiton. Vaikka Svakomin x tuntui myös hyvälle edestakaisin liikkeessä, ei sitä voi mainita samassa lauseessa, kun puhutaan terskan ympärillä pyörittelystä. Hedy ja Tenga jäi tässä viimeisille sijoille, Hedyn ollessa liian heikkokuviollista ja Tengan hyytelömäisen koostumuksen tehden aaltokuvioinnin huomaamattomaksi, tämä ei välttämättä päe muiden kuviontien kanssa.

Kestävyys on suhteellisen suoraa laskea, käytin kaikkia leluja samalla tavalla ja suurin piirtein saman ajan per kerta. Satisfyerin molemmat munat menivät rikki kesken ensimmäisen kerran, Svakomin molemmat mallit kesken toisen kerran ja voittajat Tenga sekä Gegg ovat vieläkin odottamassa seuraavaa käyttökertaa.

Paremmuusjärjestys olisi tämä:

1. Yllätytsvoittajana Gegg, halvasta ulkonäöstä huolimatta kiistattomasti paras tuntuma ja mahtava kestävyys.
2. Tenga egg Kilpailee kestävyydestä voittajan kanssa, mutta huomattavasti pehmeämpi ja vähemmän stimuloiva malli.
3. Svakom Hedy x huokuu laatua ja käyttömukavuutta, mutta kärsii kestävyydessä
4. Satisfyer egg Masturbator saattaisi olla kolmen parhaan joukossa, mikäli se ei olisi niin hauras. Terskan hyväilyyn oiva malli, mutta Gegg on vertainen sen kanssa ja niin paljon enemmän
5. Svakom Hedy. Tuote, josta on vaikea puhua positiivisesti. Heikon kuvioinnin ja huonon muotoilun ohella tuotteen kesto on verrattavissa Svakomin x malliin, joka on paljon parempi.

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: Fun Factory Stronic Petite - Pulsaattori Seuraava arvio: SVAKOM - Hedy X
v