Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Aqua Glide - Vesipohjainen liukuvoide, 50 ml

TESTIRAPORTTI

Ahkera testaajamme kokeili ja kirjoitti kaiken kattavan arvostelun vanhasta kunnon Aqua Glide liukuvoiteesta. Luettuasi tiedät Aqua Glidestä kaiken!

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Tässä se on! Jos omilla orgioillani voisi olla virallinen liukkarisponsori, se olisi vanha kunnon AquaGlide. Tässä kohdin täytyy huomauttaa että tällä tarkoitan nimenomaan leluilla leikkijän orgioita: AquaGlide on juuri tarpeeksi paksua ja riittoisaa jotta juomuisiakin leluja voi käyttää pitemmän tovin. Se ei erityisemmin haise ja makukin on neutraali, joten aine itse ei tule luonteellaan hommien tielle eikä kummemmin pilaa tunnelmaa--ennemminkin tuubi on vanha ystävä joka avustaa kun on tarvis. Olen nähnyt monen valittavan sitä että AquaGlide ei kestäisi pitkään, mutta mikään vesipohjainen liukuvoide ei kestä erityisen pitkään--silikoni ja öljy kestävät pitempään, mutta ne taas eivät ole kondomi-tai leluystävällisiä. AquaGlide kuitenkin soveltuu käytettäväksi lähes minkä tahansa lelun kanssa eikä sulata kortsuja ja on limakalvoillekin suht ystävällinen.

Tähän väliin täytyy mainita myös aineen suurin etu (ja joillekin mahdollinen ongelma): se on vesi-glyseriinisekoitus, ja glyseriinille herkille ihmisille se ei sovellu, sillä glyseriini voi joskus pahentaa hiivaa. Itse en kuitenkaan karppaajana hiivasta kärsi (hiiva näet elää sokerista ja glyseriini käyttäytyy hieman sokerin tavoin) joten tällöin glyseriinikään ei aiheuta omassa emättimessäni ongelmia. Glyseriinin maine on tämän ansiosta suotta huono, vaikka se on nimenomaan lelujen käyttäjän liukuvoiteissa vertaansa vailla oleva ainesosa: en ole vielä löytänyt ainuttakaan liukuvoidetta joka auttaisi saamaan nimenomaan juomuisia tai suurikokoisia leluja eri ruumiinaukkoihin yhtä hyvin kuin glyseriinipitoinen liukuvoide. Glyseriini on AquaGlidessäkin nimenomaan juuri se taianomainen aine joka paksuntaa voidetta niin että se tasoittaa lelujen sisäänmenoa. Tämän tuoman huiman kitkanpoistopotentiaalin ansiosta AquaGlide sopii sekä emätin-että anaaliseksiin erinomaisesti--jo pari herneen kokoista pisaraa riittää saamaan vaikka minkälaista, julmastikin juomutettua jorttia sisuskaluihisi.

Voide on myös vesiliukoisuutensa takia helppo pestä pois ja lakanoihinkaan ei jää jälkiä jos sitä niille sattuu tahrautumaan--voide on helppo putsata eikä sitä tarvitse puunata leluista tai käsistä pois turhautumiseen saakka. Se on myös erittäin riittoisaa ja pieni nestelisä riittää liukastamaan jo käytetyn voiteen uudestaan. Samoin sen paksuus on etu nimenomaan kipeytyneille ja hauraille limakalvoille: monet emätinseksiin tarkoitetut liukuvoiteet ovat niin ohuita että ne eivät täysin poista mahdollista kipua tai epämukavuuden tunnetta sellaisina päivinä kuin riemurasia kieltäytyy kastumasta kunnolla. AquaGlideen en ole vielä ehtinyt tässä suhteessa pettyä--anaaliseksissäkin sitä pitää peräti käyttää säästeliäästi ettei se liukasta "liikaa" niin että tuntemukset heikentyvät. Jos tällä ei saa jotai sisälleen niin sitten on ihme!

Pääosin leluja käyttäville naisille ja miehille ja anaaliseksin ystäville suosittelen nimenomaan tätä paksumpaa tavaraa lämpimästi. Tätä löytyy aina yöpöydän laatikostani enkä tiedä mitä tekisin ilman sitä--tämä liukkari on Antaian elämän rakkaus!

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Ouch - Wheel of Pleasure Seuraava arvio: Aqua Glide - Anaaliliukuvoide, 100 ml
v