Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Mystim - O(h!)-thello Dildo

TESTIRAPORTTI

Kaksi testiryhmäläistä omistavat jo valmiiksi Mystim tuotesarjan Tens Unit yksikön ja saivat toivomansa Mystim tuotteen testattavakseen. Molemmille sukupuolille sopiva Mystim . Oval dildo ja sen sähköstimulaatioon perustuvat impulssit toivat nautinnollisia tuntemuksia niin anaalissa kuin emättimessä käytettäessä. Testiryhmäläisten arvioiden perusteella sähköstimulaatioon perustuvia tuotteita kannattaa kokeilla rohkeasti, vaikka ajatus aluksi kauhistuttaisikin.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Postista saapui testiin Kaalimadon tuttuun tyyliin Mystim Oval Dildo ruskeassa pahvilaatikossa. Otimme mielellämme kyseisen tuotteen testiin, sillä omistamme jo ennestään Tens Unitin johon kyseinen Dildo liitetään.

Mystim Oval Dildo on siis sähköstimuloiva dildo joka liitetään Tens yksikköön ja jota säätämällä saadaan aikaan erilaisia tuntemuksia aina kihelmöinnistä kipuun saakka.

Dildo on pakattu tummanpuhuvaan pieneen rasiaan, joka on todella houkuttelevan näköinen. Sisältä löytyy käyttöohje sekä kaksi pientä pussia Mystimin liukuvoidetta, toinen liukkareista sisältää aitoja kultahippuja. Tappi itsessään on tehty alumiinista, joka tuntuu materiaalina todella kiihottavalta. Alumiini lämpenee kämmenellä melko nopeasti joten kylmään dildoon ei tarvitse tyytyä ellei niin halua. Dildon pohjasta lähtee pitkä johto, joka liitetään Tens laitteeseen. Johdossa on sen tyyppinen sähköliitin, ettei sitä voi kytkeä väärin sekä johdossa on kunnolla pituutta, joten ohjaimen voi antaa vaikka partnerille jos uskaltaa. Käyttöohjeesta myös selviää, että dildo on myöskin vesipestävä vaikka hassultahan se tuntuu pestä sähkölaitetta. Muotoilultaan tappi on tyylikäs, kaksi palloa ja pieni varsi joka miellyttää meitä kumpaakin.

Tuote on suunnattukin kummallekin sukupuolelle, joten meistä kumpikin pääsi tätä dildoa testaamaan.

Miehen Tuntemukset

Voitelin dildon sähköä johtavalla liukkarilla ja sujautin dildon pyllyyn. Alumiininen dildo on voideltuna todella liukas joten mitään vaikeuksia ei ollut. Dildo on sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni ja antaa hyvin täyteläisyyden tunnetta. Dildon muoto on myös sellainen, että pysyy sisällä eikä luiskahda ulos vaikka vähän liikkuisikin. Laitoin virran päälle ja jäin jännityksellä odottamaan mitä tapahtuu. Virran ollessa aika pieni tuntuu pyllystä sellaista pientä kihelmöintiä mutta muuttuu erilaiseksi virtaa nostaessa. Kokeilin erilaisia rytmejä ja löysin sopivan, sellaisen rytmikkään.

Koko anus supisteli ja erektio tuntui timantin kovalta, paljon kovemmalta kuin yleensä. Alkoi tuntua siltä että saisin elämäni ensimmäisen hands free orgasmin, mutta tuntui kuitenkin liian hyvältä enkä malttanut jäädä odottamaan vaan lasti oli pakko purkaa käsin.

Olo oli kyllä mitä mainioin.

Naisen Tuntemukset

Kovat dildot eivät ole minua koskaan miellyttäneet mutta tämä on kyllä positiivinen poikkeus. Alumiini on ihanan sileä pimpsassa ja tunnetta voisi verrata lasidildoon. Dildo pään muotoilu on hyvä, sillä se on päästä aika pallomainen joten sisään työntäminen tuntuu hyvältä.

En ensimäisellä kerralla uskaltanut laittaa virtaa päälle koska ajatus pelotti/jännitti vähän liikaa vaan tyydyin liikuttelemaan dildoa sisälläni. Ihan hyvän tuntuinen jo ihan sinällään.

Toisella kerralla rohkenin laittaa virran päälle. Ihan pienelle. Tuntui pientä kutitusta sekä kihelmöintiä, myös pientä paineen tunnetta klitoriksessa.

Virtaa nostaessa tuntui kuin koko pimpsa olisi puristanut dildoa todella voimakkaasti, tunne ei ollut epämiellyttävä vaan teki klitoriksesta todella kosketus herkän. Ei mennyt aikaakaan, kun sain ensimmäisen orgasmin dildon ollessa sisällä sormilla avustettuna.

Kokonaisuutena sanottuna Mystim Oval Dildo on ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote. Dildo on varmasti kestävä. Lukemattomat erilaiset säädöt tekevät sähköstimulaatiosta todella monimuotoisen sekä tuntemukset ovat niin erilaisia verrattuna muihin seksileluihin ettei sitä osaa oikein sanoiksi pukea. Se täytyy jokaisen rohkeasti itse kokeilla.

Kirjoittanut: FreeWheelers
NeitseellinenSinkku, N 21V

Jälleen testailemaan, ihanaa!

Tällä kertaa sain kokeiltavaksi jotain hieman erilaista ja jännittävää, sähködildon. MyStim Oval Dildo on lisäosa, joka toimii vain, jos on jonkinlainen sähkö kontrolliyksikkö. Itselläni on Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti. Oval Dildo on 14cm pitkä dildo, joka muodostuu kahdesta 3,5cm halkaisijan kokoisesta peräkkäisestä ovaalista pallukasta. Pallukoiden jälkeen tulee kapeampi varsi ja leveä stopperi, josta johdot tulee ulos. Koko dildo on kiillotettua, lääketieteellistä alumiinia. Materiaali on kaunista, kitkatonta ja kokonaan sähköä johtavaa.

Oval dildoa on helppo käyttää, kytken sen vain kontrolliyksikköön johdolla, lisään vesipohjaista liukuvoidetta ja käyttö voi alkaa. Itse aina laitan sähkölelun ensin sisälleni ja sitten vasta käynnistän sähkön. Näin välttyy yllättäviltä sähköiskuilta ja on helppo kontrolloida sähkön voimakkuutta. Käänsin hitaasti sähkön voimakkuutta korkeammalle ja voimakkuudessa 5 alkoi tuntumaan pientä kutittelua (Kontrolli yksikköni menee 0-8 voimakkuuksilla). Sähköimpulssi tuntui kohdunkaulassa, emättimessä, välilihassa, häpyhuulissa ja sisäistä klitorista pitkin klitoriksessa ja hieman häpykummulla. Sähkö tuntuu siis koko alueella lämpönä, kevyenä kutittelun kaltaisena pistelynä ja kiristelynä - lähin vastaava tunne on kun raaja alkaa heräämään puutumistilasta... Eli aika mielenkiintoinen tunne! Mitä korkeammalla sähkö voimakkuutta säätää sen voimakkaampi on pistely ja kiristely ja jossain kohtaa lihakset alkavat nykimään ja jännittymään. Pelkkä emättimen sähköstimulaatio ei orgasmia minulle antanut, mutta yhdistettynä klitoriksen stimuloimiseen toisella lelulla, orgasmi tuli nopeasti ja voimakkaana. Sähköstimulaation saan laitettua täysille (8-voimakkuus) jos klitoriksella on samanaikaisesti hyväilyä. Jos klitoriksella ei ole mitään, 8-voimakkuus tuntuu hieman kivuliaalta jopa, mutta jos klitoriksella on jotain, niin 8-voimakkuus on sopiva tai jopa kevyen tuntuinen. Ja samanaikaisesti, mitä voimakkaammalla sähkö on, sen kevyempänä klitoris stimulaatio tuntuu. Eli yhteenvetona ja ideana on: mitä voimakkaampaa on sähköstimulaatio, sen voimakkaampaa klitoris stimulaation tulee olla ja mitä voimakkaampaa klitoris stimulaatiota sen kovemmalle sähköä saa laitettua ja samalla kaikki tuntuu yhteensä paremmalta ja orgasmi on todella voimakas ja koko kehon valtaava! Kun otin dildon pois, sammutin sen ensin kokonaan ja vasta sitten otin sen ulos. Sähköstimulaatio teki myös emättimestäni todella mehukkaan, sillä olin paljon märempi kuin yleensä! Varmasti se, että sähkö saa verenkierron todella vilkkaaksi ja lihakset nykii ja vahvat orgasmit niin kaikki yhdessä teki mahtavia asioita!

Myös riippuen kontrolliyksikön sähköimpulssi säädöistä stimulaatio tuntuu hyvinkin erilaiselta.
-Tasainen sähkö tuntuu paineelta ja lämmöltä ja puutumisesta heräämiseltä.
- Pulssi sähkö tuntuu enemmän lihasten supistelulta ja nykimiseltä ja liikkeeltä
- Aaltoileva sähkö on tasaisen ja pulssisen hybridi, eli lihakset supistuu ja rentoutuu vuorotellen
Kaikki ovat ihania eri tavoilla ja eri tilanteissa.

Otin myös oval dildon käteen ja tunnustelin miltä se tuntuu kädessä kun sähkö on päällä. Huomasin, että sähkön voimakkuus riippuu kontaktin pinta-alasta. Eli jos kosken leluun yhdellä sormella se tuntuu paljon voimakkaammalta kuin, että jos otan sen nyrkin sisälle, jolloin monta sormea ja koko kämmen koskettaa dildoa.

Oval Dildon peseminenkin oli helppoa, lämmintä vettä ja vähän käsisaippuaa...

Kaiken kaikkeaan huippu hieno kokemus! Suosittelen kaikkia seikkailunhaluisia kokeilijoita ostamaan jonkinlaisen sähkölelun! Kokeilun ja käytön arvoinen seksilelu. En ensileluksi kuitenkaan suosittelisi vaan jo hieman kokeneemmalle seksilelu ihmiselle- naiselle tai miehelle tai kenelle vain!

Kirjoittanut: Neitseellinen
Edellinen arvio: Midnight Blue Seksivälinesetti Seuraava arvio: DONA - Hierontaöljy-lahjapakkaus, 3 x 30 ml