Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
ESITTELY JA TESTIRAPORTIT

KARKKI

Olen 18-vuotias tyttö, kumppanini on 20-v. Olemme molemmat kokeilunhaluisia ja kokemusta erilaisista seksivälineistä on jo kertynyt melko paljon.


Collar, Wrist & Whip Kit
2490

Collar, Wrist & Whip Kit

Tuotteen pakkaus oli yllättävän pieni, helposti avattava ja houkuttelevan näköinen. Takakansi antoi selkeän ja realistisen kuvan sisällöstä. Tuotteet (kaula- ja rannekahleet sekä ruoska) oli pakattu tiiviisti ja siististi. Kahleiden materiaali oli pehmeää ja sileää nahkaa ja näytti heti miellyttävältä.

Lue arviot
Horny Thumper -  3in1 vibraattori
2990

Horny Thumper - 3in1 vibraattori

Pariston asentaminen kaukosäätimeen oli helppoa: kotelo oli helppo avata ja sulkea eikä paristoja tarvinnut kuin yhden. Ongelmia ilmeni ensin kuulavibraattorin kanssa, kun laitoimme kuusi sormiparistoa ensin väärin päin eikä tuote toiminutkaan. Onneksi tajusimme pian vaihtaa patterit oikein päin ja vibraattori alkoi toimia.

Lue arviot
Proposition - Romance Embraces Love
2490

Proposition - Romance Embraces Love

Kahden AAA-pariston asentaminen oli helppoa ja yksinkertaista. Moottorin ääni ei ollut kolmannessakaan värinänopeudessa erityisen kova, mutta ei erityisen hiljainenkaan. Mielestäni värinän voimakkuudet tuntuivat mukavilta ja tehoa riitti tarpeeksi jo ensimmäisestä tasosta, mutta valtavan suurta tehokkuutta ei vibraattorissa ole.

Lue arviot
Buttplug Flexi Head
2390

Buttplug Flexi Head

Tuotteen ensivaikutelma oli sykähdyttävä. Pakkauksen asettelu korosti mustan anustapin jykevähköä kokoa ja tummat värit antoivat rivon vaikutelman aiempiin testaamieni tuotteisiin verrattuna. Erityisesti huomioni kiinnittyi tapin kantaan, joka oli huomattavan suuri ja vaikutti kätevältä ratkaisulta; kannan avulla tapista voisi saada hyvin kiinni eikä ote lipsuisi käytössä.

Lue arviot
Lelo - Ida, Cerice (fuksia)
16900

Lelo - Ida, Cerice (fuksia)

Tuotteen ensivaikutelma oli kerta kaikkiaan häkellyttävä! Pakkaus oli elegantti, tyylikäs ja enteili laadusta. Kannen alta paljastui mustaan, samettiseen rasiaan upotettu hieromalaite ja sen kaukosäädin. Tuotteen materiaali tuntui miellyttävälle ja ainutlaatuinen muotoilu herätti heti kiinnostukseni.

Lue arviot
Sqweel GO
5990

Sqweel GO

Sqweel Go hieromalaitteen pakkaus oli suloinen ja yksinkertainen; pinkki kiihotin oli pakattu saman sävytteiseen pakettiin, joka oli myös helppo avata. Tuote itsessään oli pieni ja käteen sopiva sekä ihanan värinen. "Kielet" tuntuivat pehmeiltä ja käyttömekanismi yksinkertaiselta.

Lue arviot
Mystim - Bon Aparte vibraattori
8990

Mystim - Bon Aparte vibraattori

Ensivaikutelma Mystim-tuoteperheen Bon Aparte -vibraattorista oli kiehtova. Uloimman pakkauksen suurehko koko jo enteili vibraattorin koosta. Pakkauksen sisältä paljastui valkoinen kotelo, jossa vibraattoria säilytetään. Vetoketjuilla aukeava kotelo sopii erinomaisesti mukaan vaikka matkalle ja on lisäksi tyylikkään näköinen!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Vibrating Clit Suck - Her
3790

Vibrating Clit Suck - Her

Paristot oli helppo asentaa ja takasivat sen, että tuote oli heti valmis käyttöön (verrattuna akullisiin leluihin, joita pitää ensin ladata). Tämä tuote on myös hyvin helppokäyttöinen; tästä kertoo myös se, ettei tuotteen mukana tule käyttöohjetta, vaan ohjeet lukevat lyhyesti pakkauksen takapuolella.

Lue arviot
Tenga - Vi-Bo Multi Use Vibe Box
7900

Tenga - Vi-Bo Multi Use Vibe Box

Sain paketin postista juuri syntymäpäiväni aattona, jolloin tuntui siltä kuin olisin saanut lahjan Kaalimadolta. Pakkauksesta paljastui peltinen rasia, jonka sisältö näyttikin ihan syntymäpäivälahjalta: rasiassa oli viisi iloisen väristä, eri muotoista pientä lelua. Odotukset olivat korkealla.

Lue arviot
Fun Factory - Joupie vibraattori
2990

Fun Factory - Joupie vibraattori

Koska vibraattori toimii paristoilla, akun latautumista ei tarvitse odotella ennen käyttöä. Tuote on siis saman tien käyttövalmis! Vibran käynnistys ja sammutus on helppoa nuppia kääntämällä, mutta värinävoimakkuutta ei valitettavasti voi säädellä.

Lue arviot
Kaalimato - Harjoituskuulat
2490

Kaalimato - Harjoituskuulat

Minulta kyseltiin jo aikaisemmin kiinnostusta testata Kaalimadon omia lantiopohjan lihasten harjoituskuulia, joten tiesin mitä odottaa, kun hain paketin postista. Olen aikaisemmin käyttänyt geishakuulia ja käynyt muutamia kokeilukertoja pilateksessa, joten lantionpohjalihasten harjoittaminen ei ollut täysin vierasta, mutta säännöllinen harjoittelu harjoituskuulilla oli kuitenkin uutta.

Lue arviot
Kaalimato Liukuvoide - Mansikka
1490

Kaalimato Liukuvoide - Mansikka

Ilokseni sain testattavakseni toisen Kaalimadon liukuvoiteen, tällä kertaa mansikanmakuisen ja jopa 100ml:n kokoisen pakkauksen. Koska kokemukset hajuttomasta ja mauttomasta Kaalimadon liukkarista olivat niin positiiviset, odotin innolla myös tämän liukuvoiteen kokeilua.

Lue arviot
Vibrating Lipstick
1750

Vibrating Lipstick

Ensivaikutelma tuotteesta oli hyvin positiivinen. Ilahduin nähdessäni yksinkertaiseen pakkaukseen pakatun huulipunalta näyttävän vibraattorin. Ennen kaikkea kiinnostuin vibraattorin tyylikkäästä ulkokuoresta. Vain noin 10cm pituinen pinkki vibraattori näyttää yllättävän paljon huulipunalta mustassa kotelossaan.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Deluxe Fantasy Door Swing, Ovikeinu
6990

Deluxe Fantasy Door Swing, Ovikeinu

Olemme jo pitkään haaveilleet seksikeinusta, mutta vuokrakaksion rajoitetun tilan vuoksi sellainen on aina jäänyt pelkäksi haaveeksi. Tilaongelmaan ratkaisun tarjoaa kuitenkin ovikeinu, josta tuli meille pakollinen testattava heti, kun sellaiseen törmäsimme Kaalimadon verkkokaupassa.

Lue arviot
iGOX - Jamie, lila
2990

iGOX - Jamie, lila

Ensivaikutelma tuotteesta oli suhteellisen positiivinen. Pakkaus oli pieni, kompakti ja selkeä, ja tuote näytti laadukkaalta - jälleen kerran. Se myös vaikutti kalliimmalta mitä se todellisuudessa oli. Pakkauksen mukana tuli lyhyt latausjohto ja pieni ohjevihko, joka oli mielestäni melko turha.

Lue arviot


vv