Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'karkki' artikkelit

karkki - Esittely ja artikkelit

Olen 18-vuotias tyttö, kumppanini on 20-v. Olemme molemmat kokeilunhaluisia ja kokemusta erilaisista seksivälineistä on jo kertynyt melko paljon.


Karkin arvio tuotteesta Collar, Wrist & Whip Kit

Tuotteen pakkaus oli yllättävän pieni, helposti avattava ja houkuttelevan näköinen. Takakansi antoi selkeän ja realistisen kuvan sisällöstä. Tuotteet (kaula- ja rannekahleet sekä ruoska) oli pakattu tiiviisti ja siististi. Kahleiden materiaali oli pehmeää ja sileää nahkaa ja näytti heti miellyttävältä. Musta väri on ehdottomasti paras valinta kahleisiin ja ruoskaan. Kaulapannan kiinnityksen niitit eivät jättäneet epäilystäkään siitä, ettei pannan kiinnitys kestäisi vähän rajumpaakin menoa. Rannekahleiden tarrakiinnitys mietitytti aluksi ja ajattelin, että kahleet saattaisivat aueta helposti. Ensivaikutelma tuotteesta oli kuitenkin positiivinen.

Kaulapanta oli käytössä erityisen mukava. Materiaali oli pehmeä ja pannan leveys takasi sen, ettei remmistä kiskominen aiheuttanut liikaa painetta eikä kaulaan sattunut. Panta ei tehnyt myöskään jälkiä kaulaan. Niittikiinnitys piti ja oli myös helppo avata. Oli hyvä, että pantaan kiinnitettävän remmin saa myös tarvittaessa irti klipsin takia, sillä näin remmiä pystyy halutessa yhdistelemään myös muihin välineisiin. Kaulapannassa ei ollut paljon varaa säätää kokoa (vain kaksi vaihtoehtoa), itselleni pienempi koko oli juuri sopiva. En kuitenkaan usko, että säätövaraa tarvitsisi lisätä, sillä ei ole hyvä jos panta on liian löysä. Tuote tuntui kestävältä ja oli muutenkin piristävä lisä sitomisiin. Me kun emme kaulapantaa olleet ennen kokeilleet. Kumppanin mielestä remmillä oli helppo kontrolloida ja ohjailla, eikä kovempia otteita tarvinnut varoa juuri pannan leveyden ansiosta.

Rannekahleet tuntuivat mukaville eivätkä hiertäneet, mutta ne olivat hieman isot. Tarran pituutta olisi voinut lisätä, sillä nyt tarra oli kiinni vain noin parin sentin verran, muuten kahle olisi liukunut pois. Koska tarra oli kiinni niin pieneltä alueelta, ajattelimme, että tarra irtoaisi saman tien. Tämän suhteen koimme kuitenkin suurimman yllätyksen: tarraa sai kiskoa vaikka kuinka, mutta se ei irronnut! Kun tarra oli kunnolla kiinnitetty, kiskoimme kahleita käsistä, mutta tarra piti. Vähän se natisi ja luulimme koko ajan sen irtoavan, mutta näin ei käynyt. Tarrat pitää kuitenkin pitää hyvässä kunnossa, jotta kiinnitys ei ajan kuluessa löysty eikä tarra kerää esimerkiksi pölyä, jonka takia tarra menettää pitoaan. Kahleiden tarrat ovat melkeinpä ainut osa koko pakkauksessa, joiden puhdistukseen täytyy kiinnittää huomiota, sillä nahka on materiaalina helppo pitää puhtaana esimerkiksi pyyhkimällä.

Kahleiden kiinnityssysteemistä tuli myös paljon plussaa: normaalisti rannekahleissa on ketjut, mutta näissä kahleissa oli vain kaksi mustaa nauhaa, joilla kahleet saa kiinnitettyä haluamaansa paikkaan. Ketjut kalisevat esimerkiksi metallisiin tankoihin ja sängynpäätyihin kiinnitettäessä niin, ettei kaikissa tilanteissa kehtaa pitää niin kovaa meteliä. Näissä kahleissa ei ollut lainkaan metallia ja niiden nauhat oli helppo kiinnittää melkeinpä mihin tahansa. Solmut sai tarpeeksi tiukalle, mutta ne oli myös helppo avata. Rannekahleet oli siis melkoinen yllätys kestävyytensä ja käytännöllisyytensä ansiosta, ja isoin plussa tuli hiljaisuudesta.

Minulla ja kumppanillani on ollut jo aikaisemmin käytössä kokonaan nahkainen ruoska, jonka kapulan päähän on siis kiinnitetty nahkasuikaleita. Niinpä vertasimme sitä tämän pakkauksen ruoskaan, jossa oli nahkasuikaleiden tilalla mustia, ohuita naruja. Narujen kanssa sai lyödä paljon kovempaa jotta lyönti tuntui, ja myös lyönnistä lähtevä ääni oli hiljaisempi eikä nahalle tyypillistä läiskähdystä kuulunut. Ensin narut tuntuivat vähän turhankin lapsellisille, mutta kun voimaa käytti enemmän, alkoi myös lyönti tuntua enemmän. Kumppani myös piti siitä, että narujen kanssa viitsi ja sai lyödä kovempaa kuin nahkasuikaleiden kanssa, joten varsinkin aloittelijalle narut voivat olla mukavampi vaihtoehto. Narujen päät oli sulatettu, mikä toki ehkäisee narujen purkautumista, mutta kovat päät tuntuivat myös hieman ikäville ja teräville. Sopivan lujaa piiskatessa eivät päät kuitenkaan tuntuneet ja naru tuntui juuri sopivalta materiaalilta ruoskaan.

Koko paketti oli siis kaikin puolin kiitettävä ja tuotteissa oli käytetty joitain erittäin käytännöllisiä ratkaisuja, kuten juuri metallisten ketjujen puuttuminen rannekahleista ja materiaalina narun käyttö ruoskassa. Tuotteet sai sopivasti hyödynnettyä yhtä aikaa ja pakettia voi myös helposti täydentää muilla tuotteilla, esimerkiksi jalkakahleilla. Kaulapannasta tuli yksi uusi suosikkini, jota voisin suositella kaikille sitomisesta kiinnostuneille!
Karkin arvio tuotteesta Horny Thumper

Ensivaikutelma tuotteesta

Avatessani toisen pakettini Kaalimadolta yllätyin erittäin positiivisesti! Pakkaus oli ihanan värinen ja houkutteleva, ja jouduin todella hillitsemään itseni, jotta en olisi avannut pakettia saman tien. Maltoin kuitenkin odottaa siihen asti, että tutustuimme poikaystäväni kanssa yhdessä tuotteeseen. Lelulaatikostamme puuttuikin tällainen yhdistelmävibraattori, joka stimuloi sekä klitorista, vaginaa että anusta. Odotukset olivat siis korkealla.

Pakkaukseen kuuluu siis pupunmallinen kiihotin, kuulavibraattori (joka laitetaan pupun sisälle vaginaan kuuluvaan osaan) ja langaton kaukosäädin. Langattomuus ilahdutti myös, sillä meillä on entuudestaan kokemusta vain langallisesta vibraattorista ja kaukosäätimestä. On myös hyvä, että Kaalimadon pakkauksiin kuuluu aina valmiina patterit. Tuotteiden väri oli suloinen pinkki ja pupunmallinen päällinen näytti mukavalta pyöreiden muotojensa takia. Pupun pään muotoinen kiihotin oli hauskan näköinen. Vähän kyllä silti mietitytti, miltä tuote mahtaa tuntua. Epäilyksiä herätti myös se, miten kuulavibraattorin saa pupun sisälle, suuaukko kun on kovin pieni ja tiukka.

Tuotteen käytettävyys

Pariston asentaminen kaukosäätimeen oli helppoa: kotelo oli helppo avata ja sulkea eikä paristoja tarvinnut kuin yhden. Ongelmia ilmeni ensin kuulavibraattorin kanssa, kun laitoimme kuusi sormiparistoa ensin väärin päin eikä tuote toiminutkaan. Onneksi tajusimme pian vaihtaa patterit oikein päin ja vibraattori alkoi toimia. Vibraattorin saaminen pupun sisään olikin hieman haasteellisempaa. Liukkaria on ehdottomasti oltava! Toinen meistä sitten venytti pupun suuaukkoa sormillaan kun toinen tunki kuulavibraattoria sisään, ja lopulta se sujahtikin paikoilleen. Yksin en olisi tässä millään onnistunut! Tuote tuntui laadullisesti kestävältä.

Kaukosäädin on helppokäyttöinen. Se on sopivan pieni ja siinä on vain kaksi painiketta, on/off -nappi ja vibran voimakkuuden säätelijä. Vaikuttavaa oli, että voimakkuuksia on jopa kymmenen erilaista! Rytmi ja voimakkuus vaihtelevat, joten jokainen löytää varmasti mieluisensa. Värinän ääni hukkuu pupun sisään, ja on käytössä todella hiljainen.

Tuntuma

Liukuvoide apuna lelun sai helposti sisään ja materiaalin joustavuus tuntui mukavalle. Pupun häntä oli pieni ja sujahti sen vuoksi anukseen ilman kummempia lämmittelyjä, joten anustappina tätä tuotetta voin suositella aloittelijoille. Häntä ei ole myöskään kovin pitkä, jolloin anustappeihin tottumaton ei pääse pelästymään tuotteen ulkonäköä. Välillä tuntui, että häntä liukuu pois anuksesta, joten sitä teki mieli pitää paikoillaan. Värinä tuntui miellyttävälle ja erilaiset rytmit toivat vaihtelua tavallisen tasaiseen vibraan. Parhaiten tuote stimuloi mielestäni vaginaa. Pupun pää eli itse klitoriskiihotin ei kuitenkaan vastannut aivan odotuksiani. Kiihotin oli vaikea asettaa oikeaan kohtaan, eikä vibran voimakkuus riittänyt ainakaan minulle, jotta olisin nauttinut täysillä tai päässyt lähellekään orgasmia. Tuote oli kuitenkin helppokäyttöinen ja parhaan nautinnon itse saan kumppanin kanssa testatessa, kun kaukosäätimen voi luovuttaa kumppanin haltuun ja sillä lailla saada vaihtelevuutta käyttöön. Yksin välineiden käyttö tuntuu minusta vähän tylsältä eikä sytytä kummemmin, mutta uskoisin, että tätä tuotetta on helppo käyttää yksinkin. Plussaa tuote saa kuitenkin ehdottomasti langattomasta kaukosäätimestä!

Käytön jälkeen

Kuulavibraattori oli helppo puhdistaa liukkarista käytön jälkeen roisketiiviyden takia, mutta pupun sisäosien puhdistaminen ei ollut niinkään helppoa. Sormea ei ensinnäkään saanut tungettua lelun sisään ilman suuaukon venyttämistä ja liukuvoiteen huuhteleminen sisältä osoittautui muutenkin vaikeaksi. Ehkei pupun suuaukon tarvitsisi olla niin tiukka?

Tuote oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen uutuus ja miellyttävä kokemus. Itse suosittelisin sitä parhaiten esileikin yhteyteen ja lämmittelemiseen, mutta tositoimintaan tarvittaisiin ehkä hieman järeämpiä aseita. Lelu sopii myös anustappeihin totuttelevalle!
Karkin arvio tuotteesta Proposition - Romance Embraces Love

Ensivaikutelma tuotteesta

Ensivaikutelma Proposition-tuotteesta ja pakkauksesta oli positiivinen. Pakkaus näytti laadukkaalta, siistiltä ja romanttiselta, ja se oli helppo avata. Paristot eivät sisältyneet pakkaukseen (tämä kannattaa huomioida tuotetta tilatessa!), mutta ne oli lähetetty erikseen mukana. Myös tuotteen materiaali tuntui laadukkaalta ja pinta pehmeältä. Yllätyin nähdessäni, miten edullinen tuote oikeasti on! Ulkonäön perusteella se vaikutti kalliimmalta. Yleisesti vibraattori näytti mukavalta ja kauniilta, mutta ehkä hieman jäykältä. Proposition myös muistutti ulkoisesti edellistä testattavaa tuotetta, Horny Thumperia. Tämä herätti epäilyksiä siitä, tarjoaisiko Proposition mitään uutta.

Tuotteen käytettävyys

Kahden AAA-pariston asentaminen oli helppoa ja yksinkertaista. Moottorin ääni ei ollut kolmannessakaan värinänopeudessa erityisen kova, mutta ei erityisen hiljainenkaan. Mielestäni värinän voimakkuudet tuntuivat mukavilta ja tehoa riitti tarpeeksi jo ensimmäisestä tasosta, mutta valtavan suurta tehokkuutta ei vibraattorissa ole. Huomioitavaa oli, että Propositionissa on vain yksi on-off -painike, eli moottorin sammuttamiseksi pitää käydä läpi kaikki kolme värinänopeutta. Käytön kannalta mukavampaa olisi ollut, jos vibran olisi saanut pysäytettyä yhdellä napinpainalluksella. Painiketta joutui myös painamaan suhteellisen lujaa.

Tuntuma

Materiaali tuntui käytössä edelleen laadukkaalta. G-pistesauvan jäykkyys ei haitannut, mutta anustapin jäykkyys sen sijaan haittasi. Tappi oli muutenkin liian lähellä sauvaa, jolloin se ei ylettynyt anukseen (ja jäykkyyden vuoksi taivuttelu oli hieman hankalaa) eikä myöskään pysynyt siellä. Yhdistelmävibraattorien klitoriskiihottimet ovat yleensä olleet hienoinen pettymys, mutta suureksi yllätyksekseni tykästyin Propositionin kiihottimeen! Sen pää oli tarpeeksi leveä stimuloimaan koko klitoriksen seutua ja tuotti täydellistä nautintoa. Vaikka tuotetta on kiva käyttää yhdessä kumppanin kanssa, pääsi vibraattori myös ensimmäisenä yksin käytettävien lelujen listalleni! Itse en yleensä käytä leluja yksin ollessani, sillä saan niistä enemmän irti kumppanin kanssa, mutta Proposition yllätti tässä suhteessa ja voin kerrankin aidosti suositella sitä myös sinkuille! Vaikka anustappi ei päässytkään oikeuksiinsa, sauva ja klitoriskiihotin toimivat sitäkin paremmin. Tämä myös kumosi epäilyni siitä, olisiko Propositionilla mitään uutta tarjottavaa; minulle sillä oli! Myöskään on/off -painikkeen jäykkyys ei haitannut käytössä.

Käytön jälkeen

Tuote on helppo ja vaivaton puhdistaa. Tuote tuntuu myös kestävältä, vaikka käyttökertoja ei kovin montaa olekaan. Kaiken kaikkiaan Proposition on laadukkaan oloinen perusvibraattori, joka pienistä vioistaan huolimatta teki minuun yllättävän suuren vaikutuksen.
Karkin arvio tuotteesta Buttplug Flexi Head

Ensivaikutelma tuotteesta

Tuotteen ensivaikutelma oli sykähdyttävä. Pakkauksen asettelu korosti mustan anustapin jykevähköä kokoa ja tummat värit antoivat rivon vaikutelman aiempiin testaamieni tuotteisiin verrattuna. Erityisesti huomioni kiinnittyi tapin kantaan, joka oli huomattavan suuri ja vaikutti kätevältä ratkaisulta; kannan avulla tapista voisi saada hyvin kiinni eikä ote lipsuisi käytössä. Itse tuote vaikutti laadukkaalta ja varsi oli jälleen miellyttävää ja helposti puhdistettavaa silikonia. Musta väri sopi anustappiin ja varsi tuntui todella joustavalta, niin kuin tuotteen nimikin lupasi.

Tuotteen käytettävyys

Pakkaus oli helposti avattava ja mukana olleessa ohjekirjassa selostettiin selkeästi tuotteen käyttö, joka olikin todella yksinkertaista. Paristot oli helppo asentaa ja eri rytmien vaihteleminen pohjassa olevan painikkeen avulla sujui kätevästi. Värinävaihtoehtoja oli 10 ja osa niistä oli todella voimakkaita. Äänikään ei ollut erityisen kova. Erityinen plussa oli, että moottorin pystyi helposti sammuttamaan painamalla painiketta kolme sekuntia, eli jokaista värinävaihtoehtoa ei tarvinnut käydä läpi moottorin sammuttamiseksi, toisin kuin joissakin tuotteissa. Suuresta kannasta sai todella helposti kiinni ja se sopi täydellisesti kämmeneen rajumpiakin otteita varten.

Tuntuma

Materiaali käytössä tuntui miellyttävältä, niin kuin aina. Suuri kanta erotti tämän anustapin muista vastaavista todella positiivisesti, sillä ote ei lipsunut missään käytön vaiheessa. Värinät tuntuivat miellyttäville, varsinkin tehokkaimmat. Varsi koostui kahdesta pienemmästä, suhteellisen samankokoisesta pallosta ja yhdestä isommasta. Ensimmäinen oli juuri sopivan tuntuinen lämmittelyyn, mutta olisi ollut parempi, jos toinen olisi ollut vähän suurempi, ensimmäisen ja kolmannen välimaastosta, jotta hyppäys kolmanteen ei olisi tuntunut niin suurelta. Kolmas pallo tuntui nyt nimittäin yllättävän suurelta ja kesti hetken totutella siihen. Tuotteen esittelyssä sanotaan, että suuren kannan vuoksi sen päällä voi myös istua. Mielestäni kuitenkin tuotetta on helpompi käyttää kädessä pitäen, sillä alustalla tappi tuntui kuperan kannan vuoksi hieman kiikkerältä. Lisäksi tuntui mukavammalta käyttää tuotetta yhdessä kumppanin kanssa, mutta yksin käytettäessä istumisvaihtoehto on mielenkiintoinen lisä.

Käytön jälkeen

Tuote oli jälleen kerran helppo puhdistaa silikonisen pintansa vuoksi. Tuote tuntui myös jälleen kestävältä ja laadukkaalta. Kaiken kaikkiaan tuote oli erityislaatuinen anustappi monellakin tavalla, ehkä suurimmaksi osin kokonsa ja kantansa ansiosta. Suosittelisin aloittelijoille pienempiä tappeja, mutta tämä tuote sopii hyvin kokeneemmille käyttäjille!
Karkin arvio tuotteesta Lelo Ida

Ensivaikutelma tuotteesta

Tuotteen ensivaikutelma oli kerta kaikkiaan häkellyttävä! Pakkaus oli elegantti, tyylikäs ja enteili laadusta. Kannen alta paljastui mustaan, samettiseen rasiaan upotettu hieromalaite ja sen kaukosäädin. Tuotteen materiaali tuntui miellyttävälle ja ainutlaatuinen muotoilu herätti heti kiinnostukseni. Lelo ei ollut minulle yhtä tuttu tuotevalmistaja kuin kumppanilleni, joten jouduin viettämään pienen tiedonhakuhetken ennen kuin tajusin, miten laadukkaan tuotteen olin eteeni saanut. Ohjekirja piti myös selata pari kertaa läpi ennen kuin ymmärsin kauko-ohjaimen toimintaperiaatteen. Tuotepaketti sisälsi kattavasti myös latausjohdon, liukuvoiteen ja silkkisen säilytyspussukan, ja jätin ensimmäisenä hieromalaitteen lataukseen.

Tuotteen käytettävyys

Paristojen asennus kaukosäätimeen sujui helposti kaukosäätimen avaajan avulla. Ennennäkemätöntä oli, miten kaukosäädintä pyörittelemällä pystyi vaikuttamaan laitteen värinävoimakkuuteen - erityisesti liikutellessa kaukosäädintä horisontaalisesta tasosta vertikaaliseen tasoon. Ympyränmuotoinen kaukosäädin sopi myös hyvin käteen. Värinätehokkuutta pystyi myös säätämään manuaalisesti, mutta kaukosäädintä pyörittelemällä se oli paljon hauskempaa. Langattoman yhteyden toimimaan saaminen myös vaati uudelleen tuoteselosteen läpikäymisen, mutta lopulta se osoittautui todella yksinkertaiseksi. Myöskin hieromalaitteen liikkuvuus yllätti. En ollut koskaan ennen nähnyt laitetta, jonka kärki pyöri sormea muistuttavalla tavalla pientä ympyrää samalla täristen. Moottorin ääni oli myös sopivan hiljainen.

Tuntuma

Materiaali tuntui käytössä yhtä mukavalle kuin olin kuvitellutkin. Värinäohjelmat tuntuivat miellyttäville ja uudenlaisille, vaikka voimakkaampiakin ohjelmia olisi saanut olla. Pidin hieromasauvan muotoilusta, sillä sen ulommainen pyöreä pää mahdollisti tuntuman laajalle alueelle. Sormen muotoinen pää taas stimuloi sisältä juuri tarkoituksenmukaista aluetta. Kaukosäätimen toimintaperiaate oli käytössä hauska ja uudenlainen kokemus, ja sen avulla pystyi myös luovuttamaan kontrollin kumppanille. Tuote vastasi käyttötarkoitusta ja kuvausta siis erinomaisesti! Silti luokittelisin tuotteen omalla kohdallani ennemmin esileikkiin kuin ns. tositoimiin kuuluvaksi, ehkä juuri vibran voimakkuuden takia. Tuotteelle voi toisaalta sen monimuotoisuuden takia löytää paljon erilaisia käyttötapoja (kuten anaalissa), vaikka me emme niitä vielä testanneetkaan. Vaikka kuvauksessa korostetaan tuotteen olevan pariskunnille suunnattu, voi tuotetta mielestäni käyttää myös yksin.

Käytön jälkeen

Puhdistus oli tuotteen materiaalin vuoksi todella helppoa. Tuote vaikutti muutenkin laadukkaalta ja kestävältä. Toki Lelon brändi vaikutti mielikuvaan tuotteesta ja käyttö tuntui sen vuoksi ylelliseltä. Kaiken kaikkiaan tuote mullisti jälleen käsitykseni seksileluista uutuudellaan ja ainutlaatuisuudellaan, ja odotan pääseväni tutustumaan siihen (ja tulevaisuudessa myös muihin Lelon tuotteisiin) entistä paremmin. Suosittelenkin siis Lelon Ida-tuotetta kaikille ja erityisesti niille, jotka ovat jo kokeneet perinteiset ja tavanomaiset seksilelut ja haluavat kokeilla jotain uutta ja virkistävää. Huomionarvioista on, että tuotekuvauksessa mainitaan myös Lelon sopivuus lahjaideaksi (esim. joululahja kumppanille). Pakkauksen tyylikkään ulkonäön ja sisältä paljastuvan laadukkaan hieromalaitteen takia olen ehdottoman varma, että Lelon Ida on lahja joka säväyttää!
Karkin arvio tuotteesta Sqweel GO

Ensivaikutelma tuotteista

Sqweel Go hieromalaitteen pakkaus oli suloinen ja yksinkertainen; pinkki kiihotin oli pakattu saman sävytteiseen pakettiin, joka oli myös helppo avata. Tuote itsessään oli pieni ja käteen sopiva sekä ihanan värinen. "Kielet" tuntuivat pehmeiltä ja käyttömekanismi yksinkertaiselta. En ollut aiemmin kokeillut nuolevaa kiihotinta, joten odotukset olivat korkealla!

Tuotteiden käytettävyys

Sqweel Go on ladattava, joten paristojen kanssa ei tarvitse säätää. Tuotteen mukana tuli USB-kaapeli, jonka avulla laite ladataan. Heti paketin avattuani en malttanut ladata kiihotinta, mutta myöhemmin latauksen tullessa ajankohtaiseksi mietimme kumppanini kanssa hetken, miten laite tulisi ladata. Ohjekirjasta toki näkyy selkeästi, miten kaapelin toinen pää työnnetään kiihottimen alaosaan, mutta reikä näytti aluksi umpinaiselta emmekä uskaltaneet työntää kaapelia laitteen sisään. Lopulta tajusimme, että USB-kaapeli piti kuin pitikin tunkea rohkeasti juuri tuohon reikään, joka varmasti roiskesuojan varmistamiseksi vaikutti ensin umpinaiselta. Moottorin käynnistysnappia oli helppo säädellä ja painella. Pyörimisnopeuksia oli kolme ja pyörimistapoja näiden jälkeen myöskin kolme. Moottorin ääni ei myöskään vaikuttanut erityisen kovalta.

Tuntuma

Saatuani Sqweel Go:n käsiini en tosiaan malttanut vielä ladata sitä, vaan päätin testata sitä niin kauan kuin virtaa riitti. Kiihottimen kielet tuntuivat iholla pehmeiltä ja mukavilta, ja nuolemisefekti tuntui yllättävän aidolta! Käytin tuotteen kanssa Kaalimadon liukuvoidetta, jolloin tuntuma parani ja muuttui vieläkin aidommaksi.

Toinen eli keskimmäinen pyörimisnopeus tuntui minusta parhaalta ja eri pyörimistavat toivat vaihtelua tuntumaan. Eri pyörimistavat kiihottivat varsinkin alussa, mutta lopulta tasainen pyörimisliike tuntui minusta vielä paremmalta. Tehoa siis onneksi riitti!

Tuote on pieni ja käteen sopiva, mutta välillä kädessä pidettävä osa tuntui pyöreän muotoilunsa ja liukkaan materiaalinsa vuoksi liukuvan kädestä. Laitetta oli siis puristettava tiukasti, varsinkin kun mukana oli liukuvoidetta. Hieromalaite on tarkoitettu klitoriksen alueen stimuloimiseen, mutta tietenkin sitä voi käyttää myös muiden alueiden "nuolemiseen". Moottorin ääni ei ollut käytössä aivan äänetön (varsinkaan kolmannen asteen pyörimisnopeudessa) mutta ei silti surissut häiritsevän lujaa.

Ilman latausta virtaa riitti yllättävän pitkään, mutta ei aivan loppuun asti. Pettyneenä jouduin luovuttamaan kiihottimen lataukseen ennen seuraavaa kertaa. Yhtä käyttötuntia varten tuotetta pitää ladata kaksi tuntia, joten seuraava käyttökerta viivästyi hieman.

Tuotetta voi käyttää hyvin myös kumppanin kanssa yhdynnässä, ja tähän se sopii minusta erityisen hyvin pienen kokonsa ansiosta. Myös moottorin säädeltävyys korostuu, ja onnekseni voin todeta että tässä hieromalaitteessa säädeltävyyskin on tehty todella helpoksi; nappia tarvitsee painaa vain kevyesti ja tarpeeksi iso ja pehmeän tuntuinen nappi löytyy helposti. Laitteen voi myös sammuttaa nopeasti painamalla nappia pitkään, ilman että tarvitsee käydä läpi kaikki kuusi värinäohjelmaa. Tällä kertaa virta riitti hyvin myös loppuun asti!

Käytön jälkeen

Sqweel Go:sta jäi erityisen positiivinen mielikuva. Laite sopii käytettäväksi sekä kumppanin kanssa että piristämään silloin, kun kumppani ei ole paikalla. Pienen kokonsa ansiosta hieromalaite on kätevä ottaa mukaan matkallekin. Myöskään paristoista tai niiden kestävyydestä ei tarvitse huolehtia ladattavuuden takia.

Puhdistus käytön jälkeen oli helppoa ja vaivatonta ja jälleen kerran tuotteen kestävyys ja laatu vaikuttivat olevan taattuja. Suosittelen!
Karkin arvio tuotteesta Kaalimato liukuvoide

Ensivaikutelmani Kaalimadon liukuvoiteesta oli perinteinen ja luottavainen. Pakkauksen tietojen mukaan liukuvoide oli vesipohjainen ja hajustamaton, mikä vahvisti vaikutelmaa ns. perusliukkarista. 50 ml:n koko tuntui kätevältä.

Kokeilimme Kaalimadon liukuvoidetta sormilla ja liukuvoide vaikutti laadukkaalta. Voide on tosiaan täysin mauton ja liukas eikä tahmannut saman tien sormia, toisin kuin jotkut kokeilemamme liukkarit.

Kaalimadon liukuvoide oli käytössä iloinen yllätys! Voide ei tahmannut lainkaan ja se oli sekä riittoisaa että riittävän liukasta. Plussaa myös hajuttomuudesta ja mauttomuudesta. Vesipohjaisuuden takia se sopii käytettäväksi kaikkien seksilelujen kanssa eikä ärsyttänyt ihon kuiviakaan kohtia, toisin kuin jotkut liukuvoiteet. Kaiken kaikkiaan se siis piti kaikki antamansa lupaukset käytettävyydestä ja onkin mielestäni todella laadukas perusliukuvoide. Hinta-laatusuhde näyttää olevan paikallaan!

Kaalimadon liukuvoidetta voin suositella lämpimästi kaikille, jotka haluavat löytää toimivan ja laadukkaan liukuvoiteen. 50 ml:n pakkauskoko on myös kätevä ottaa mukaan matkalle, mutta olisin valmis laadun takia ostamaan myös suuremman, 200 ml:n pakkauksen. Tässä liukuvoiteessa on kaikki se, mitä liukuvoiteelta voi vaatia!
Karkin arvio tuotteesta Mystim Bon Aparte vibraattori

ENSIVAIKUTELMA TUOTTEESTA

Ensivaikutelma Mystim-tuoteperheen Bon Aparte -vibraattorista oli kiehtova. Uloimman pakkauksen suurehko koko jo enteili vibraattorin koosta. Pakkauksen sisältä paljastui valkoinen kotelo, jossa vibraattoria säilytetään. Vetoketjuilla aukeava kotelo sopii erinomaisesti mukaan vaikka matkalle ja on lisäksi tyylikkään näköinen! Sisäpuolella on jopa verkkotasku ja kuminauhat vibraattorin kiinnittämiseksi. Itse tykkään siitä, että leluilla on ikään kuin omat säilytyskotelonsa, kuten tällä Bon Apartella ja aiemmin arvioimallani Lelo Idalla. Näin lelut pysyvät parhaiten siistissä järjestyksessä!

Itse vibraattori oli vaikuttavan kokoinen ja ehdottomasti paksuin jonka omistan. Muotoilu, värit ja materiaali antoivat jälleen tuotteesta laadukkaan ja hienostuneen vaikutelman, ja erityisesti kädensija oli kaunis. Jälleen tuote oli ladattava, joten kytkin sen mukana tulevalla USB-kaapelilla tietokoneeseen. Erikoista olikin tapa jolla Bon Aparte ladataan! Latausjohdon toinen pää kiinnittyy magneettisesti kädensijaa koristavaan hopeiseen kilpeen. En olekaan nähnyt ennen näin esteettistä ja toisaalta yksinkertaista tapaa ladata laite! Jätimme kumppanini kanssa vibraattorin latautumaan ennen sen testaamista. Pakkaukseen kuuluu myös liukuvoidepakkaus, joka sisältää kahta eri liukuvoidetta. Toinen on perinteinen vesiliukoinen, väritön ja mauton perusliukkari, ja toinen nimeltään "The Goldfather". Nimestä voisi jo päätellä, mutta kyllä, liukuvoide todella sisältää kultaa, ja vieläpä 23-karaattista!

TUOTTEEN KÄYTETTÄVYYS

Bon Aparte ei siis tarvitse paristoja ladattavuuden takia. Lataus tarvitsee tuekseen toisen laitteen, sillä latauskaapelin toinen pää on USB-liitin, ei pistoke. Latasimme tuotetta noin tunnin, jonka jälkeen siirryimme testaamaan sitä. Vibraattori lupaa olla erityisen hiljainen, ja aika äänettömältä hiljaisimmat tehot vaikuttivatkin. Vibra käynnistyi helposti painamalla kevyesti ympyränmuotoista säädinpainiketta, josta voi myös säätää kahdeksaa eri värinäohjelmaa. Plus- ja miinuspainikkeista painamalla säädetään värinävoimakkuutta, joita löytyy viisi. Värinän saa pois päältä painamalla pitkään säädinpainiketta. Säädinyksikkö on myös valaistu, joten kaikki värinän säätämiseen liittyvät toimenpiteet on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi.

TUNTUMA

Bon Apartea voivat käyttää sekä miehet että naiset, mutta me emme juurikaan kokeilleet tuotetta miehelle. Vibraattorin päät voidaan puristaa yhteen tai sitten toinen varsi voidaan työntää vaginaan ja toinen anaaliin. Tällä tavalla tuotteella on mahdollista saada tuplatyydytys!

Värinävoimakkuudet ja -ohjelmat tuntuivat sopivilta ja miellyttäviltä. Myös voimakkaimmat värinät olivat tarpeeksi voimakkaita (eivät kuitenkaan liian), eikä värinän ääni tosiaan ollut erityisen voimakas. Vibraattorilla voi siis myös hyväillä klitorista! Materiaali tuntui miellyttävältä ja tuote muutenkin laadukkaalta. Kokeilimme tällä kertaa vain vaginan stimulointia, mikä onnistuikin hyvin toisen varren kanssa. Varren muotoilu oli myös miellyttävä kaarevan päänsä ansiosta. Kun varret puristettiin yhteen, oli vibraattori jo vaikuttavan kokoinen, ja alkulämmittelyjä piti vielä hetken jatkaa. Otimme myös avuksi mukana tulleet liukkarit, joista toinen tosiaan osoittautui moitteettomaksi perusliukkariksi ja toinen tuomaan hieman luksusta leikkeihin kullan ansiosta.

Toinen käyttökerta hieman viivästyi, sillä kun jälleen sain Bon Aparten käsiini, se ei yllättäen käynnistynytkään. Jätin vibraattorin lataukseen, ja valo välkkyikin punaista. Latasin tuotetta tunnin verran, joten valo ei ehtinyt vaihtua vihreäksi, mutta oletin akun kuitenkin kestävän - olihan se kestänyt viimeksikin. Sain värinän päälle ja aloin etsiskellä sopivinta ohjelmaa, mutta iloa kesti alle viisi minuuttia, ennen kuin akku loppui. Jätin hieman harmistuneena Bon Aparten takaisin lataukseen, jossa se jälleen virkosi. Ensimmäisellä kerralla akku ei loppunut kesken vaikka emme ladanneet sitä paljoakaan, mutta nyt se loppui saman tien. Onneksi muutaman tunnin latauksen jälkeen Bon Aparte jaksoi loppuun asti!

KÄYTÖN JÄLKEEN

Jälleen kerran tuote oli todella helppo puhdistaa vedellä ja käsisaippualla. Jälkivaikutelma tuotteesta on edelleen positiivinen, vaikka akun kesto jostain syystä pettikin toisella kerralla. Jykevä ja massiivinen mutta silti niin kaunis hieromasauva vaikuttaa edelleen laadukkaalta ja kestävältä. Erityistä plussaa edelleen kauniista kotelosta ja yksilöllisestä lataussysteemistä! Bon Apartea täytyy myös kehua sen monipuolisuuden vuoksi, sillä mitä tahansa hierontasauvaa ei ole mahdollista käyttää yhtä kattavan tyydyttävästi kuin tätä. Odotan jo tulevia hetkiä sauvani kanssa ja mahdollisuuksia tutkia useampia käyttötarkoituksia, sillä niitä kyllä löytyy!

Kaalimadon vinkki: Tuote kannattaa ladata täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa. Näin akku kestää paremmin myös myöhempinä käyttökertoina. Hieromasauvassa oleva punainen valo muuttuu vihreäksi kun akku on täynnä.
Karkin arvio tuotteesta Vibrating Clit Suck . Her

Ensivaikutelma tuotteesta

Juuri kun olin pohtinut, milläköhän tavoin Kaalimato voi minut vielä tuotteillaan yllättää, tämä paketti saapui postiin. Vibrating Clit Suck - Her -pumppu on jälleen yksi tuote, jonkalaista en ole ennen kokeillut. Tuote tuntui siis ennen kaikkea mielenkiintoiselta ja halusin jälleen kerran heti päästä kokeilemaan sitä. Itse pakkaus oli hyvin perinteinen seksilelun pakkaus, joka ei sinällään herättänyt suuria tunteita. Sisältö sen sijaan herätti.

Ilahduin huomatessani, että pakkaukseen sisältyivät mustat silmälaput. Olin aikoja sitten hukannut silmälappuni, joten yksinkertainen, musta maski tuli todella tarpeeseen. Itse tuote muodostuu lilasta, vibrallisesta kupista, joka asetetaan klitoriksen päälle, ja samanvärisestä pumpusta, joka on kiinnitetty kuppiin johdolla. Pakkaus sisälsi myös ilmaiset paristot ja näytepakkaukset sekä liukuvoiteesta että puhdistusaineesta. Plussa tästä - aikaisempiin ostoksiini ei ole kuulunut puhdistusainetta.

Tuotteen käytettävyys

Paristot oli helppo asentaa ja takasivat sen, että tuote oli heti valmis käyttöön (verrattuna akullisiin leluihin, joita pitää ensin ladata). Tämä tuote on myös hyvin helppokäyttöinen; tästä kertoo myös se, ettei tuotteen mukana tule käyttöohjetta, vaan ohjeet lukevat lyhyesti pakkauksen takapuolella. Kupin vibra käynnistyi helposti, eikä pienestä vibrasta kuulunut erityisen kovaa ääntä. Myös pumppu oli helppokäyttöinen ja alipaine helpotti tehokkaasti nappia painamalla. Lähtökohdat olivat siis hyvät.

Tuntuma

Käytin tuotetta enimmäkseen yksin. Toki käytimme sitä myös yhdessä kumppanini kanssa, mutta silloin enimmäkseen esileikkinä. En ollut ikinä kokeillut itselleni minkäänlaista pumppua, joten alipaineen vaikutus mietitytti ja epäilyttikin aluksi. Kuppi oli juuri sopivan kokoinen ja asettui sopivasti klitoriksen ympärille. Tämän jälkeen pumppua piti pumpata pari kertaa, jolloin alipaine kasvoi ja vibraattori pysyi paikallaan itsestään. Kun värinän käänsi päälle, tunne oli hyvin mielenkiintoinen. Alipaine lisää klitoriksen verenkiertoa, joten kovin suurta värinävoimakkuutta ei tarvita. Siksi pieni vibra riitti hyvin ja tuntui miellyttävältä. Klitoriksen koko kasvoi hetkellisesti, mutta palautui saman tien takaisin kun helpotin alipainetta. Kovin montaa kertaa en uskaltanut pumppua pumpata, sillä jo pari pumppausta kasvatti painetta riittävästi.

Käytin tuotetta suurimmaksi osin yksin ja yhdessä kumppanin kanssa esileikkiin ja kokeiluun enkä varsinaisesti orgasmin tuottamiseen. Emme ehtineet vielä käyttää tuotetta yhdynnän aikana, mutta uskon, että tuote soveltuu myös siihen hyvin! Muita käyttötarkoituksia en tälle tuotteelle keksinyt; silmälappua tietysti voi käyttää muutenkin kuin seksin aikana. Ennen kaikkea minusta tuote on hauska ja erilainen lisä seksivälinekokoelmaan; sellainen, jota käytän silloin, kun haluan kokeilla jotain uutta.

Käytön jälkeen

Puhdistukseen oli tällä kertaa tarjolla myös puhdistusaine, joka lisäsi tunnetta siitä, että tuote on varmasti puhdas seuraavaa kertaa varten. Jälleen testasimme tuotetta vain lyhyen aikaa, mutta sen ajan se on kestänyt hyvin ja vaikuttaa edelleen taatulta Kaalimadon laadulta.

Suosittelen tuotetta erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla jotain erilaista tai jotka muutenkin pitävät pumpuista ja paineen tunteesta. Järisyttävää nautintoa pumppu ei minulle antanut, mutta voi antaa sen jollekin muulle. Mielestäni pumppu sopii erinomaisesti varsinkin esileikin yhteyteen - meillä oli hauskaa sen kanssa leikkiessä! Tuote on myös pienikokoinen, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Yksinkertaiselle silmälapulle on myös muuta käyttöä, vaikka ei haluaisikaan pitää sitä silmillä seksin aikana.
Karkin arvio tuotteesta Tenga - Vi-Bo Multi Use Vibe Box

Ensivakutelma tuotteesta

Sain paketin postista juuri syntymäpäiväni aattona, jolloin tuntui siltä kuin olisin saanut lahjan Kaalimadolta. Pakkauksesta paljastui peltinen rasia, jonka sisältö näyttikin ihan syntymäpäivälahjalta: rasiassa oli viisi iloisen väristä, eri muotoista pientä lelua. Odotukset olivat korkealla. Eriväriset lelut toimivat koteloina pallon muotoisille moottoreille, joita on pakkauksessa kaksi. Setti sisältää minusta kahvakuulaa muistuttavan oranssin sormikiihottimen, sinisen penisrenkaan, pinkin kämmenessä pidettävän kiihottimen, keltaisen kaksipäisen vibraattorin ja lilan kahden hieromalaitteen kiihottimen. Joustavissa kiihotinkoteloissa on rei'ät pallomoottoreille. Juurikaan muita ohjeita tuotteesta ei annettu, joten luovuutta sai käyttää rajoituksetta.

Tuotteen käytettävyys

Pakkaukseen sisältyivät paristot, joita ei tarvinnut heti alkuun ladata. Niinpä moottorit olivat saman tien käyttövalmiit. Pallomoottoreissa oli vain yksi värinävoimakkuus ja vaihtoehtoina joko on tai off. Värinä ei kuulostanut erityisen kovaääniseltä. Kun moottorin laittoi oikein päin koteloon (niin, että on/off -painike jäi näkyviin rei'ästä). Näin moottori oli helppo laittaa päälle ja pois. Koteloiden reikien suuaukot olivat melko pienet, joten ensi alkuun oli hieman haastavaa venyttää reikää niin, että moottorin sai ujutettua koteloon. Toisaalta näin moottori ei myöskään päässyt luiskahtamaan pois kotelosta kesken kaiken. Pallomaisten moottorien pois ottaminen ei ollut yhtä haastavaa.

Tuntuma

Kokeilimme tuotetta yhdessä kumppanini kanssa. Tuotteet tuntuivat materiaaliltaan laadukkailta, eivätkä tuntuneet missään käytön vaiheessa epämukavilta. Virtakytkintä oli helppo käyttää. Ensimmäisenä testasimme lilaa kahdella moottorilla varustettua kiihotinta. Laitoimme siis molemmat moottorit yhteen koteloon ja sen jälkeen kiihottimen sisääni. Se värisi mukavasti varsinkin, kun samanaikaisesti stimuloitiin klitorista. Nautinto ei ollut sanoinkuvaamattoman suurta, mutta kiihotin toimi hyvin.

Myöhemmin kokeilimme muitakin tuotteita, ja jouduimme toteamaan, että lila Vi-Bo Stick Orb kiihotin oli kaikista niistä paras. Käytin keltaista, kaksipäistä Vi-Bo Twin Orb vibraattoria niin, että toisen pään laitoin sisääni ja toisella päällä hyväilin klitorista. Miinusta moottori sai siitä, että värinävoimakkuuksia on vain yksi. Vaikka tuotekuvauksessa sanotaan, että vibra on tehokas, minusta värinävoimakkuus tuntui vähän liian hiljaiselta. Niinpä kiihotin tuntui hyvälle, mutta siihen se sitten jäikin.

Oranssi Vi-Bo Finger Orb sormikiihotin ja pinkki Vi-Bo Hand Orb kämmenkiihotin muistuttivat toisiaan. Idea oli molemmissa hauska ja edelleen plussaa hauskasta ulkomuodosta, mutta käytännössä tuntuma jäi melko vaisulle tasolle. Iholla ne olivat vain vähän liian tehottomia vibraattoreita. Vaaleansininen Vi-Bo Ring Orb penisrengas herätti odotuksia ja kokeilimme sitä yhdynnässä. Vibraa oli kuitenkin hieman hankalaa kohdistaa oikein, ja lopulta totesimme kiihottimen olevan vain tiellä.

Käytön jälkeen

Vi-Bo -tuotteet olivat pienoinen pettymys. Erittäin lupaavasta ulkomuodostaan huolimatta ne jäivät vähän tehottomiksi ja tuntuivat liian leluilta meidän makuumme. Puhdistaminen tosin oli helppoa tutun ja turvallisen ABS-materiaalin ansiosta ja tuotteet vaikuttivat - jälleen kerran - laadukkailta. Suosittelisin tuotetta pientä piristystä kaipaaville, mutta en niinkään tositarkoitukseen.
Karkin arvio tuotteesta Joupie silikonivibraattori

Ensivaikutelma tuotteesta

Fun Factoryn Joupie -vibraattori huokuu ennen kaikkea laatua, niin kuin tähän mennessä kaikki kokeilemani Kaalimadon tuotteet. Koska omistan jo perinteisen Kaalimadon lisäksi pari muutakin vibraattoria, minusta oli ennen kaikkea mielenkiintoista selvittää, voiko tämä vibraattori tarjota jotain uutta. Pakkaus on yksinkertainen ja selkeä sisältäen itse tuotteen ja ohjekirjan. Ohjeita tuotteen käyttöön ei kuitenkaan mielestäni juurikaan tarvitse, sillä vibraattoria on todella helppo käyttää - ladatut patterit ovat valmiina, joten ei tarvitse tehdä muuta kuin käynnistää vibraattori kiertämällä yläosan valkoista nuppia. Tuotteen muotoilu herätti myös kiinnostusta, sillä se poikkeaa muiden vibraattoreideni muotoilusta: ohuen tuotteen kärki on kaareva ja terävämpi kuin Kaalimato-vibraattorissa. Oletin, että tämä mahdollistaisi tarkemman stimulaation kuin aiemmat vibraattorini.

Tuotteen käytettävyys

Koska vibraattori toimii paristoilla, akun latautumista ei tarvitse odotella ennen käyttöä. Tuote on siis saman tien käyttövalmis! Vibran käynnistys ja sammutus on helppoa nuppia kääntämällä, mutta värinävoimakkuutta ei valitettavasti voi säädellä. Värinän voimakkuus tosin vaikutti kiitettävältä, eikä Joupieta turhaan kehuta markkinoiden hiljaisimmaksi! Tehoon nähden värinän voimakkuus on nimittäin todella hiljainen, myös verrattuna muihin vibraattoreihini.

Tuntuma

Vibraattorin tuotekuvauksessa korostetaan tuotteen käytännöllisyyttä, eikä suotta - ohut varsi mahdollisti käytön yhdynnän aikana melkeinpä missä asennossa tahansa! Varsinkin lähetyssaarnaajassa vibraattori on usein tiellä, mutta tämä tuote oli juuri sopivan kokoinen ja pysyi hyvin kädessä ilman, että kolhi kumppania vasten. Vibran voimakkuus oli myös mielestäni juuri riittävä. Vähän miinusta tulee siitä, ettei voimakkuutta tosiaan pystynyt säätelemään, sillä mielestäni yhden orgasmin jälkeen on voimakkaan värinän avulla vaikea lähteä tavoittelemaan toista. Toisaalta vibran voimakkuutta pystyi hieman säätelemään vartta pyörittelemällä, sillä kärjen kohdalla värinä oli voimakkaampaa kuin pyöreän pään kohdalla. Kaareva kärki todella auttoi tarkassa stimulaatiossa, niin kuin olinkin ajatellut. Välillä värinä tuntui jopa liian voimakkaalle kärjen kohdalla, eli tehoa ainakin riittää! Mikäli vibran haluaa sisäänsä, kärki tuntuu myös tällöin miellyttävämmälle kuin tasapaksu vibraattori, joten plussaa siitä. Tällöin korostui myös varren materiaali, ja silikoni tuntuikin selkeästi paremmalta kuin kova muovi. Vibraattori tekee siis tehtävänsä ja vieläpä moitteettomasti.

Käytön jälkeen

Puhdistus oli jälleen kerran vaivatonta ja nopeaa. Muutamien kertojen käytön jälkeen tuote vaikuttaa edelleen peruslaadukkaalta ja lukeutuu ehdottomasti suosikkivibraattorieni joukkoon. Tällainen tehokas, yksinkertainen ja käytännöllinen vibraattori ansaitsisi paikkansa jokaisen yöpöydän laatikossa - eikä tuotetta ole juuri hinnallakaan pilattu. Voin siis lämpimästi suositella tätä kaikille!
Karkin arvio tuotteesta Kaalimato Harjoituskuulat

Ensivaikutelma tuotteesta

Minulta kyseltiin jo aikaisemmin kiinnostusta testata Kaalimadon omia lantiopohjan lihasten harjoituskuulia, joten tiesin mitä odottaa, kun hain paketin postista. Olen aikaisemmin käyttänyt geishakuulia ja käynyt muutamia kokeilukertoja pilateksessa, joten lantionpohjalihasten harjoittaminen ei ollut täysin vierasta, mutta säännöllinen harjoittelu harjoituskuulilla oli kuitenkin uutta. Mielestäni lantionpohjalihasten harjoittaminen on todella tärkeää, joten odotin innoissani pääseväni käsiksi kuuliin. Harjoituskuulien paketti oli yksinkertainen ja sisälsi yksityiskohtaisen käyttöoppaan, kaksi kuulaa ja satiiniset säilytyspussit kuulille. Itse ihastuin erityisesti näihin säilytyspusseihin. Harjoituskuulat erosivat ulkonäöltään aiemmin käyttämistäni geishakuulista huomattavasti ja huomasin tarvitsevani ehdottomasti käyttöohjetta ennen testausta. Tuotteet vaikuttivat - jälleen kerran - laadukkailta.

Tuotteen käytettävyys ja tuntuma

Heti alussa istuin alas lukemaan käyttöohjetta, jonka yksityiskohtaiset ohjeet auttavat varmasti niitäkin, jotka eivät ole koskaan aiemmin harjoituskuulia käyttäneet. Ensin piti kokeilla, kumman kuulan valitsee harjoituksiin. Toteutin käyttöohjeiden testin ja aloitin ensin suuremmalla ja kevyemmällä kuulalla. Testaamisessa käytin apuna Kaalimadon mansikanmakuista liukuvoidetta. Kuulan laittaminen paikoilleen oli helppoa tuotteen muotoilun ja ohjeiden ansiosta. Mikäli kuula pysyi paikoillaan emättimessä kaksi minuuttia, piti vaihtaa painavampaan. Koska en ole vielä kokenut raskautta, synnytyksiä tai iän tuomia vaivoja, minulle tuntuikin heti luontevammalta siirtyä tuon parin minuutin jälkeen pienempään ja painavampaan kuulaan. Yllätyin, kuinka merkittävältä ero kuulien painoissa tuntui, sillä pienempi kuula tuntui selvästi raskaammalta. Pidin aluksi tätä pienempää kuulaa jonkin aikaa sisässä, kunnes innostuimme poikaystäväni kanssa testaamaan lisää uutta liukuvoidetta. Tämän jälkeen kuulakin siirtyi sivuun muiden leikkien jatkuessa.

Tämän ensimmäisen kokeilukerran jälkeen lähdimme poikaystäväni kanssa matkalle ja suureksi harmiksi unohdimme kuulat kotiin. Tämän takia minun oli mahdollisuutta harjoitella kuulilla vain pari viikkoa ennen arvion tekoa, joten tuloksia ei ehtinyt vielä tulla. Kaikista mieluiten tein kestävyysharjoittelua, jossa siis kuulaa vain pidetään sisässä aina minuutti tai pari kauemmin kuin edellisellä kerralla. Kun kuula pysyi sisässä jo useita minuutteja, uskalsin alkaa esimerkiksi siivota samanaikaisesti kotona. Tarkoituksena oli myös pitää kuulaa kävelylenkillä tai kauppareissulla - niin kuin käyttöohjeissakin ehdotettiin - sillä olin kerran aiemmin pitänyt geishakuulia ulkona liikkuessani. Tätä en kuitenkaan vielä ehtinyt tehdä harjoituskuulilla, mutta se on edelleen suunnitelmana.

Voima- ja nopeusharjoitukset tuntuivat haastavammilta. Voimaharjoituksissa lantionpohjalihaksia supistetaan voimakkaasti muutaman sekunnin ajan, pidetään taukoja ja taas toistetaan. Lihasten jännittäminen on yllättävän rankkaa, vaikka onkin kyse "vain" lantionpohjalihaksista. Nopeusharjoittelun ohjeet huvittivat minua ja poikaystävääni: harjoituksessa piti kuvitella haukkaavansa mansikkaa emättimellä ja pureskella palaset hyvin. Mansikka-teema jatkui siis mansikanmakuisesta liukuvoiteesta myös harjoituskuuliin. Nopea "mansikan haukkaaminen" oli kaikista haastavinta ja tuntui välillä lihaksissa jopa epämukavalta, mutta harjoittelun jatkuessa liike muuttuu varmasti helpommaksi.

Käytön jälkeen

Säännöllisen harjoittelun seurauksena tuloksia alkaa tulla 8-12 viikon kuluttua, joten testiaika oli liian lyhyt lihaskunnon kehittymisen arviointiin. Uskon kuitenkin, että säännöllinen harjoittelu vahvistaa lantionpohjalihaksia yhtä lailla kuin kuntosaliharjoittelukin kasvattaa lihaksia. Kuulien kanssa harjoittelu on kätevä yhdistää esimerkiksi juuri siivoamiseen tai muihin arkiaskareisiin, jotta harjoittelulle ei tarvitse varata erikseen aikaa. Kuulat tuntuivat käytössä mukavilta eivätkä hanganneet mistään kohtaa, joten harjoittelu oli varsin miellyttävää. Jälleen kerran tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja puhdistus on helppoa. Voin siis suositella Kaalimato Harjoituskuulia kaikille niille, jotka haluavat vahvistaa lantionpohjalihaksiaan. Harjoituskuulat sopivat myös nuorille joiden lihakset eivät ole ehtineet heikentyä, sillä mielestäni lihaskunnosta huolehtiminen tulisi aloittaa jo ennen mahdollisia vaivoja. Toivottavasti harjoittelu tuottaa tulosta ja lihakset todella vahvistuvat!
Karkin arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide - Mansikka

Ensivaikutelma tuotteesta

Ilokseni sain testattavakseni toisen Kaalimadon liukuvoiteen, tällä kertaa mansikanmakuisen ja jopa 100ml:n kokoisen pakkauksen. Koska kokemukset hajuttomasta ja mauttomasta Kaalimadon liukkarista olivat niin positiiviset, odotin innolla myös tämän liukuvoiteen kokeilua. Ensivaikutelma mansikan tuoksusta oli melko sopiva, sillä tuoksu ei ollut liian voimakas tai liian teollinen. Liukuvoide maistui hieman mansikalle, mutta oli aika mieto.

Tuntuma ja käytettävyys

Liukuvoide teki tehtävänsä ja luisti tarvittavasti. Käytin liukuvoidetta ensimmäisen kerran Kaalimadon harjoituskuulien kanssa ja liukkarin kanssa sainkin kuulat helposti paikoilleen. Koska ihoni on välillä todella herkkä ja ärtyy joistakin aineista, olen todella kriittinen liukuvoiteita kohtaan. Kaalimadon liukkari ei onneksi kirvellyt tai tuntunut epämukavalta, päinvastoin. Mansikan tuoksu tuoksui huomattavasti voimakkaammalta purkin kannen avaamisen yhteydessä, sillä kun liukuvoidetta levitti iholle, tuoksu alkoi hälvetä. Myöskään maku ei ollut liian voimakas.

Käytön jälkeen

Kaalimadon liukuvoiteet ovat edelleen yksiä lempiliukkareistani niiden luotettavan laadun takia. Itse en pidä liian voimakkaan hajuisista tai makuisista liukkareista, joten suosin Kaalimadon liukuvoidetta. Mikäli kaipaa voimakkaampaa haju- tai makuelämystä, suosittelisin jotain toista liukuvoidetta. Kaalimadon liukuvoide on kuitenkin mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomainen perustuote yöpöydän laatikkoon ja 100ml:n pakkauskoko riittää varmasti vähän pidemmäksikin aikaa. Ei valittamista!
Karkin arvio tuotteesta Vibrating Lipstick

Ensivaikutelma tuotteesta oli hyvin positiivinen. Ilahduin nähdessäni yksinkertaiseen pakkaukseen pakatun huulipunalta näyttävän vibraattorin. Ennen kaikkea kiinnostuin vibraattorin tyylikkäästä ulkokuoresta. Vain noin 10cm pituinen pinkki vibraattori näyttää yllättävän paljon huulipunalta mustassa kotelossaan. Kannen alta paljastuu pinkki silikoninen huulipunan pää, joka alkaa väristä pohjaa painamalla. Kätevän "huulipunan" voi piilottaa vaikka käsilaukkuun ja kantaa mukana ilman vaaraa siitä, että ulkonäkö saman tien paljastaisi tuotteen käyttötarkoitusta.

Nappiparistot saa vaihdettua kiertämällä vibraattori auki keskikohdasta. Paristojen vaihtaminen tuntui aluksi operaationa tekniikkaa osaamattomalle naiselle hieman haastavalta, mutta onnistui lopulta kuitenkin sähellyksen jälkeen.

Värinävoimakkuuksia on kolme. Kun pohjassa olevaa painiketta painaa neljännen kerran, alkaa värinän rytmi vaihdella. Mielestäni jo kaikista heikoin voimakkuus on yllättävän voimakas. Kolmas eli voimakkain värinä tuntuu omasta mielestäni jo melkeinpä liian voimakkaalle paljasta ihoa vasten, eikä tässä voimakkuudessa vibran äänikään ole erityisen hiljainen. Voimakkuus tuntui kuitenkin jo sopivammalle esimerkiksi jonkin vaatekerroksen läpi hieroessa. Voimakkuuksien säätö on muuten vaivatonta.

Vibraattoria voi hyvin käyttää sooloseksissä, mutta pienen kokonsa ansiosta se soveltuu mielestäni erinomaisesti myös yhdyntään. Vibraattori on niin kapea, että sen käyttö on mahdollista myös ahtaammissa ja hankalammissa asennoissa. Huulipunamaisesti muotoiltu pää tuntuu miellyttävälle ja on vibran voimakkuutta on helppo kohdentaa pienemmälle alueelle kääntelemällä vibraattoria niin, että ihoa hyväilee vain terävin kärki.

Vibraattori on helposti pestävissä, eikä tuotteesta tarvitsekaan usein puhdistaa kuin sen pää. Suosittelen helppokäyttöistä täsmäkiihotinta kaikille niille, jotka kaipaavat kokoelmaansa naisellisia perustuotteita. Vibraattorina tuote ei lukeudu suosikkeihini (pidän ennemmin vibraattoreista, joiden voimakkuutta voin säätää manuaalisesti enkä valmiista voimakkuuksista valiten), mutta tyylikäs ja hauska ulkomuoto antavat lisäpisteitä. Kerrankin seksilelu, jonka voi ottaa matkaan mukaan omassa pakkauksessaan ilman salailuja!
Karkin arvio tuotteesta Deluxe Fantasy Door Swing

Olemme jo pitkään haaveilleet seksikeinusta, mutta vuokrakaksion rajoitetun tilan vuoksi sellainen on aina jäänyt pelkäksi haaveeksi. Tilaongelmaan ratkaisun tarjoaa kuitenkin ovikeinu, josta tuli meille pakollinen testattava heti, kun sellaiseen törmäsimme Kaalimadon verkkokaupassa. Pitkäaikainen haave toteutui, kun hain suurehkon paketin postista ja avasin sen innoissani heti kotiin päästyäni.

Ovikeinua mainostetaan ennen kaikkea helppokäyttöisyydellä, sillä se ei vaadi käyttöä varten mitään työkaluja tai pysyviä muutoksia oveen. Tämä olikin yksi ehdoton vaatimuksemme, sillä vuokra-asunnon omistajat eivät varmasti arvostaisi kattoon kiinnitettyä seksikeinua. Yksinkertaiset käyttöohjeet löytyvät paketin takapuolelta: kiinnityshihnat metalliputkineen heitetään oven yli, ovi suljetaan ja keinu on valmis. Pakkauksesta löytyi kasa muovihihnoja ja metallikapuloita, joista muodostui yhtenäinen keinu ilman kokoamista. Keinussa on istuinosa, käsi- ja jalkapidikkeet sekä hihnat, joilla keinu kiinnittyy oven väliin. Pakkauksessa oli myös ilmainen silmämaski.

Käyttöohjeet olivat niin yksinkertaiset, että toimivuutta piti hetken epäillä. Lisäksi muovihihnoin varusteltu keinu tuntui melkein epälaadukkaalta ottaen huomioon, että sen oli tarkoitus kannatella jopa kahta ihmistä yhtä aikaa. Keinua piti kuitenkin päästä testaamaan saman tien. Heti makuuhuoneen oven suljettuamme tajusimme, ettei ovea saa lukkoon. Ovi avautuu helposti ohutta metalliripaa huitaisemalla ja ajatus siitä, että ovi avautuisi vahingossa kesken kaiken, hirvitti todella. Vaikka painorajoitus on 135kg, tuntui keinu silti aika huteralta. Keinuun kiipeäminen tuotti aluksi myös hieman ongelmia, sillä halusimme asettaa keinun tarpeeksi ylös (korkeuden asettaminen onnistui helposti hihnoja säätämällä), enkä koe olevani erityisen notkea kiipeilijä. Lopulta päädyin kiipeämään ensin tuolille, istumaan sitten keinuun selkä ovea vasten ja työntämään sen jälkeen tuolin pois alta. Kasasimme varmuuden vuoksi ison kasan tyynyjä lattialle oven viereen, sillä ajatus keinussa roikkumiseen pelkkien muovihihnojen varassa tuntui liian pelottavalta korkeanpaikankammoiselle. Tyynykasa helpotti pelkoa putoamisesta.

Keinun istuinalusta tuntui suhteellisen mukavalta, mutta jalkoja levittäessä hihnat alkoivat toden teolla puristaa reisiä ja pakaroita. Oikean asennon löytymisessä kesti hetken ja keinussa vääntelehtiminen tuntui vaivalloiselta ilman maata jalkojen alla. Alun säätäminen olisi varmasti laskenut tunnelmaa, ellemme olisi olleet niin innoissamme uudesta keinusta ja ottaneet kaikkea huumorin kannalta. Mikäli seksin haluaisi kuitenkin sujuvan sulavasti, kannattaa keinua kokeilla pari kertaa ennen h-hetkeä.

Paras asento löytyi lopulta nojaamalla reilusti taakse ja kiristämällä jalkahihnat mahdollisimman ylös. Kun sain vielä tukea käsikapuloista, oli keinussa jopa mukavaa istua. Asennossa on helppo harrastella vaikka mitä, sillä kumppanini mielestä kaikki oli ns. helposti saatavilla. Koska keinun korkeutta on helppo säätää, kaikki sujuu kumppanin kannalta vaivattomasti. Seksin aikana keinun naruista ja kapuloista voi ottaa kiinni, jolloin kontrolli säilyy helposti. Painottomuuden tunne tekee seksistä kevyttä ja vaivatonta, ja avoimen asennon takia myös muiden lelujen, kuten vibraattorin, käyttö seksin aikana onnistuu. Maski tuo oman jännityksensä mukaan ja lisää painottomuuden kokemista. Ainoan rajoituksen liikkeen laajuuteen tekee ovi, ja pari kertaa piti varoa hakkaamasta päätäni ovea vasten.

Kiivettyäni pois keinusta huomasin ensimmäisenä isot, punaiset jäljet pakaroissani ja takareisissäni. Hihnat olivat hanganneet huomaamattani ihoa, mutta jäljet haihtuivat jo hetken kuluttua. Olo oli muutenkin vähän kankea, mutta kuitenkin hyvällä tavalla.

Alun vaivalloisuudesta huolimatta kokemus seksikeinusta oli kuitenkin todella positiivinen. Tosin mielipiteeseeni vaikuttaa ehdottomasti se, että olimme molemmat jo entuudestaan asennoituneet suurella mielenkiinnolla keinuun ja pidimme kokemusta jo itsessään hyvin seksikkäänä asiana. Pienet epämukavuudet väistyivät painottomuuden kokemuksen tieltä ja pelko putoamisesta unohtui heti vauhtiin päästyämme (varsinkin parin punaviinilasillisen jälkeen). Keinu kesti hienosti sekä sille asetetut odotukset että meidän molempien painon samaan aikaan. Ehdoton plussa käyttövalmiudesta, sillä ennen käyttöä ei tarvita suuria valmisteluja - vain hihnat oven yli ja hommiin. Kevyt kokonaisuus on myös helppo ottaa mukaan vaikka matkalle, mikäli hotellihuoneen sänky ei jostain syystä vastaa odotuksia. Suosittelen keinua kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista ja joita kiehtoo ajatus keinusta, mutta tilaa tai mahdollisuuksia pysyvälle tai suurelle kokonaisuudelle ei ole.
Karkin arvio tuotteesta iGOX Jamie

Ensivaikutelma tuotteesta oli suhteellisen positiivinen. Pakkaus oli pieni, kompakti ja selkeä, ja tuote näytti laadukkaalta - jälleen kerran. Se myös vaikutti kalliimmalta mitä se todellisuudessa oli. Pakkauksen mukana tuli lyhyt latausjohto ja pieni ohjevihko, joka oli mielestäni melko turha. Aluksi en kuitenkaan edes tajunnut, miten tuotetta tulisi käyttää! Kyseessä oli selkeästi jonkinlainen kiihotin, mutta jouduin turvautumaan nettiin etsiäkseni lisätietoja käyttötarkoituksesta. Kaalimadon tuotekuvaus avasi silmäni ja tajusin, että tuote soveltuu parhaiten käytettäväksi penisrenkaana yhdynnässä.

Halusin kuitenkin testata tuotetta saman tien itsekseni. Ohjeissa neuvottiin lataamaan tuotetta neljä tuntia ennen käyttöä, mutta sillä hetkellä en jaksanut odottaa vielä neljää tuntia, joten aloitin testauksen saman tien. Kiihotin on juuri käteen sopiva, mukavan kokoinen, ja materiaali on erittäin miellyttävän tuntuinen ja pehmeä. Pienet nystyrät tuntuivat pehmeiltä ja kiihotinosan keskellä oleva kohouma vaikutti juuri sopivalta klitoriksen hyväilyyn. Erilaisia värinäohjelmia löytyy tosiaan toistakymmentä, joten jo pelkästään niiden läpikäymiseen meni aikaa. Tehoa kyllä löytyy voimakkaimmista ohjelmista, mutta tällöin äänenvoimakkuuskin oli suurin. Vaihtelevuutta kaipaavalle tämä kiihotin tarjoaa ainakin vähän erilaisempia ohjelmia; eräässä ohjelmassa vibran voimakkuus tulee ensin asteittain voimakkaammaksi, sitten hiipuu.

Kiihottimen hyvä ensivaikutelma haihtui kuitenkin käytännön kokeilussa. Kokeilin tuotetta siis ensin keskenäni pelkkänä sormikiihottimena. Jostain syystä en vain saanut kunnon tuntumaa tuotteeseen, ja vaikka vibrassa on voimakkuutta, ei värinä tuntunut yhtä hyvältä kuin esimerkiksi hieromasauvan kanssa. Kiihottimessa värinä on jakautunut koko laajalle alueelle ja itse saan paremman tuntuman silloin, kun vibra on keskittynyt pienemmälle alueelle, kuten hieromasauvassa.

Päätin siis odottaa ja kokeilla tuotetta yhdynnän aikana, kun se kerran on siinä parhaimmillaan. Peniksen ympärille asetettava rengas on hyvin venyvä ja asettui helposti paikoilleen. Kumppanin mielestä rengas tuntui mukavalta ja puristi sopivasti. Hankaluuksia tuli kuitenkin minun osaltani. Olemme kokeilleet aiemminkin penisrenkaita, mutta nyt sopivan kohdan löytäminen tuntui yllättävän hankalalta. Koitimme kiihotinta perinteisessä lähetyssaarnaajassa ja sen muunnoksissa, sekä liikuttelimme tuotetta eri kohdissa peniksen varressa, mutta mikään kohta ei vain tuntunut hyvältä. Nystyrät hankasivat koko ajan klitorista vasten ja vaikka välillä löysimmekin asennon, jossa keskikohdan uloke osui klitorikseen, liikkeen alkaessa hankaus alkoi jälleen. Omat paikat ovat sen verran herkkiä, että kosketuksen klitorikseen tulee olla hyvin hellä, jotta pystyn nauttimaan siitä täysillä. Tämän takia kiihottimen kanssa sai seksin aikana olla tarkka siitä, ettei se satuttanut, ja puolessa välissä päätimme jatkaa loppuun ilman kiihotinta.

Kokeilimme kiihotinta vielä pari kertaa uudestaan muutamasta eri asennosta, mutta kokemukset pysyivät hyvin samanlaisina. Kiihotin tuntuu varmasti mukavammalle, mikäli klitoriksen alue ei ole niin herkkä ja kestää - tai jopa vaatiikin - kovempia otteita. Toinen vaihtoehto voi olla myös se, että yhdynnän tahti on rauhallinen ja nautiskeleva, jolloin kiihotinta ehtii paremmin tunnustella. Kumpikaan näistä ei vain toteutunut kohdallani, joten tämän takia tämä kiihotin ei päätynyt suosikkilelujeni joukkoon. Korvasin tämän mieluummin jollakin toisella kiihottimella.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen