Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Hot Lover vibraattori

TESTIRAPORTTI

"Suosittelisin lelua ihan kenelle tahansa pimpilliselle, mutta etenkin sinulle, joka haluat takuuvarmaa hyvää ja laadukasta kyytiä! Myös sinulle, joka kaipaat pientä jännitystä, mutta haluat kuitenkin olla fyysisesti uskollinen kumppanillesi. Erityisesti sinkut, jotka eivät syystä tai toisesta halua tai sillä hetkellä kykene harrastamaan seksiä toisen ihmisen kanssa fyysisesti, voisivat päästä sovelluksen yhteisön kautta ihan uusiin ulottuvuuksiin!"

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Paketti saapui postiin ja sekös alko kivasti kuumotella. Edellisestä kun ennätti tovi vierähtää.

Availin pakettia ja ellei olisi pitänyt pitää matalaa profiilia muun perheen takia, olisin hihkunut onnesta! Omaan makuuni kun on juuri klitoriksen ja g-pisteen yhtäaikainen stimulointi! Hot Lover.. Kuulostaa kohtalokkaalta... ;)

Pakkaus itsessään oli perus Satisfyer laatua. Sinetti takaa avaamattomuuden, magneetilla toimiva kansi on näppärä käyttöinen niin avatessa, kuin sulkiessa. Pakkauksen kannessa kerrotaan ytimekkäästi kahdesta moottorista, lämpötoiminnosta ja sovelluksesta, jonka kanssa tätä lelua voi käyttää. Myös 15-vuoden takuu on aivan mieletön ja tieto siitä, että lelu toimii täysin myös ilman sovellusta. Silikonipinta ja vedenpitävyys on totisesti hyvä valinta käytön ja puhtaanapidon kannalta. "Whisper mode" kuulostaa salassa leikkivän perheenäidin korvaan todella mahtavalta myös.

Pakkauksesta ei löydy suomen kielellä mitään tekstiä, mutta esimerkiksi englanniksi löytyy turvallisuuteen- ja takuuseen liittyen omat vihkoset ja myös lyhyt aloitusopas. Mikäli vieraat kielet ei luista, kannattaa kuitenkin avata tämä aloitusopas, koska se sisältää kuvalliset ohjeet, jotka havainnollistavat mielestäni melko hyvin perus käyttöä. Kaalimato.com sivuilta löytyy kuitenkin myös suomeksi olennaiset tiedot. Pakkauksessa on latauspiuha, joka on magneettikiinnitteinen.

Sitten tuotteen hipelöintiin. Kädessä tuote tuntuu samettisen pehmeälle. Hot lover on laadukkaan tuntuinen totisesti. Itse varsi on jämäkkä, eikä taivu. Painoltaan lelu on mielestäni kevyt. Pehmeä pinta on myös suhteellisen ohut, puristettaessa pinta ei siis anna juurikaan myöten. Klitorispää puolestaan taipuu ja joustaa kivasti. Muotoilu ja väri on ilo silmälle. Nähtäväksi jää miltä tällainen muoto tuntuu käytössä. Pesen uutukaisen ja nappaan lataukseen, jolloin laitteessa alkaa vilkkumaan valo. Seuraavan kerran laitteelle ehtiessäni valo palaa koko ajan merkiksi täydestä akusta. Näppärää! Nyt vain sopivan oman hetken kärkkymiseen.

Pari päivää kaapissa valmiiksi ladattuna Hot Lover kuumotteli, kunnes sain sovittua itselleni kylvyn suljettujen ovien taakse. Nappaan lelun päälle ensimmäistä kertaa ja ääni tosiaan on hiljainen, matala huriseva surina. Moottorit tuntuvat todella voimakkailta. Äkkiseltään laskettuani löydän 11 erilaista värinää. Myös lämpötoiminto toimii ja lämpö muistuttaa nopeasti kehon lämpötilaa emättimeen laitettavassa osassa. Eiköhän hypätä kylpyyn.

Kylvyssä tajuan jättäneeni liukkarit kaappiin, joten lämmittelen ensin hieman ihan vain klitoriksen kanssa. Tehokas moottori on kiva toden totta ja emättimeen tarkoitettu pää tarjoaa napakat värinät klitoriksen lämmittelyyn. Pian kuitenkin annan lelun painua sisääni ja se liukuu todella hyvin ja ihanasti. Pinta tuntuu pehmeältä, kuin iholta ja lämpö myös antaa oman ihanan vivahteen, kun lelu on alusta asti lämpöinen. Lämpö ei kuitenkaan tunnu millään tavalla liialliselta tai kuumalta. Lähinnä siis vain oman kehon lämpöiseltä, eikä lainkaan viileältä, kuten muut lelut alkuun hieman tahtovat tuntua. Muoto tuntuu kivalta ja tämä muotoilu ainakin omalla kohdallani tuntuu pitävän lelun sisälläni, koska syvimmällä on paksuin osa ja emättimen suulle päin lelu kaventuu.

Värinä tuntuu upealta. Päätän kokeilla kaikkia ohjelmia hetken aikaa fiilistellen, tuntui ne sitten miltä tahansa. Ja nehän tuntuvat. Aloitan tasaisella värinällä keskivoimakkuudella ja todella voimakas orgasmi saa minut squirttaamaan, jota ei tosiaan tapahdu usein. Yleensä tässä vaiheessa leluista saa pitää kunnolla kiinni, kun emättimen sykkeet puristavat ne ulos. Hot lover puolestaan pysyi paikalla muotoilunsa ansiosta loppuun asti ja pystyin käyttää sitä myös ilman käsiä. Pidin kuitenkin siitä, että toisella kädellä liikuttelin klitorista stimuloivaa päätä niin, että klitoris sai stimulointia hieman eri kohdista. Kuitenkaan itse lelusta ei tarvinnut pitää ns. kiinni ja tämä oli enemmän, kuin ihana asia!

Jatkan vaihdellen ohjelmia ja monet ohjelmat pistävät minut tärisemään. Ai että mitkä tehot!

Valikoimasta löytyy värinöitä heille, jotka haluavat pikaiset ja varmat orgasmit, kuin myös pitkään nautiskeleville ja kiusoittelua hakeville. Itse yleensä kuulun siihen porukkaan, joka haluaa juosten maaliin, mutta nyt hiljennyin nauttimaan vaihtuvista rytmeistä, joista monet itseasiassa saivat aikaan upeita orgasmeja ja vain muutama ohjelma oli omalla kohdallani sellainen, joiden kautta ei irronnut nopeasti taikka ajankaan kanssa. Varsin vaikuttavaa siis! Tämä pääsi ensimmäisellä kokeilemalla omaksi suosikikseni, koska tämän kanssa ei tarvitse miettiä toista lelua, tämän hoitaessa klitoriksen ja g-pisteen stimuloinnin.

Huikeinta tässä on, että moottorit toimivat yhtäaikaisesti, mutta myös eri aikaan ja vakio ohjelmissa saa todella hyvän tuntuman näiden kahden tehokkaan moottorin sykkiessä yhdessä ja erikseen, napakasti ja aaltoillen.

Hot Lover on nimensä veroinen ja antoi useat orgasmit kylvyn aikana. Olo on raukea ja tyytyväinen. Pakkaan lelun kaappiin, peseydyn ja jatkan takaisin tähän maailmaan.

Myöhemmin sängyssä puolisoni kysyi mikä surina kylpyhuoneesta kuului välillä. Kerroin hoitaneen jalat perusteellisesti. Ilmeisesti siis ammeessa käytettäessä voimakkaat moottorit saivat hurinan aikaan seinienkin läpi, enkä toisaalta ihmettele. Jalkani saivat kehuja, eli täydestä meni. Nähtäväksi jää kuitenkin, milloin jään kiinni leluineni. :D

Toinen testikerta sattuikin hieman poikkeukselliseen aikaan ja mietin hetken kirjoitanko edes tästä, mutta toki kirjoitan, tämä kun on suunniteltu pimpillisille. Olin suunnitellut omaa aikaa viikonlopulle, jolloin muu perhe ulkoili ja talo hiljeni siivoustani varten. Kas vain menkat yllättivät ja ajattelin jo hetken, että vaihdankin toiseen leluun, koska en yleensä kivulta halua emättimeeni laitettavan mitään. Päätin kuitenkin kokeilla hot loveria ja käynnistin lelun hetkeä aiemmin lämmön kanssa ja sekös olikin ihan nappi valinta. Orgasmit ja lämpö pehmittivät kipuja mielestäni todella hyvin, joten ehdottomasti suosittelen tätä myös kuukautisten aikana kokeiltavaksi. Tarkoitukseni oli myös kokeilla tuota jännittävää sovellusta, mutta päädyin vain hoitamaan itseäni tällä kertaa. Myös uusi ja vaikean kuuloinen asia tuntui turhalta.

Kolmannella testikerralla päätin laadukkaan arvion nimissä ladata tuon mörön, eli siis sovelluksen. En totisesti ole tekniikan ihmelapsia ja pelkäsin pahinta. Sovellus oli kuitenkin todella helppo ladata ja se toimi suomen kielellä! Sovelluksessa on toimintoja, jotka eivät vaadi rekisteröitymistä, mutta itse päätin kokeilla kaiken läpi ja rekisteröidyin. Kaikki sujui näppärästi ja sähköpostia tarvittiin vain tilin palauttamisen vuoksi. Rekisteröinnin sai saatettua loppuun, kun syötti sovellukseen sähköpostiin tulleen nelinumeroisen varmenteen. Jos minä selvisin tästä, niin selviää todennäköisesti kuka tahansa.

Ja sitten ei, kun testailemaan! Sovellus siis vaati pääsyä sijaintitietoihin ja sitä, että puhelimessa on Bluetooth päällä. Lelun Bluetooth kytkeytyy päälle, kun painaa on-off nappia, eli kuvaketta, jossa on 2 aaltoa n. 4 sekunnin ajan. Kytkeydyttyään laite värähtää kaksi kertaa. Sitten vaan puhelimelta yhdistät lelun puhelimen kanssa. Tämä kaikki on näppärää ja helppoa, kun laite ja sovellus on nenäsi edessä. Turhia siis jännäsin.

Sovelluksesta löytyy vaikka mitä! Sieltä voi säädellä portaattomasti molempia moottoreita yhtä- ja eri aikaisesti ja tämä ainakin itselläni sujui hyvin, kun lelu tosiaan pysyy paikoillaan ilman käsiäkin. Sovellukseen voi laittaa omia lempi kappaleita tai sen kautta voi laittaa lelun värähtelemään taustamusiikin (tai muiden tausta äänien) tahtiin. Sovelluksesta löytyy valmiita värinöitä, niitä voi tehdä ja tallentaa itse ja niitä löytyy kirjauduttua myös toisten tekeminä, jotka sitten voi ladata itselleen ja toistaa "ohjelman toisto" kohdasta, josta myös oletusvärinät löytyy. Sovelluksessa on myös eroottinen tarina, jonka tahtiin Hot Lover värisee. Tarina itsessään ei ole kummoinen, mutta värinät etenivät siinä kivasti ja päätin kuunnella sen kokonaisuudessaan läpi. Ennalta arvaamattomuus tuo mielestäni tähän omanlaistaan jännitystä, josta pääsemmekin seuraavaan juttuun.

Sovelluksesta nimittäin löytyy kirjautuessa "yhteisö", josta voi ladata toisten käyttäjien tekemiä värinöitä omaan käyttöön ja nähdä heidän käyttäjänimensä.

Etätoisto kohdassa pystyy hakemaan kumppania tai muuta sovelluksessa näkynyttä nimimerkkiä ja lähettää heille kutsuja. Mikäli toinen hyväksyy kutsun, voitte keskustella viestein ja ilmeisesti myös soittaen, mutta siihen vedin itse rajan. Testauksen nimissä kuitenkin avasin keskustelun toisen käyttäjän kanssa, ja hän ohjeisti minua ja laittoi puhelun tulemaan, johon en kuitenkaan halunnut vastata. Viestit tulivat läpi puhelimeeni ilmoituksina, eli mikäli sovelluksen kautta aikoo etäsekstailla salaa, kannattaa viestit hoitaa niin, ettei ilmoitukset sovelluksesta tule läpi. Myös viestien katoamisajan voi itse määrittää ja siten peittää omia jälkiä, jos se on tarpeen. Itse poistin luomani kontaktin, koska tarkoitukseni ei ollut solmia suhteita. Viestit eivät enää sen jälkeen tule läpi, ellei tämä toinen osapuoli sitten laittaisi minulle pyyntöä, jonka ensin hyväksyisin. Siis salaa sovelluksen käyttäminenkin on mielestäni täysin mahdollista ja tarkoin tehtynä turvallista.

Käytännössä siis voit ottaa etäsession kumppanisi kanssa sovelluksen kautta tai etsiä sovelluksesta itsellesi seuraa juuri sillä hetkellä, kun panettaa. Toinen osapuoli voi ymmärtääkseni säädellä lelusi vibraa joko pelkästään niin, ääniyhteyden kanssa tai ilmeisesti myös kuvan kanssa. En kuitenkaan itse ollut näitä valmis testaamaan, joten varmuutta itselläni ei tästä ole. Näin kuitenkin keskustelussa toinen henkilö minulle kirjoitti. Voin kuitenkin sanoa, että kun tällainen mahdollisuus yhteisön jäsenten kesken etäsekstailuun avautuu, niin kyllähän se kutkuttelee ruuhkavuosien kasaan kuivuneen seksielämän rinnalla. Siispä ehkä vielä joskus rohkenen kokeilemaan anonyymiä etäseksiä jonkun toisen kanssa. Tässähän onkin hauskaa, että voi hyvinkin kokeilla ylittää myös sukupuolen rajoja, kaiken voi tehdä täysin anonyymisti ja juuri itselle sopivin säännöin. Osaisiko sinun leluasi ohjailla paremmin samaa vai vastakkaista sukupuolta oleva henkilö? Tämä sovellus siis todellakin avaa mielestäni monia ovia testailla juttuja itsekseen ja toisten kanssa matalalla kynnyksellä ja nimenomaan anonyyminä.

Suosittelisin lelua ihan kenelle tahansa pimpilliselle, mutta etenkin sinulle, joka haluat takuuvarmaa hyvää ja laadukasta kyytiä! Myös sinulle, joka kaipaat pientä jännitystä, mutta haluat kuitenkin olla fyysisesti uskollinen kumppanillesi (okei, ehkä sovelluksen käytöstä kannattaisi olla avoin ja rehellinen). Erityisesti sinkut, jotka eivät syystä tai toisesta halua tai sillä hetkellä kykene harrastamaan seksiä toisen ihmisen kanssa fyysisesti, voisivat päästä sovelluksen yhteisön kautta ihan uusiin ulottuvuuksiin!

Ja näin loppukevennyksenä, testasinpa Hot Loveria myös hartioiden hierontaan ja sehän soveltui siihenkin enemmän kuin hyvin! Siis jokaisen pimpillisen joka paikan höylä. Tämän kehtaa ostaa myös lahjaksi.

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme arvioitavaksemme klitoriskiihottimella varustetun Satisfyer Hot Lover -vibraattorin, jonka erikoisominaisuuksiin kuuluu lämpötoiminto sekä mahdollisuus ohjailla vibraattoria myös älypuhelinsovelluksen avulla.

Vibraattori on ulkomuodoltaan kauniin ja tyylikkään näköinen ja silikonipinta tuntui ihoa vasten miellyttävän pehmeältä. Tuotteen muotoilu tuntui harkitulta ja viimeistellyltä, ja esimerkiksi kahvaosa istui erittäin hyvin käteen.

Laitteen voimakkuus- ja värinäasetuksia sekä lämpöominaisuutta on mahdollista hallita kolmen eri painikkeen avulla. Painikkeet eivät erotu toisistaan kovinkaan selvästi, joten niitä käyttäessä saa olla tarkkana, ettei tule vahingossa painaneeksi väärää painiketta. Vibraattorissa itsessään (mikäli käytössä ei ole älypuhelinsovellusta) on yhteensä 12 eri voimakkuus- ja värinäasetusta. Vaihtoehdot riittävät varmasti peruskäytössä eli puhelinsovellusta ei ole pakko käyttää, vaan Hot Lover toimii hyvin myös perinteisenä vibraattorina.

Laitetta testatessamme totesimme vibraattorin kaiken kaikkiaan varsin tehokkaaksi ja toimivaksi. Arviomme tuotteen onnistuneesta muotoilusta osoittautui oikeaksi, sillä se oli käytössä helppo asettaa sopivaan asentoon, jossa varresta ja klitoriskiihottimesta sai samanaikaisesti kaiken nautinnon irti. Lisäksi klitoriskiihottimen joustavuus ja taipuisuus lisäsivät käyttömukavuutta. Vibraattorin omat värinävaihtoehdot kuitenkin osoittautuivat yllättävän voimakkaiksi: jo ensimmäinen ja kaikkein hiljaisin värinäasetus oli melko intensiivinen. Olisimmekin toivoneet laitteeseen hiukan lisää maltillisia värinävaihtoehtoja. Plussaa vibraattori sen sijaan saa hiljaisesta äänenvoimakkuudesta. Lämpöominaisuuden totesimme yllättävän huomaamattomaksi, eikä käytössä oikeastaan tuntunut juuri eroa sen välillä, oliko lämpöasetus päällä vai ei.

Vibraattorin oma älypuhelinsovellus toimi pääosin hyvin. Laitteen yhdistäminen sujui ongelmitta ja sovellus oli selkeä sekä helppokäyttöinen. Sovelluksesta löytyy neljä erilaista toimintoa: valmiiksi ladattuja ohjelmia, liveohjaustoiminto, ambient-toiminto, jossa vibraattori reagoi ympäristön ääniin, sekä musiikkitoiminto, jossa vibraattori värisee käyttäjän valitseman musiikin mukaan. Valmiit ohjelmat helpottavat varmasti vibraattorin käyttöä soololeikeissä ja liveohjaus tekee kumppanin kanssa vibraattorin käytöstä mielenkiintoisempaa. Ambient-ohjelma kuitenkin herätti lähinnä hilpeyttä, emmekä ainakaan omassa käytössämme keksineet sille mitään käytännöllistä tarkoitusta. Musiikkitoimintoa emme puolestaan valitettavasti saaneet toimimaan ollenkaan. Lisäksi sovellus tarjoaa niin sanotun jäniskevennyksen, jossa jäniskuvaketta painaessa värinävahvuus otti 20 sekunnin spurtin, joka oli mahdollista myös halutessaan keskeyttää. Sovellus monipuolistaa vibraattorin käyttömahdollisuuksia, mutta toisaalta arvelemme, että sitä tuskin tulisi käytettyä spontaanisti kesken petihetkien. Luultavasti sovellus toimii parhaiten joko itsekseen vibraattorin kanssa puuhaillessa tai silloin, kun sen käyttö on etukäteen suunniteltu.

Kaiken kaikkiaan ihastuimme molemmat tuotteeseen heti ja Hot Lover osoittautui erittäin toimivaksi vibraattoriksi. Suosittelemmekin tuotetta sekä pariskunnille että sinkuille, jotka kaipaavat vibraattorin käyttöön monipuolisuutta ja ehkä myös hieman leikkimielisyyttä. Meille vibraattori jää ehdottomasti osaksi vakituista seksilelurepertuaariamme.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Lovense - Dolce tuplavibraattori Seuraava arvio: Beaded Grip, masturbaattori
v