Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Bi Stronic Fusion pulsaattori, lila

TESTIRAPORTTI

Fun Factoryn yhdyntäliikkeitä jäljitteleviin Stronic sauvoihin kuuluva Bi Stronic Fusion testattiin kahden testaajan voimin. Sauva oli ehdottomasti tämän testikierroksen yksi kehutuimmista tuotteista. UsFuntastic pariskunta näytti kuinka vibraattori tuo nautintoa ja lisämaustetta yhteisiin hetkiin. Pariskunnan nainen totesi myös arviossaan näin: "Erilaisilla toimintojen yhdistelmillä sai aikaan aivan mielettömiä tuntemuksia ja miehet varokaa; tämä laite saa naisen huutamaan...nautinnosta!"

Myös Atroquinine piti pulsoivasta hieromasauvasta vaikkakaan klitoriskiihotin ei hänellä osunut juuri siihen oikeaan kohtaan.

UsFuntasticPari, M 20v, N 20v

Sain viestin saapuneesta paketista kun olin ystäväni luona kyläilemässä. Innostuin niin, etten millään olisi jaksanut odottaa seuraavaan päivään, jotta saisin hakea sen kotiin ja kokeilla sitä. Kuitenkin kotiin päästyämme jouduimme housut jalassa pyörien odottamaan seuraavaan aamuun, jotta laite latautuu. Kyllä siinä oli kiusausta kun laadukkaan näköinen ja kokoinen kaunis vibraattori latautuu hyllyssä ja sitä ei saa testata ennen kuin akku on täynnä!

Seuraavana aamuna otimme laitteen tarkasteluun ja suorastaan hullaannuin sen eri toiminnoista. Tätä on pakko testata NYT! Aluksi Bi Stronic Fusion tuntui suurelta sisälläni, mutta mieheni taidokas laitteen käyttö sai minut ihan uusiin sfääreihin. Erilaisilla toimintojen yhdistelmillä sai aikaan aivan mielettömiä tuntemuksia ja miehet varokaa; tämä laite saa naisen huutamaan...nautinnosta!

Ensimmäisen käytön jälkeen totesimme, että tämä laite on helppo puhdistaa käytön jälkeen ja kokeilimme sitä melkein heti uudelleen, Bi Stronic Fusionin koko ja pulsoivat ohjelmat värinöineen tuntuivat ehkä alussa jännittävältä, mutta kokoon tottui todella nopeaa ja tämän kanssa ei kyllästy yksipuolisten toimintojen osalta kun yhdistelmiä saa niin useita. Tuote tosin voisi olla hieman notkeampi, mutta erinomainen naisen muotojen mukailu pelastaa senkin ongelman.

Mieskin on tästä laitteesta innoissaan, hän haluaisi hääräillä Bi Stronic Fusionin kanssa alakerrassani koko ajan! Erityisesti hän tykkää kiusoitella minua vibraattorin klitoriskiihottimella samalla kun pulsaattori nytkähtelee sisälläni tajunnanräjäyttävästi. Pulsoivien ominaisuuksien lisäksi hän liikuttelee itse violettia namivibraa niin, että värisevät siivekkeet hyväilevät silkinpehmeästi klitorista saaden minut tärisemään järisyttävästä nautinnosta. Mieheni rakastelee minua yleensä heti kun olen lauennut hänen Bi Stronic Fusion -käsittelyynsä ja vibraattorin muhkean koon vuoksi pystymme harrastamaan paljon rajumpaa seksiä kun paikat on vähän venyneemmät, tämä saa aikaan myös jättimäisiä orgasmeja miehelleni kun saa puksuttaa ihan omaan tahtiin kovaa ja korkealta ..

Orgasmin saaminen tällä lelulla on äärettömän helppoa, voit halutessa pitkittää nautintoa eri toiminnoilla ja oman käden liikkeillä tai sitten kiireen sattuessa saada aikaan nopean mutta äärimmäisen tyydyttävän orgasmin. Jaksaa yllättävän paljon iloisemmin työpäivät kun on aamulla saanut vähän Bi Stronicia ..

Kaiken kaikkiaan olemme tähän upeaan ilmestykseen todella tyytyväisiä, ei ole huonoa sanottavaa ja tämä lelu on päätynyt meidän jokapäiväiseksi suosikiksi muiden seksiviteettien joukossa!
+lukuisat eri toiminnot ja niiden yhdistelmät
+kaunis ulkonäkö
+upea muotoilu kutkuttelee juuri oikeista paikoista
+akku kestää pitkään
+helppo puhdistaa
+superorgasmit
-Alkuun etenkin tiukemmalla pimperolla varustetulla naisella koko tuntui isolta ennen tottumista
-Hieman notkeampi materiaali olisi voinut auttaa edelliseen

Kirjoittanut: UsFuntastic
AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Olin ollut erittäin kiinnostunut Fun Factoryn Stronic-sarjasta jo pidemmän aikaa, joten olin innoissani kun Kaalimadon paketista paljastui sarjan Bi Stronic Fusion. Kyseessä on siis pulsator-systeemillä toimiva, yhdyntäliikkeitä jäljittelevä sauva varustettuna klitoriskiihottimella, jossa on lisäksi pienet "siivet" sivuilla, ilmeisesti häpyhuulien stimulointia varten. Koska olen vasta lähiaikoina todella löytänyt g-pisteeni, sauvan muotoilu vaikutti erittäin lupaavalta ja iloinen yllätys oli myös se, että se saapui valmiiksi ladattuna, ja pääsin siis heti kokeilemaan sitä sen sijaan, että olisin saanut odottaa 16 (!) tunnin latauksen ajan. Lataus sinänsä käy näppärästi sitten kun se on tarpeen; mukana tulee USB-latauspiuha.

Siispä heti kokeilemaan. Bi Stronic Fusionia käytetään kolmella napilla ja se on helppoa, ei sen kummempia kommervenkkejä. Virta päälle yhdestä napista, ja lopuista vaihdellaan pulsaatiorytmejä ja klitorisosan värinän voimakkuutta sekä rytmejä. Mattapintainen silikoni ei ole kovin helposti luistava materiaali, joten vesipohjaista liukkaria on syytä varata käden ulottuville. Sopivasti liukastettuna se ei kuitenkaan hankaa vastaan.

Ensimmäinen vaikutelma pulsator-teknologiasta on, että se tuntuu pahuksen hyvältä jyskyttäessään g-pistettäni vasten. Sauvan asettelu tosin vaatii hieman kokeilua, liike kun tuntuu parhaiten silloin, kun sauvasta pitää kiinni todella kevyesti tai ei lainkaan, ja silloin saa taiteilla sen kanssa, ettei se luiskahda ulos kesken kaiken.

Klitoriskiihotin onkin sitten eri juttu. Valitettavasti se ei (tässäkään) vempaimessa onnistu osumaan lähellekään klitoristani, kun käytän sauvaa niin, että pulsoiva osa tuntuu parhaalta. Lähinnä tästä syystä myöskään niiden kummallisten siivekkeiden funktio ei ihan auennut minulle. Lisäksi klitorisvibrassa on vain pari voimakkuusasetusta, loput valinnat ovat erilaisia rytmejä. Tämä oli ehdottomasti pettymys ottaen huomioon sen, miten mainion tehokas vibra esimerkiksi Fun Factoryn Amorinossa on. Olisin siis kaivannut vielä lisää potkua vibraan.

Tästä huolimatta Bi Stronic Fusion tulee ehdottomasti olemaan säännöllisessä käytössä makuuhuoneessani, pulsaatio osoittautui sen verran miellyttäväksi tuttavuudeksi, ja kun käytän sitä yhdessä jonkin toisen klitorisvibran kanssa, homma toimii!

Kaalimadon vinkki: Tuote on esiladattu, mutta se kannattaa ladata 12-16 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Näin akku kestää käytössä pidempään.

Kirjoittanut: Atroquinine