Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Teazers - Pariskuntavibraattori 1

TESTIRAPORTTI

Teazers-sarjan pareille suunnattu vibraattori sai kehuja yllättävän tehokkaasta moottoristaan sekä monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan. "Tämä lelu vaatii käyttäjältään hieman enemmän harjoitusta ja käyttökertoja osoittaakseen mihin kaikkeen se pystyy."

LeiNainen 40 v.

Tämä lelu vaatii käyttäjältään hieman enemmän harjoitusta ja käyttökertoja osoittaakseen mihin kaikkeen se pystyy.

Äänitaso 3/5, keskitasoa - kuulette kyllä, kun lelu on toiminnassa, mutta ei hukuta myöskään alleen seksin ääniä, tai ilmoituksia partnerilta: "lisää, kovempaa, nopeammin, syvemmälle". C-kaari laitteesta pitää pienempää ääntä kuin dildo-osuus. Kyllä! Molempia päitä voi käyttää yhdessä ja erikseen värinärytmien kanssa.

Toki, jos käynnistät dildo-osuuden värinän, tuntuu se lievemmin myös C-kaarella. Kun tätä tuotetta koitettiin partnerin kanssa, riitti miehelle pelkän dildo-osuuden vaimea värinä C-kaarella. Kun koetettiin kaaren omia värinöitä, kävivät ne nopeasti liian vahvoiksi ja olo oli kuin "olisi laittanut vehkeet tehosekoittimeen". Tyydyimme siis miedompiin värinöihin erektion säilyttämiseksi. Pariskuntavibraattoriksi kuitenkin kiitosta saa se, että molemmat päät toimivat erikseen, että yhdessä käytettäessä molemmat voivat valita mieleisensä rytmin ja voimakkuuden, tai olla käyttämättä värinää kokonaan jommassakummassa päässä.

Tässä lelussa on poikkeuksellisen voimakkaat värinät, ja niistä tuote saa plussaa - kaikkea ei heti ole käytetty loppuun saakka ja lelusta jää kokeiltavaa seuraaviinkin leikkeihin.

Ainoa miinus, on näppäinten sijainti. Kaksi pientä näppäintä sijaitsee lelun ulkosyrjällä dildon ja C-kaaren risteyksessä. Jokaiseen asentoon ja käyttötapaan tämä ei toimi, vaan leikki on keskeytettävä, jos haluatkin vaihtaa rytmiä tai intensiteettiä kesken aktin. Lelu toimisi paremmin, jos tähän olisi kaukosäädin sen sijaan, että koetat löytää napit kesken aktin.

Kärkeä kohden pullistuvat dildo osuus saa minulta plussaa. Ei aiheuta turhaa täyteyden tunnetta emättimessä, mutta kuitenkin riittävästi, että sisäisestä stimulaatiosta nauttii. Anaalileluna tätä kokeiltiin vain partneriin, jolla ei kuitenkaan hirmuisesti löydy peppupuolen kokemuksia (mutta mielellään niitä vastaanottaa). Hänen kommenttinsa oli vetää henkeä ja sanoa "nyt tuntuu täydeltä", joka minussa aiheutti ilon ja riemun reaktioita.

Sooloseksiin tämä sopii siis myös hyvin. C-osiolla voi hyvin hyväillä ulkoisia genitaaleja ja dildon uskoisin soveltuvan pituutensa ja kokonsa puolesta monenlaisille käyttäjille. C-kaari toimii myös hyvänä kädensijana, jos lelujen käsittely esimerkiksi terveydellisistä syistä yleensä olisi hankalaa. Tästä saa tukevan otteen!

Tuotteen mukana tulee vinkkikortti erilaisiin tapoihin käyttää tuotetta ja siitä intoutuneena oli kokeiltava myös C-kaarta tuplapenetratiivisena leluna. C-kaari joustaa hiukan, joka tekee asetuksesta helpompaa (vielä helpompaa jos partneri sen sinuun asettaa), mutta itse en kokenut sitä kuitenkaan omalle fysiikalleni miellyttäväksi, sillä C-kaari palautuu muotoonsa, kun sen sisäänsä saa. Itse koin viimeisen epämukavana, mutta suosittelen sitäkin ainakin kokeilemaan, KUN tuotteen ostat itsellesi.

Mitä itse maksaisin tuotteesta, tietämättä hintaa edeltävästi? Jotakuinkin 60e. Kaalimadon sivulta myöhemmin hinnaksi ilmoitettiin 69.90, joka on käypä hinta lelusta ja mitä sillä rahalla saa. Kaalimadolta löytyy myös samaa kategoriaa oleva satisfyerin tuote, joka on 50e hintaluokassa. En siis ollut kaukana oikeasta, veikkauksellani.

Hankkisinko itse tuotteen? Kyllä! Hyvä lisä lelukokoelmaan, ei jää keräämään pölyä laatikkoon ja lelu kutsuu leikkimään ja keksimään uusia tapoja käyttää sitä. Hinta-laatusuhde kohtaa.

Kirjoittanut: Lei
Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme tällä kertaa testattavaksi Teazers Pair Vibrator -vibraattorin. Ensivaikutelmaltaan vibraattorin malli oli yllättävä ja tuote vaatikin hieman tutkailua ennen kuin keksimme, millä kaikilla tavoilla sitä voi käyttää. Tuote koostuu perinteisestä vibraattorista sekä päästä, jossa kaksi kaartuvaa sarvea muodostavat toiselta puolelta hieman avonaisen renkaan. Rengaspää värisee vibraattoripään tapaan ja jopa hieman vahvemmin kuin itse vibraattori. Tuotteen omintakeisen suunnittelun vuoksi meistä olikin positiivinen lisä, että tuotteen mukana tuli kortti, jossa oli kuvattu piirroksilla sen erilaiset käyttötarkoitukset.

Käyttötarkoituksista melko moni näytti soveltuvan pariskunnille, joissa käytössä on myös ihka oma penis. Totesimme kuitenkin heti alkuun, että miksipä näitä asentoja ei voisi käyttää yhtä hyvin myös strap on -leikeissä. Tässä käytössä lelun oleellinen osuus on kuitenkin penisrenkaana toimiva värisevä rengaspää, josta saatava ilo jää strap-onilla kokematta. Päädyimme siis lopulta kokeilemaan pääasiassa dildo- ja vibraattoriominaisuuksia sekä rengaspäätä meille paremmin sopivin keinoin.

Tuotteen vibraattoripää toimi kuten vibraattorit yleensä ja oli toki tässä tarkoituksessa perushyvä. Värinä tuntui kuitenkin hieman vahvemmin rengaspäässä ja vibraattoripuolella melko vaimeana matalammilla asetuksilla. Muuten laitteessa ei tässä käytössä ollut kuitenkaan mitään moitittavaa ja rengaspäästä sai yllättävän hyvän otteen ja ergonomisen asennon, kun lelua käytti kumppanin ilahduttamiseen. Lisäksi vibraattori saa lisäpisteitä siitä, että siitä lähtevä ääni on varsin hiljainen.

Perinteisen penetraation lisäksi kokeilimme kaikkia ominaisuuksia eri tavalla sovellettuina klitorisstimulaatiossa. Myös klitorissimulaation osalta varsipuoli vastasi odotuksia – tosin varren vahvempi värinä olisi toki ollut plussaa tässäkin. Rengaspää puolestaan tarjosi enemmän tilaa mielikuvitukselle ja ensimmäisenä mieleen juolahtikin klitoriksen asettaminen sarvien väliin niin, että värinää on tarjolla molemmin puolin. Tämä ei kuitenkaan käytännössä ollut täysin toimiva ajatus, sillä sarvien väli oli hieman turhan leveä, että asettelu olisi toiminut sellaisenaan ja lähemmäs yhteen painettuna päät tuntuivat turhan kovilta, eikä kokemus näin ollen ollut ihan toivotunlainen. Muilla tavoin aseteltuna rengaspäästä ja sarvista oli kuitenkin mahdollista saada aikaan hyvät stimulaatiot, ja leikit saivat joka kerta onnellisen lopun.

Kokonaisuudessaan tuote ei jättänyt huonoa fiilistä, mutta ehkä emme loppujen lopuksi olleet sille paras mahdollinen kohderyhmä. Uskoisimme kuitenkin, että pariskunnat ja henkilöt, joiden on mahdollista nauttia myös penisrenkaan iloista, voivat saada tuotteesta paljon irti sillä tuolloin eri käyttötapoja on vielä enemmän.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Autoblow AI+ Suihinottokone Seuraava arvio: Zero Toleranze - Penis-sleeve klitoriskiihottimella
v