Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Teaser

TESTIRAPORTTI

Satisfyer -sarjan Teaser sormikiihotin on testaajien mielestä laadukas, helppokäyttöinen ja lähes äänetön tuote, joka sopii erityisesti naisten itsetyydytykseen ja pariskuntien yhteisiin hetkiin.

DoggyFashionAviopari 30 v.

Lisää tehoa sormettamiseen oli tarjolla, kun Satisfyerin Teaser -sormivibraattori saapui testattavaksi. Laadukkaasta keltaisesta silikonista valmistettu pikkukiihotin oli pakattu tutun oloiseen Satisfyerin magneettilukolliseen pahvilaatikkoon. Heti alkuun kävi selväksi, että tämä tuote on suunnattu enemmän naisväelle, vaikka laatikon kuvituksessa on myös luonnos miehen masturbaatiosta kyseisen kiihottimen kanssa. Pitkulainen muotoilu on kuin tehty liukumaan edestakaisin pilluvaossa ja silikoninen ”sormilenkki” pitää huolen, että tuote pysyy hyppysissä liukkaammassakin kelissä. Lataus onnistuu magneettilaturilla ja tuote on täysin vesitiivis helpottaen puhtaanapitoa ja mahdollisia vesileikkejä. Materiaali on muuten samettista silikonia, mutta kiihottimen kärjessä on pieni kaistale kovamuovia. Tuota sormilenkkiä lukuun ottamatta tuote on melko jäykkä ja kovahko, mikä tosin helpottaa syvempiä tutkimusretkiä vaginaan tai anukseen.

Värinätoimintoja löytyy kymmenkunta eri nopeuksien ja värinäkuvioiden yhdistelminä. Toiminnot vaihtuvat helposti virtanappia painamalla vaikka kesken kiihkeimmän kiusoittelun. Nainen voi lämmitellä tällä itseään ennen varsinaista aktia ja vaikka jatkaa turvonneen sykkivän klitoriksen käsittelyä samalla kun penis kyntää muuta vakoa syvemmältä. Toisaalta myös mies voi kiusoitella tällä samalla lisää aktin aikana. Takaapäin pannessa tämä sujahtaa myös oivasti anukseen tuomaan lisänautintoa. Peniksen käsittelyssä tuote ei juurikaan loista, sillä värinä ei oikein välity kunnolla paisuvaiseen siten, että siitä kunnon tuntemuksia saisi. Sen sijaan esimerkiksi suihinottaessa nainen voi sujauttaa tämän samalla miehen anukseen tuomaan uudenlaisia tuntemuksia.

Voisi sanoa, että tämä sormikiihotin toimii parhaiten naisen masturbaatiovälineenä ja pienen kokonsa vuoksi soveltuu erinomaisesti, vaikka käsilaukkuun matkakiihottimeksi. Jonkinlaista nivellystä tai taipuisuutta tuotteeseen olisi kaivannut, jotta se toimisi paremmin esimerkiksi kalun hyväilyssä ja muutenkin tuonut tietynlaista pehmeyttä. Lisäksi kovamuovinen alue kiihottimen kärjessä vie hieman värinätuntumaa pois, eli tämäkin kohta olisi voinut olla silikonia. Muuten kyseessä on laadukas pikkukiihotin, jolla erityisesti naisväki voi saada lisää nautintoa masturbaatioon sekä pientä lisää pariskuntien yhteisiin hetkiin.

Kirjoittanut: DoggyFashion
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Leluvalikoimamme sai jälleen uutta ja mielenkiintoista täydennystä. Satisfyer- sarjan sormivibraattorin.

Selkeä ja raikas pakkaus, jossa vibraattori kivasti esillä läpinäkyvän kalvon takana omassa kolossaan. Sama pakkaus toimii myös jatkossa tuotteen säilytysboxina, pölyltä suojassa.

Satisfyer-Teaser on siis sormeen pujotettava vibraattori. Ulkoisesti se ei näytä juurikaan seksilelulta. Keltainen väri ja muotoilu tuovat ensimmäisenä mielikuvan hanhen nokasta :D Neutraalin ulkomuodon vuoksi se onkin helposti lähestyttävä. Sopiva erityisesti ensimmäiseksi leluksi omaan kivaan sekä pariskunnille, tai vaikkapa lahjaksi!

Latauksen jälkeen pääsemme testipuuhiin. Virta/ohjelmien säätönappi löytyy laitteen päästä, kokeilen alkuun ohjelmat läpi. Erilaisia rytmejä ja taajuuksia on yhteensä 12 kpl, joten näistä kyllä löytyy jokaiselle mieluisat. Huikeaa on vibran todella hiljainen ääni, siitä iso plussa! Omiin pitkiin, mutta kapeisiin sormiini laite on liian iso sormilenkin kohdalta. Käytössä se pyörii ja liukuu sivuttain sormen ympärillä. Miehellä pikkurilli on puolestaan ainoa sormi, johon lenkki mahtuu. Säätönappi on laitteen päässä, jota pitää painaa voimakkaasti, mikäli mielii ohjelmia vaihdella- Itselläni ei ainakaan sormi riitä sitä vaihtamaan, miehellä taas ei pikkurillissä pituus riitä päähän saakka.

Vibraa pystyy kuitenkin hyvin käyttämään, vaikkei sormi lenkissä olisikaan. Se istuu hyvin kämmeneen ja ote pitää liukkarista huolimatta. Toimii miehellä, että naisella. Kiva lisä suuseksiin ja erityisesti alkukiusoitteluihin eri puolille kehoa. Vibra on silikonia, joten se tuntuu ihoa vasten lämpimältä. Muotoilu on miellyttävä, vaikka itse laite onkin alapuoleltaan kovaa ja joustamatonta. Pienen ja kevyen kokonsa ansiosta mahtuu hyvin naidessakin klitorikselle "ahtaissakin asennoissa". Lenkistä saa hyvin otteen, vaikkei sormi lenkissä olisikaan, pysyy hyvin matkassa mukana kovemmassakin menossa. Tehokkuus värinöiden voimakkuudessa ei ihan huippuluokkaa, mutta koko ja ääni huomioiden vallan mainio laite!

Kaiken kaikkiaan näppärä, helppokäyttöinen ja lähes äänetön vibraattori. Vahva suositus vaikka lahjaksi!

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Fleshlight Girls - Stoya, Destroya Seuraava arvio: Satisfyer - Backdoor Lover