Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Icicles - No 84 Lasitappi värinöillä

TESTIRAPORTTI

Lasista valmistettu anustappi oli molempien testaajien ensimmäinen laatuaan ja kokemus oli kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen. Lasinen tappi tuntui käytössä miellyttävältä, lämpimältä ja luistavalta, eikä jäykkä varsi tuntunut käytössä ollenkaan huonolta. Mukana oleva imukuppi mahdollisti joustavan "ratsastuksen" ja lasisten seksivälineiden hygieenisyyskin on huippuluokkaa.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin erikoinen uutuus. Pipedreamin valmistama ICICLES No84 lasinen pepputappi. Lasisia seksivälineitä meillä ei aikaisemmin ole ollut, joten mielenkiinnolla suhtaudumme tähän uutuuteen.

Icicles (suomeksi jääpuikko) tuoteperheeseen kuuluu värikkäitä lasisia dildoja ja tappeja, jotka kaikki näyttävät ylelliseltä ja upeilta. No84 sen sijaan on täysin musta mikä on tavallaan pikkuisen tylsää, sillä lasi antaisi mahdollisuuden mitä erikoisimpiin väreihin ja ulkomuotoihin. Äkkiseltään näyttää, että No84 olisi tehty silikonista tai kovamuovista, vaikka näin ei ole. Yleisilme on kuitenkin ylellinen, eikä halpa. Tappi on pakattu perussiistiin kartonkipakkaukseen, jonka sisältä löytyy tappi, imukuppi, kaukosäädin sekä USB-latausjohto. Ohjekirjaa ei ole, vaan ohjeet löytyvät pakkauksen sisäkannesta. Säilytyspussia ei ole, joten sellainen kannattaa hommata samalla, sillä tuotteen pakkaus on niin tiukka, ettei tappia voi siinä säilyttää. Lisäksi silikonista valmistettu imukuppi on niin sähköinen, että se imee kaikki roskat itseensä lelulaatikon pohjalta ilman kunnollista säilytyspussia.

Tappi itsessään on valmistettu lasista, joka ei yllätys kyllä tunnu mitenkään kylmältä vaan oikeastaan lämpimältä heti kun tapin ottaa käteen. Tapissa ei myöskään tunnu minkäänlaista saumaa ja se tuntuu sulavan sileältä ja todella tukevalta. Ei nitise eikä natise, vaikka miten vääntelee. No84 on varustettu silikonista valmistetulla irrotettavalla imukupilla, joka kyllä tarraa jokaiseen tasaiseen pintaa ja pysyy siinä, niin pitkään kuin on tarve. Kaukosäädin on valmistettu kovamuovista, joka tapista poiketen ei ole vedenpitävä, tämä on pienoinen miinus. Tappi sekä kaukosäädin ovat molemmat ladattavissa usb-johdolla.

Tappi on kooltaan melko hillitty. Ei mikään valtava, mutta ei pienikään. Ihan ok jos on pienikin kokemus peppu hommista. Käytössä lasinen pepputappi on kyllä mainio. Ei paljon tarvitse liukkaria laittaa niin tappi liukuu kuin itsestään. Koko ja pään käyryys antaa hyvän täytetyn olon pyllyssä, eikä tappi tunnu mitenkään epämiellyttävän kovalta. Irrottamalla imukupin voi tapin päällä istua, mutta tapin ollessa sulavalinjainen ei se pysy pyllyssä vaan tahtoo pullahtaa ulos. Hyvä tai huono asia, miten sen kukin näkee. Tapin kanta on leveä, josta saa hyvän otteen. Imukupin kanssa tappi taas on mitä mainioin kaveri ratsastukseen. Imukuppi pitää todella hyvin ja tapin korkeus on juuri sopiva polvillaan ollessa, jolloin käyrä osa hieroo eturauhasta makeimmasta kohtaa. Vaikka tappi itsessään on jäykkä, eikä taivu antaa imukuppi juuri sopivasti joustoa mahdollistaen tapin päällä keinumisen ja liikkumisen.

Värinöitä löytyy kymmentä sorttia, joita voi vaihdella kaukosäätimestä. Voimakkuus on nopeimmalla ohjelmalla keskitasoa ja ääni yllättävän hiljainen. Värinä ei kuitenkaan mielestämme ollut tämän tapin suola vaan tapin ja imukupin muoto sekä ergonomia. Melkeinpä sama, vaikka tapissa ei olisi värinää laisinkaan, on se silti yhtä hyvä ja päädyimmekin useimmiten leikkimään tapilla ilma vibraa. Akussa tuntui kuitenkin riittävän puhti, eikä se meidän käytössämme loppunut kertaakaan ja valmistaja lupaakin tälle 45min värinää yhdellä latauksella.

Puhtaana pitäminen ei ole mikään ongelma tämä tapin kanssa, sillä lasin voi melkein pestä millä vain juoksevan veden alla. Imukupille sitten ihan saippuavesi ja kaukosäätimelle kostea liina, sillä se ei ollut vesitiivis.

Kaiken Kaikkiaan oiva tappi vaikkakin ulkonäkö vähä pliisu, mutta oikein pidettynä varmasti pitkäikäinen.

Kirjoittanut: FreeWheelers
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Tällä kertaa testattava tuote sai ensireaktioksi aikaan huudahduksen "Apua, tää on on lasia!" kun boxista kaivettiin esiin lasinen anaalitappi, Icicles No84. Nyt oli siis viimein tullut aika heittää ennakkoluulot romukoppaan ja avoimin mielin kokeilemaan mitä lasinen lelu käytännössä tarkoittaa!

Onko se kuitenkaan niin kova ja kylmä, hieman pelottavakin, vai ei? Vai onko nämä vain ennakkoasenteita? Eli ei muuta kuin pakkaus auki, tappi ja kaukosäädin lataukseen ja ottamaan selvää.

Ensikosketus lasitappiin on luottavainen, vaikka materiaali onkin lasia, pelot sen hajoamisesta ja kauhuskenaariot sairaalareissusta ropisee jo alkumetreillä. Tappi on vakuuttava ja laadukkaan oloinen. Kannasta löytyy niin lataus, kuin on/off nappi, josta voi säätää erilaisia ohjelmia, värinöillä ja rytmeillä. Tappia voi käyttää sellaisenaan, tai ohjata tyylikkään ja kevyen kaukosäätimen avulla. Tapin kantaan voi myös halutessaan liittää silikonisen kannan, hyvällä imukupilla.

Kooltaan tappi on varsin kompakti ja siro, joten kokokaan ei muodostu ongelmaksi, vaikka peppujutut olisivatkin vieraampia. Ja kun testiparina toimitaan, toki tappia kokeillaan itse tarkoitukseen, mutta myös muutenkin.

Tappi toimii loistavasti ihan esileikeissä, nännien kiihotukseen ja klitorisvibraattorina! Liukkaria hieman ja värinät vievät nopeasti huipulle. Laitteen ääni on hiljainen ja värinät todella voimakkaat, lasi liukuu miellyttävästi pimpillä ja lämpenee nopeasti. Toimii myös "sormettajan sijaisena", pienen näppärän kokonsa vuoksi. Pillua tällä ei täytä, mutta varsin toimiva peli tähänkin hommaan.

Panopuuhissa tappi ei pysy itsestään anaalissa kuin tietyissä asennoissa, mutta toimii hyvin istualtaan, jolloin tappia voidaan käyttää sooloiluun, sylipanossa tai lisäherkkuna suuseksin aikana. Värinät tuntuvat hyviltä anaalissa, mutta mitenkään erityisen ihmeellisesti ei kuitenkaan prostataa stimuloi.

Tuplapanossakin tappi toimii hyvin, kanta jättää hyvin tilaa penikselle. Vaikka tappi onkin enemmän miehen eturauhasta silmällä pitäen suunniteltu, tuntuu hyvältä myös naisen pepussa!

Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvät ja positiiviset fiilikset! Jatkossa ei tarvitse siis lasisiakaan lelujaan kiertää. Vaikka materiaali on kovaa ja joustamatonta, käytössä se on kuitenkin miellyttävä, liukas ja lämmin.

Ehdottomasti kokeilun arvoinen materiaali ja tuo vaihtelua muiden lelujen rinnalle.

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Airturn3 masturbaattori, vagina Seuraava arvio: Rocks-Off - Cocktail