Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Ouch - Wheel of Pleasure

TESTIRAPORTTI

Pienillä piikeillä varustettu "nautinnon pyörä" oli testattavana kahdella pariskunnalla. Kehuja tuote sai kauniin simppelistä ulkonäöstään. Pyörässä olevat piikit todettiin todella teräviksi ja tuote sopiikin juuri nautinnollisesta kivusta ja S/M seksistä pitäville henkilöille. Testaajat kokeilivat tuotetta rohkeasti vaikka kivun tuottaminen olikin heille vierasta. Ouch tuotemerkin Wheel of Pleasure toimii testaajien mielestä parhaiten esileikissä koko vartalolle ja rohkeimmat saavat siitä varmasti nautintoa myös intiimialueille kokeillessaan. Erikoinen tuote lisämausteeksi esileikkiin!

McKettuPari, 40-50v

Tuotepakkaus on siisti ja asiallinen, ehkä hiukan halvan oloinen pahvirasia. Mustavalkoinen värimaailma hopeaisella reunuksella sopii kyllä hyvin tuotteeseen. Kun pahvirasian avaa, löytyy sen sisältä muovisesta suojapakkauksesta itse tuote: wheel of pleasure.

Tuote on yksinkertainen mekaaninen piikkirulla varren päässä. Se on kooltaan pieni ja näppärä, muotoilu on miellyttävän pehmeälinjainen. Tuote on väriltään musta.

Tuotteen mukana ei ole käyttöohjeita, ainoastaan pakkauksessa on tuotekuvaus. Tämä riittää varsin hyvin.

Tuote toimii parhaimmillaan esileikeissä partneria sillä hivellen. Hivelyn voimakkuuden kanssa saa olla ainakin aluksi tarkkana, koska piikit ovat hyvinkin teräviä ja saattavat ainakin tottumattoman iholla tuntua jopa epämiellyttäviltä. Harjoitellen ja totutellen oikea voimakkuus löytyy ja hively tuntuu miellyttävältä. Kun otteet pitää riittävän keveinä, voi hivelyn ulottaa herkillekin kehon alueille, mutta intiimialueet ainakin me jätimme käsittelemättä. Henkilökohtaisesti emme löytäneet Wheel of pleasuren kanssa mitään ennen kokematonta nautintoa, mutta kyllä se säilyttää paikkansa makuuhuoneemme varustelussa.

Kevyen kevyt kosketus niskassa ja alavatsan alueella saa ihon nousemaan kananlihalle. Jalkapohjat eivät reagoi riittävästi piikkirullaan paitsi ihan päkiän ja varpaiden alueella. Kaiken kaikkiaan oivallinen apuväline tunnelman nostattajana.

Kirjoittanut: McKettu
Himokas pariPariskunta, N23v/M24v

Kun noudimme paketin postista, hetken mietimme tuliko tyhjä paketti vai dvd paketin keveyden takia. Kotiin päästyämme luulimme tuotetta ensiksi trimmeriksi, mutta alareunassa oleva Ouch!- sana antoi ymmärtää toista. Paketista löytyi Wheel of Pleasure.

Ensimmäinen reaktiomme oli "Mikä tämä on?!". Wheel of Pleasure on on kahva, jonka pyörivässä päässä on pienen pieniä piikkejä. Piikkien päällä on suojakupu, ettei innokkaimmat pistä heti itseään ;) Tuote on käteensopiva ja todella kevyt. Se on väriltään tyylikkään musta ja sen pienet piikit näyttävät harmittomilta. Mutta kun Wheel of Pleasurea pyörittää iholla, harmittomuus on tiessään! Pienet piikit ovat todella terävät ja tuntuvat melkein jäävän ihoon kiinni.

Kokeiltuamme Wheel of Pleasurea tiesimme, ettei siitä tule meidän lempilelua. Emme pidä yhtään jos toiseen saattuu epämukavasti. Emmekä olleet yhtään varmoja miten tuotetta voisi käyttää. Kyseisetä tuotteesta voivat pitää parit tai henkilöt, jotka tykkäävät S&M-leikeistä. Wheel of Pleasurella voi ensin leikitellä ja kiusoitella toista, niin että piikit vain hennosti osuvat iholle. Tästä voi jatkaa vaikka dominoiviin leikkeihen, käyttäen hyvin hyödyksi tuotetta ja sen tuomaa "valtaa" kipua nähden. Uskomme kuka tai ketkä pitävät tuotteesta keksivät sille erinomaista ja nautinnolista käyttöä ;)

Kirjoittanut: Himokas pari
Edellinen arvio: Fuck My Cock - Masturbaattori Seuraava arvio: Key - Comet Wand