Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fleshlight Girls - Stoya, Destroya

TESTIRAPORTTI

Yksi suosituimmista Fleshlight Girls malleista sai molemmilta miestestaajilta erittäin positiiviset arvostelut. Tämän "Flesukan" insertti tuntuu todella aidolle, mutta kotelossa olisi parantelemisen varaa. "Lopputuloksena: jos sinulla on penis, osta Fleshlight; jos kumppanillasi on, osta hänelle Fleshlight. Se vain on niin uskomaton."

BlowoutPari 40+

Tällä kertaa testattavana oli Fleshlightin Stoya Destroya tekopillu. Innokkaalla mielellä tätä lähdettiin koittamaan aika lailla heti paketin saapuessa. Pikaisella googlauksella insertti on yksi Fleshlightin suosituimpia ja sitä sanotaan Fleshlightin yhdeksi intensiivisimmistä inserteistä. Mielenkiintoista!

Tämä oli ensimmäinen kosketus Fleshlighteihin minulla, vaikka kaikenlaisia tekopilluja on testissä ollutkin. Paketti ei jätä arvailun varaan vaan päällä on pahvi, jossa on Stoyan kuva ja tuotetietoja. En tiedä onko tämä hyvä vai huono vai merkityksetöntä jollekkin, mutta minulle sillä ei juuri ole merkitystä, kun postilla paketit tulevat kuitenkin ruskeassa laatikossa.

Kotelo on valkoinen ja insertti itsessään on ihon värinen, joskin hieman pinkihkö. Fleshlight girlsin inserttien ulkopuoli vastaa aitoa mallin pillua, joten tässä voi samalla ihailla minkälainen värkki Stoyalla on. Materiaali on pehmeää ja tuntuu hyvältä kädessä (ja kullilla) joskin materiaali on hieman "tahmeaa" verrattuna moniin muihin testaamiini tekopilluihin. Pillun reunassa on vielä Stoyan allekirjoitus kohokirjoituksena.

Värkki kannattaa pestä ehdottomasti ennen käyttöä, jotta saa suoja-aineet pois. Samalla se kannattaa jättää lämpimään veteen ennen käyttöä, jolloin insertti lämpenee ja on miellyttävämpi käyttää. Tähän pitää kyllä lisätä, että vaikka sitä ei lämmittäisi niin kullintyöntäminen pillun sisään ei tunnu missään nimessä kylmältä. Itse muutaman kerran tätä käyttäneenä voin sanoa, että ainakaan itselle ei ole väliä onko lämmitetty vai ei. Mutta tämä on varmasti makuasioita.

Ensimmäinen testikerta oli fiilistelyä, jossa ei oikein päässyt itse fiilikseen vaan koitti inserttiä lähinnä testimielessä. Tällä kerralla keskittyi enemmän siihen miltä insertti tuntuu ja mitä ominaisuuksia tuotteessa on. Ilmaventtiili osoittautui hieman pettymykseksi, ja muissa tuotteissa tämä puoli onkin ollut paljon paremmassa kunnossa. Fleshlightin kotelo falskaa ja siihen ei saa samalla lailla alipainetta kuin joissain muissa. Lisäksi kun venttiili on kierretty tiukimmalle, niin ilma kulkee sen läpi pienenä pihinänä, joka ei luo laadukasta kuvaa.

Itse insertti sen sijaan... Insertti on todella hyvän tuntuinen. Se on ehkä testaamistani tuotteista lähimpänä aitoa pillua. Intensiivisyys ei ollut niin kova kuin joissakin muissa testaamissani, mutta tämä tuntuu silti todella hyvältä! Kaikin puolin siis aidon tuntuinen. Vaikka intensiivisyyspuoli jääkin pienemmäksi kuin odotettu, niin uskaltaisin silti väittää tätä yhdeksi parhaista kokonaisuuksista juuri tuon insertin takia. Isoimmat miinukset tulee kotelosta, ja se voisi olla selvästi parempikin.

Tuote sopii vallan mainiosti kelle tahansa miehelle. Miksei pareillekin, joskin ymmärrettävistä syistä siitä ei kovin monipuolista parilelua saa.

Voinkin suositella tätä varauksetta.

Arvosanat (1-10):
Miehille: 9+
Naisille: -
Pareille: 4

Kirjoittanut: Blowout
PuputPari 28 v.

Peniksen paras ystävä.

Suurin osa miehistä on varmaan kuullut Fleshlightista edes maininnan tasolla. Ja hyvästä syystä, sillä tämä lelu on aivan erityinen.

Ulkomuodoltaan se on aika viaton. Noin 25 cm pitkä ja leveimmillään kymmenisen senttiä paksu, ylisuuri kalpean ihon värinen muovinen "kaljapullo". Vaan kun kannen kiertää irti, paljastuu sisältä jotain, minkä jokainen mies kyllä tunnistaa – häpyhuulet. Huulten keskellä on ihanan tiukka pieni reikä, joka kutsuu tunkeutumaan sisäänsä.

Reiän sisälle ei juuri näe. Havainnekuvia löytyy kyllä netistä, mutta jotta tämän vetovoiman voisi todella ymmärtää, täytyy sen sisään todella työntyä. Toisin kuin kauniimman sukupolven jalkojen välistä löytyvä esikuvansa, tämä lelu ei osaa kostua itse, joten (vesipohjaista!) liukuvoidetta tarvitaan. Kannattaa laittaa runsaasti, ja lisätä tarvittaessa, niin nautinto on maksimaalinen.

Ja sitten mentiin. Kaikkein kullein osasi työntyy aukosta sisään, ja erilaiset renkaat, nystyrät ja muhkurat ottavat sen heti syleillen vastaan. Tästä on vaikea kirjoittaa mitään hyödyllistä, koska se yksinkertaisesti pitää vain kokea itse. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että runkkaaminen ei tunnu yhtään miltään tähän verrattuna. Kokemus on lähempänä oikeaa seksiä kuin käteen vetämistä. Aito pillu toki vie voiton lämpönsä ja siinä kiinni olevan kokonaisen elävän naisen ansiosta, mutta Fleshlightin materiaali on aivan yhtä pehmeää kuin iho, ja itse asiassa puhtaasti rakenteeltaan aito pimppi tuntuu tähän verrattuna aika yksinkertaiselta. Ei tämän kanssa kovin kauan kestä, jos tosissaan vetelee.

Lisäominaisuus, joka täytyy mainita: lelun toisessa päässä – siis siinä, josta munasi ei mene sisään – on korkki, jota kiertämällä pystyt säätämään, millainen alipaine lelun sisällä on, eli käytännössä saat tekopillun imemään kaluasi kuin mikäkin mestarisuihinottaja. Ehdottoman nautinnollinen tapa saada vielä lisää vaihtelua kokemukseen. (Suuseksistä puheen ollen, tämähän on paremman puutteessa ihan hyvä vehje myös pillunnuolemisen harjoitteluun.)

On vähän sääli, että miesten seksilelut eivät ole vielä niin tunnettuja kuin naisten, sillä uskon todella, että tällaisen pitäisi löytyä jokaisen miehen yöpöydän laatikosta. Sinkku tai naimisissa, kyllä tälle aina käyttöä löytyy. Bonuspisteitä, jos kumppanisi haluaa tyydyttää sinua tämän avulla, sillä sehän tuntuu aivan erityisen hyvältä.

Ainoa asia, jonka tähän voisi lisätä, olisi moottori, joka hoitaisi liikkeen puolestasi. Sen takia esimerkiksi myös suihinottokone houkuttelisi kovasti. Mutta toisaalta sellaiset vaativat sähköä, eli tämä on helppo pakata mukaan ja käyttää ihan missä vain! Puhdistuskin on vaivattomampaa kuin ohjeet antavat ymmärtää – huolellinen huuhtelu riittää ainakin täällä, ja halutessasi voit käyttää myös seksilelujen puhdistusainetta ja hoitopuuteria pehmeyden ylläpitämiseksi, mutta ilmankin pärjää.

Lopputuloksena: jos sinulla on penis, osta Fleshlight; jos kumppanillasi on, osta hänelle Fleshlight. Se vain on niin uskomaton.

Kirjoittanut: Puput
Edellinen arvio: Extreme Hollow Strap-On, Big Black Seuraava arvio: Satisfyer - Teaser
v