Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Neitseellinen' artikkelit

Neitseellinen - Esittely ja artikkelit

Olen positiivinen -96 syntynyt opiskelija tyttö. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten tervettä, hauskaa ja rikastuttavaa seksuaalisuutta. Olen myös intohimoinen kestävyys urheilija, uuden oppija sekä ihmisten auttaja. Olen myös neitsyt, joten ehkä osaan antaa uudenlaista näkemystä leluista ja seksuaalisuudesta...


Nimim. Neitseellinen arvio tuotteesta Juicy Bear

Olin ruokakaupassa kun sain tekstiviestin, että saan hakea paketin postista, sydämeni hypähti ja hymy levisi kasvoilleni. Siinä sitten muutama hetki myöhemmin olin matkalla postilokerolle ja näppäilin tunnuksen ja lokeron ovi pongahti auki ja siinä se oli... Ensimmäinen arvioitava lelu oli siinä laatikossa, ai että kun jänskätti! Paketti oli yllättävän kookas ja kevyt, en osannut yhtään arvata mitä sieltä sisältä löytyisikään, koko matkan kotiin hymyilin ja mietin eri mahdollisuuksia minun ja tuntemattoman tuotteen välillä. Miten meidän ensitapaaminen lopulta menisi, olisiko kaikki sujuvaa ja ihanaa vai hassua ja erikoista! Lopulta se oli kaikkea tätä.

Kotiin päästyäni juoksin sängylleni avaamaan pakettia. Se olikin ihana pieni suloinen violetti Karhu kiihotin! Olin niin innoissani, sain vibraattorin, eikä mikä tahansa vibra vaan NALLE vibra, kuinka söpöä. Halusin ensin rauhassa sulatella ensi reaktiota, joten katselin ja kääntelin, haistelin ja maistelin. (Minulla on siis tapa haistaa ja maistaa tuotteita jotka menevät lähelle herkkiä ruumiin alueita. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta joku joskus sanoi, että kaikki mikä menee rasvana iholle tai sisäisesti elimistöön pitää olla tarpeeksi turvallinen, että uskaltaa nuolaista.)

Lukaisin nopeasti ohjelapun ja laitoin AA patterin kierrekorkki koteloon ja hurina alkoi, ääni ei ollut hiiren hiljainen, mutta jos on taustaääntä vaikka pesukone tai suihku päällä niin ääntä ei kuulu. Nallessa on vain on-off , joten värinä oli tasaisen suora, mutta hyvä. Laitoin ensin tassut oman nenäni päähän kokeillakseni värinää ja seuraavaksi keskityin olennaiseen. Asetin tassut klitoriksen molemmille puolille ja nallen pään klitorikselle. Huhhuh, silmät pyörähti ja huokasin, olipas yllättävän intensiivinen värinä. Ensimmäinen orgasmi tuli jo parissa minuutissa, ja toinen heti perään. Myös kovamuovinen kädensija käy vibrasta ja lelun voi jopa jättää häpyhuulien väliin värisemään. Joissain tilanteissa kädensija tuntui melkein paremmalta kun itse nalle, riippuen kuinka intensiivistä tuntumaa haluaa. Nalle on enemmän tarkka värinä ja kädensija enempi aluevärinää. Klitoriksella lelu oli siis kiva, todella kiva... Välillä nallen pää ikävästi pisti klitorikseen, mutta kun muistaa pitää hellän otteen eikä hae liian tarkkaa osumaa klitorikseen niin ongelma on täysin vältettävissä. Sisäisesti emättimessä käytettynä värinä hukkuu ja on liian kevyt, joten nalle sopii mielestäni paremmin ulkoiseen käyttöön. Anuksen ulkoreunaan lelu oli todella kiva, tarpeeksi värinää ihanaan kiusoitteluun! Sisäisesti peppuun en kuitenkaan kokeillut enkä muillekaan suosittele turvallisuus riskien takia, sillä lelussa ei ole mitään stopparia.

Muutaman kerran leikkiessä, kun halusin lelun pois tai päälle, niin patteri kotelo pingahti pois kokonaan, kun käynnistys tapahtuu kiertämällä korkkia, mutta ei se oikeastaan häirinnyt, kun keskittyi hetken ja jatkoi sitten leikkimistä. Pattereiden kestokin oli ihan hyvä, lelu oli yhdellä patterilla hyvissä voimissa n.1h kunnes vaihdoin seuraavaan. Patterista ei ollut kaikki energia loppunut vielä, mutta värinä oli vain hiljentynyt sen verran että halusin "tuoreen värinän" takaisin ja sainkin sen sitten takas!
Nimim Neitseellinen arvio tuotteesta Crush Cuddle Bear

Tällä kertaa olin töissä kun sain viestin paketin saapumisesta... Sydän hypähti ja hymy levisi! Hain paketin ja lähdin suoraan kotiin... Suoraan kotiin. Testaamaan! Avasin jännityksessä paketin ja siellä olikin vastassa iloisen sininen vibraattori "Crush Cuddle Bear", mutta ei vain yhteen paikkaan vaan tuplavibraattori. Olin aikas innoissani.

Paketti lupaili vedenkestävyyttä, silikonista materiaalia, 2 tehokasta moottoria, pikkukiihottimeen ja isoon kiihottimeen molempiin omansa ja 10 eri värinärytmiä.

Aloitin laittamalla kaksi kappaletta AA paristoja, kierrekorkilla avattavaan paristopaikkaan, lelun alapäätyyn, helppoa...

Seuraavaksi tein lelulle pikapesun ja lähdin testailemaan. Lelussa on abs-muovi alapääty, johon laitetaan paristot, mutta siinä samaisessa korkissa on myös virtapainike ja "värinärytmin vaihto painike", kutsuttakoon sitä nyt mode-painikkeeksi. Painoin lelun päälle ja se surisi henkiin. Ei hiiren hiljainen, mutta hiljainen. Ei kuulu ollenkaan pienen taustaäänen takaa (suihku ,musiikki, suljettu ovi). Ensimmäinen, toinen ja kolmas rytmi olivat tasaisia värinöitä. Ensimmäinen kevyt, toinen medium ja kolmas voimakkain, seuraavana oli sitten erilaisia pulsseja, aaltoja ja rytmejä. Värinät olivat kaikissa kyllä yllättävän voimakkaita ja miellyttävän tuntuisia.

Seuraavaksi oli tietenkin itse kokeilu. Laitoin ensin lelun "perinteisesti", eli isompi kiihotin emättimeen ja pienempi klitorikselle. Pikkukiihotin osui minulla oikeaan paikkaan ja oli miellyttävän joustava, joten sitä sai käsin laitettua oikeaan kohtaan. Iso kiihotin oli melko pieni, joten sopii todella hyvin kokemattomalle taikka ihmiselle, joka haluaa lelun, joka ei vaadi kummoisia lämmittelyitä, sillä lelu meni lempeästi ja helposti sisään, vaikken edes käyttänyt liukuvoidetta. Miinuksena oli, ehkä ettei isomman kiihottimen värinää tuntunut sisäisesti, se jäi hieman liian vaimeaksi, mutta se ei jäänyt harmittamaan, sillä kiihotin oli tarpeeksi jäykkä ja tukeva, joten sitä pystyi käyttämään dildona. Ajattelin myös, että lelunhan voi kääntää ympäri, eli niin päin, että isompi kiihotin on yhä emättimessä, mutta pienemmän kääntäisi peppuun. Hihii, se olikin jo toisenlainen hauska kokemus! Lelu on mielestäni kyllä pepputurvallinen, kun kahvat ottaa vastaan ja lisäksi materiaali on silikonia, eli sen saa pestyä täydellisesti. Pepussakin pikkukiihottimen värinät tuntui todella hyvin! Oli hauskaa siis. Semmoistakin vähän ajattelin, että voi kokeilla niin, että laittaa molemmat kiihottimet yhtä aikaan samaan paikkaan. Silloin saa sisäisessä käytössä leluun lisää kokoa ja yhdistettyä värinää. Värinöistä omat lempparini oli medium tasainen ja sitten muutama semmoinen erilainen tasainen pulssitus värinä.

Kaiken kaikkiaan värinät olivat pikkukiihottimessa voimakkaat, isommassakin kiihottimessa ulkoiseen käyttöön, mutta sisäisesti värinä vaimeni, mutta lelun jäykkyys korvasi värinän puutetta, sillä silloin kuitenkin saattoi ajatella, että lelu on pikkuvibra ja dildo- hybridi. Lelua voi käyttää useaan eri suuntaan, pikkukiihotin klitoriksella, pepussa tai yhdistettynä ison kanssa emättimeen. Materiaalina silikoni on lempparini, sillä silloin tietää, että lelu on turvallinen, kemiallisesti sekä hygieenisesti. Paristotkin kestivät hyvin, kokeilin lelua muutamilla eri sessioilla eikä paristot siinä ajassa huvenneet ainakaan loppuun asti. Vedenkestävyyttä en kokeillut muuta kuin pestessä lelua, ja toimi kyllä aina pesun jälkeen.

Mielestäni lelu sopii kenelle vain, joka haluaa laadukkaan pika-lelun! Aloittelijalle, joka haluaa tutustua tuplakiihottimiin, tai jollekin, joka haluaa pientä ja "pikasessio" lelua, johon ei tarvitse valmistautua tai häslätä. Tarvii vaan 2 AA paristoa ja menoksi.

Lisäksi on mahtava hintalaatu suhde, ei voi mennä pieleen... :)

Kaalimadon vinkki: Vaikka tuotteen paketissa on merkki vesitiiviydestä, kannattaa tuotetta pitää roisketiiviinä. Paristokotelon suulla oleva tiiviste voi nimittäin haurastua tai löystyä ajan kuluessa ja näin paristokoteloon voi päästä vettä, jos tuote upotetaan veteen.
Nimim. Neitseellinen arvio tuotteesta X-Pointer vibraattori

Paketti saapui juuri jouluksi minulle, en laittanut kuusen alle, mutta availin rauhassa yksikseni. Paketissa oli kultainen X-pointer vibraattori. Paketissa lupailtiin voimakasta, mutta hiljaista värinää, 10 eri värinä ohjelmalla ja hienoa välkkyvää valoa näyttämään (mahdolliselle) parille pimeässä mikä värinä ohjelma on päällä. Materiaali on ABS-muovi ja pattereina on 2xAA-paristot. Lelu on roisketiivis ja käyttöpituudeltaan 15cm ja halkaisijaltaan kapoisat 2,3cm. Paketti oli yksinkertainen ja siisti, ei rivo eikä liian hurja. Paketissa oli sisällä pieni ohjevihkonen, lelu ja esittelypaperi.

Ensimmäiseksi olin ihan innoissani, kun sain ensimmäisen "perinteisen vibraattorin", oikea klassikko! Avasin paketin ja pyyhkäisin kostealla pyyhkeellä lelun ulkopuolta ihan vain varmuudeksi, lelussa ei ollut mitään vahvaa hajua eikä kemikaalista tuntumaa. Katselin ja pyörittelin vibraa, annoin mielikuvituksen laukata ja suunnittelin erilaisia käyttötapoja. Pyöräytin vibraattorin alaosasta patterilokeron auki ja pudotin sinne ohjeiden mukaan 2 kpl AA-paristoja ja pyöräytin korkin takaisin kiinni, helppoa oli.

Sitten kokeilemaan värinöitä. Käynnistin kultaisen vibran patterikotelon päästä, painamalla pohjasta. Tasainen hurina lähti käyntiin. Ääni ei ollut kovinkaan äänekäs, mutta ei kyllä hiljainenkaan. Mutta ei kuuluisi peiton ja oven takaa. Pelkän peiton alta kuuluu kyllä, mutta tuplavarmistuksella en usko. Napin alapuolella on "valo kerros", joka ilmaisee värinän rytmin ja nyt se oli tasaisesti päällä. Toinen ja kolmas painallus olivat astetta aina voimakkaampia, tasaisia värinöitä. Ohjelmat neljännestä kymmeneen olivat erilaisia värinä rytmejä. Mutta hauskinta oli se, että nämä rytmit olivat hyvin mielenkiintoisia. Ne eivät olleetkaan ihan perus rytmejä, mitkä monissa vibroissa on vaan näissä oli ihan oma meno! Valo välkky jokaisessa rytmissä omaan tahtiinsa, mutta en ole ihan varma osaisiko diskovalosta aina sanoa mikä ohjelma oli käynnissä, varsinkin nopeissa tahdeissa valo ei aina meinannut pysyä ihan perässä. Mutta minä olin yksikseni, niin eipä se haitannut. Pimeällä varsinkin oli omat bileet pysyi valo perässä tai ei.

Uteluni jälkeen lähdin tositoimiin. Vähän liukuvoidetta kehiin ja vibraattori klitorikselle. Ohjelmat vuoron perään läpi. Perus tasaiset vibrat olivat kivoja, ei maata järisyttäviä, mutta kuitenkin hyvin tuntuvia. Ohjelmat olivat hauskoja ja jokaiselle ohjelman rakastajalle löytyy joku näistä.

Seuraavaksi kokeilin vibraattoria emättimeen ja se oli mukava, mutta värinät eivät oikein tuntuneet, ne vaan kuuluivat ja näkyivät valomerkin mukana. Ei osunut g-pisteeseen muotonsa takia, mutta kohdunkaulaa oli mukava hieroa tällä vibralla. Oli hyvän ja hellän tuntunen.

Mutta ehdottomasti lemppari juttu tällä vibraattorilla oli hipelöidä peppua, kun värinät kutittelivat ja väristelivät koko peppua ja antoivat tasaista rentouttavaa ja miellyttävää värinää! En laittanut vibraattoria peppu reiästä sisälle, vaan asetin pakaroiden väliin ja annoin pysyä siinä ja väristellä.

Tämä lelu on mulle kaiken kaikkiaan ihana "lämmittely" lelu, ei maata järisyttäviä värinöitä, mutta ihana lämmitellä ja kiva kutkutella ja lämmitellä peppua! Kokemattomalle tai nuoremmalle tämä on todella hyvä esittely seksilelujen maailmaan! Siistin näköinen, helppo käyttää eikä ole liian kookas aloittelijallekaan. Kokeneelle seksilelu ihmiselle, tämä voi olla liian kevyt, mutta klassikko tämä kuitenkin on.
Nimim. Neitseellinen arvio tuotteesta Summer Lovin Warming Vibrator

Vibraattori saapui kestävän oloisessa pahvilaatikossa, jota voi käyttää jatkossa myös säilytykseen. Laatikossa näkyy vibraattorin kuva ja nimi ja mainostekstiä, mutta on ihan siistin näköinen. Laatikosta löytyi hieromasauvan lisäksi usb-lataus johto ja ohjevihkonen. Itse vibraattorin päällä on kovamuovinen suoja kotelo (jota voi myös käyttää tyydytyksessä), jonka alta paljastuu silikoninen kohokuvioitu kirkkaan pinkki suora pienikokoinen vibraattori (vibraattori osuus n.13cm ja leveys 2,5cm). Käsikahvassa on ohjausnappulat, josta saadaan lelu päälle, vibraatio rytmit säädettyä ja lämpötoiminnon päälle/pois. Materiaaleina on käytetty silikonia ja kovamuovia (Jee, vartaloturvallinen!). Pinkki silikoni osuus, on pinnoite, jonka alla on jokin kova materiaali, eli vibraattori ei anna yhtään periksi

Aloitin lataamalla Evolved vibraattorin määrätyn aikaa eli 4h, jonka jälkeen pääsin käytännön testailuun. Painoin käynnistys nappia ja laite värähti käyntiin ja kahvaan tuli sininen valo (ilmoittaa vibraatioiden olevan käynnissä). Värinät olivat melko voimakkaita, mutta enempi "buzzy" kuin "rumbly". Buzzy vibrat ovat pinnallisempia ja stimuloi enempi klitoriksen pintaa ja rumbly vibraatiot ovat hieman syvempiä, vrt. korkea ääni ja matala basso ääni. Kelailin värinät läpi ja siinä oli muutamaa eri voimakkuutta ja muutamia eri rytmejä, yhteensä 8 eri ohjelmaa. Vibraatioiden ääni oli hiljainen. Ei kuuluisi oven takaa, joten rauhassa voi huristella menemään.

Klitoriksella värinät olivat makuuni hyvät, kyllä tämä minulle orgasmin sai hyvin aikaiseksi. Mutta eipä mitään maailmaa järisyttävää. Sisäisesti käytettynä myös melko keskiverto. Suora, pieni ja melko "korkea taajuiset värinät" värinät eivät ihmeitä aikaan saa, mutta hyvältähän se kuitenkin tuntui. Ei osunut G-pisteeseen eikä paljoo muihinkaan pisteisiin. Kohdunkaulaa ja vaginan seinämiä ja oli ihan kiva stimuloida ja kuviointi auttoi tässä.

Mutta kaikista oleellisintahan on lämpenevässä vibraattorissa kokeilla lämpöasetusta! Painoin lämpönappia ja nyt näyttö oli sini-punainen (sininen = vibraatiot ja punainen=lämpö). Laitteen luvataan lämmetä 42C asteeseen ja tuottavan suurta mielihyvää... Hmm, en ole ihan varma. Vibraattori kylläkin alkoi lämmetä, mutta loppulämpö oli kyllä paljon vaisumpi kuin kuvittelin. Se ei tuntunut mielestäni paljoakaan lämpimämmältä kuin mitä itse olin, ehkä hieman muttei kyllä kovinkaan huomattavasti. Ei ole paljoakaan muuta sanottavaa... ok.

Vibraattorin silikoninen pintakuviointi kylläkin on ihan mukava, ilman sitä tämmöinen pieni ja suora hieromasauva ei kyllä paljoa kummia tekisi. Kohokuvio tuo jotain ekstraa ulkonäköön ja sisäisesti käytettynä tuntuun. Uskomukseni on, että sisällä on kovamuovinen vibraattori, joka on päällystetty tällä pinkillä silikonilla nimittäin lelu ei anna yhtään periksi eikä taivu mihinkään. Se on hyvä ihan juttu, sillä värinät tuntuvat voimakkaammin.

Kokeilin vibraattoria myös muovinen suojakotelo päällä. Nettisivuilla sanottiin, että sillä voi saada erilaisen tuntuman leluun. Värinät hieman kevenivät, mutta koko suureni. Lelusta tuli nyt keskikokoinen ja se tuntui jo kovuutensa puolesta hyvältä. Mutta yhä suoruus ja nyt myös sileä pinta eivät osuneet mihinkään tiettyyn pisteeseen.

Hygieenisyyskin on yksinkertainen juttu, pesen lopuksi vedellä ja saippualla pinkin vibraattori osuuden, kuivaan ja pakkaan pois.

Hintaansa nähden kokemus jäi valjuksi. Hauska idea tämä lämpö, mutta se ei yksistään kanna koko tuotetta. Värinät olivat melko pinnalliset, mutta vahvahkot (eivät värisytä koko kättä, mutta stimuloi kylläkin). Ääni on myös hiljainen, joten pisteitä siitä. En varmaan suosittelisi tuotetta tai siis nimenomaan hintansa vuoksi. Mielestäni markkinoilta löytyy tyydyttävämpiä tuotteita tästä hintaluokasta, mutta se on vain minun näkemys. Hinta sivuutettuna, kiva tuote.
Nimim. Neitseellinen arvio tuotteesta Kaalimato G-Vibe

Jee, jälleen uutta kokeiltavaa! Paketti, joka minulle saapui, oli jälleen siisti ja huomaamaton pahvilaatikko. Sisältä löytyi Kaalimato G-Vibe, joka on värisevä, kirkkaan vihreä, J-mallinen, kumpareinen g-piste/eturauhas hieromasauva. G-Viben Paketti oli läpinäkyvä muovinen paketti, jossa oli itse vibraattori ja ohjekirjanen. Vibraattori toimii 2xAAA pattereilla, joten mitään latauspiuhaakaan ei ollut mukana.

Kirkkaan vihreä vibraattori on 100% sileää jäykkää, mutta joustavaa silikonia (eli ei ole pehmeä sormituntumalle, mutta joustaa kun taittelee). Vibraattorin kahvapäässä on yksi nappula, josta pääsee säätämään eri rytmit. Paristoille on oma paikka kierrekorkin alla. Kahvasta alaspäin lähtee J-kaarteella stimuloiva poimuinen varsi ja päässä on pyöreä pääty, jossa on muutama silikoni viiva antamaan "lisästimulaatiota". Käyttöpituus on 19cm ja käyttöhalkaisija n. 3-4cm. Vibraatioita on 3 tasaista voimakkuutta ja 7 erilaista rytmiä.

Aloitin kokeilun avaamalla paristopaikan ja sujauttamalla perus 2xAAA paristot sisälle, kiersin korkin takaisin ja se oli siinä. Nopeaa ja helppoa. Painoin virta nappia ja vibraattori surahti käyntiin. Vibraatioiden ääni oli hiljainen, tuntuma oli melko pinnallista buzzy-tyyppistä ja vahvuus keskiluokkaa. Mutta paristokäyttöiseltä vibraattorilta melko hyvä saavutus. Lämmittelin ensin vähän koskettelemalla ympäriinsä tutustumalla hieromasauvan tuntumaan. Laitoin vesipohjaista liukuvoidetta ja sujautin vibraattorin emättimeeni. Huomasin heti, miten hieromasauvan J-kaari löysi huippuhyvin g-pisteeni! Pääty osui heti oikeaan paikkaan ja varren kuhmurat stimuloivat todella mukavasti samalla muita paikkoja, kuten emättimen seinämiä ja sisääntuloa. Päädyn silikoniviivoja ei g-pisteeni osannut erotella, mutta ei niistä mitään haittaakaan ollut. Yksin en G-Vibralla orgasmia saanut, kuten en muutenkaan yleensä pelkällä sisäisellä stimulaatiolla, mutta klitorista hyväilemällä joko toisella lelulla tai sormilla, niin orgasmeja tuli hyvin. Kaalimadon G-Viben tuntuvimmat ominaisuudet, eivät ole sen iso koko, värinöiden vahvuus eikä mielestäni ulkonäkö, mutta g-pisteeseen se osaa osua todella hyvin.

Kaalimadon G-viben peseminen oli helppoa, sillä vibra on roisketiivis. Lämmintä vettä ja saippuaa ja huuhtelu. Otin paristot pois pesun ja säilytyksen ajaksi jotta paristot kestävät mahdollisimman pitkään.

Positiivista
+ J-kaari osui täydellisesti g-pisteeseeni
+ Vartalolle turvallinen materiaali
+ Kuhmurat stimuloivat ihanasti
+ roisketiivis
+ väri, villi ja erottuva
+ hiljainen

Negatiivista
- Väri (oma mielipide)
- pinnalliset värinät
- Paristot, pitää ostaa uusia
Nimim. Neitseellinen arvio tuotteesta Satisfyer Pro 2

Olen aina innoissani kun Kaalimadolta tulee uusi tuote testattavaksi ja arvioitavaksi. Mutta nyt erityisesti kun paketista löytyi hehkutettu Satisfyer Pro 2, pompin tasajalkaa innostuksesta! En malttanut odottaa testausta.

Satisfyer Pro2 on kuparin väristä muovia, jossa on silikoninen imupää. Laitteen luvataan myös olevan vedenkestävä, ladattava, 100% vartaloturvallista materiaalia ja siinä on myös 11 eri imu vauhtia/voimakkuutta. Satisfyerissä on kaksi silikonista säätönappia. Pienempi on on/off nappi ja isompi nappi on säätämään voimakkuutta. Nappien välissä on myös pieni valo, joka syttyy laitteen ollessa päällä. Laitteen lataus tapahtuu magneettisella usb-kaapelilla. Kaikki perusasiat ovat mielestäni helppoja ja yksinkertaisia, mahtavaa!

Aloitan aina laittamalla vesipohjaista liukuvoidetta Satisfyerin imupäähän sekä klitorikselle. Tämän lelun kanssa on hyvä muistaa liukkari, se pitää imun tiiviinä ja kitkattomana (olen joskus ollut laittamatta ja kitka/hankaaminen alkaa jossain vaiheessa ärsyttämään klitoriksen herkkää limakalvoa)! Käynnistän napista ja kiihotin pärisee käyntiin. Äänestä sen verran, että tuote ei ole hiljainen. Jos Satisfyer imee ilmaa, ääni on melkoinen pärinä, mutta asettaessani tuotteen ihoa vasten, ääni hiljenee onneksi reilusti. Mutta kuuluu yhä esimerkiksi peiton alta. Eli yhteenvetona äänekkyydelle on se, että sopii käytettäväksi silloin, kun ääni ei haittaa.

Kokemuksena ja kiihottimena nämä imuklitoriskiihottimet ovat kuin luotu minulle! Asettaessa imupään klitorikselle, ensimmäinen tunne on "täydellisyys". Tunnetta on vaikea kuvailla, kun ei ole toista samanlaista. Imuttelu tuntuu kehräykseltä tai pieniltä nopeilta sykäyksiltä, jotka hyväilevät klitorista niin että menee pieniä kylmiä väreitä pitkin kehoa. Imuttelujen vauhtia saa nopeutettua napista painamalla, mitä nopeampi vauhti sen voimakkaammalta imutus tuntuu. "Orgasmiin kiipeäminen" on tällä kiihottimella todella ihanaa, tarkoitan sitä siis että orgasmi kapuaa huippuunsa tasaista vauhtia ja mielekkäästi ja jokaisesta hetkestä ja tunteesta pystyy nauttimaan. Ollessani orgasmin kynnyksellä laitan imuvoimakkuuden pienimmälle, joka on kyllä pientä säätöä, kun joutuu keskittymään siihen, että painaa oikeaa nappia tarpeeksi monta kertaa, että voimakkuus on oikea. Ja heti orgasmin jälkeen stimulaatio on liian voimakas, joten joutuu hetken hengähtämään ennen seuraavaa orgasmi kiipeämistä.

Toinen todella hieno ominaisuus imukiihottimissa ja erityisesti Satisfyerissä on se, ettei se turruta klitorista. Voin jatkaa sessiota niin pitkään kuin haluan ja vaihtaa kiihotinta myös sormiin tai muuhun kiihottimeen ja jatkaa siitäkin vielä orgasmeihin.

Dildon kanssa mielestäni Satisfyer on ihan huippuhyvä yhdistelmä. Toisella kädellä pitää kiihotinta klitoriksella ja toisella kädellä käyttää dildoa, helppo ja nopea ja ihana orgasmi nopeasti, kun oppii rytmin ja liikkeet menevät lihasmuistiin.

Ergonomisesti Satisfyerin kahva on minulle toimiva. Napit ovat joskus tosiaan vähän kömpelösti, mutta niihinkin oppii.

Vedessä en ole vielä Satisfyer Pro 2 kokeillut, mutta varmasti tulen ottamaan sen mukaan seuraavan kerran, kun pääsee jonnekin kylpemään!

Satisfyerin huoltaminen on helppoa. Pesen silikoni suuttimen joka käyttökerran jälkeen ja kahvan aina tarvittaessa.

Kaiken kaikkiaan aivan ihana klitoriskiihotin! Saan tällä laadukkaat orgasmit nopeammin ja helpommin kun vibraattorilla. Toimii hyvin dildon kanssa yhdistettynä. Ainoat miinukset ovat imuvauhdin kelaaminen ja napit. Suosittelen kaikille laadukkaaksi imuklitoriskiihottimeksi!
Nimim. Neitseellinen arvio tuotteesta Mystim Oval Dildo

Jälleen testailemaan, ihanaa!

Tällä kertaa sain kokeiltavaksi jotain hieman erilaista ja jännittävää, sähködildon. MyStim Oval Dildo on lisäosa, joka toimii vain, jos on jonkinlainen sähkö kontrolliyksikkö. Itselläni on Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti. Oval Dildo on 14cm pitkä dildo, joka muodostuu kahdesta 3,5cm halkaisijan kokoisesta peräkkäisestä ovaalista pallukasta. Pallukoiden jälkeen tulee kapeampi varsi ja leveä stopperi, josta johdot tulee ulos. Koko dildo on kiillotettua, lääketieteellistä alumiinia. Materiaali on kaunista, kitkatonta ja kokonaan sähköä johtavaa.

Oval dildoa on helppo käyttää, kytken sen vain kontrolliyksikköön johdolla, lisään vesipohjaista liukuvoidetta ja käyttö voi alkaa. Itse aina laitan sähkölelun ensin sisälleni ja sitten vasta käynnistän sähkön. Näin välttyy yllättäviltä sähköiskuilta ja on helppo kontrolloida sähkön voimakkuutta. Käänsin hitaasti sähkön voimakkuutta korkeammalle ja voimakkuudessa 5 alkoi tuntumaan pientä kutittelua (Kontrolli yksikköni menee 0-8 voimakkuuksilla). Sähköimpulssi tuntui kohdunkaulassa, emättimessä, välilihassa, häpyhuulissa ja sisäistä klitorista pitkin klitoriksessa ja hieman häpykummulla. Sähkö tuntuu siis koko alueella lämpönä, kevyenä kutittelun kaltaisena pistelynä ja kiristelynä - lähin vastaava tunne on kun raaja alkaa heräämään puutumistilasta... Eli aika mielenkiintoinen tunne! Mitä korkeammalla sähkö voimakkuutta säätää sen voimakkaampi on pistely ja kiristely ja jossain kohtaa lihakset alkavat nykimään ja jännittymään. Pelkkä emättimen sähköstimulaatio ei orgasmia minulle antanut, mutta yhdistettynä klitoriksen stimuloimiseen toisella lelulla, orgasmi tuli nopeasti ja voimakkaana. Sähköstimulaation saan laitettua täysille (8-voimakkuus) jos klitoriksella on samanaikaisesti hyväilyä. Jos klitoriksella ei ole mitään, 8-voimakkuus tuntuu hieman kivuliaalta jopa, mutta jos klitoriksella on jotain, niin 8-voimakkuus on sopiva tai jopa kevyen tuntuinen. Ja samanaikaisesti, mitä voimakkaammalla sähkö on, sen kevyempänä klitoris stimulaatio tuntuu. Eli yhteenvetona ja ideana on: mitä voimakkaampaa on sähköstimulaatio, sen voimakkaampaa klitoris stimulaation tulee olla ja mitä voimakkaampaa klitoris stimulaatiota sen kovemmalle sähköä saa laitettua ja samalla kaikki tuntuu yhteensä paremmalta ja orgasmi on todella voimakas ja koko kehon valtaava! Kun otin dildon pois, sammutin sen ensin kokonaan ja vasta sitten otin sen ulos. Sähköstimulaatio teki myös emättimestäni todella mehukkaan, sillä olin paljon märempi kuin yleensä! Varmasti se, että sähkö saa verenkierron todella vilkkaaksi ja lihakset nykii ja vahvat orgasmit niin kaikki yhdessä teki mahtavia asioita!

Myös riippuen kontrolliyksikön sähköimpulssi säädöistä stimulaatio tuntuu hyvinkin erilaiselta.
-Tasainen sähkö tuntuu paineelta ja lämmöltä ja puutumisesta heräämiseltä.
- Pulssi sähkö tuntuu enemmän lihasten supistelulta ja nykimiseltä ja liikkeeltä
- Aaltoileva sähkö on tasaisen ja pulssisen hybridi, eli lihakset supistuu ja rentoutuu vuorotellen
Kaikki ovat ihania eri tavoilla ja eri tilanteissa.

Otin myös oval dildon käteen ja tunnustelin miltä se tuntuu kädessä kun sähkö on päällä. Huomasin, että sähkön voimakkuus riippuu kontaktin pinta-alasta. Eli jos kosken leluun yhdellä sormella se tuntuu paljon voimakkaammalta kuin, että jos otan sen nyrkin sisälle, jolloin monta sormea ja koko kämmen koskettaa dildoa.

Oval Dildon peseminenkin oli helppoa, lämmintä vettä ja vähän käsisaippuaa...

Kaiken kaikkeaan huippu hieno kokemus! Suosittelen kaikkia seikkailunhaluisia kokeilijoita ostamaan jonkinlaisen sähkölelun! Kokeilun ja käytön arvoinen seksilelu. En ensileluksi kuitenkaan suosittelisi vaan jo hieman kokeneemmalle seksilelu ihmiselle- naiselle tai miehelle tai kenelle vain!
Nimim. Neitseellinen arvio tuotteesta Fir vibraattori

Tässäpä vasta uudenlainen tuplakiihotin. Tuli ihan hymy huulille kun näin mitä paketista tuli ulos! Tyylikkäästi muotoiltu, valkoinen värisevä sauva, jossa on pyörivä, silikoni harjaksinen klitoriskiihotin ja puunnäköiset koristeet. En ole moista aiemmin nähnyt. Fir vibraattorin pinta on sileää silikonia, joka ei kerää nukkaa eikä karvoja. Vibra on akulla ladattava, vedenkestävä, keskikokoinen (en tarvitse lämmittelyä) ja hyvin erikoinen. Eli hyviä ja laadukkaita ominaisuuksia ainakin on... Mukana tuli latauspiuha ja itse vibraattori.

Aloitin vähän tutustumalla ensin eri toimintoihin ja miten Fir toimii. Ideana on, että sauvaosaa saa säädettyä yhdellä napilla (10 eri värinäohjelmaa) ja pyörivää klitoris harjaa saa säädettyä toisella napilla (3 pyörimis vauhtia). Mielestäni melko helppo käyttää. Värinän ääni oli keskiverto, ei todella hyshys eikä mikään katupora mutta semmonen perus ääni. Harjaksen ääni oli vähän vinkuva, kuvittele hiljainen poran ääni.

Kun napit olivat selvillä siirryin käytännön kokeiluun. Lisäsin sopivan reilun määrän vesipohjaista liukuvoidetta koko pimpsan alueelle ja laitoin Firrin sisääni. Klitoriskiihotin antura oli jäykän joustava, joten se löysi kyllä paikkansa, mutta antoi myös painetta (riippuen ihmisestä/klitoriksesta tämä voi olla positiivinen tai negatiivinen asia). Käynnistin värinän ja pysyttelin tasaisissa värinöissä. Värinässä oli hyvä vahvuus, ei vahvimpia mitä olen kokenut, mutta ehdottomasti hyvä.

Mutta seuraavaksi oli jännittävä osuus, pyörivä harjaspää kiihotin! Käynnistin harjaspään ja heti oli vähän auts. Pyörivät silikoni harjakset ja anturan asettama paine oli mun herkälle klitorikselle liian voimakasta stimulaatiota! Nostin toisella kädellä anturaa, niin että painen olisi pienempi, joka auttoi vähäsen. Mutta nautinnoksi ei Firrin innovatiivinen, pyörivä harjaspää minun klitoriksellani muuttunut, ei vaikka kuinka yritin eri tavoilla. Laitoin lisää liukuvoidetta, nostin anturaa, asetin anturan klitoriksen viereen/ylä-/alapuolelle, mutta ei toiminut. Harmillista.

Jatkoin sitten kokeiluani ilman silikoni harjan pyörimistä, käytin ainoastaan vibraattoria sisäisesti ja ulkoisesti, joka oli kiva kokemus ja sain nauttia kivoista värinöistä muilla tavoin.

Kokonaisuudessaan en siis itse ostaisi Boom-Fir vibraattoria. Fir Tuplakiihottimen myyntipiste ja erityisidea - Pyörivä harjaspää oli minulle liikaa. Tämä voisi ehkä sopia jollekin, joka tykkää vahvasta ja suorasta klitoris stimulaatiosta ja kokoelmassa on jo kaikennäköistä muuta. Oli kuitenkin hurjan hauskaa kokeilla jotain näin erilaista ja hauskaa!

Putsaaminen oli kuitenkin helppoa, lämmintä vettä ja saippuaa. Lataaminenkin oli helppoa, piuha vibraattoriin (piuha menee tiiviin silikoni reiän läpi) ja toinen pää ubs-adapteriin (ei tule mukana, itselläni on puhelimen laturissa adapteri, jota käytin).Katso myös muut testiryhmäläiset:
Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Cupido Young, Wet & Wild botTomAndJerry Himokas pari Jonathan Carissa ArcticLove FreeWheelers Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Testiryhmä Opepari Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene HeMan Testimies Kumitorvi Tiitis Sexcouple Antaia Lelulaatikko Aurora n00bs Tomtom Queer of the Hill Nautiskelijat UsFuntastic Itia Aatami ja Eeva