Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Jolene' artikkelit

Jolene - Esittely ja artikkelit

Olen pääkaupunkiseudulla asustava opiskelija, jolla kokemuksia lelukopalla alkaa löytyä niin soolona kuin kimpassa. Rakastan yllätyksiä ja uusia kokeiluja. Jaan muille mieluusti vilpittömiä ja hauskoja nautinnonhetkiä hilavitkuttimien kanssa.


Jolenen arvio tuotteesta Dolphin Loop "Tää oli sittenkin iha kiva yllätys!"

Huomasimme vasta kokeilun jälkeen kuinka kaavoihin kangistunut seksielämämme oli. Tuote toi esille uusia puolia poikaystävästäni ja potkua parisuhteeseen!

Ensivaikutelma tuotteesta

Ihan aluksi täytyy kertoa, että tuotteen käyttöönotossa oli sattua pieni kämmi. Haettuani paketin avasin sen heti, sillä uteliaisuuteni paloi halusta tietää, mitä kivaa olette keksineet. Ihan huippua! Poikaystäväni oli tulossa parin päivän päästä taas kotosalle, joten halusin tuotteen pikimmiten lähtövalmiiksi. Avasin paketin yksikseni. Pakkaus oli helppo avata, vaikka osat vähän sinkoilivatkin joka suuntaan. Paketissa annettiin selvät kuvalliset ohjeet, miten asentaa laite käyttöön. Pakkauksen mukana ei tullut liikaa turhia vihkosia ohjeineen, vaan pari selvää kuvallista liuskaa paperia. Sainkin sen toimimaan parin minuutin sisällä, kuulavibraattori todella oli pieni, mutta pippurinen ;). Aluksi tuntui, ettei rengas edes ylettyisi sormieni ympäri, mutta tuotteen materiaali oli todella joustavaa, eikä tuntunut kuitenkaan puristavan epämiellyttävästi. Itselleni en sitä kuitenkaan joudu asentamaan, vaan sain sittemmin kuulla poikaystävältäni käyttökokemuksia. Aluksi oli pieniä hankaluuksia saada vibraattori sopimaan paikalleen (tarvitsin ensin siskon auttavaa kättä....), mutta heti kun materiaalia uskalsi kunnolla venyttää, homma hoitui mutkitta. Laite ei sopinut enää asennuksen jälkeen pakettiinsa, joten panin sen erilliseen meikkipussiin ja laukkuuni.

H-hetki lähestyi, ja ennen poikaystävälleni lähtöä, tarkistin laitteen käyttökunnon. Se ei kuitenkaan enää tärissyt!! Oli iskeä kauhea paniikki, sillä alkoi olla kiire jo. Laitoin patterit 10 kertaa uudestaan paikoilleen, eripäin, purin ja kokosin. Luulin rikkoneeni laitteen (vaikka se oli maannut yksikseen laukkuni pohjalla). Olin aivan harmissani, olin jo kirjoittamassa teille sähköpostia kun luulin rikkoneeni sen, kunnes muistin, että se sisälsi ekstraparin paristoja. Vaihdoin patterit ja se toimi taas kuin unelma. Säikähdykseltä selvittiin. :) Huomasin kuitenkin, että laite on TODELLA HERKKÄ menemään päälle pienestäkin kosketuksesta, vaikka se pitäisi naksauttaa on/off -asennon välillä. En keksi muuta, kuin että se on värissyt laukussa itsekseen patterit loppuun, vaikka laukku oli lojunut koskemattomana. Tämä on todella suuri miinus, sillä laite pitää säilyttää erillään kaikesta mahdollisesta kosketuspinnasta sen herkän käynnistymisen takia. Sitä ei voi myöskään oikein pitää mukana missään, sillä tärinä olisi todella noloa monissa tilanteissa.

Itse tuotteen materiaali oli ensituntumalta miellyttävä. Väri oli sopivan unisex, sillä poikaystäväni olisi voinut menettää miehisyytensä pinkistä. Delfiini oli aika perus varuste, niitä ei voi vihata! :) Ne eivät kuitenkaan ole mitään seksuaalisia turn-onneja. Delfiini on kuitenkin parempi kuin jokin olematon mötti. Tuote tuoksui aluksi jotenkin kiihottavalta, saattoi kuitenkin olla vain oman pääni houreita. Muoto vaikutti aluksi toimivalta, ja halusin jo päästä koittamaan sitä tositoimissa!

Tuotteen käytettävyys

Paristot oli helppo asentaa, kiitos valaisevien kuvien. Harmi vain, kun paketin mukana tuli vain yhdet lisäparistot!

Moottoria oli yksinkertaista säätää. Aluksi mekanismi vaikutti hyvältä, mutta pienen kämmini jälkeen pidän sitä isona miinuksena. Sen ei kuuluisi täristä itsekseen, ja viedä meiltä pois hauskanpitoamme kun jo yhdet patterit ovat loppu! Jos asia on korjattavissa, suosittelen sen korjaamista. Värinän voimakkuutta ei voi säätää, mikä voisi olla myös vähän hankalaa kesken aktin. Hiljaisessa huoneessa moottorin ääni kuulosti vähän kovalta, mutta todellisuudessa en usko sen kuuluvan viereiseen huoneeseen. Aluksi tuote tuntui ihan toimivalta, en voinut kokeilla sen pukemista ennen kuin todella koitimme sitä. Harjoittelin kuitenkin, sillä halusin yllättää poikaystäväni. Vähän sormivoimia tarvittiin, että sen saisi sujuvasti paikalleen, mutta vaikutti helpolta ja yksinkertaiselta.

Tuntuma

Esileikin jälkeen hivuttauduin nappaamaan tuotteen piilosta. Varoittelin poikaystävääni vähän etukäteen, ettei hän pelästyisi ihan liikaa. Rengas meni suhteellisen hyvin paikalleen, vähän hän sai itse korjailla, mutta ei vastustellut. ;D Materiaali ei tuntunut hänestä epämukavalta vaikka aluksi hän oli ennakkoluuloinen. Laite toi myös hetkellisen pienen turn-offin, sillä se aiheutti pientä hämmennystä ja sählinkiä. Kuitenkin pääsimme piakkoin alkuun.

Laitteen pukeminen sujui hyvin ja alkuhämmennyksen jälkeen homma alkoi luistaa! Poikaystäväni sanoi, ettei laitetta edes huomannut päällä muuta kuin vedellessä pohjaan asti se muistutteli olemassaolostaan. Tuotteen muotoilu sopi ainakin poikaystävälleni, sillä hänellä on joskus ongelmia pitää kunnon seisokki, ja rengas auttoi tilannetta paljon. Stondis pysyi kauemmin ja laukeamispisteeseen tulemisessa meni enemmän aikaa. Alussa kuitenkin ongelmana oli, että tärinä stimuloi enemmän peniksen juurta ja vartta vieden huomiota herkemmistä alueista muualle, jolloin hänestä "ei oikein tuntunut niin hyvältä", mutta kunnon seisokissa taas laite stimuloi koko penistä, jolloin hän sai todellakin nauttia. Hän todella piti tuotteesta, ja otti sen seuraavalla kerralla heti aluksi esille. ;)

Odotin ehkä vähän liikoja delfiininpää klitoriskiihottimelta. Yleensä yhdynnässä minulla on vaikeuksia saada orgasmi, ja ajattelin sen olevan ratkaisu ongelmaan. Yhdynnän aikana laite ei kuitenkaan ihan osunut nappiin; se tuntui hyvältä vain, kun poikaystäväni piti sitä paikoillaan siinä kohdassa kuin halusin. Tämä taas sai hänet hieman närkästymään hänen halutessaan liikettä, mutta välillä hän kiusoitteli sillä tahallaan. Se tuntui kuitenkin koko ajan hyvältä, sillä se stimuloi koko aluetta. Ei kuitenkaan aivan sitä mitä toivoin.

Aktin aikana miinuksena oli, että moottori putosi kesken hommien! Emme jaksaneet ruveta säätämään sitä takaisin paikalleen, ja homma kuitenkin sujui hyvin ilmankin, vaikka värinän kanssa oli sujunut paremmin. Moottori oli sittenkin vähän huonosti kiinnitetty, vaikka aluksi se vaikutti toimivalta. Sammutimme vibraattorin, ja panimme sängynlaidalle, mutta kosketusherkkyytensä takia se alkoi itsestään täristä ärsyttävästi.

Seuraavalla kerralla poikaystäväni yllätti minut; hän ei pukenut sitä päälleen vaan leikitteli sillä klitoriksen alueella. Laite toimi hyvin niinkin, värinävoimakkuus ei ehkä ollut ihan riittävä. Hauskaa ja nautinnollista kuitenkin oli.

Tuotteen kuvaus vastaa hyvin käyttötarkoitusta, värinä antoi tunnetta ja nautintoa molemmille. Tuote tuo kivaa piristettä petihommiin! Delfiininpää ei kuitenkaan sinällään ainakaan minulla "kiihota" klitorista, mutta tuo lisänautintoa.

Molemmille tuotteen käyttö oli positiivinen kokemus, vaikka muutama hassu tilanne sattui ennen käyttöä ja sen aikana. Molemmilla oli hauskaa ja toi uudenlaista nautintoa ja eloa suhteeseen. Jotenkin myös luottamus kasvoi, ja uskallamme tehdä enemmän uusia juttuja.

Käytön jälkeen

Laitteen puhdistus on todella helppoa, sillä moottoriosan saa irti ja jelly-osan voi helposti pestä saippualla hanan alla. Aina voi luottavaisesti ja hygieenisesti aloittaa leikit, kun tietää että laite on kunnolla puhdistettu.

Laite on ainakin toistaiseksi pysynyt ehjänä, pattereista en voi sanoa samaa. Käytimme sitä n. 6 kertaa kahtena viikonloppuna, ja viimeisellä kerralla patterit hiipuivat! Tuoteselostuksessa kerrottiin mitä pattereita laite sisältää, joten niitä pystyy itse hakemaan lisää. Laitetta voi käyttää ilman värinääkin, vaikka sen kanssa on nautinnollisempaa. Miinuksena oli pattereiden lyhyt kesto.

Loppuun

Uusi kokemus päättyi positiiviseen lopputulokseen, nautimme laitteen testauksesta ja käytöstä. Muutamia pieniä vikoja löytyi, mutta kokonaisuudessaan mahtava ja nautinnollinen kokemus! Toivomme, että voimme jatkossakin osallistua tuotearvionteihinne.:)
Jolenen arvio tuotteesta Magnitude 8 - Klitoriskiihotin & Penisrenkaat

Ensivaikutelma tuotteesta

Tällä kertaa iltojani piristää räikeän pinkki Magnitude 8, joka sisälsi kaksi penisrengasta ja pari outoa kapistusta. Hetken ihmettelyn jälkeen suikelo nappeja sisältävä pala osoittautui kaukosäätimeksi ja Hemulilta hukkunut suurennuslasi olikin penisrengas, johon on yhdistetty klitoriskiihottimeksi tarkoitettu kuulavibraattori. Tekstasin poikaystävälleni kuvia ja yhdessä yritimme pohtia ulkomuodon perusteella, että miten ihmeessä vibraavaa penisrengasta oikein kuuluisi käyttää oudon mallinsa takia. Aktissahan se paljastui, vaikka meno lähtikin vähän kömpelösti.

Pakkaus oli tosiaan kerrankin helppo avata, ja pakkausta pystyy jälkeenpäin käyttämään osien säilytykseen. Jokaisella osalla on oma lokeronsa, mihin ne sopivat. Harmistuksekseni paketissa ei ollut mukana paristoja, joten ne täytyi vaivautua etsimään. Itse en ainakaan pane pahakseni osien seksikkään pinkkiä väritystä, vaikka kaikki osat ovatkin miehen puettavia.

Tuotteen käytettävyys

Patterit menivät helposti paikoilleen ja päivääni piristi kaukosäätimen tärisevä valoshow. Kuitenkaan tuote ei sisältänyt minkäänlaisia käyttöohjeita. Mukana tuli lappunen, jossa ohjeita oli kaikilla mahdollisilla indokiinan kielillä, muttei suomeksi, ja englantikin löytyi vaivoin muun tekstin seasta. Ehkä ulkomuodon perusteella luonnon tulisi hoitaa homma kotiin, mutta itseäni jäi kuitenkin aluksi tuotteen ulkomuoto epäilyttämään. Yhdistettyäni palapelin laite toimi moitteettomasti. Kaukosäätimen valo vilkkui tärinän tahdissa, ja värinän rytmiä oli helppo säätää napin painalluksella. Tiesin kuitenkin jo etukäteen, että kaukosäädintä ja penisrengasvibraattoria yhdistävä johto kahmaisisi tunnelmaa. Kaalimadon tuote-esittelyssä mainittiin hiljaisesta värinästä, mutta omaan makuuni värinä oli suhteellisen kovaäänistä, mutta voimakas. Esittelyssä puhuttiin myös helposti irrotettavista osista tuotteita pestessä, joten kokeilin sitä saman tien. Johdon päässä oleva kuulavibraattori oli kumisen suojan sisällä ja sen irrottaminen oli todella vaikeaa. Vielä vaikeampaa oli kuitenkin saada se takaisin kireän muovin sisälle, mutta onnistui lopulta, kun materiaalia vähän kostutti. Pakkauksen mukana tulleet kaksi, eri kokoista normaalia penisrengasta tuntuivat vähän jäykiltä ja epämukavilta, mutta ovat hauska lisä pakettiin.

Tuntuma

Sähköjohtoja ei ole tarkoitettu petiin. Johto kaukosäätimen ja vibraattorin välillä ei ollut miellyttävä, mutta varmasti välttämätön. Tärinä oli stimuloivampi ja voimakkaampi kuin monissa muissa vibraattoreissa, mutta erilliset osat johdon päissä olivat häiritseviä. Vibraattori oli myös ison muovimöhkylän sisällä, eikä sen muotoilu sopinut hyvin klitoriksen kiihotukseen yhdynnän aikana. Poikaystäväni nautti kuitenkin laitteesta täysin siemauksin. Pensirenkaan muoto oli vain turhan outo, sillä sen muotoilu ei vaikuttanut kokemukseen. Eri rytmit aiheuttivat pedin puolella pientä kränää, sillä toista miellytti eri rytmi enemmän kuin toista, mutta päädyimme sopusointuun ja yhteiseen nautintoon. ;) Värinäohjelmat toimivat hyvin, ja niiden vaihto oli helppoa kaukosäätimen välityksellä. Kaukosäädintä ei kuitenkaan voinut jättää hetkeksikään vällyjen väliin kierimään, sillä ison säätönappulan takia tuli aina rullattua sen yli ja rytmi vaihtui! Aina piti aina käydä kaikki vaihtoehdot läpi takaisin omaan suosikkiinsa.

Kokeilimme myös pakkauksen mukana tulleita yksittäisiä penisrenkaita. Kumppanini ei kuitenkaan ollut tyytyväinen materiaaleihin ja kokoihin, sillä renkaat eivät olleet tarpeeksi venyviä ja istuvia. Renkaat olisi mielestämme voinut jättää pois, sillä esimerkiksi edellisen testaamamme tuotteen, Delphine Loopin, materiaali ja istuvuus olivat paljon parempia kuin näiden kahden penisrenkaan. Kaikilla on kuitenkin oma makunsa, mutta jos on kiinnostunut ostamaan penisrenkaita, kannattaa ostaa erillisiä, ja suosittelen erityisesti Delphine Loopia pienemmän vibraattorinsa ja istuvuutensa takia. :)

Penisrenkaan vibraattorin hyödyntäminen penisrenkaan mukana masturbointiin vaikutti aluksi hyvältä idealta, mutta käytännössä se ei oikein toiminut. En pystynyt saavuttamaan maksimaalista nautintoasentoa muotoilun takia, sillä johto tuli tapin toisesta päästä ja toisessa päässä oli kiinni penisrengas. Laite ei sovellu hyvin klitoriksen kiihotukseen. Jos saisin vaikuttaa tuotteeseen, vaihtaisin penisrenkaat erilaisiin klitoriskiihotin-päihin, johon kuulavibraattorin saisi sisälle. Tällöin paketissa olisi pariskunnalle, ja naiselle yksinkin nautintoa sekä voimakas värinä ja rytmien säätely sopisivat käyttöön mahtavasti.

Puhdistus käytön jälkeen

Kuulavibraattori oli edelleen vaikea irrotettava muovin sisältä, mutta sen jälkeen puhdistus kävi helposti ja huomaamattomasti. Homma kävi helposti, kun vibraattoria irroitti kahden ihmisen voimin. Patteritkin ovat kestäneet ainakin tähän asti. ;)

Muuta

Tuote oli kokeilun arvoinen, mutta minun ja kumppanini mielestä aikaisemmin kokeilemamme värinältään matalataajuisempi Delphine Loop soveltui paremmin penisrenkaaksi ja klitoriksen kiihotukseen samanaikaisesti. Myös sen materiaali oli istuvampaa ja joustavampaa. En kuitenkaan suosittele pakettia ensimmäiseksi seksileluostokseksi, sillä laitteen muotoilu oli hieman outo ja penisrenkaat osoittautuivat pettymykseksi.
Jolenen arvio tuotteesta Finger Fun

Näiden muutamien kokeilulaitteiden jälkeen poikaystävästäni on ihan seonnut! Ujosta kaavoihin kangistuneesta pojasta on kehkeytynyt viekas seksipeto ja olen jo useamman kerran saanut yllättyä pedin puolella. Tällä kertaa hän oli se osapuoli, joka paloi halusta päästä paketin kimppuun.

Postista saapui pikkiriikkinen paketti pitäen sisällään sinisen Finger Fun sormikiihottimen. Pieni masennus poikkikselle kun ei tälläkertaa saanut penikselleen puettavaa, mutta minunkin vuoro välillä! En maininnut alkuksi poikaystävälleni hakeneeni pakettia, sillä ajattelin ensin testaavani sitä ihan omin nokkineni. Asumme kuitenkin poikaystäväni kanssa nyt väliaikaisesti töiden takia yhdessä, ja paketti unohtui toiseen päähän Suomea muutamaksi viikoksi. Nyt se on kuitenkin löytänyt ihmisten ilmoille, ja päässyt tositoimiin.

En saanut hetkeäkään omaa aikaa muutamaan viikkoon, joten pakkaus sai lojua jonkin aikaa piilosilla. Lelun saapuminen tuli kuitenkin yhtenä iltana puheeksi ja poikaystäväni VAATI sitä hänen käsiinsä saman tien. Ilta oli hauska kokeilu, ja laite toimi myös hyvin soolokäytössä. :)

Ensivaikutelma tuotteesta

Paketista paljastui hauska pikku vekotin, josta tuli vähän mieleen aiempi Dolphin Loop. Tuote oli valmis käytettäväksi sisältäen patterit asennusohjeineen. Pakettia pystyy myös käyttämään säilytykseen ilman että tarvitsee irrottaa osia.

Tuotteen käytettävyys

Asensin tuotteen käyttövalmiiksi jo viikkoja ennen sen ensimmäistä käyttökertaa. Pattereita oli hieman hankala saada paikalleen, kun sujauttaessaan ne niille tarkoitettuun käytävään ne pyrkivät heittämään voltteja pitkin matkaa ja menemään väärinpäin! Todennäköisesti saan vain syyttää omaa rähmäkäpäläisyyttäni. Pienoisen säädön jälkeen laite oli kuitenkin toimintavalmis ja simppeli. Materiaali vaikuttaa mukavalta ja tarpeeksi joustavalta rajuunkin käyttöön. Myös sormelle tarkoitettu rengas on sopivan venyvä vähän paksusormisemmallekin. Omaan etusormeen se on jo vähän väljä, mutta esim. keskarissa ihan hyvä pitää. Portaaton säätö on vähän kankea, mutta kaipa se käytön myötä löystyy. :)

Tuntuma

En saanut ensimmäisellä kerralla edes itse tutustua laitteeseen lähemmin kun poikaystäväni päätti heti ottaa ohjat. En ole kertaakaan aiemmin antanut hänen rämplätä tyttöjen leluilla, mutta nyt hän oma-aloitteisesti halusi kokeilla. Aiemman esileikin jäljiltä olin jo valmiiksi kostea, joten vibraattorilla oli helppo käydä matalalla taajuudella läpi häpyhuulia ja kiertäen klitoriksen. Hän ei kuitenkaan halunnut tyytyä esileikkiin vaan halusi viedä hommat loppuun, mutta toisen on kuitenkin vaikeaa sihdata laitteen pienellä päällä klitorikseen ja stimuloida toista tarpeeksi eksaktisti. Olen myös todella nuuka orgasmien suhteen, enkä ihan helpoin tapaus, joten laite sai loppujen lopuksi väistyä kielen tieltä. Laite sopi hyvin esileikkiin ja toisen kosketteluun, pidemmälle mentäessä harjoitus tekee mestarin. Kokeilimme laitetta myös peniksen kiihotukseen, mutta hänestä se tuntui jotenkin kuivalta ja teennäiseltä.. Laite toimi kuitenkin hyvin suihinotossa, kun se pysyi menossa mukana kiinni sormessa tullen käyttöön aina haluttaessa, eikä toimien pääasiallisena kiihottajana. Poikaystäväni halusi kuitenkin laitteesta innostuneena kokeilla sataa eri uutta asentoa ja niksiä, joten illasta tuli mahtava!

Käytin sormivibraattoria myöhemmin omassa rauhassani. Pieneen kokoonsa nähden laitteen värinä on suht voimakas, mutta kliimaksissa voisi olla vieläkin voimakkaampi. Vibraattorin terävä stimuloiva pää saa kuitenkin turhautumaan, tuntuu kuin se aina lipuisi halutun pisteen ohi! Pitäessä vibraattoria liikkeessä se tuntuu kuitenkin mahtavalta. Kesken aktin on vaikeaa säätää tärinän voimakkuutta säätörenkaan jäykkyyden vuoksi, ihan kelpo orgiat sillä kuitenkin sai aikaiseksi.

Puhdistus käytön jälkeen

Laite on vesitiivis, joten puhdistus on helppoa ja huomaamatonta. Kiihottimessa ei ole kinkkisiä kohtiakaan, jotka voisivat jäädä epähygieenisiksi. Helppo kuivaus, takaisin pakettiin ja säilöön.

Muuta

Suosittelen laitetta etenkin soolouransa vasta-alkajille ja esileikkiin. Laite on myös sopivan pieni pitää mukana vaikka reissussa. Käypä vibraava sormikiihotin joka naisen perusvarustukseen. :)
Jolenen arvio tuotteesta Silicone Egg

Ensivaikutelma tuotteesta

Näin kesän jälkeen uutta kiireistä arkeani saapui rentouttamaan musta Silicone Egg -kuulavibraattori. Pakkaus oli siisti ja yksinkertainen ja aukesi helposti parilla kliksautuksella. Pakkauksen mukana ei tullut mitään turhia ohjeita yhtä Shot Toysin mainosta lukuunottamatta, mutta kyljissä on selostettu kaikki tarpeellinen englanniksi (ja kuudella muulla turhalla kielellä) ja yhdestä kulmasta löytyy havainnollistava kuva. Tuotteen nimi ei kuitenkaan aluksi kuulostanut korvaani kovin kiihottavalta. Harmistuin huomatessani, ettei tuotteen mukana tullut paristoja, joten lähdin taas purkamaan kaukosäädintä. Kahden AAA-pariston saalis matkassani jatkoin tuotteen tarkastelua, ja vasta sitten huomasin pakkauksen mukana tulleet kaksi maastoutunutta AAA-paristoa. Mukana todella oli paristot, ne vain olivat niin samanvärisiä kuin itse tuote ettei sitä heti hoksannut. Vibraattori oli helppo kiertää auki, patterit kyytiin ja Silicone Egg oli valmis käyttöön.

Musta väri sopii mielestäni tähän salaperäiseen vibraattoriin täydellisesti. Innostuin etenkin kaukosäätimen mukana tulleesta klipsistä; olennaisena osana onkin saada se hetimmiten omaan avainnippuunsa kiinni. :D Itse kuulavibraattorin materiaali tuntui houkuttelevalta, sillä muista leluistani poiketen Sinicone Egg on mattapintaista silikonia, tuntuu kädessä jo ihanan pehmoiselta ja vievältä!

Tuotteen käytettävyys

Kasattuani kaukosäätimen pääsin Silicone Eggin omien paristojen kimppuun. Tuotteen sisällä on kaksi reikää, johon paristot sopivat. Asensin tietysti paristot ensin väärinpäin, sillä oletin plus-navan menevän ensin putkeen, kuten kuva näyttää, mutta asia olikin juuri toisin päin; plus-navan tulee jäädä ulkopuolelle. Parin kiepautuksen jälkeen kuulavibraattori oli käyttövalmis. Leikittyäni kaukosäätimellä huomasin siinä olevan jopa liikutettava suoja näppäinten päälle, ja nämä pikkulisät tekevät minusta laitteen todella hellyttäväksi ja leikitteleväksi. Kaukosäädin itsessäänkin on todella yksinkertainen; sopivan pieni ja selkeät toiminnot. Kaukosäätimessä on vain kolme nappulaa, ylös, alas ja sammutus. Painamalla ylös ensimmäinen värinävaihde lähtee käyntiin, ja seikkailu alkakoon. Harmikseni kuitenkin päästyäni viimeiseen, eli kymmenenteen vaiheeseen, kierros ei ala uudestaan alusta, vaan jää jumittamaan viimeiseen. Kaikki on siis käytävä läpi uudestaan takaperin, jos haluaa palata ensimmäiseen tahtiin, tai boottaamalla säätimen. Plussaa kuitenkin on värinöiden monimuotoisuus, ja valikoimasta varmasti löytää montakin lempparia. Värinä kuulosti harvinaisen hiljaiselta, mutta käsituntumalla ei kovin voimakkaalta.

Tuntuma

Testasin laitetta yksikseni poikaystäväni ollessa ensimmäisen yön viikkoihin poissa. Testasin ensin vibraattoria klitoksen kiihottamisessa ja väreily oli aivan mahtavaa! Laite ei tosiaankaan tarvitse eri rytmeissään enempää tehoa, sillä matalataajuuksine värinä sopii klitoriksen herkkään stimulointiin. Aikani veivattuani eri rytmejä pitkistä ja syvistä nopeisiin nykäyksiin olisin kuitenkin kliimaksiksi kaivannut yhtä erittäin tehokasta ja tasaista värinätaajuutta. Orgasmiin asti sillä pääsee, mutta jäin vielä pikkiriikkisen kaipaamaan jotain. Laite oli kuitenkin todellakin yli odotusteni, mattapintainen silikoni tuntuu aivan mahtavalta iholla!

Hetken tauon jälkeen testasin laitetta vaginassani. Laite sujahti helposti kohdilleen, mutta sen poisvetäminen tuntui hieman epämiellyttävältä. Nauhaan pelotti luottaa, sillä se tuntui vain venyvän venymistään. Huomasin kuitenkin jälkeenpäin tuotteen sisällä olevan solmun, joten naru ei hevillä irtoa. Erityisen hyvältä tuntuivat nykäykset ja hitaasti voimistuvat tykytykset. Tässäkään ei kuitenkaan orgasmiin asti pääse, joten otin mukaan tasaisella taajuudella surraavan voimakkaamman klitoriskiihottimen pitäen Silicone Eggiä edelleen sisälläni, ja sain todellakin painaa pään tyynyyn tyydytettynä. Pakkauksessa mainittiin tuotteen olevan vedenkestävä, joten sen sai surutta pestä hanan alla. Materiaali tuntui käytössä hyvältä ja tuote vaikutti todella laadukkaalta niin materiaaliltaan kuin suunnittelultaankin.

Muuta

Jälkeenpäin meinasin käyttää laitetta uudelleen, mutta patterit olivat jostain syystä loppuneet; olin unohtanut liu'uttaa suojan kaukosäätimen nappuloiden päälle! Suosittelen siis sen käyttämistä, tai Silicone Egg syö kaikki patterisi huristellessaan itsekseen.

Suosittelen laitetta todellakin joka naiselle, varsinkin jos vietät yksinäisiä öitä. En taida edes antaa tätä herkkua poikaystäväni ohjattavaksi, mutta kaukosäädin toimii todella pitkänkin matkan päähän! Kaksin käytössä laite sopii erityisesti esileikkiin ja helliin hetkiin, ja soolona pidemmällekin. Tällä hetkellä Silicone Egg kuulavibraattori pääsee aitiopaikalle ykkösvekottimekseni. ;)
Jolenen arvio tuotteesta Amorino

Ensivaikutelma tuotteesta

Tätä on pakko päästä heti kokeilemaan!

Laadukkaan tuotteen huomaa jo pakkausta avatessaan; paketti oli todella siisti ja simppeli, ei yhtään ylimääräistä muovien repimistä ja turhautumista. Paketista avautuikin kiintoisan näköinen vekotin, nimittäin petrolin sininen Amorino-vibraattori. Materiaalina on jälleen IHANA silikonimattapinta ja lisukkeena löytyi keltainen kumilenkki. Mukana tuli myös kerrankin suomenkielistä ohjeistusta, vaikka laite tuntuu nappuloineen yksinkertaiselta. Kumilenkki kuitenkin vähän epäilyttää mutta toisaalta kiehtoo.

Laadukkaassa vibraattorissa on myös oltava moderni laturi, joka tässä tapauksessa kiinnitetään USB-liittimeen ja kiinnittyy näppärästi magneeteilla ja valot vilkkuvat kivasti sen latautuessa. Vähän uniikimpi laturi on ehdottomasti hauska plussa. :)

Tuotteen käytettävyys

Ihanaa kun ei tarvitse leikkiä pattereilla! Amorino-vibraattori oli pakkauksestaan heti valmis käyttöön, mutta ohjeista piti hieman selvittää miten poista vahingossa päälle mennyt lukitus. Mielestäni on näppärää, että päälle pantaessa käynnistysnappulaa pitää painaa pitkään, mutta sammuttaessa se käy yhdellä painalluksella jos tulee kiire sammuttaa surina. Värinätaajuuksista löytyy jokaiselle jotakin ja voimakkaimmissa tuntuu todella olevan jytyä (ainakin testatessani sitä kuiviltaan sain käteni ihan puuduksiin..). Miinus-merkkiä painaessa voi valita tasaisia taajuuksia ja madaltaa niitä portaittain, ja plussasta saa ensin voimakkaat taajuudet, ja sitten alkaa värinärumba. Kun kesken erilaisten sarjojen painaa taas miinusta, pääsee ensin voimakkaimpaan tasaiseen tärinään ja siitä saa helposti alennettua. Ominaisuus on mielestäni hyvä, sillä kesken erilaisten rytmien pystyy tarvittaessa nopeasti vaihtamaan tehokkaimpaan tasavärinään. Vibraattori on voimakkaimmillaankin kuitenkin yllättävän hiljainen. Mukana tuleva kumilenkki-lisukekin asettuu paikalleen mukavasti parissa eri asennossa ja irtoaa helposti.

Tuntuma

Pidän silikonista materiaalina, sillä se on hellä ja ihanan luonnollinen käytössä. Kontrastina vibraattorista löytyy kuitenkin rajuja ja teräviä värinätaajuuksia loppuaktin menoon. Monelle minivibraattori voi kuulostaa kooltaan riittämättömältä, mutta mielestäni värinävoimakkuudet vievät koon tarpeen mennen tullen. Halusin heti päästä testaamaan outoa, mukana tullutta kumilenkkiä. Nämä ulkoisen- ja sisäisenkäytön "moodit" tekevät laitteesta uniikin ja eksoottisen. Ensin koetin kumilenkkiä kiertämällä sen vain urien ympäri, mutta se tuntui jotenkin löysältä ja riittämättömältä. Kumilenkin sai sopivasti kiepauttamalla sen ristiin ympäri, ja kierroksia pystyi jatkamaan myös toisen kerran, jolloin siitä sai ekstrakireän. Ominaisuus oli yksilöllisen leikkisä lisä, ja toi omanlaisen petielämyksen. :)

Sisäkäytössä vibraattori tuntui kuin sisäänrakennetulta ja muotoilu niin sulavalta ja silkkiseltä! Huolellisen suunnittelun ja sopivuuden itselleni huomaa myös siitä, että klitoriksenkiihotin osui yllättävän hyvin oikeaan kohtaan pienen harjoittelun jälkeen, toisin kuin monissa muissa vibraattoreissa. Laitteella löysi myös helposti itselleen sopivan rytmin ja asennon saaden illan kulumaan hyvin. ;) Vibraattorissa on sopivasti vaihtelevuutta ja tuntumaa. Amorino-minivibraattori nousi taas kärkeen lempivibra-listallani!

Poikaystävänikin koetti lämmitellä minua vibraattorillani, mutta parhaat nautinnot sain viihdyttämällä itse itseäni. Poikaystäväni piti kuitenkin laitteesta sen ollessa mukana häntä hoidettaessa, sillä klitoriskiihottimen eteen pystyy jollaintapaa sovittamaan peniksen käsipeleissä. Matalat taajuudet ja erilaiset sykäykset olivat hauska lisä petirutiineihin.

Muuta

Laite on hinnaltaan hieman korkeampi moniin muihin kokeilemiini, mutta tässä huomaa, että rahalla todella saa laatua. Koko pakettiin saa niin paljon enemmän kun hieman avartaa omaa kukkaroaan, sillä verrattuna muihin testaamiini vibraattoreihin tämä oli ehdottomasti huipputasoa! Jo värinä voimakkuuksista, huolellisesti suunnitelluista rytmeistä ja muotoilusta huomaa, että kyseessä on laatukamaa. Suosittelen kaikille hellyydenkipeille ja mukavuudenhaluisille! :)
Jolenen arvio tuotteesta Lelo Hula Beads hieromalaite

Ensivaikutelma tuotteesta

Oih, juuri kun luulin joulun olevan ohi niin pikkutontut jaksavat edelleen ilahduttaa postipaketilla. :) Paketista paljastui musta pakkaus, jonka kannessa komeili LELO:n logo. En ole LELOn laitteisiin ennen tutustunut, mutta jo ulkokuorta ihaillessani olin aivan täpinöissäni; musta pohja ja salaperäiset syvänvioletit muodot tekevät pakkauksesta elegantin ja viettelevän. Pakkaus tällaisenaan jo näyttää täydelliseltä lahjalta kypsälle naiselle. Avattuani pakkauksen yllätyin entisestään, sillä pakkauksesta avautui samettisella alustalla Lelon Hula Beads -hieromalaite kaukosäätimineen. Asettelu oli harmoninen ja yksinkertainen saaden tuotteen näyttämään arvokkaalta ja kauniilta, eivätkä Lelon tuotteet olekaan halvimmasta päästä. Sekä hieromalaitteessa, että kaukosäätimessä on käytetty ihoa hemmottelevaa silkkistä materiaalia, ja lisänä peilaavat hopeat osat hieromalaitteen tyvessä ja kaukosäätimen keskellä yhdistävät kokonaisuutta. Laitteet tuntuvat ihanan virtaviivaisilta ja käteen sopivilta, muotoilu on suorastaan herkkua ihon hermopäätteille. Paketista paljastui vielä yksi yllätys, sillä pakkauksen ala-osasta löytyi aukeava luukku, josta löytyi hieromalaitteelle laturi, silkkinen säilytyspussi, kertakäyttöpussi liukuvoidetta, patterit kaukosäätimeen ja Lelon .product registration. -kortti. Suunnittelijoille plussaa, sillä ensivaikutelma tuotteen ulkonäöstä tekee vain hyvää silmille kun epämääräiset johtokasat ja muu sälä on piilotettu erikseen, ja vieläpä kätevällä tavalla. Tavarat pystyy myös laittamaan takaisin alalokeroon säilöön. Valkoinen laturi ei juurikaan eroa ulkonäöltään muista latureistani, ja se vaikuttaa ihan kelpo peliltä. Silkkinen pussukka on kuitenkin hyvä lisä hieromalaitteen kuljetukseen, sillä koko laatikkoa olisi hölmö kantaa mukana ja laitteet sopivatkin sinne ihan kivasti. :) Lelon kortti on ihan hauska lisä, mutta tuskin tulen kirjaamaan laitettani heidän sivuilleen tai kantamaan kanttiskorttia kukkarossani. Hieromalaite itsessään sisältää loppujen lopuksi todella vähän nappuloita, mutta valtavan määrän toimintoja, eikä kaukosäädinkään ei ole aivan tavanomaisimmasta päästä, joten hyvät ohjeet ovat tarpeeseen. Ohjeet löytyvät englanniksi ja on täynnä havainnollistavia kuvia, mutta eri toimintoja pitää vähän muistella ja opetella. Odotan innolla kaukosäätimen kokeilua, sillä värinävoimakkuutta pystyy vaihtamaan vain rannetta kääntämällä! Pyöreä kaukosäädin sopiikin hyvin kämmenelle.

Tuotteen käytettävyys

Hieromalaite lähtee vääntelehtimään kun näpäyttää kahdesti pyöreää nappulaa. Kädellä hieromalaitteen pyörimisliike näyttää kuitenkin vähän epäilyttävältä, kuin sätkivältä... sikiöltä... :s Se pitää myös todella ahdistavaa vikisevää ääntä, mutta uskon äänen olevan väistämätön vibraattorin liikkumaradan takia. Pyörivä liike kuitenkin näyttää vakuuttavalta vielä näin kuivakäytössä ja eri värähdystaajuuksien vaihto käy näppärästi ilman kaukosäädintäkin. Kaukosäätimen käyttö kannattaa heti alussa lukea huolella, sillä halutessaan eri ohjemia ja intensiteettejä pitää oikeasti tietää mitä mistäkin tapahtuu, mutta opeteltuaan funktiot käyttö käykin näppärästi. Kaukosäädin käynnistyy +-nappulasta ja värisee itsekin halutussa tahdissa. Kaukosäädintä voi joko käyttää niin, että rannetta kääntämällä pystyasennosta vaaka-asentoon saa värinän voimakkaammiksi, tai niin, että paikalla ollessaan laite värisee hiljaa, ja ravistellessa intensiteetti kasvaa (pitää ravistella ihan hulluna ja efekti tulee vähän jäljessä). Itseäni ainakin miellyttää enemmän vain ranteen kääntely kuin hullu ravistelu. Kolmannessa modessa intensiteettiä voi säätää suoraan kaukosäätimen + ja . nappuloista, ja keskinappulalla pystyy vaihtamaan eri sykäyksiä ja tahteja. Ihan hyvä vaihtoehto kun haluaa asteittain vaihtaa tehoa ja eri rytmejä. :) Sammuttaminenkin kannattaa opetella... Nimittäin kaukosäätimessä pitikin painaa miinusta pohjassa, jotta se sammuu (ei keskinappulaa..) ja hieromalaitteessa keskinappulaa muutama sekunti (vähän jäykkä, saa aika voimakkaasti painaa).

Tuntuma

En ensin lukenut kaukosäätimen ohjeita ihan niin hyvin kuin olisi pitänyt, joten sen käyttö takkuili aluksi, mutta päästyäni jyvälle alkoi kyllä sujua. :) Käytin pakkauksen mukana tullutta Lelon liukuvoidetta ensimmäisellä kerralla, ja kertakäyttöpakkausta oli mahdoton avata ilman saksia! Liukuvoide itsessään oli kuitenkin kelpotavaraa; sopivan liukasta, ei lainkaan tahmeaa eikä se tuntunut missään vaiheessa kuivahtavan. Hieromalaitteen rotaatio-ominaisuus tuntui pehmeältä, lempeältä ja sopivan arvaamattomalta häpyhuulilla ja klitoriksella. Värinätaajuudet olivat matalia ja sopivat todella hyvin lämmittelyyn. Ilman kaukosäädintä ei kuitenkaan pysty vaihtamaan värinätaajuutta, ja tajutessani laitteen toimineen koko ajan 100% intensiteetillä petyin hieman. Hieman lisää kipinää olisin värinään kaivannut. Muun kuin ulkoisten häpyhuulten ja klitoriksen stimulointiin otin kaukosäätimen mukaan, jotta eri funktoita pystyy hyödyntämään. Laitteen ensimmäisen pallon ollessa sisälläni en saanut sitä millään stimuloimaan G-pistettäni tai ulkoista osaa tuntumaan niin hyvältä kuin olisin halunnut. Vatsalihaksilla pystyi vähän auttamaan tilannetta ja stimuloimaan paremmin, mutta kaipasin laitteeseen edelleen hieman lisää värinää. Hieromalaitteen ollessa kokonaan sisälläni sain isomman pallon stimuloimaan paremmin G-pistettä, mutta orkkuihin asti en päässyt. Loppusuoralle pääsin kuitenkin hieromalla klitoristani pienemällä päällä ja löydettyäni siihen hetkeen sopivan rytmin pääsin tyydyttävään lopputulokseen. Kaukosäädin toimi hyvin toisessa kädessä eikä haitannut yhtään, plussaa vain. :) Laite pääsi mielestäni arvoonsa kun leikimme poikaystäväni kanssa; hieromalaite tuntui aivan järisyttävän mahtavalta hänen hieroessa sillä ensin häpyhuuliani ja klitoristani ja sitten liikutellen sitä emättimessäni ja nuollen samalla klitoristani. Sain myös toisella kierroksella itse säätää kaukosäätimestä intensiteettiä, ja poikaystävänikin osasi toimia värinän mukaan. Todella positiivinen ja yhdistävä kokemus!

Puhdistus ja laatu

Laite on vedenkestävä, joten touhujen jälkeen sen pystyi ihan huolella pesemään vedellä ja saippualla. Hieromalaite on todella virtaviivainen ja saumaton, joten mihinkään ei pystyisi edes jäämään tavaraa jemmaan. Kaukosäätimen pyyhkäisin kostealla pyyhkeellä, mutta sitä ei muutoin tarvitse pestä. Kaukosäätimessä yksi pikku miinus, sillä hopeinen osa, joka piilottaa patterit, löystyi jotenkin nyrkissä nopeasti eikä meinaa millään enää pysyä kiinni. Mitään käytännön merkitystä sillä ei ole, sillä olen ottanut sen vain kokonaan pois, kun se alkaa irtoilemaan. Sääli sinänsä, sillä pakkauksen mukana tuli jopa oma pieni kapula, jolla sen pystyy kätevästi irrottamaan.

Suosittelen

Lelon Hula Beads -hieromalaite on aivan TÄYDELLINEN lahja naisystävälle! Olisin ollut niin otettu jos mieheni olisi sen minulle hankkinut. Suosittelen jos vain budjetti riittää, aivan mahtava ja ainutlaatuinen lahja. Sopii erityisesti juuri pariskuntien petileikkeihin ja naisen hemmotteluun!
Jolenen arvio tuotteesta Belladot Matilda Vibrating Egg

Ensivaikutelma ja käytettävyys

Ehdin jo tottua kalliisiin ja laadukkaisiin vibraattoreihin, joten oli pieni pettymys löytää tämä hempeä keskitason vibraattori postiluukusta. Vibraattori oli pakattu todella söpöön lieriöön, joka soveltuu hyvin myös säilytykseen. Patterien asettaminen käy jo tottumuksesta, ja heti löytyikin kierrettävä kohta ja patterit meni näppärästi paikoilleen. Mukana tulee myös laaja kuvasarja patterien asettelusta ja ohjeet suomeksi. Hirveästi löytyi varoituksia ja hoito-ohjeita.. Ei kuitenkaan liikaa hömppää ja peperisotkua.

Laite itsessään tuntui hyvältä kädessä (ei kuitenkaan mitään verrattuna esim. Lelo Hula Beadsiin) ja yksinkertainen nappulisto toimivalta. Vähän epäilytti riittääkö tässä vekottimessa puhtia, sillä vibraattori on ulkomuodoltaan lempeän- ja hellänoloinen. Kaukosäädin muistuttaa paljon mikrofonia. :D Kuulavibraattoriosa on aika pieni, mutta sopinee ainakin minun käyttööni. Vähän kyllä harmittaa vibraattorin ja kaukosäätimen välissä oleva johtosotku; johto on lyhyt, kankea ja menee helposti ihan rullalle. Materiaalina on sileä kovamuovi, joka tuntuu kädessä silkkiseltä, mutta ei kuitenkaan samalla lailla pehmeältä kuin silikoninen pinta, muttei kuitenkaan näin ensihellinnässä tunnu sen huonommalta. :) Tuntuu kyllä hieman hämmentävältä kutsua vibraattoria naisen nimellä Matildaksi..

Tuntuma

Otimme Matilda-vibraattorin mukaan esileikkeihimme ja käyttöönotto sujui kuin rutiinista. Poikaystäväni antoi minun käyttää kaukosäädintä ja hän leikitteli sillä klitoriksellani ja häpyhuulillani. Yllätyin positiivisesti Matildan värinävoimakkuudesta; pienessä on puhtia! En käyttänyt alkuun ollenkaan kahta suurinta värinävoimakkuutta, sillä kaksi ensimmäistä tuntui aivan riittävältä. Usein vibraattoreissa tuntuu, ettei värinä millään riitä, mutta tässä vibraattorissa on jätetty turhat rytmisarjat pois ja todella keskitytty voimakkuuteen ja yksinkertaisuuteen.

Vibraattori tuntui istuvan hyvin sen ollessa sisälläni, ja johto tuntui ihan luotettavalta. Esileikki sujui hehkuvissa merkeissä voimakkaammilla värinöillä saa helposti hoidettua itsensä orkkuun asti. Vibraattorissa on vain neljä vaihdetta, mutta en ainakaan itse kokenut tarvitsevani enempää vaihtelua ja kaukosäädin pysyi hyvin kätösissä. Materiaali tuntui myös hyvältä käytössä, ehkä osa vibraattorin voimakkuudesta tulikin sen kovemmasta pinnasta. Kokonaisuudessaan odotuksia ehdottomasti parempi kokemus neljänkympin vibraattorilta. Poikaystävänikään ei valittanut muuta, kuin sormien hieman turtuvan ajoittain tärinästä. :) Johtokaan ei ollut missään vaiheessa tiellä, tai tuntunut liian lyhyeltä ja se unohtui itseasiassa menossa ihan totaalisesti. Ehkä langaton kaukosäädin ei olekaan niin pakollinen, vaikka onhan se houkutteleva lisä.

Yksin käyttäessäni vibraattoria Matilda suoriutui mallikkaasti. Kuulavibraattori on helposti ohjailtavissa ja pidän laitteen yksinkertaisuudesta. Säilytysboksi on myös hulvaton, kannan sitä kämpilläni ympäriinsä kuin käsilaukkua. xD

Puhdistus käytön jälkeen

Matilda-kuulavibraattori on pitkälti saumaton, mutta ohjeissa ei mainita laitteen olevan vedenkestävä.. Harmillista sinänsä, ettei vibraattoria voi heittää lavuaariin veden kera, vaan hoito-ohjeissa suositellaan käytettävän seksivälineiden puhdistukseen tarkoitetulla desinfioivalla aineella (jota en omista). Pientä lisä hommaa, mutta helppohoitoinen kuitenkin. Laitteessa ei kuitenkaan ole mitään saumoja, jonne kerääntyisi inhottavasti töhnää.

Tuotteen kestävyys ja laatu

Toisella käyttökerralla laite ei enää suostunut jossain kohtaa käynnistymään. Luulin pattereiden vetäneen itsensä loppuun, mutta pian laite alkoi taas toimia? Värinävoimakkuus ei kuitenkaan tuntunut enää aivan yhtä voimakkaalta, mutta laite kesti silti loppuun asti. Värinä on kuitenkin niin voimakas, että uskonkin laitteen imevän patterit kuiviin aika nopeasti.

Muuta

Suosittelen ihanan säilytysboksin takia lahjaksi, ja näin Belladotin ensikokeilijana pidän kuulavibraattoria ihan kelpopelinä. Huomaa kuitenkin eron laadukkaampiin vibraattoreihin, johto on vähän tökerö, eivätkä materiaali ja muotoilu "sulaudu" käteen niin täydellisesti kuin juuri esim. Lelon tuotteissa. Värinävoimakkuus ja yksinkertaisuus silti tekevät Matildasta luotettavan ystävän. ;)
Jolenen kotirouvan arvio tuotteesta Vibrating Clit Suck . Her

Ensivaikutelma

"Fetish Fantasy Series", ihan kuin pornoleffan kannen olisi bongannut. Vibrating Clit Sucker -klitorispumppu pakkauksineen näytti heti ensi alkuun ihan miesten suunnittelemalta hepeneeltä; kuulostaa hienolta yhdistää imevä-ominaisuus ja värinä, mutta itseäni vähän epäilytti, vaikka olinkin utelias pääsemään kokeilemaan laitetta. Pakkaus ei ole kovin "humaaninen", itse toivon aina lempeämpää ja ihmismäisempää lähestymistapaa leluilleni, vaikka toiset taas kaipaavat ronskia ulkoasua, mutta makunsa kullakin.

Avattuani pakkauksen epäilykseni vain vahvistuivat; paketista paljastui useita pieniä irrallisia muovipusseja täynnä erilaisia lisäosia. Tuntui jotenkin halvalta heitellä kaikki hienoudet sikin sokin pieniin pusseihin kahlittuina pahvilaatikon pohjalle. Mukana tuli mm. paristot, kokeilusetti lelujen puhdistusainetta, liukkaria ja hauskat silmälaput nautiskelijoille.

Tuntuma

Vibrating Clit Sucker sisältää kämmenelle sopivan pumppuosan ja värisevän imukuppiosan. Värinä tuntui heti jotenkin raskaalta vääntää, ja usein tulee vahingossa väännettyä väärään suuntaan aluksi, jolloin patterit pullahtavat ulos.. Pumppua on helppo käyttää ja imuosan muotoilu tuntuu järkevältä. Värinän säätö tuntuu kuitenkin olevan vähän väärään paikkaan suunniteltu, miten sitä oikein voi säätää kesken aktin?

Käytössä

Ensikäytössä pelästyin kuinka voimakkaasti laite todella imaisee! En ole ennen testannut imeviä leluja ja ensikosketus jätti traumoja.. En ollut etukäteen edes tarkistanut mistä laitteessa saa ilmat pihalle hätätapauksessa, mutta onneksi nappi löytyi käden ulottuvilta. Vähän huonon startin jälkeen imuun osasi varautua, ja imukuppi tuntui istuvan ihan mukavasti ja pysyi hyvin paikoillaan.

Laitteen värinä oli kyllä pettymys.. Värinää oli todella vaikea säätää, kun toisessa kädessä on pumppu ja toisen käden tulisi yltää mukaan, sillä yhdellä kädellä värinän säätö on mahdotonta. Värinä oli myös todella heikko. Pelkällä imuominaisuudellakaan en saanut oikeastaan mitään irti.

Mukana tullut Toy Cleener tuntui puhdistuksessa ihan tavalliselta saippualta. Liukuvoidekin menetteli; haisi vähän oudolle, mutta oli helppo pestä ja kyllä liukui.

Olisin toivonut laitteeseen paljon tehokkaamman värinän. Jäin myös kaipaamaan liikettä laitteeseen; kerran kun imukupin asettaa, on kauhea säätö saada se uuteen sijaintiin. Välillä leikin vain imukuppiosalla, mutta se pitää aina vähän asetella, jotta sen saisi toimimaan. Vibraattori tuntui kyllä parhaalta, kun meni vähän kuin konttausasentoon, ja avitti muilla vibraattoreilla. Clit Sucker oli mielestäni kuitenkin todella yksipuolinen, eikä ainakaan yksinään riittävä. Ihan hauska kokeilu, mutta suosittelisin muitakin mieluummin kokeilemaan jotain dynaamisempaa, esim. Sqweel-tuotesarjaa ja muita nuolevia täsmäkiihottimia. :)
Jolenen arvio tuotteesta Mae B - Elegant Vibrator

Olen taas rakastunut! Saadessani vibraattorin vibraattorin perään testattavaksi epäilin jo kyllästyväni ja nähneeni jo tarpeeksi, mutta taas kerran yksi positiivinen yllättäjä. Mae B:n G-spot hieromasauva on taas yksi aikuisen naisen unelmien petitoveri!

Postipaketin pohjalta paljastui siisti, valkoinen säilytysrasia, jonka kannessa koristelee Mae B:n logo. Simppeli rasia naamioi vibraattorin täydellisesti, joten ei huolta jos sauva sattuu unohtumaan sängyn reunalle paketissaan. Rasia vaikuttaa myös todella kätevältä ja se on varta vasten tarkoitettu pinkin G-spot vibraattorin säilytykseen.

Avattuani rasian ensimmäisenä silmiini ilmestyy söötti "kirje" Mae B:ltä, jossa enteillään jo yhteisestä hauskanpidosta. Ihana yksityiskohta! Asettelin kirjeen rasian sisäkanteen, en halua kadottaa sitä. Rasian pohjalla taas on vibraattorille muotoiltu kolo, johon se istuu täydellisesti. Tyttömäinen muotoilu timanttisella ohjausnapilla saa joka leidin värisemään innosta.

Mukana tuli yllättävän vähän ohjeita, mutta viimein löysin patterienasennusohjeet. Vibraattorissa ei tunnu olevan montaa aukeavaa saumaa, ja löydettyäni pattereille oikean luukun, sisältä paljastui umpikuja. Ohjeita eteenpäin lukiessani ilmoitettiin, että patterit sijoitettaisiin eräänlaiseen telakkaan. En itsekään nyt kuollaksenikaan muista miten tämän telakan saikaan esille, ohjeetkin taisin jo kadottaa.. xD Pienen rämpläämisen jälkeen pitäneekin kynnen kanssa nostaa liikkuvan patteritelakan kyljestä, jolloin patterien asennuspaikat löytyy, huhhuh. Tästä eteenpäin onkin helpompaa.

Vibraattorissa on tasan yksi painike, joten käyttö ei ainakaan tarvitse insinöörin koulutusta. Kerran napsauttamalla vibraattori menee päälle, ja painelemalla pystyy vaihtamaan rytmiä. Viidenkympin vibraattoriksi värinä tuntuu todella voimakkaalta! Myös rytmejä on useita, joten kuka tahansa löytää suosikkinsa. :) Nappia pitkään painamalla vibraattori sammuu. Tuntuu kuitenkin, että 4 sekuntia on toooodella pitkä aika, kun pitäisi nopeasti saada peli himmattua! Toivoisin itse ehkä erillistä nappia tai lyhyempää sammutusaikaa tukalissa tilanteissa. Vibraattori on virtaviivainen ja melko saumaton, joten roisketiivin sauvan puhdistus hoituu vaivatta.

Ensikerran kokeillessani Mae B:n G-spot vibraattoria testailin sitä vain alusvaatteideni läpi, ja olin sekunneissa saanut orgasmin! Ihanan laajalta alueelta hierova pää ja voimakas värinä vie tytön mennessään.. Tositoimissa sauvan moottorin ääni oli yllättävänkin hiljainen suhteutettuna värinän voimakkuuteen. Sauvan päällä klitoriksen hierominen on aivan taivasta, taajuus on oikea ja terävämmin muotoilulla päällä pystyy stimuloimaan haluamiansa alueita. Silikoni toimii materiaalina kuten aina; ihanan silkkistä! Vibraattori kuitenkin kaipaa liukuvoidetta rinnalleen. Se on yllättävän massiivinen kärjestään, joten itselläni oli aluksi vähän tukalaa. Testatessani myös eri rytmejä löysin muutaman aivan mahtavan tykyttäjän, vaikka usein en niin syty rytmiesityksistä. Vibraattori toimii kuitenkin hienosti myös G-pisteen hieromisessa, mutta itse rakastuin laajaan ulkoiseen stimulointiin. Vibraattori on ehkä itselleni vähän liian massiivinen totuttuani minivibraattoreihin, tai ehkä tarvitsisin miehen rinnalleni lämmittelyyn päästäkseni vibraattorin kanssa tositoimiin.

Mae B:n G-spot vibraattori on minusta todella laadukas, eikä todellakaan hinnalla pilattu! Vibraattori on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja suosittelisin sitä esimerkiksi toiseksi vibraattoriostoksi. Omassa kokoelmassani pinkki G-spot vibraattori nousi kertaheitolla vakiokäyttööni, siisti ja naamioituva säilytysrasia, laaja stimulointipinta ja voimakas värinä ovat hieromasauvan valtteja. Sammutusmekanismi on muutamassa tilanteessa ollut hieman tukala, mutta sen kautta vibraattorista on tehty yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja sillä pärjätään. :) Myös jos en saa jostain syystä unta, Mae B:n G-spot vibraattori rentouttaa minut hetkessä ja hellii kauniiden unien lomaan.
Jolenen arvio tuotteesta The Devil, Kiihotusrengas vibralla

Odotettiinkin jo jotai miehelle puettavaa. The Devil kiihotusrengas sopii hyvin pareille.

Jätin viikonlopuksi lelun miehen haltuun ja harjoiteltavaksi, mutta eipä hän ollut pitkälle pötkinyt. Paketti oli perus muovikuori ja sisältö yhdessä osassa. Vähän valitteli, ettei kunnon pukeutumisohjeita ollut, vain pieni kuva paketin kyljessä. Pirunsarvet näyttivät tosi metkalta, vaikkakin vähän inhalta alkuun, mutta ne olivatkin taipuisaa ja hellää silikonia.

Systeemi vaikutti aluksi hyvältä, mutta jo alkuvaiheessa tuli ongelmia. Mieheni pukiessa rengasta päälleen hän huomasi, että narujen päissä olevat stopparit eivät meinanneet pysyä kiinni ja lopulta irtosivat. Huono sinänsä, että jos haluaa lennosta löysätä naruja, ne voivat mennä kokonaan läpi ja mahdollisesti hajota. Pitäisi myös muistaa sheivata ennen kuin pukee, ellei halua tuskallisesti munakarvojaan silmukoiden väliin. Kiristäessä myös materiaali ei ollut edukseen, sillä se vain lisäsi karvojen tarrautumista.

Käytössä pukeminen oli hieman ongelma, mutta puettua rengas istuikin todella hyvin. Kivesten ympäriltä pystyi löysäämään narujen avulla, mutta oli kuitenkin todella kankea, joten jätimme siihen asentoon mihin alussa panimme. Rengas oli sopivan kireä ja vibraattori istui hyvin mukana. Vibraattorissa oli useita eri värinätaajuuksia, ja olihan tietty taas muutamia hyviäkin. Vähän kyllä pisti ihmettelemään, kun värinä saattoi vaihtua menossa itsestään, mutta se oli toisaalta ihan hauskaa. Vibraattori osui mukavasti klitoriksen alueelle, ja sarvet tuntuivat ajoittain todella hyvältä, varsinkin miehen pidellessä sitä vasten hetken. Takaapäin pannessa pirunsarvet leikittelivät mukavasti pyllynpuolella.

Hyvä peli pareille, jos ei halua käyttää rahojaan laadukkaampaan tuotteeseen. Tuotteen kuvauksessa puhuttiin, että .kumppani voi aktin aikana helposti lisätä renkaan kireyttä vetämällä naruista., mutta emme itse nähneet tätä käteväksi.
Jolenen arvio tuotteesta Kaalimato Duo G4

Oh mama mikä peli!

Ensimmäiset fiilikset Fun Factoryn Kaalimato Duo G4 -vibraattorista on KOKO! Olen testannut biljoonaa minivibraattoria, ja vihdoin oikea vehje. Kiimahiki nousee pintaan jo ensisivelyissä.

Pinkki Kaalimato on yllättävän aidon oloinen, silikonipinta tuntuu jo kädessä mukavan pehmeältä ja himottavalta. Kokokin ensisilmäyksellä vaikuttaa juurikin sopivalta, ei liikaa massaa ja krumeluureja. Pinnalla komeilee nystyröitä ja vibraattori on varustettu klitoriskiihottimella. Nannaa.

Kuten aiemmatkin Fun Factoryn tuotteet, pakkaukset ovat olleet selkeitä ja helposti avattavia. Fun Factory on myös panostanut yksinkertaisuuteen ja muotoilu on viimeisen päälle. Ohjeita ei käyttöön liikaa ole, kolmesta nappulasta tapahtuu kaikki tarpeellinen. Napukat ovat myös sopivan jämäköitä, joten eivätpähän painu itsekseen päälle (toisinkuin voimakasvärinäinen Mae B:n Elegant Vibrator). Varustuksena myös vesitiiveys ja hauska magneetilla kiinnittyvä laturi, jonka voi pamauttaa vaikka läppärin kylkeen. Joululoma taisi käydä liian pitkäksi, palan halusta päästä leikkimään!

Laturia neuvottiin pitämään kiinni 8h, mutta saatoin vähän oikaista. Materiaali tuntui uskomattoman hyvältä vain vibraattorilla hivellessä alakertaani, nyt on oikea resepti keksitty. Liukkaria tarvitsin paniessa sitä sisääni, ja käytinkin hajustettua vesiliukoista liukuvoidetta. Taipuisa ja venyvä materiaali antoi laajan käyttöalan, ja klitoriskiihotinta ei voi olla saamatta osumaan kohdilleen. Taipuisuus toi hyvää vaihtelevuutta, ja vibraattoria oli helppo ja nautinnollista liikutella omien halujen tahtiin. Eri värinätaajuudetkin sopivat hyvin pakettiin vaikken niitä hirveästi perusta, joka piikille löytyi kuitenkin omansa ja vaihto oli vaivatonta. Värinän ääni oli normaali, tai saman tasoinen kuin useimmissa vibraattoreissa onkin, saa rakenteissakin kaikumaan kun vähän yrittää. Booster-toiminnolla sai helposti täydet tehot päälle, mutta siinä räplätessä saattoi aina välillä osua vahingossa boostaavaan nappulaan, ei kyllä ollut kuitenkaan pahitteeksi. Anaalikäyttöä yritettäessäni sain pettyä kokemattomuuteeni, taidan jatkaa vähän pienemmillä vibraattoreilla.

Vesitiivis Kaalimato Duo G4 -vibraattori oli helppo huuhdella käytön jälkeen hanan alla ja pakkaus sopii sen säilytykseen. Ehkä alkaa jo kaipailemaan yksinkertaisia, istuvia ja maastoon naamioituvia säilytyskoteloita niitä tullessa paljon vastaan, voi huoletta jättää vibraattorinkin esille nukkumaan.

Mieheni kanssa en päässyt laitetta testailemaan, hän ilmoitti heti kättelyssä, ettei sitä hänen lähelleen tuoda; koko ja aidonoloinen naisen unelma oli hänen miehisyydelleen liikaa. Suosittelen kuitenkin laitetta kaikille soolouraa suorittaville naisille, täyteläistä ja taipuisaa nautintoa luvassa.
Jolenen arvio tuotteesta Vibrating Lipstick

Hups, käytön tuoksinnassa hukkui paketti, mikä tämä mahtoi olla nimeltään?

Mikä vempele! Nyt postista putkahti veikeä huulipunan-mallinen klitoriskiihotin. Taas siirtymä pienempiin kiusoittelijoihin.

Paketti oli helppo avata ja pikkuruiset patterit olivat jo valmiiksi asennettu. Huulipunassa ei järeämmin ylimääräisiä osia ole, joten pattereihin pääsee käsiksi yksinkertaisesti vain vääntämällä keskeltä. Liitos on kuitenkin vesitiivis, pelastus vedenalaisista leikeistä innostuneille. Elämää helpottaen siinä on vain yksi nappula, josta sen saa päälle ja viisi kertaa painamalla käyden kaikki säätövariaatiot läpi sen saa sammumaan. "Värjäävä" osuus on ihanan silkkistä ja taipuisaa silikonia.

Tuotteen muotoilu on hurja, sen ei päältä päin ikinä arvaisi olevan jotain aivan muuta kuin huulipuna! Sen avattuaankin voi uskotella muille levittävänsä sitä huuliinsa, nauroimme mieheni kanssa itsemme kipeäksi kun teimme toisillemme huulihierontaa eri värinävoimakkuuksilla. Lisäominaisuutena vibraattorilla saa siis botox-huulet pitkäaikaisella hinkkauksella, valitettavasti punaa ei tästä irtoa. Kiihotin on varusteltu kolmella eri voimakkuuksisella värinällä ja neljännellä rytmisarjalla. Värinä on aika voimakas suhteutettuna laitteen kokoon, mutta suhtaudun hieman epäilevästi näin pieneen vibraattoriin, tunnen itse nauttivani enemmän matalataajuisemmasta värinästä.

Käytössä vibraattori oli hauska lisä esileikkiin mieheni "levittäessä huulipunaa huulilleni", mutta yhdynnässä kuitenkin koin sen olevan vain ärsyttävä räpsytin pienen koon vuoksi, eikä klitorikseen sihtaaminen tahtonut onnistunut. Huulipuna oli kuitenkin ihan ykkönen pepun kiusoittelussa!

Suosittelen kaikille maailmanmatkaajille meikkipussin/käsilaukun kalustoksi, miksei jopa mukaan seuranhakuisiin baarireissuihin? ;) Pelkästään sillä en kyllä orgasmia saanut, mutta muussa kuin klitoriksen kiihotuksessa löysin uuden lempparin.
Jolenen arvio tuotteesta Vibrator Massager

Heti postipaketin avattuani koin saaneeni laitteen, jonka kanssa saa jättää tunnelmallisuudet sikseen ja hoitaa hommat kotiin täysin mekaanisesti. Sain kuitenkin huomata tutustuvani vain uuteen kategoriaan, nimittäin intiimihierojaan.

Joku saisi kyllä suunnitella paketin uusiksi, sillä kannessa oli alaston naikkonen suoraan jostain pornoelokuvasta. Jotenkin itse toivoisin jotain mielikuvituksellisempaa ja usein naiselle suunniteltuna laitteena voisi olla enemmän keskitytty esteettisyyteen. Esimerkiksi selatessani kaalimadon muita intiimihierojia, Womanizer näytti ulkokuoreltaan paljon lupaavammalta. Ulkomuodon puolustukseksi voisi todeta kuitenkin miestenkin ehkä innostuvan masiinasta, sillä voihan sillä suorittaa paljon muutakin kuin klitoriksen hieromista.

Ihanaa, että hieroja sisälsi latauspiuhan, patterit olikin jo kulutettu. Vibrator Massager itsessään vaikuttaa kyllä joltain autokorjaamon eksyneeltä työkalulta tai ehkä jopa jonakin ei-intiimihierontaan käytettävänä laitteena. Myös vähän isohkona mikrofonina sitä tuli testattua ja saatiin miehen kanssa hyvät naurut.

Vähän toisiamme tökittyämme ja naurettuamme masiinan hirveälle ja kolisevalle ulkoasulle, saatoimme vahingossa mennä vähän leikkien puolelle. Tarkoituksena ei ollut testata sitä keskellä kirkasta päivää, mutta saimme tunnelman rakennettua ympärille ja unohdimme hierojan tökerön ulkoasun; Vibrator Massagerilla sai ihan mahtavat vibat! Usein miehen kanssa on ollut ongelmana monilla klitoriskiihottimilla antaa toisen yrittää löytää oikeat spotit, mutta Vibrator Massagerilla saa unohtaa tähtäämiset ampumaradalle. Massagerin valtava pyöreä silikoninen pää ei anna kellekään mahdollisuutta missata naisen herkimpiä kohtia, vaikka tarkoituksena oli alun perin saada minut vain märäksi! Montaa sekuntia tarvinnut pyöritellä kun sai ihanan orgasmin. Helppo siinä oli sujauttaa vielä parit panot ja illalla uusiksi Euroviisujen peittäessä laitteesta lähtevän metelin.

Miinuksena Vibrator Massager on kovaääninen ja sen saa helposti ritisemään ja rätisemään jos haluaa hirveästi asentoa vaihdella. Myös jousitus värisevän pään ympärillä on enemmänkin häiritsevä, sillä välillä jos haluaa kunnon tehoa niin joutuu painamaan päätä omaa häpyään vasten ja koko käden saa ihan tunnottomaksi. Sama homma käyttäessä laitetta toisen hieromiseen, johon värinää kuitenkin riittää ja mieheni toivoikin jatkossa Massageria mukaan hierontahetkiin. Vertailin myös värinää vibraattoreihini ja huomasin sen olevan huomattavasti voimakkaampi, mutta taajuus ei ole sellainen matala ja herkkä kuin usein vibraattoreissa, jotka koen nautinnollisimmiksi. En myöskään ihmettele ihmisten kommentteja laitteen kestävyydestä; tuntuu ettei saumoja ole ihan loppuun asti hitsattu. Värinän säätö on myös välillä vähän buginen, sillä säätönamikka jää ihmeellisiin asentoihin eikä vaihda joka klikkauksesta seuraavaan värinään.

Allekirjoitan myös laitteen hyvän soveltuvuuden liikuntarajoitteisille, sillä ei tarvitse sihdata eikä venyä lähelle omaa jalkoväliään pitkän varren ansiosta.
Jolenen arvio tuotteesta Venus Penis Vibrator

Kuka näitä kansikuvia oikein keksii?! Tälläkään kertaa ei olla pakkauksessa mietitty eleganttiutta vaan kannessa mässäillään pornoleffamaisella tyylillä. Nainen vaikuttaa kuvassakin vähän vaivaantuneelta.

Tällä kertaa sain kesälaitumien jälkeen kokeilla Venus Penis .vibraattoria. Kansikuvasta saa jo hyvän vaikutelman mitä tuleman pitää, sillä kiihotin sisältää mustat seksikkäät remmit, joilla sen saa hoitamaan hommat ihan itsestään. Mukana paketissa on myös kaukosäädin, mutta paristot eivät alkuperäisesti kuulu mukaan. Vibraattorissa on nystyrää ja uloketta joka reiälle; klitorikselle oma napukka, penis pimppiin ja kivannäköinen nystyrä hivelemään peppua.

Oletin remmien ja johdollisen kaukosäätimen olevan ihan liikaa säätöä, mutta vibraattori olikin toimissa yllättävän tehokas. Mieheni kiihottui jo pelkistä remmeistä ja ohjaili menoa innokkaasti kaukosäätimestä. Aluksi perhoskiihotin toimi hyvin; napukat osuivat ihan nappiin ja lisätuntumaa sai painelemalla sitä eri puolilta. Kuitenkin patterit alkoivat väsähtää varsin nopeasti, eikä pian kovimmastakaan tehosta ollut miksikään. Koen myös pitäväni enemmän vapaudesta laittaa vibraattori muualle ilman remmien irrottelua halutessani. Jotenkin hölmöä myös ettei kaukosäädin ole langaton, jos perhosen voi asettaa pysymään itsestään paikoillaan aktin aikana.

Itse koen johto- ja remmisäätämiset lievänä tunnelmantappajana, mutta miehestäni ne olivat kiihottavat, eikä niistä haittaakaan ollut. Sääli että patterit uupuivat nopeasti ja kaukosäädin oli aika heppoinen tekele, sillä takakansi meinasi koko ajan jäädä käteen, jos sitä halusi vähän innokkaammin puristella.

Venus Penis on hyvä lisä kokoelmiin, remmejä voisin pukea useamminkin. ;) Suosittelen kaikille, joita kiinnostaa saada jotain uutta normaalien vibraattorien tilalle.
Jolenen arvio tuotteesta Crush - Sugar Plum

Tällä kertaa sain kokeiluuni Crushin Sugar Plum .vibraattorin. Tuote vaikutti huolitellulta ja laadukkaalta heti ensi silmäyksellä, mutta vilkaistuani sitä Kaalimadon verkkokaupasta yllätyin hinnan olevan alle neljäkymppiä! Samalla selasin läpi muitakin Crushin tuotteita. Niistä huomasi yhtenäisen muotoilun ja viimeisen päälle hiottu ulkomuoto herätti heti kiinnostuksen, Crushin tuotteethan näyttävät upeilta!

Vibraattorin paketti oli huoliteltu ja helposti avattava. Tyylikäs muotoilu saa myös paketin sopimaan hyvin lahjaksi, mutta säilytyslaatikoksi se ei ainakaan itselleni jää. Patterien asennus oli vaivatonta ja laite on valmis käytettäväksi! Materiaalina on käytetty silikonia ja ohuessa varressa on hienoja, himoittavia yksityiskohtia.

Virheellisesti Kaalimadon esittelyssä kerrotaan laitteen sammuvan 3 sekunnin painalluksen jälkeen, mutta todellisuudessa ihan vain painallus alemmasta nappulasta riittää. Pidän tästä ominaisuudesta, sillä usein haluan saada laitteeni sammumaan välittömästi komennosta. Ylemmästä napista pystyy vaihtamaan eri rytmeihin, joista osa tuntui olevan vähän erilaisia kuin mitä muissa vibraattoreissani on. Pakko päästä kokeilemaan!

Petyin hieman aluksi vibraattorin värinään; se oli voimakas mutta taajuus oli minusta liian korkea klitoriksen ja häpyhuulien hieromiseen. Eri värinät olivat kuitenkin kerrankin plussaa, sopivat minusta upeasti tälle suipolle hemmottelijalle. Sugar Plum sai kuitenkin täydet pisteet kotiin vaginassani, kapealla muotoilulla sai niin erilaisen kokemuksen! Muotoilu ja värinä sopivat tähän ihmeen hyvin pienen alkupettymyksen jälkeen. Kapeaa vartta on helppo hallita ja kärjen paksumpi muotoilu tekee siitä helposti ohjattavan ja nautinnollisen. Hetken toivoin vibraattorin terskan olevan massiivisempi, mutta laite oli niin hellä, ettei sitä voi muuta kuin rakastaa. Löysin myös täydellisen yhdistelmän eräästä klitoriskiihottimestani ja Crushin Sugar Plumista, taivaallista! Sugar Plum sopi upeasti myös pepun alueen hyväilyyn matalammilla värinävoimakkuuksillaan.

Vibraattori oli helppo pestä ja huoltaa yksinkertaisen muotoilunsa vuoksi. Vibraattori on myös roisketiivis, joten pesussa ei tarvitse olla niin huolellinen veden suhteen. En itse käyttänyt liukuvoidetta, mutta vesiliukoiset liukuvoiteet sopivat Sugar Plumin kanssa. Vibraattori pääsee ehdottomasti käyttöön tulevaisuudessakin.

Crushin Sugar Plum jätti kylmät väreet jälkeensä, olen yllättävän innostunut kokemuksesta! Aluksi ajattelin sen olevan hieman tylsä useiden erilaisten vibraattorikokemusten jälkeen mutta Sugar Plum ylitti odotukseni. Kapeampi muotoilu toi uudenlaista kaipaamaani nautintoa! Olen myös hyvin tyytyväinen tuotteen hinta-laatu-suhteeseen, luulin vibraattorin maksavan paljon enemmän. Vibraattori sopii hellän muotoilunsa ja helpon käytettävyyden vuoksi hyvin myös aloittelijoille, mutta jos kaappisi ovat täynnä paksumpia ja roimempia vibraattoreita, suosittelen kokeilemaan myös tällista vekkulimpaa vaihtoehtoa! Toivon saavani kokeilla lisää Crushin tuotteita tulevaisuudessa, tämä oli niin menestys!
Jolenen arvio tuotteesta Kaalimato Hierontaöljy, Lime

Ihanaa vaihtelua saada välillä tämän tyyppistä piristystä parisuhteeseen. Lumoava tuote!

Limentuoksuinen hierontaöljy on pakattu Kaalimadon tuttuun kuosiin. Ulkoasua muuttaisin modernimpaan suuntaan ja vähemmän huomiota herättäväksi makuuhuoneen pöydällä. Purkin avausmekanismi on kuitenkin hyvä, sillä sitä on helppo käyttää myös yhdellä kädellä, joten se sopii hyvin romanttiseen iltaan tappamatta tunnelmaa.

Tuote itsessään on luonnonöljypohjainen. Limen tuoksu on raikas eikä ollenkaan keinotekoinen. Isona plussana myös on sen soveltuvuus sensuelliin hierontaan. Usein tulee vaihdettua hierontaöljy tunnelman kuumetessa, sillä monet tuotteet eivät sovellu muuta kuin vartalon hierontaan.

Hierontaöljy pääsi kokeiluun heti samana iltana. Tuote on niin täydellinen romanttiseen esileikkiin! Limen tuoksu toimii ja hierominen on nautinnollista. Se myös imeytyy yllättävän hyvin ja on riittoisa, eikä sitä tarvitse lisäillä kokovartalohieronnassa. Öljy ei tahmaa ollenkaan ja se on helppo pestä pois. Oli kyllä superpositiivinen kokemus!

Viimeksi petyin hieman Kaalimadon omaan liukuvoiteeseen, joten halusin vielä saada vertailukohdan hierontaöljylle. Lainasin naapurifirman tuotetta ystävättäreltäni ja valikoimassa esiintyi myös limen tuoksu. Tämä tuote oli kuitenkin selvästi esanssisemman tuoksuinen ja tahmaava. Näiden kokeilujen perusteella rakastuin tähän Kaalimadon omaan hierontaöljyyn, koin sen yllättävän laadukkaaksi.

Suosittelen hierontaöljyä jokaisen parin vakkarivarustukseen. Tuote oli aivan loistava itse hieromiseen ja seksiin. Kävi ihan kelpo liukkarista ja kokovartalorentoutus on taattu! Hyviä yhteisiä hetkiä. <3
Jolenen arvio tuotteesta Lady Bi Vibraattori

Uskomaton, veti ihan sanattomaksi!

Ensivaikutelma tuotteesta

Uuu, on aina jännittävämpää, kun laatikkoautomaatista saa vähän painavamman paketin. Tällä kertaa testaukseen saapui jykevämpää tekoa oleva Fun Factoryn violetti Lady Bi .dualvibraattori. Muistin heti testanneeni aiemmin Fun Factoryn tuotteita ja pidin kovasti myös Amorino-minivibraattorista, mutta nyt sain kunnon vonkaleen!

Tuo silikoni tuntuu kyllä käteen niin hyvältä; sopivan pehmoinen, joustava ja kiihottava. Muotoilussa innostuin myös kohotetusta kohdasta, jonka luvattiin stimuloivan paremmin klitorista ja vievän klitoriskiihottimen paremmin kohdilleen. Sääli, ettei testausta voinut aloittaa heti, sillä latausta piti odottaa kokonaiset kuusi tuntia! Tuo Click.n Charge-mekanismi on aivan huippu, lataus on tehty niin helpoksi, eikä tarvitse missään vaiheessa etsiä pattereita.

Tuotteen käytettävyys

Vibraattori tulee tutuissa Fun Factoryn simppeleissä ja helposti käytettävissä paketeissa. Ei liikaa lippulappusia latistamassa tunnelmaa ja estetiikka on kunnossa. Tyylikäs laatikko tyylikkäälle tuotteelle.

Olisi varmaan pitänyt lukea käyttöohjeita paremmin, sillä sain hetken taistella tuotteen näppäinlukon kanssa. Kerrankin olen tyytyväinen näppäimien toimintoihin, pitkään painaessa käynnistys, moottoreille omat säädöt ja sammutus nopeasti fun-namikasta. Värinä tuntuu sopivan matalataajuiselta ja potkua löytyy! Paloin halusta päästä koittamaan, sillä klitoriskiihottimessa ja itse vibraattorissa on omat moottorinsa, joiden rytmit ja voimakkuudet saa säätää erikseen, tai kokonaan sammuttaa toisen. Tässähän on vain taivas rajana!

Tuntuma

Olen taas aivan myyty, nyt on joku dildoinsinööri onnistunut. AIVAN MAHTAVA. Materiaali on niin hellä ja aidonoloinen, en tarvitse enää ikinä miestä elämääni. Pidän hirmuisesti Fun Factoryn taidosta muotoilla ja tehdä vibraattoreista mukavan tuntuiset. Kaikki sopii kätösiin ja tuote on lisäksi vesitiivis latausmekanismin ansiosta. Käytin testaillessani vesipohjaista liukuvoidetta, sillä silikonin ainoa huono puoli on nahkeus jos hiemankin pääsee kuivahtamaan. Suihkussa tuote on vesitiiviyden takia myös näppärä ja vie jalat alta.

Kaalimadon tuoteselosteessa vähän pelotellaan värinän olevan erittäin voimakas, mutta voimakkuuksia on useita ja minusta voimakkain värinä on aivan täydellinen stimulointiin. Sekä klitoriskiihottimen, että vibraattorin värinää on helppo säätää ja hyviä rytmejä on useita.

Tuotteessa on niin monta moodia, etten osannut päättää mikä olisi tuntunut parhaalta. Kohouma vibraattorin varressa toimi itsellä ihan täydellisesti! Klitoriskiihotin on myös joustava, joten oikeaa kohtaa on helppo hakea. Vibraattoria voi myös käyttää miten päin vain, klitoriskiihottimella hyväillä emätintä ja

vibraattorilla takapuolta, kokonaan takaperin tai vain vibraattorilla häpyä, kaikki tuntuu ihan hemmetin hyvältä!

Virtaa riittää myös pidempään leikkiin ja useampaan iltaan. Ei tarvitse siis joka ilta kytkeä laturiin ja latauskin on niin helppo, että Lady Bi on aina käyttövalmiina.

En keksi tästä mitään pahaa sanottavaa, olen ihan väsytetty, hellitty ja tyydytetty.

Puhdistus käytön jälkeen

Materiaalit on tehty helppohoitoiseksi ja itse käytin vain saippuavettä puhdistukseen. Pitäisi varmaan tarrata jostain kunnolliset erotiikkavälineiden puhdistusaineet, kun harva se päivä lähtee Lady Bi kyytiin. Vibraattori pitää huolellisesti pitää pölyltä suojassa, tai muuten sitä saa aina olla pesemässä.

Muuta

Tätä tuotetta en voi muuta kuin suositella! Olen varmaan sata kertaa kirjoittanut, että jokin tuote on siirtynyt lempparikseni, mutta tämä on paras! Jos kuka vaan tulisi kysymään suosituksia hyvästä vibraattorista, sanoisin ehdottomasti Fun Factorin Lady Bin. En enää keksi miten tästä saisi paremman vibraattorin. Käyttäjällä on vapaus tehdä mitä haluaa ja tuote on äärettömän monipuolinen muotoilunsa ja kahden moottorinsa ansioista.
Jolenen arvio tuotteesta EVA täsmäkiihotin

Uuden paketin saavuttua innostuin, kuinka söpössä ja elegantissa pakkauksessa se saapui. Musta mattakirjailtu paketti sopisi oivasti lahjaksi annettavaksi.

Laatikon sisältä avautui öttiäisen näköinen vekotin. Mieleen tuli heti malluainen, vaikka olihan tämä nyt suloisempi. Muotoilusta pystyi heti kuitenkin päättelemään käyttötarkoituksen, tällaista olin toivonutkin! Toiveikkaana otin kiihottimen käyttöön, tämä voisi olla toimiva lisä paneskeluun kumppanin kanssa.

Ohjeet olivat yksinkertaiset, vaikka tuntuikin pahalta työntää latauspistoke malluaisen muovisen pyllyn läpi. Lataaminen oli kuitenkin helppoa ja aikansa ladattuaan pääsi täsmäkiihotin testaukseen. Kiihottimessa on kolme värinävoimakkuutta, joista voimakkain on viedä koko käden mennessään! Voimakkain värinä tuntuu kuitenkin jo kädessä todella kovalta ja sähäkältä, matalammat värinätaajuudet tuntuvat jo käteenkin mukavammalta. Matalammilla taajuuksilla värinä ei ole kova, mutta kolmosleveli ei tässäkään ollut suosikkini, sillä meteliä alkaa jo olla. Samettinen silikonipinta on mukavan tuntuinen ja helppo pestä.

Eniten olin huolissani laitteen handsfree-ominaisuudesta. Systeemi vaikuttaa toimivalta, jos omistaa valtavat uloimmat häpyhuulet ja pysyy kuivana koko aktin ajan. Itsellä oikeaan asetteluun meni hetki, mutta liikkumavaraa on melko rajoitetusti. Myös jos haluaa vaihtaa kanavaa, täsmäkiihottimen säätönappula on melko jäykkä, joten itse mieluummin säädin sitä tökerösti kaksin käsin. Eva tykkää lähteä ihan omille teilleen, jos meno menee vähänkään rajummaksi. Odotin laitteelta melkeinpä voimakkaampia ja joustavampia siivekkeitä, jotta se todella pysyisi paikoillaan. Petyin hieman sen ominaisuuksiin, sillä olisin toivonut sitä monipuolisemmin mukaan leikkeihin. Soolouralla se ei saa minulta montaa monikäyttöisyyspistettä, onhan se vähän tylsä. Paitsi jos tykkää jännityksestä karkaako se vai ei. Mieluummin kuitenkin tyydyn vibraattoriin taipuisalla klitoriskiihottimella, jolloin kohdentaminen on helpompaa ja miellyttävämpää.

En oikein usko, että suosittelisin laitetta ystäväpiirilleni. Hinta on kuitenkin korkeammasta päästä, mutta uskon muotoilun sopivan jollekulle muulle paremmin. Hauska kokeilu!
Jolenen arvio tuotteesta One Touch Hot lämmittävä intiimigeeli

Tällä kertaa paketissa saapui One Touch Hot .liukuvoide. Aiemmin olen kokeillut Kaalimadon omaa limen tuoksuista hierontaöljyä, joka oli aivan mahtava! Tämä sopi myös sensuelliin hierontaan, mutta luonnonöljypohjaisena lelut saattavat kärsiä tuotteesta. Tosiaan tämä tuntui myös hieman kylmältä ihoa vasten, ellei sitä lämmitellyt ensin käsien välissä, mutta One Touch Hotin luvataan tuovan vesiliukoista lisälämpöä petipuuhiin.

Pakkaus on koristeltu silmää miellyttävällä tulipallolla ja pumppupullo on oikein toimiva ja kätevä joka tilanteeseen. Liukkari itsessään on kirkasta ja siinä on hento raikas tuoksu. Pieni määrä ei tunnu heti haihtuvan kätösistä, mutta ensikosketuksella en tunne tuotteessa luvattua chilin kuumuutta. Liukkaus tuntuu hivellessä erittäin mukavalta eikä tunnu tahraavalta. Pakkauksessa oli selkeästi käyttöohjeet englanniksi.

Käytössä liukkarin tuntuma oli miellyttävä eikä sitä tarvinnut käyttää tuhottomia määriä. Pakkauksessa luvattiin tehon palaavan myös lisäämällä muutama vesipisara. Vesipohjainen liukkari sopii myös seksilelujen kanssa ja on helppo pestä pois. Petyin kuitenkin hakiessani luvattua kuumuutta liukuvoiteessa, vaikka kuinka sekoitin purnukkaa ja koitin löytää kuumuuden tunnetta, pystyin ehkä 10 minuutin hiplailun jälkeen kuvittelemaan lämmön, joka todennäköisesti huokui kuitenkin kitkasta. Tuote on kuitenkin raikas ja toimiva perusliukuvoide.

En osaa sanoa millaisen allergisen reaktion liukkarissa luvatusta chilistä tulisi saada, sillä en ainakaan itse kuumuutta tuntenut. Tuote sopii kuitenkin vesipohjaisena käytettäväksi seksilelujen kanssa ja tietysti kumppanin kanssa lisäämään liukua. Odotin kuitenkin kuumaa ja kihelmöivää lisätuntua, jota en kuitenkaan saanut kokea. Myös hierontaan suosittelen mieluummin hierontaöljyn lämmittelyä, sillä kuumuus jäi vartalohieronnassakin kokematta.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Himokas pari Young, Wet & Wild ArcticLove Jonathan Yona Sidotut Joneski Peppufantasiaa CoupleT Marie Niki McKettu Butterfly Solttuseksiä HeMan Aatami ja Eeva Itia Nautiskelijat Tomtom Aurora Parittelijat Antaia Kaappirivo Tiitis HotBuns Testimies Tulikettu Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä karkki Atroquinine Doktor Kurious HMR Ruuhkavuodet Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Testiryhmä botTomAndJerry Asiallinen kotirouva Cupido Tomppa Carissa Zakke Haluava himoava katse Opepari FreeWheelers Mr. Sledgehammer Lelulaatikko Sexcouple Kumitorvi Neitseellinen UsFuntastic Queer of the Hill n00bs