Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Lovense - Dolce tuplavibraattori

TESTIRAPORTTI

Lovense-tuotesarjan taivuteltavasta vibraattorista on moneksi. Kahdella tehokkaalla moottorilla varustettua vibraattoria voi käyttää eri asennoissa ja eri tarkoituksiin. Erityistä plussaa tämä tuote sai ilmaiseksi älylaitteeseen ladattavasta sovelluksesta. Sovelluksen todella monipuoliset toiminnot tekevät vibraattorista jännittävän leikkikalun, johon on vaikea kyllästyä.

JäniinitPari, 25 v.

Saimme testattavaksi Lovense Dolce -tuplavibraattorin. Ensifiilikset paketin nähdessämme eivät olleet kovin innostuneet, sillä aiempi kokemus vastaavan tyyppisestä lelusta ei ollut kovin hyvä vaan lelu on jäänyt melko vähäiselle käytölle. Paketin avaamisen ja lelun käteen saamisen jälkeen innostus alkoi kuitenkin nousta, sillä tässä lelussa kaikki aiempien kokemusten miinukset näyttivät olevan korjattu. Jo omistamassamme lelussa värinän voimakkuudessa on toivomisen varaa, se on melko pieni, nivel-osa on melko löysä ja pillun sisään menevä osa on melko litteä, eikä näin pysty tarjoamaan kovin paljon painetta G-pisteelle.

Dolce taas vaikutti kaikin puolin heavy-duty lelulta. Sekä klitoriksen päälle tuleva osa että sisään menevä pää ovat reilun kokoisia, nivel on todella jämäkkä ja moottorit ovat varmasti riittävän voimakkaat. Lisäksi lelussa napakka magneettinen latausportti, se on vedenpitävä ja siinä on bluetooth-mahdollisuus. Selvästi siis tosissaan tehty ja laadukas lelu. Lelun toimintoja testaillessa ensimmäinen huomiomme kiinnittänyt asia oli se, että lelussa on vain kaksi painiketta, joista lelu käynnistetään ja valitaan eri värinäohjelmien väliltä. Poikkeuksellinen asia tässä lelussa on se, että värinävalikkoa ei tarvitse "kelata ympäri", vaan toisella napilla mennään valikkoa eteenpäin ja toisella taaksepäin. Tämän ansiosta ei tarvitse käydä kaikkia ohjelmia läpi, jos esim. ohittaa vahingossa halutun ohjelman.

Kuten jo todettu, lelun molemmissa päissä on todella tehokkaat moottorit, joten värinätehoa on varmasti tarpeeksi. Johtuen päiden suuresta koosta, penetraatioseksin aikana tätä lelua useimmat eivät todennäköisesti voi käyttää. Jäykän nivelensä ansiosta lelua on kuitenkin helppo käyttää joko klitoriskiihottimena, tuplavibraattorina tai dildona. Muotoilu mahdollistaa "ylösalaisin" käännettynä myös peppusuristelun toisen pään ollessa pillussa. Jäykkyydestä johtuen kulman säätäminen kesken kaiken on kuitenkin haastavaa, ja lelu onkin otettava ulos pillusta säätämisen ajaksi. Dildona käytettäessä tulee kuitenkin huomioida ohjeissakin mainittu seikka: lelua ei saa ojentaa suoraksi tai "yli". Testiryhmä saattoi innostuksissaan sortua ensin testaamaan ja vasta jälkeenpäin tutustumaan ohjeisiin, jonka seurauksena nivelen ääni muuttui rapeahkoksi. Oikein käytettynä ei kuitenkaan meillä ole syytä epäillä lelun kestävyyttä.

Lelun saa myös yhdistettyä Bluetoothin välityksellä sovellukseen: Lovense Remote, joka on saatavilla App Storesta sekä Google Play-kaupasta. Meillä oli ennestään taustalla kokemusta muutamasta lelusta, joissa on ollut mahdollisuus ohjaamiseen sovelluksen avulla. Tämän vuoksi sovellukseen tutustuminen alkoi myös epäillen, sillä aiempien kokemusten mukaan sovellukset eivät ole tuoneet juurikaan lisäarvoa lelun käyttöön. Tässäkin tapauksessa saimme kuitenkin yllättyä positiivisesti! Lelun yhdistäminen sovellukseen oli todella helppoa ja nopeaa. Sovelluksesta löytyi yllättävän paljon erilaisia ominaisuuksia, joihin lähdimme tutustumaan mielenkiinnolla.

Sovelluksesta löytyi perinteinen kaukosäädinosio, jossa lelun kahta moottoria on mahdollista säätää joko erikseen tai samaan aikaan. Kaukosäätimestä löytyi kaksi erilaista ohjauspaneelimahdollisuutta: - perinteinen, todella helppokäyttöinen, jossa säädetään vierekkäisillä painikkeilla kahden moottorin tasaista tärinävoimakkuutta - liu'utuspaneeli, jossa on mahdollista säätää tasaisia voimakkuuksia, mutta myös luoda erilaisia rytmejä

Lisäksi sovelluksessa oli valmiina muutama valmis rytmi/ohjelma, joiden nopeutta on mahdollista säätää. Näiden ohella käyttäjällä on myös itsellään mahdollisuus luoda omia ohjelmia ja tässä hommassahan vain mielikuvitus on rajana! Itse tehtyjä ohjelmia on mahdollista tallentaa sovellukseen ja käyttää uudelleen myöhemmin. Sovelluksen kautta on mahdollista myös kokeilla toisten käyttäjien luomia ohjelmia sekä jakaa omiaan, mikäli uskaltaa! Rekisteröitymällä sovellukseen saa käyttöönsä myös etäohjaustoiminnon, joka mahdollistaa yhteiset leikit esimerkiksi työmatkoista huolimatta – erittäin kiva lisä pariskunnille.

Sovelluksen ominaisuudethan eivät lopu vielä tähänkään vaan tarjolla on myös musiikkiosio, jonka kautta on mahdollista soittaa musiikkia, joko oman puhelimen muistista tai suoraan Spotifystä oman tilin kautta. Tällöin lelu värähtelee musiikin tahdissa. Tämä hauska ominaisuus sopii varmasti etenkin niille, jotka saavat fiiliksiä musiikin kuuntelusta leikkien ohella. Musiikkiin reagoimisen ohella sovelluksesta löytyy myös ääniohjaus, jota käyttämällä lelu reagoi esimerkiksi puheääneen (lue: voihkintaan) ja sen voimakkuuteen.

Omaan makuumme erikoisimmat toiminnot, joita sovelluksesta löytyi, olivat nopeusohjaus sekä herätysominaisuus. Nopeusohjauksessa lelu reagoi nopeuteen, jolla liikutaan ja värinän voimakkuus muuttuu sen mukaan. Tämä vaikutti melko turhalta ominaisuudelta, sillä vaikka lelua esimerkiksi automatkalla käyttäisikin, pysyisi vauhti ja näin ollen myös lelun värinä suhteellisen tasaisena ajon aikana. Jos taas kuskina toimiva henkilö tahallaan nopeuttaisi ja hidastaisi vauhtia lelua käyttävää kyytiläistä kiusatakseen, voisi tämä olla jopa aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä liikuttaessa. Myöskin herätysominaisuus vaikuttaa melko kaukaa haetulta, sillä ainakaan meillä ei aleta öitä nukkumaan lelu pillussa… Päiväunilta heräämisen motivointiin ja seksiunien näkemisen harjoitteluun tämä toiminto toisaalta saattaisi sopia!

Sovelluksessa on siis ehkä jopa liiaksi erilaisia ominaisuuksia, mutta toisaalta se on kuitenkin toimiva ja monipuolinen ja rikastaa todella paljon lelun käyttöä! Sovelluksen kehittämiseen on selvästi panostettu ja siitä löytyy paljon hauskaa ja jännittävää kokeiltavaa. Sovelluksen käyttö kyseisen lelun kanssa oli myös huomattavasti helpompaa kuin vastaavan kokeilemamme lelun kanssa, kun itse lelua ei tarvitse koko ajan olla pitämässä paikallaan vaan se muotoilunsa, kokonsa ja jämäkkyytensä takia pysyy hyvin paikallaan itsekseenkin.

TL;DR
Mikä? – Laadukas kaksoisvibraattori, jossa ohjausmahdollisuus sovelluksella
Hyvää? – Koko, muotoilu, moottorien voimakkuus, nivelen jäykkyys, helppokäyttöisyys, sovellus, monikäyttöinen
Huonoa? – Ei sovellu penetraatioseksiin
Kenelle? – Pillullisille ja pariskunnille

Kirjoittanut: Jäniinit
n00bsM22,N20

Taipuisa vibraattori, tällä kertaa sen verran jäykkä, että tajusin taipuisuuden vasta luettuani kaalimadon kattavan kuvauksen tuotteesta. Dolcea on helppo taivuttaa, mutta jäykkyys aiheuttaa sen, että sitä on vähän huono korjailla laitteen ollessa jo käytössä. En kuitenkaan valita, sillä useampien tällaisten lelujen ongelma on liian helppo taivutettavuus, mikä saa paineen karkaamaan klitorikselta, ja usein vielä juuri väärään aikaan. Laite on pinkkiä silkkistä silikonia ja todella miellyttävä iholla. Se on helppo pestä, voi ottaa mukaan, vaikka suihkuun. Paksumman pään muotoilu on hieman ikävä, suosittelen ehdottomasti liukuvoidetta. Paksumpi kohta tuntuu jäävän jumiin sisälle vaginaan, mutta on kuitenkin poistettavissa. Tiedoksi vain vähän tiukemmille pimperoille.

Sovellus hyvin toteutettu; nätti, helppokäyttöinen ja kustomoitava. Joihinkin sovelluksen toimintoihin pääsee käsiksi vain kirjautumalla. Leluja voi lisätä useita, ja ne voi nimetä haluamallaan tavalla. Sovelluksesta näkee myös lelun akun tilanteen, mikä on todella kätevää! Ei enää kesken kaiken sammuvaa lelua, mahtavaa! Paras kokeilemistani lelusovelluksista. Sovelluksella voi jopa laittaa lelun värisemään tiettyyn aikaan, kuten herätyskellon, en vielä kyllä keksinyt, että mihin tätä ominaisuutta käyttäisin. Eniten hupia meille tuotti oman äänen perusteella tapahtuva värinä. Siinä voi erityisen äänekkäät harrastelijat saada kunnon sessiot käyntiin, kun puhelimen laittaa lähelle lelua käyttävää partneria. Lisäksi värinän saa sykkimään myös musiikin tahtiin, ja spotifynkin saa linkattua sovellukseen. Erityisen paljon nautin mahtipontisesta klassisesta musiikista tällä saralla. LISÄKSI (ei tässäkään vielä kaikki hyvät naiset ja herrat) sovelluksessa on kiihdytysmahdollisuus. Eli jos olet esimerkiksi autossa, sovellus pystyy havaitsemaan liikkeen nopeuden ja värisemään sen tahtiin. En suosittele käyttämään lelua ajaessa. Tämänkin lisäksi sovelluksessa on mahdollisuus jakaa ja käyttää muiden kustomoimia värinöitä ja leikkiä etänä, mikä on tämän ajan trendi, mutta nehän nyt ovatkin peruskauraa sovelluksen muihin mahdollisuuksiin nähden. Ilman sovellusta lelu on hieman tylsä. Värinöitä on erilaisia ja eri voimakkuuksilla, mutta sovellus tuo Dolcen käyttöön ihan uuden ulottuvuuden.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Satisfyer - Plug-ilicious 2 Seuraava arvio: Satisfyer - Hot Lover vibraattori
v