Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.  

Vibrating Lipstick

TESTIRAPORTTI

Ihka oikean huulipunan näköinen vibraattori hauskuutti testaajiamme juuri ulkonäöllään. Tätähän voi kuljettaa käsilaukussa ilman että kukaan tietää mikä se oikeasti on! Vibrating Lipstick ei pettänyt testaajia myöskään kiihottavien vaikutustensa osalta. Värinätehoa riitti, jopa liikaakin. Jolene keksi hauskan lisätoiminnon värisevälle huulipunalle tehdessään sillä huulihierontaa miehensä kanssa: .Lisäominaisuutena vibraattorilla saa botox-huulet, pitkäaikaisella hinkkauksella.. :D

karkkiPari, Noin 20v

Ensivaikutelma tuotteesta oli hyvin positiivinen. Ilahduin nähdessäni yksinkertaiseen pakkaukseen pakatun huulipunalta näyttävän vibraattorin. Ennen kaikkea kiinnostuin vibraattorin tyylikkäästä ulkokuoresta. Vain noin 10cm pituinen pinkki vibraattori näyttää yllättävän paljon huulipunalta mustassa kotelossaan. Kannen alta paljastuu pinkki silikoninen huulipunan pää, joka alkaa väristä pohjaa painamalla. Kätevän "huulipunan" voi piilottaa vaikka käsilaukkuun ja kantaa mukana ilman vaaraa siitä, että ulkonäkö saman tien paljastaisi tuotteen käyttötarkoitusta.

Nappiparistot saa vaihdettua kiertämällä vibraattori auki keskikohdasta. Paristojen vaihtaminen tuntui aluksi operaationa tekniikkaa osaamattomalle naiselle hieman haastavalta, mutta onnistui lopulta kuitenkin sähellyksen jälkeen.

Värinävoimakkuuksia on kolme. Kun pohjassa olevaa painiketta painaa neljännen kerran, alkaa värinän rytmi vaihdella. Mielestäni jo kaikista heikoin voimakkuus on yllättävän voimakas. Kolmas eli voimakkain värinä tuntuu omasta mielestäni jo melkeinpä liian voimakkaalle paljasta ihoa vasten, eikä tässä voimakkuudessa vibran äänikään ole erityisen hiljainen. Voimakkuus tuntui kuitenkin jo sopivammalle esimerkiksi jonkin vaatekerroksen läpi hieroessa. Voimakkuuksien säätö on muuten vaivatonta.

Vibraattoria voi hyvin käyttää sooloseksissä, mutta pienen kokonsa ansiosta se soveltuu mielestäni erinomaisesti myös yhdyntään. Vibraattori on niin kapea, että sen käyttö on mahdollista myös ahtaammissa ja hankalammissa asennoissa. Huulipunamaisesti muotoiltu pää tuntuu miellyttävälle ja on vibran voimakkuutta on helppo kohdentaa pienemmälle alueelle kääntelemällä vibraattoria niin, että ihoa hyväilee vain terävin kärki.

Vibraattori on helposti pestävissä, eikä tuotteesta tarvitsekaan usein puhdistaa kuin sen pää. Suosittelen helppokäyttöistä täsmäkiihotinta kaikille niille, jotka kaipaavat kokoelmaansa naisellisia perustuotteita. Vibraattorina tuote ei lukeudu suosikkeihini (pidän ennemmin vibraattoreista, joiden voimakkuutta voin säätää manuaalisesti enkä valmiista voimakkuuksista valiten), mutta tyylikäs ja hauska ulkomuoto antavat lisäpisteitä. Kerrankin seksilelu, jonka voi ottaa matkaan mukaan omassa pakkauksessaan ilman salailuja!

Kirjoittanut: karkki
JoleneSinkku, Alle 30 v

Hups, käytön tuoksinnassa hukkui paketti, mikä tämä mahtoi olla nimeltään?

Mikä vempele! Nyt postista putkahti veikeä huulipunan-mallinen klitoriskiihotin. Taas siirtymä pienempiin kiusoittelijoihin.

Paketti oli helppo avata ja pikkuruiset patterit olivat jo valmiiksi asennettu. Huulipunassa ei järeämmin ylimääräisiä osia ole, joten pattereihin pääsee käsiksi yksinkertaisesti vain vääntämällä keskeltä. Liitos on kuitenkin vesitiivis, pelastus vedenalaisista leikeistä innostuneille. Elämää helpottaen siinä on vain yksi nappula, josta sen saa päälle ja viisi kertaa painamalla käyden kaikki säätövariaatiot läpi sen saa sammumaan. "Värjäävä" osuus on ihanan silkkistä ja taipuisaa silikonia.

Tuotteen muotoilu on hurja, sen ei päältä päin ikinä arvaisi olevan jotain aivan muuta kuin huulipuna! Sen avattuaankin voi uskotella muille levittävänsä sitä huuliinsa, nauroimme mieheni kanssa itsemme kipeäksi kun teimme toisillemme huulihierontaa eri värinävoimakkuuksilla. Lisäominaisuutena vibraattorilla saa siis botox-huulet pitkäaikaisella hinkkauksella, valitettavasti punaa ei tästä irtoa. Kiihotin on varusteltu kolmella eri voimakkuuksisella värinällä ja neljännellä rytmisarjalla. Värinä on aika voimakas suhteutettuna laitteen kokoon, mutta suhtaudun hieman epäilevästi näin pieneen vibraattoriin, tunnen itse nauttivani enemmän matalataajuisemmasta värinästä.

Käytössä vibraattori oli hauska lisä esileikkiin mieheni "levittäessä huulipunaa huulilleni", mutta yhdynnässä kuitenkin koin sen olevan vain ärsyttävä räpsytin pienen koon vuoksi, eikä klitorikseen sihtaaminen tahtonut onnistunut. Huulipuna oli kuitenkin ihan ykkönen pepun kiusoittelussa!

Suosittelen kaikille maailmanmatkaajille meikkipussin/käsilaukun kalustoksi, miksei jopa mukaan seuranhakuisiin baarireissuihin? ;) Pelkästään sillä en kyllä orgasmia saanut, mutta muussa kuin klitoriksen kiihotuksessa löysin uuden lempparin.

Kirjoittanut: Jolene
Edellinen arvio: DoubleO 6, Vibrating Double Ring Seuraava arvio: Dark Lotus Massager