Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Beaded Grip, masturbaattori

TESTIRAPORTTI

"Gripper on yksinkertainen tuote, joka tekee juuri sen mitä pitääkin. Materiaali tuntuu laadukkaalta ja tätä masturbaattoria on helppo käyttää ja puhdistaa sen jälkeen."

KumitorviMies 33 v.

Yksinkertaisesti nimetty "The Gripper" antoi välittömästi kaksi varoitusta.

Ensimmäinen oli paketin kolmella kyljellä poseeraava nimetön malli, jolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa. Tuotteen ei siis luoteta myyvän itse itseään. Toinen varoitus löytyi tuotekirjasta alkaen kohdasta yksi. "Jokaisen anaalikäytön jälkeen, tuote tulisi puhdistaa huolellisesti ennen vaginallista käyttöä". Kyseessä on siis valmistaja, joka tekee tusinoittain tuotteita antamatta huomiota yksittäisille malleille.

Tästä huolimatta, tai ehkäpä juuri alhaisten odotuksien vuoksi, aikani Gripperin kanssa oli vallin mieluisaa.

Gripper on jämäkkää tekoa ja tarrautuu kalun varteen tukevasti ja sen puristaminen ole välttämätöntä. Hivenen liian kovat nystyrät hierovat koko Gripperin matkalta ja hyväilevät orgasmiin asti oli kalusi sitten timanttia tai puoliveltto. Visuaalisesti Gripperin käyttö näyttää kaukaisesti hotdog sämpylän lykkimiseltä, mutta aukinainen malli mahdollistaa käytön sekä kumilla, että ilman. Ei tämä normaalia masturbaattoria voita, mutta käyttöönoton ja puhdistuksen helppouden vuoksi Gripper on tuote, joka pysyy kädenulottuvilla niitä kiireisempiä tai laiskempia päiviä varten.

Gripper on yksinkertainen tuote, joka tekee juuri sen mitä pitääkin. Materiaali tuntuu laadukkaalta ja se helposti kestää yli yhden vuoden takuun. Gripperin heikkous piileekin markkinoinnissa. Kirkkaan pinkillä värityksellä Gripper muistuttaa koiran purulelua, mutta vaihda kirkas osa mattamustaan, sisempi pinkki tumman harmaaseen ja saamme tyylikkään seksilelun. Hillityn paketoinnin kyljessä tämä uusi Gripper voisi markkinoida itse itseään, eikä nimettömiä bikinimalleja vaadittaisi.

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: Satisfyer - Hot Lover vibraattori Seuraava arvio: Lovense - Max 2 masturbaattori
v