Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'UsFuntastic' artikkelit

UsFuntastic - Esittely ja artikkelit

Olemme reilu parikymppinen pariskunta pohjoisemmasta Suomesta. Koemme ns. perinteisen seksin mukavimmaksi tavaksi osoittaa rakkautta toisiamme kohtaan, mutta usein saatamme ujuttaa petipuuhiin niin ruoskan kuin erilaisia seksileluja aina kiihottimista pieniin anaalileluihinkin. Myös sitominen, silmien peittäminen ja lievä alistuskin kuuluu mukavuusalueellemme.


Nimim. UsFuntastic arvio tuotteesta Juicy Bear

Saimme kihlattuni kanssa testattavaksi Juicy Bear Karhu klitoriskiihottimen, ja ensimmäinen reaktiomme oli sen nähdessämme että onpas se söpö ja viattoman näköinen. Ulkonäkö voi pettää, ja tässä tapauksessa pettikin sillä tämähän on varsinainen peto noin pieneksi!

Olemme kokeilleet sitä nyt muutamien viikkojen ajan, joskin minun makuuni värinä on turhan voimakas. En tiedä onko pimperoni jotenkin yliluonnollisen herkkä mutta tämän värinä lähestulkoon kävi kipeää klitorista koskettaessa. Edes yhdynnän ohessa ei tämän pedon värinä miellyttänyt. No, ei hätää. Löysimme toisen keinon kiihottaa minua tämän veijarin avulla, sillä tämä tuntuu mahtavalta voimakkaine värinöineen nänneissä! Tällä kun aloittelee esileikit nännejä kutkuttelemalla, niin siinä innostuu vaikeammastikin kiihottuva nainen! Minulla on vähän sellaista ongelmaa että en kiihotu, ja minua ei saa innostumaan petipuuhista kovin helpolla, joten seksilelut tuovat hyvin uutta intoa minuunkin.

Kokeilipa mieheni tätä myös anuksen hipelöintiin, ja siellä värinä tuntui myös ihan jännittävältä, ei ollenkaan huonolta. Olemme aika vasta tutustuneet molemmin puolin anuksen puolelle, ja löytäneet uusia ulottuvuuksia nautintoon.

En tiedä mikä tässä on mutta löysimme juurikin muita pisteitä missä tämä nalle tuntui hyvältä paitsi itse käyttötarkoituksen kohdetta; klitorista.

Voisin suositella tätä maanjäristystä muistuttavaa hirmupetoa vähän rajummista otteista pitäville, jotka eivät kunnon tärinöistä hetkahda. Tämä ei ole herkkäklitoristen tyttöjen juttu, ellei sitten kokeile em. pisteisiin kuten me kokeilimme ;) Tulemme jatkossakin hyödyntämään tätä Karhua niin nänneissä, anuksen ympärillä sekä kuka tietää mitä vielä keksimme.
UsFuntasticin arvio tuotteesta Bi Stronic Fusion

Sain viestin saapuneesta paketista kun olin ystäväni luona kyläilemässä. Innostuin niin, etten millään olisi jaksanut odottaa seuraavaan päivään, jotta saisin hakea sen kotiin ja kokeilla sitä. Kuitenkin kotiin päästyämme jouduimme housut jalassa pyörien odottamaan seuraavaan aamuun, jotta laite latautuu. Kyllä siinä oli kiusausta kun laadukkaan näköinen ja kokoinen kaunis vibraattori latautuu hyllyssä ja sitä ei saa testata ennen kuin akku on täynnä!

Seuraavana aamuna otimme laitteen tarkasteluun ja suorastaan hullaannuin sen eri toiminnoista. Tätä on pakko testata NYT! Aluksi Bi Stronic Fusion tuntui suurelta sisälläni, mutta mieheni taidokas laitteen käyttö sai minut ihan uusiin sfääreihin. Erilaisilla toimintojen yhdistelmillä sai aikaan aivan mielettömiä tuntemuksia ja miehet varokaa; tämä laite saa naisen huutamaan...nautinnosta!

Ensimmäisen käytön jälkeen totesimme, että tämä laite on helppo puhdistaa käytön jälkeen ja kokeilimme sitä melkein heti uudelleen, Bi Stronic Fusionin koko ja pulsoivat ohjelmat värinöineen tuntuivat ehkä alussa jännittävältä, mutta kokoon tottui todella nopeaa ja tämän kanssa ei kyllästy yksipuolisten toimintojen osalta kun yhdistelmiä saa niin useita. Tuote tosin voisi olla hieman notkeampi, mutta erinomainen naisen muotojen mukailu pelastaa senkin ongelman.

Mieskin on tästä laitteesta innoissaan, hän haluaisi hääräillä Bi Stronic Fusionin kanssa alakerrassani koko ajan! Erityisesti hän tykkää kiusoitella minua vibraattorin klitoriskiihottimella samalla kun pulsaattori nytkähtelee sisälläni tajunnanräjäyttävästi. Pulsoivien ominaisuuksien lisäksi hän liikuttelee itse violettia namivibraa niin, että värisevät siivekkeet hyväilevät silkinpehmeästi klitorista saaden minut tärisemään järisyttävästä nautinnosta. Mieheni rakastelee minua yleensä heti kun olen lauennut hänen Bi Stronic Fusion -käsittelyynsä ja vibraattorin muhkean koon vuoksi pystymme harrastamaan paljon rajumpaa seksiä kun paikat on vähän venyneemmät, tämä saa aikaan myös jättimäisiä orgasmeja miehelleni kun saa puksuttaa ihan omaan tahtiin kovaa ja korkealta ..

Orgasmin saaminen tällä lelulla on äärettömän helppoa, voit halutessa pitkittää nautintoa eri toiminnoilla ja oman käden liikkeillä tai sitten kiireen sattuessa saada aikaan nopean mutta äärimmäisen tyydyttävän orgasmin. Jaksaa yllättävän paljon iloisemmin työpäivät kun on aamulla saanut vähän Bi Stronicia ..

Kaiken kaikkiaan olemme tähän upeaan ilmestykseen todella tyytyväisiä, ei ole huonoa sanottavaa ja tämä lelu on päätynyt meidän jokapäiväiseksi suosikiksi muiden seksiviteettien joukossa!
+lukuisat eri toiminnot ja niiden yhdistelmät
+kaunis ulkonäkö
+upea muotoilu kutkuttelee juuri oikeista paikoista
+akku kestää pitkään
+helppo puhdistaa
+superorgasmit
-Alkuun etenkin tiukemmalla pimperolla varustetulla naisella koko tuntui isolta ennen tottumista
-Hieman notkeampi materiaali olisi voinut auttaa edelliseen
UsFuntasticin arvio tuotteesta H2O Vibe - Vesivibraattori

H2O Vibe oli enemmänkin minun, kuin mieheni heiniä, sillä tykkään harrastaa pitkiä suihkuja ja joskus intoudun vesileikkeihin yksinään. Innostukseni näki naamaltani kun saimme Kaalimadolta tämän suihkussakin pelaavan vibraattorin kotiimme. Olenkin saanut nyt testata lähinnä yksikseni tätä, mieheni ollessa sairaalan pedissä, ja tämä onkin aivan mainio sooloseksilelu.

Vibran teho jää hieman heikonlaiseksi etenkin suihkutellessa, kun itse vesisuihku kutkuttelee mukavasti klitorista, mutta suihkun ulkopuolella värinä tuntui juuri sopivalta leikitellessäni yksin peiton alla. Rakastuin etenkin vibraattorin tuntumaan, joka oli sileä ja samettinen pinnaltaan. Se liukui mukavasti sisään ja ulos, ja välillä olen vain käsin hivellyt vibraa sen tuntuessa niin mukavalta! Se taas on jo useamman kerran johtanut minut leikkimään itsekseni makuuhuoneen tai suihkun puolelle!

H2O Vibe on helppo käyttää, kun siinä on vain yksi nappula mistä toiminnot saa päälle ja pois päältä, ja eri värähtelytoiminnot olivat hauskoja ja vaihtelevia.

Vibran ulkonäöstä voisin vielä sen verran, että muotoilun ja tuntuman lisäksi, (toiminnoista puhumattakaan!) H2O Vibe näyttää laadukkaalta ja se suorastaan houkuttelee joka kerta leikkimään.

Mieheni puolestaan ei juuri saanut sanavaltaa tähän vibraattoriin, koska käyttelen sitä lähinnä yksinäni, pitäähän minullakin olla välillä omaa laatuaikaa ;) H2O sai myös kuitenkin mieheltänikin kehuja sen samettisesta pinnasta ja hyvästä muotoilusta.

Kaiken kaikkiaan olin todella positiivisesti yllättynyt tästä vesileikkeihinkin sopivasta lelusta, ja juurikaan huonoa sanottavaa ei ole juurikin sen vuoksi, että se on yksinkertainen käyttää ja hyvin toteutettu. Ainoa miinus lienee värinän tehottomuus suihkussa nauttiessa.
UsFuntasticin arvio tuotteesta Summer Lovin Warming Vibrator

Ei ole kuin yksi sana tälle pinkille ihanuudelle: Täydellinen!

Tämä oli juuri se minun juttuni; sopivasti kuumuva vibraattori hellii klitorista sekä tuo vaginan seinämille upean luonnollisen tunteen. Useista värinä ominaisuuksista voi valita kullekin kerralle mukavimman, joko tasaisen värinän nopeampaan tyydytykseen tai joku rytmisistä pientä kiusausta tuomaan.

Summer lovin' warming vibrator on kuitenkin ehkä enemmän sopiva sooloilulle tai mies voi katsella, kun tyydytän sillä itseäni ja sen jälkeen hänet. Vibraattorin pinta on miellyttävän samettinen ja se liukuu sisään helposti ja on juuri niin täydellisen kokoinen, pituinen ja samettinen ettei nainen voi muuta enää vibraattorilta toivoa. Jos jostain voisi sanoa, että tämä korvaa jopa miehen, niin se on juuri tämä vibra!!

Värinä on juuri sopivan voimakas, ja se on miellyttävän näköinen silmälle. Tästä ei ole pahaa sanottavaa! Siitä saakka, kun saimme sen, se on koristanut yöpöytääni eikä missään vaiheessa ole ehtinyt laatikkoon saakka ;)

UsFuntastic kiittää tästä, etenkin pariskunnan kauniimpi osapuoli!

P.s. Pakko hehkuttaa, tämä on aivan super huippu vibraattori!!
UsFuntasticin arvio tuotteesta SONO - Butt plug with cockring

Saimme mieheni kanssa toivomuksesta miehille suunnatun anustapin, jossa oli samassa kives-/penisrengas. Mieheni suhtautui aluksi hieman epäilevästi mustaan vekottimeen, mutta eihän se auttanut alkaa kuin tuumasta toimeen ja kokeilemaan!

Anaalitapin koko on juuri sopiva aloittelijalle, koska se on helppo asentaa ja ei ole liian suuri ja turhan muodokas. Saimme sen helposti liukasteen avulla upotettua mieheni anukseen ja renkaan paikalleen kivesten ja peniksen ympärille. Käytimme tätä ensimmäisenä yhdynnän yhteydessä, ja ainakin minun korvilleni miehen voihkinta oli musiikkia. Sain itse suunnattoman suurta nautintoa siitä, kun mieheni selvästi normaalia enemmän nautti seksistä ja kaikkein yllättävintä oli se, että vaikka hän sai suhteellisen voimakkaan orgasmin, hän pystyi silti jatkamaan jonkin aikaa ennen kuin lopetimme.

Tämä siis saa miehen kestämään hieman pidempään aktin aikana ja sen jälkeen kuin ilman sitä!

Kyselin hieman mieheni jälkitunnelmia käytön jälkeen ja hän kertoi, että seksi tuntui jotenkin paljon paremmalle, vaikka hän rakastaa aina välinein tai ilman työntyä pieneen reikääni ;) Tämä anustappi/penisrengas yhdistelmä vain maustoi tunnetta lisää.

Tuote oli helppo pestä käytön jälkeen ja voimme lämpimästi suositella sitä niin aloittelijoille kuin jo vähän kokeneemmillekin konkareille, sillä anustapin koko oli sopiva ja tiukka mutta pehmeä penis-/kivesrengas puristi juuri sopivasti luoden upeita tuntemuksia. Ainoa miinus kuitenkin on, että tuotteeseen kyllästyy aika nopeasti, sillä se ei kuitenkaan tarjoa kamalan paljon vaihtelevuutta.
UsFuntasticin arvio tuotteesta Satisfyer Pro 2

Saimme testattavaksi Kaalimadon kesäloman jälkeen Satisfyer Pro 2:sen, ja mietimme ensin laitteen laatikosta ulos ottamisen jälkeen että mikäs ihmeen vempain tämä on? Tutkiskelimme pakettia ja innostuimme toden teolla (ehkä minä naisena vähän enemmänkin) tästä täsmäkiihottimesta joka imee klitorista. Pakkohan sitä oli heti latauksen jälkeen päästä testaamaan.

Hetken aikaa lämmiteltyämme toisiamme päätimme ottaa uuden jännittävän laitteen kokeiluun, ja testailimme ensin ihan vain eri tehoja. Päädyimme kaikkein pienimmällä teholla aloittamaan ja se on näin herkälle hipiälle varsin riittävä. Orgasmin tällä laitteella saa ihan muutamassa minuutissa, ellei halua sitten vähän pidentää nautintoa. Mikäli imua pitää klitoriksella koko ajan, tulee hekuman huippu melkein saman tien, mutta hieman liikuttelemalla laitetta eri asentoihin, voi nautintoa lisätä ja pitkittää kuten haluaa. Varsin pitkään leikittelyyn Satisfyer Pro 2:sta ei ole tehty sen tehokkuuden vuoksi, ja se soveltuu minun mielestäni enemmän sooloiluun kuin parin kanssa touhuamiseen. Voit himon iskettyä lyödä laitteen käyntiin milloin tahansa ja nauttia hetken tai pitempään sen tuomista iloista!

Tässä on myös erinomainen kiihotin sellaiselle, jolle orgasmin saaminen on vaikeaa! Esimerkiksi itselläni lääkityksen vuoksi orgasmin saaminen on lähes mahdotonta, joten lelujen avulla pystyn saamaan silti nautintoa (etenkin Satisfyer Pro 2:lla!!!)

Voisin suositella erityisesti tätä alkulämmittelyyn, jolloin nainen saa orgasmin, ja sen jälkeen jatkaa suloisesti yhdynnällä jossa mies saa myös nautintoa.

Tämä ehkä hieman turruttaa pidemmän päälle klitorista, ja olenkin huomannut Satisfyer Pro 2:sta käytettyäni että orgasmin saaminen jopa voi vähän vaikeutua muilla tavoin kuin tällä laitteella. Se on ehkä ainoa miinus puoli. Mutta tähän jää koukkuun, ja pahasti! Ehkä tähän mennessä paras seksilelu mitä naiselle voi käsiinsä antaa! Voisin kuvitella, että sinkkunaiset eivät enää tämän laitteen saatuaan tarvitse miestä mihinkään kun vielä ottaa kaveriksi jonkin miellyttävän dildon ;)

Satisfyer Pro 2 on ulkonäöltään kaunis ja sitä ei heti alkuun helposti luulisi siksi, miksi se on tehty. Se on hyvin käteen sopiva ja helppokäyttöinen. Imun voimakkuutta on helppo säätää nappia painamalla ja varmasti jokaiselle löytyy sopiva imuteho yksilölliseen tarpeeseen. Lataaminen on helppoa, vaikka latauksen ajan on vaikea pysytellä erossa laitteesta!

Kiihotin on äärettömän helppo puhdistaa ja sen voi sujauttaa vaikka laukkuun mukaan.

Kaiken kaikkiaan Satisfyer Pro 2 on joka naisen unelmakiihotin, kaunis katsella ja hrrrrrrr... mitkä kliimaksit se antaakaan. Hinta ei todellakaan päätä huimaa siihen verrattuna millaista iloa ja hykerryttävää nautintoa sillä saa aikaan!
UsFuntasticin arvio tuotteesta Diogol Anni Heart Gold anustappi

Saimme mieheni kanssa testattavaksi Diogolin Anni Heart anustapin jonka ylellinen muotoilu, väri ja sydämen ääriviivoilla kruunattu svarowski kristalli saivat aikaan kuninkaallisen ja pröystäilevän mielentilan. Tällaisiako olivat entisajan ruhtinaallisten seksilelut?

Päätin yllättää hiljattain peppuleikeistä villiintyneen ja kiinnostuneen mieheni heti seuraavana päivänä, ja hieman posket punehtuen puin ylleni ainoan seksikkään yöasuni joka paljastaa juuri sopivasti muttei liikaa. Asetuin kontilleni sängylle ja sujautin pienen määrän liukastetta anustapin ympärille, ja sen jälleen sisääni. Siinä sitten odottelin miestäni kotiin töistä, ja voin kertoa että tuleva vaimo pylly pystyssä sängyssä kultainen timantti anuksessa sai miehen suorastaan hurjaksi! No, tiedätte mitä sitten tapahtui... Sain jälkeenpäin kehuja "maailman upeimmasta yllätyksestä".

Itse Diogolin Anni Heart tuntui anuksessa alkuun viileältä, joten mikäli et pidä kylmistä asioista niin suosittelen lämmittämään sitä ensin. Tappi on sopivan kokoinen aloitteleville ja tuntuu hyvältä etenkin yhdynnän aikana; en epäile etteikö villimmätkin seksihurjastelijat saisi tästä suunnatonta nautintoa! Diogolin Anni Heart -anustappia on hankala liikutella sen ollessa paikallaan, joten se on ehkä vähän huono etenkin kun minä pidän erilaisista vaihtuvista tuntemuksista pepussa. Plussaa kuitenkin saumattomuudesta joka takaa ettei lelussa ole teräviä reunoja.

Eräs asia mitä kokeilin tämän kanssa, oli aiemmin testattavaksi saatu Satisfyer pro 2, ja tämä kombo TOIMII!!! Asetat vain Diogolin Anni Heart anustapin paikalleen ja touhuat Satisfyer pro 2 kanssa niin... Nautinto on niin mahtava, että olen iloinen ettei mieheni ollut kuulemassa kuinka kaksi lelua saavat minut niin äärirajoille...

Diogolin Anni Heart on ylellisen ulkomuotoonsa nähden kuitenkin erittäin yksinkertainen, ja suunnattu omasta mieltymyksestäni poiketen niille jotka pitävät paikallaan olevasta tapista, joskin se toimii mikäli ohessa on jotain erittäin nautinnollista tai tappia otetaan pois ja työnnetään takaisin.
UsFuntasticin arvio tuotteesta Fir vibraattori

Boom Fir-vibraattori kolahti postiin ja alkuun katsoimme sitä ja innostuimmekin että tämähän voisi olla aivan mahtava juttu. Pyörivä harja klitorikselle tuomaan nautintoa, kun tärisevä vibraattori hivelee g-pistettä juuri oikealla tavalla. No, ensi testiin se pääsi heti samana iltana ja ainakaan omakohtaisesti se ei sopinut herkälle hipiälleni lainkaan. Harja tuntui kovalta ja jopa raapivalta klitorista vasten. Itse vibraattori olisi tuntunut kyllä kivalta mutta harja osui jatkuvasti epämukavalla tavalla johonkin kohti ja mielihyvä laski siinä vaiheessa kuin lehmän häntä.

Boom Fir-vibraattori on laadukkaan tuntuisesta materiaalista valmistettu, ja se on aika kauniskin. Vaan tämän tuotteen kohdalla me totesimme vain, että moni kakku päältä kaunis. Ensimmäinen kerta kun todella petyimme hienon näköiseen ja tuntuiseen seksileluun!

En toki sano, etteikö se jollekin voisi suoda suurta nautintoa ja antaa mahtavia orgasmeja, yksilöitä kun ollaan, mutta meidän taloudessa tämä jäänee vähälle käytölle.

Boom Fir-vibraattori on kuitenkin helppokäyttöinen ja helposti ladattava, josta se saa pisteitä.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill Neitseellinen