Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

bunt. - Tuplavibraattori

TESTIRAPORTTI

Testaajien mielestä tämän pirteän tuplavibraattorin parhaat ominaisuudet ovat monipuolisuus, mutkattomuus, helppous ja "sukupuolettomuus". Toimii yksin ja yhdessä, oli sukupuolet mitä vain. Tämä seksilelu on myös helposti lähestyttävän oloinen, joten sitä suositellaan erityisesti ensimmäistä lelujaan pohtivalle.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Pakettiautomaattiin saapui ruskea pahvilaatikko, jonka kätköistä paljastui vaalean sininen tuplavibraattori bunt.

Bunt. tuplavibraattori on pakattu pirteään kartonkipakkaukseen, jonka sisältä löytyy: vibraattori, latausjohto ja käyttöohjeet. Laite on kuitenkin niin yksinkertainen käyttää, että ohjeilla ei juuri tee mitään. Kaikki tärkeimmät tiedot löytyvät paketin kyljestä.

Ladattava, vesipestävä, 10 erilaista vibra ohjelmaa, kaksi moottoria ja silikonista valmistettu.

Mitään muuta ei tarvitse tietää ja ensimmäisen pesun ja latauksen jälkeen vibraattorin voikin ottaa tosi hommiin.

Kaikki toiminnot löytyvät näppärästi yhden napin takaa, laite ei kuitenkaan muista edellistä käytettyä

vibra ohjelmaa, joten jos haluaa pitää tauon ja hetken päästä jatkaa täytyy vibra ohjelmat selata alusta saakka. 10 ohjelmaa ehkä aluksi tuntuvat liian vähältä, mutta käytännössä niitä on aivan tarpeeksi, vaihtelevia rytmejä tasaiseen värinään saakka. Meillä toinen tykkää kevyestä värinästä ja toinen tykkää painaa täyskaasu päällä. Vibraattorista löytyy nopeuksia molempien makuun.

Vibraattori on valmistettu silikonista, joka on miellyttävä ja pehmeä materiaali. Vaikka varsi on melko pyöreä

on vibraattorissa pieni ura pituussuunnassa, joka antaa hyvän otteen liukkaillakin sormilla. Vibran päät ovat hyvin kimmoisat ja joustavat joka suuntaan. Moottorit on sijoitettu aivan vibran kärkiin, eikä varteen kuten monessa muussa vibrassa. Tästä syystä vibraattorin varsi ei värise epämiellyttävästi ja värinän saa helpommin kohdennettua hyvinkin tarkasti juuri siihen herkullisimpaan paikkaan.

Kauniimpi osapuoli tykkäsi työntää toisen kärjen sisälleen ja toisen jättää klitorikselle, jolloin pienellä edestakaisella liikkeellä oli helppo löytää se kiimaisin kohta ja odottaa huipentumaa.

Bunt. tuplavibraattori ei myöskään jättänyt penistä kylmäksi, sillä kaksi moottoria jyskyttäessä terskan molemmin puolin ei jättänyt testaajalle muuta mahdollisuutta kuin sotkea lakanat siemennesteellä, vaikka koittikin aluksi vähän vastustella.

Bunt. on hyvin monipuolinen ja helposti lähestyttävä vibra, sen kanssa ei tarvitse miettiä miten tätä tulisi käyttää ja mihin reikään työntää, sillä stimuloi niin pillut kuin pyllytkin.

Kaksi moottoria koostaan huolimatta hoitaa asiansa melko mallikkaasti, eikä ääntäkään lähde paljon. Akun kesto on varsin riittävä, eikä se loppunut kertaakaan kesken, vaikka tämän vibran kanssa useamman kerran touhusimme.

Tämä tuplavibraattori on oivallinen parisuhteen piristäjä. Parille, joka hakee ensimmäistä yhteistä lelua ja ei tiedä mitä siltä haluaa.

Kirjoittanut: FreeWheelers
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Leikittelevän iloinen ja värikäs pakkaus, josta jo ensi vilkaisulla sai käsityksen, minkälaisen herkun se sisällään pitää. Selkeä, lähes realistisen kokoinen kuva tuotteesta, sekä vibraattorin tärkeimmät ominaisuudet kerrottuna pakkauksen kyljessä.

Tuotemerkkinä Bunt. meille täysin uusi tuttavuus ja tuotesarja kokonaisuudessaan raikkaan värikäs ja hintatasoltaan kukkarolle sopiva, mitä kaalimadon sivuilta tuotteita selasin.

Lataaminen käy helposti USB pihan avulla ja merkkivalo kertoo, milloin laite on ladattu ja pääsemme itse asiaan.

Tuplavibraattori on raikkaan värikäs ja muotoilultaan ihanan simppeli, ohjelmat vaihtuvat laitteen päässä olevasta yhdestä napista, eikä vibraattorin sielunelämään tarvitse sen kummemmin perehtyä käyttöohjeita opiskellessa. Laite käyntiin ja mielikuvitus valloilleen :)

Käteen vibra on todella kevyt! Silikoninen pinta takaa hyvän otteen, vaikka sormet ja vibra olisivatkin lemmennesteistä ja liukkarista märät. Ohjelmia vaihtava nappi on riittävän ison kokoinen ja ulkoneva näin ohjelmien vaihto onnistuu mutkattomasti.

Entuudestaan meiltä löytyy parikin tuplavibraattoria, joissa idea saman kaltainen, mutta näissä penikselle tarkoitettu pää on ison C:n muotoinen. Bunt. vipran päässä puolestaan on kaksi hyvin joustavaa siivekettä, jotka tuovat onnistuneesti värinät penikseen huomattavasti paremmin ja intensiivisemmin, kuin aiemmat tuplavibrat. Penis liukuu sulavasti siivekkeiden välissä, tai siivekkeillä voi kiihottaa myös pelkkää terskaa. Kauaa tällä ei tarvitsekaan pyöritellä, kun jo mälli lentää! Todella toimiva ja kiihottava ainakin meidän penikselliselle osapuolelle! Suuseksiin tuo myös oman, erilaisen tuntemuksen.

Naidessa laite mahtuu kivasti kehojen väliin. Vibraa voi pitää häpäreitä vasten, tai laittaa vaikka toisen siivekkeen sisäänkin, jolloin pillusta tulee miehelle ahtaampi ja värisevä, tuoden samalla naiselle ihana värinät ja täyteläisemmän olon. Tuplavibraa voi käyttää myös sellaiseen tekopeniksenä pillussa tai vain klitorisvibraattorina, tai sekä että. Toinen siipi sisällä, toinen klitoriksella. Omaan anatomiaan tämä nyt ei toiminut, koska siivekkeen ollessa sisällä, klitorikselle tarkoitettu siipi nousee aivan liian ylös, ohi klitoriksen. itselleni ohjelmat olivat muutenkin sen verran tymäkät, että pieninkin ohjelma on liian voimakas omalle klitorikselleni, joten tehoja riittää kyllä. Omalle klitorikselleni vaan vähän liiankin kanssa.

Laite ei jätä kylmäksi anaalinkaan puolella, monipuoliset, voimistuvat ja pyörittävät ohjelmat kiihottavat ihanasti myös anaalia, sekä välilihaa.

Ihan hiljainenhan tämä Bunt. ei ole, muttei äänet ainakaan meitä suuremmin häirinneet. Sisään työnnettynä, tai voimakkaasti ihoa vasten äänet vielä vaimentuvat.

Parasta Bunt. tuplavibraattorissa on monipuolisuus, mutkattomuus, helppous ja "sukupuolettomuus", toimii yksin ja yhdessä, oli sukupuolet mitä vain. Bunt. on myös helposti lähestyttävän oloinen, joten suosittelisin erityisesti ensimmäistä lelujaan pohtivalle :)

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: RFSU - Oh Yes! Orgasmigeeli, 40 ml Seuraava arvio: Otouch - Deven masturbaattori