Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Zero Toleranze - Penis-sleeve klitoriskiihottimella

TESTIRAPORTTI

Tämä pareille suunnattu seksilelu testattiin kahden pariskunnan voimin ja se jakoi mielipiteitä jonkin verran. Toinen testaajamiehistä piti penisen varteen kohdistuvasta värinästä erityisesti, kun taas toinen miehistä koki tuotteen tuntuvat liian kovalta penistä vasten. Potkua laitteesta löytyy ja mikäpä estää kokeilemasta tätä ihan omaan kivaan, lisävarusteilla tai ilman?

Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37

Olimme nipin napin toipuneet intensiivisestä joulukalenteriarvioinnista, kun postista tupsahti jälleen uusi paketti. Tällä kertaa kyseessä oli aluksi hieman monimutkaisen näköinen kapistus, joka vaati hieman tutkimista, missä, milloin ja miten päin vehjettä olisi ylipäätään tarkoitus käyttää. Käyttöönotto vaati tuttuja lataustoimia, jotka onneksi hoituivat nopeasti ja helposti. Väri oli tyypillinen musta, pintakin tutun ja turvallisen pehmeä ja siloinen. Jonkin aikaa vehjettä sai pyöritellä vieläkin, että mies sen sai asennettua paikoilleen eikä siltikään ehkä asettunut ihan niin vaivattomasti kuin kuva antoi ymmärtää. Käynnistelyyn meni tovi aikaa, sillä virta piti laittaa päälle sekä kaukosäätimestä että itse suristimesta eikä sitäkään heti tajuttu. Mukana oli kyllä käyttöohjeet, eikä nyt luulisi kahden napin painamisen olevan kovin vaivalloista, mutta kyllä meillä meni silti hetki, että päästiin oikeasti hommiin. Ja tottahan kun ei tämän tyyppisistä vehkeistä vielä aiemmin ollut kokemusta, niin voi mennä hetki ennen kuin tajuaa mistä lenkistä kalu ujutetaan ja mistä kivekset. Saatiinpa kuitenkin paikoilleen.

Heti kävi selväksi, että kaukosäädin oli melkoisen pieni ja se ehti hukkua heti alkujaan moneen kertaan lakanoiden väliin. Koska se oli muodoltaan pieni ja sileä, se sinkoili taktisesti pitkin sänkyä joka kerta kun sen yritti ottaa liukkarilla kostutetuilla käsillä kiinni. Helpompaa oli siis melkein käytellä laitetta itse suristimessa olevasta nappulasta. Toki kaukosäätimestä on varmasti iloa siinä mielessä, että myös nainen voi muutella värinöitä mielensä mukaan tai miehen ei tarvitse kumarrella etsimään nappia yhtenään, mutta kannattaa kyllä kuivata hyvin kädet sitä ennen.

Kyllähän vehkeestä kokoa löytyi ja olikin yhteistyössä miehen omien vehkeiden kanssa melkoisen tymäkkää tavaraa sisään ängettynä. Runsaasti liukkaria siis peliin. Ekalla kokeilukerralla mies oli niin kiihottunut ja kiimainen ja odotukset korkealla, että eipä kauan kestänyt, kun jo lasti lähti liikkeelle. Eli kun värkki oli paikoillaan ja värinä saatu päälle niin eipä montaa vetoa kestänyt. Hoiti siis miehen todella mukavasti. Mukavasti stimuloi kalua koko pituudelta ja orkku oli oikein herkku. Ja miesnäkökulmasta ihan kutkuttavaa, että nainen voi ohjailla värinöitä säätimestä, eikä mies voi kuin kestää. Jos kestää.

Toisella kerralla paikoilleen asettelu onnistui jo kitkatta ja päästiin kunnolla testaamaan. Venytteli ihan mukavasti paikkoja, mutta kovin nopeassa rynkytyksessä ei kyllä tahtonut pysyä tarpeeksi hyvin mukana. Lipsuili helposti ulkopuolelle, mutta ei sekään nyt pelkästään huono juttu ollut, hieroipa samalla mukavasti muita ulkoisia osia. Lisämöhkäle, jonka tarkoitus oli hieroskella samalla klitorista, oli kyllä ihan makea, mutta loppujen lopuksi jäi melko kauas, sai vähän hakea missä kohtaa osuu ylipäätään kohdilleen. Mutta silloin kun osui, niin oikein kivaltahan tuo tuntui. Tuntui oikein mainiolta myös takaapäin, ei vaimon puolesta mitään valittamista. Miehen näkökulmastakaan ei siis suurempia valituksia.

Pakkauksessa lupailtiin useammanlaista värinää ja sitä oli tarjolla. Äänenvoimakkuus oli perusvärinöissä aika peruskamaa, ei mikään kovin äänekäs, mutta ei ihan hiljainenkaan. Menee kyllä makkarissa ovet kiinni lasten nukkuessa toisessa huoneessa, mutta jos olisi etäisestikin mahdollisuus, että joku lapsista on hereillä, ei kyllä tohtisi käyttää. Värinät oli sen verran voimakkaita (mikä ei tietysti ole ollenkaan huono juttu sitten tuntemusten kannalta). Perus-surinat ei kyllä omaa korvaa häirinneet mitenkään. Sen sijaan, kun pääsimme värinävalikossa loppupäähän, olimme molemmat tikahtua nauruun. Pari värinätoimintoa nimittäin oli sen verran hupaista kuultavaa, ettei mitään järkeä. Mietimme, onko meidän laitteessamme joku vika, kun se mongertaa niin oudosti, mutta lopulta totesimme, että se taitaa olla ihan tarkoitus. Jouduimme jopa keskeyttämään hommat hetkeksi, kun erityisesti vaimo sai niin totaalisen nauruhepulin. Mukavaahan se toki on yhdessä nauraa, eipä siinä mitään. Jos siis kaipaa yhteistä hihittelyä makuuhuoneeseen, niin tästä löytyy. Perus-värinät meistä tuntemuksiltaan ehdottomasti parhaat, ei näillä lisämongerruksilla ollut meille mitään erityistä lisäarvoa naurun lisäksi.

Tämän värkin kanssa taitaakin siis olla hyvin yksilöllistä, miten kenenkin anatomian kanssa sattuu asettumaan yksiin (molempien osapuolien osalta siis), joten vaatii varmasti useamman kerran tutustelua ennen kuin tietää onko itselle toimiva ja laitetta oppii ylipäätään käyttelemään sujuvasti. Sopivalla istuvuudella saa varmasti aikaan ihan hyviä värinöitä molemmille, mutta jos yhtään falskaa suuntaan tai toiseen, saattaapi mennä helposti ähräämisen puolelle. Ja vaikka kyseessä onkin vahvasti pariskunnille markkinoitu tuote, mikäpä estää kokeilemasta ihan omaan kivaan lisävarusteilla tai ilman? Potkua kyllä löytyy kahden värinäosan voimin sisään ja ulos, joten kyllä tässä on varmasti ainesta ihan useammanlaiseenkin variaatioon. Ja tuotteen pesu on jälleen yhtä juhlaa. Helposti onnistuu, kun ei tarvitse varoa patterikoteloita.

Kirjoittanut: Sukkula Venukseen
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Zero Tolerancen Vibrating Grith Enhancer on peniksen varteen kiinnitettävä kahdella värinämoottorilla varustettu pariskuntavibraattori. Vibraattorin ideana ja ajatuksena on lisätä käyttäjänsä peniksen paksuutta sekä tarjota värinää yhdynnän molemmille osapuolille. Paperilla vibraattorin toimintaperiaate vaikuttaa hyvältä. Mielestämme käytännön toteutuksessa on kuitenkin vielä kehitettävää.

Zero Tolerance ei ollut meille ennestään tuttu tuotemerkki, eikä pikainen googletus tehnyt meistä yhtään sen viisaampia. Mielestämme on mukavaa tutustua testattavan tuotteen lisäksi tuotteen kehittäneeseen brändiin. Emme kuitenkaan onnistuneet löytämään juurikaan tietoa kyseisestä merkistä. Aloitimme tuotteeseen ja tuotemerkkiin tutustumisen näin ollen itse tuotteen sekä tuotteen pakkauksen luomien mielikuvien pohjalta. Zero Tolerancen pariskuntavibraattori on pakattu koruttomaan valkoiseen pakkaukseen, jota ympäröi kuvat pakkauksen sisällöstä sekä sekavalta näyttävä pitkä selostus tuotteesta ja sen ominaisuuksista. Tietenkään itse pakkauksella ei pitäisi olla niin suurta väliä, vaan suurin arvo on itse tuotteella. Kuitenkin pakkausta tulee tahtomattaankin verrattua esimerkiksi Satisfyerin hienosti suunniteltuihin tuotepakkauksiin ja näin ollen Zero Tolerancesta jää hieman halpa ensivaikutelma.

Vibrating Grith Enhancer pariskuntavibraattori on vesitiivis lelu. Vesitiiviys takaa vibraattorin helpon puhdistamisen ja vibraattori kestääkin näin ollen kosteammatkin leikit. Leikkiin ryhtyessämme kokeilimme ensin värinätoimintoja kiusoittelu mielessä esileikin ohella. Esileikin aikana vibraattori tuntui kätevältä käsin käytettynä. Kuitenkin varsinaiseen aktiin alkaessamme vibraattorin käyttäminen yhdynnässä ei luonnistunut sitten lainkaan. Vibraattori tuntui varsin terävältä emättimessä ja klitorista stimuloiva osa ei osunut klitorikseen, vaan värisi sen yläpuolella. Totta kai jokainen ihminen yksilö ja genitaalialueet ovat kaikilla erilaiset, mutta pienikokoiselle ihmiselle tämä ei ainakaan toiminut. Klitorista stimuloiva osa osui vähän turhan ylös, minkä lisäksi klitorista stimuloiva uloke oli melkoisen kova. Uloke aiheutti kipua, jos edes haaveili vähän vauhdikkaammasta sessiosta. Vibraattori tuntuu myös kovalta varrestaan ja penistä vasten tulevista reunoista. Vaikka reunat eivät ole terävät, tuntuvat ne silti melko epämiellyttäviltä penistä vasten. Tämä toi myös lisäjännitystä seksiin, koska meidän naisosapuoltamme jännitti koko ajan, koska kova reuna tulisi käymään kipeää. Tällainen tyyppinen jännitys tosin ei ole kovin toivottua. Lisäksi koska vibraattori kiinnittyy ainoastaan peniksen tyvestä ja palleista, vibraattori saattoi luiskahtaa yhdynnässä ulos emättimestä, vaikka penis olisikin sisällä.

Seksin aikana vibraattorin värinän säätäminen oli melko haastavaa, sillä värinän säätöpainike sijaitsee aivan peniksen tyvessä ja on näin ollen kehoa vasten piilossa. Tätä ajatellen vibraattorin mukana tulee myös kätevä kaukosäädin, minkä avulla värinätilojen vaihtaminen on helppoa. Kaukosäädin on hyvin pieni ja melko liukas pintainen. Pienen kokonsa takia se voi mennä helposti hukkaan ja liukkaan pintansa takia se voi luiskahtaa helposti kädestä, kuten meille kävi. Sitten sitä saikin etsiä lattialta.

Vibraattorissa on kaksi tehokasta värisevää moottoria. Tehokkuudesta huolimatta lelu on hyvin hiljainen eikä taatusti häiritse käyttäjäänsä äänellään. Kaiken kaikkiaan vibraattorin idea on toimiva paperilla. Kuitenkin meidän mielestämme laite on enemmän huti kuin hitti. Vibraattorin kovat reunat ja paikoin huono istuvuus latistivat sessioitamme eikä vibraattori muutoinkaan tuonut meille toivomaamme nautintoa.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: Teazers - Pariskuntavibraattori 1 Seuraava arvio: Fleshjack Boys - Cade Maddox, Alpha
v