Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Atroquinine' artikkelit

Atroquinine - Esittely ja artikkelit

Olen 27-vuotias, tällä hetkellä sinkkuna elävä nainen. Elämäni aikana olen ollut yhtä lailla parisuhteissa sekä miesten että naisten kanssa, koen olevani panseksuaali. Seksivälineitä on ollut käytössä niin partnerin kanssa kuin yksinkin. Pornon katsominen on myös aina tuntunut luonnolliselta.

Olin 16-vuotias kun ostin ensimmäisen vibraattorini, joten minulla on ollut paljon aikaa oppia mistä pidän ja mistä en pidä. Samalla olen toki myös oppinut paljon mm. materiaaleista, sekä laadukkaista ja laaduttomista välineistä.

Kaiken tämän ohella tykkään lukea, pelata videopelejä ja katsoa kauhuelokuvia.


Atriquinnen arvio tuotteesta Loveclone Duo Density

Pinkissä pakkauksessa geneerinen naismalli katsoo himokkaasti olkansa yli vibraattoria, joka on esillä pakkauksen ikkunassa. Mainoslauseita riittää. Loveclone II, Duo Density, super real material, waterproof, nontoxic...

Hieman epäilyttää. Luulisi, että esineissä joiden on tarkoitus olla kontaktissa genitaalien kanssa, myrkyttömyys olisi itsestäänselvyys. Näin ei kuitenkaan valitettavasti ole. Ainakin tämä lupaa olla suht vaaraton. Ainakaan se ei ole jellyä. Muistutan itseäni, että otan selvää mitä tämä paranneltu loveclone oikeasti on.

Helpommin sanottu kuin tehty. En löydä mistään varmaa tietoa siitä, mitä materiaali sisältää. Varmaa on kuitenkin se, että loveclone materiaalina on huokoista, jolloin sen kanssa on viisainta käyttää kondomia, sillä täysin puhtaaksi sitä ei saa.

Pakkaus aukeaa vaivattomasti. Sisältä löytyy itse lelun lisäksi pieni puteli puuteria, jolla lelu pitäisi käsitellä puhdistuksen jälkeen. Yksi selvitettävä lisää. Mitä kyseinen talkki mahtaa sisältää. Pullon kyljessä lukee "talc free" ja "fragrance free", ja samalla valmistusaineiksi listataan "talc, mild fragrance". Mitä? Suosittelen varovaisuutta, varsinkin jos olet herkkä saamaan hiivatulehduksia.

Kun ensimmäistä kertaa otan lelun käteeni, yllätyn materiaalin pehmeydestä. Loveclone on siis todella pehmeä ja venyvä. Ehkä vähän liikaakiin. Pidän dildoistani napakoina. Tätä kuitenkin hypistelen ja puristelen vaikka kuinka kauan. Erinomainen stressipallo. Ulkonäöstä sen verran, että Loveclone on ihonvärinen, realistisen näköinen sauva suonineen ja terskoineen. Pituutta sillä on 16,5 senttiä ja paksuuttakin ihan kohtuullisesti. Lähempi tarkastelu paljastaa, että pehmeä osa on vain ontto "sukka", joka on vedetty lähes samanpituisen vibraattoriosan päälle. Luulin, että "duo density" tarkoittaa kahta erilaista silikonia, pehmeämpää ja kovempaa. Pakkauskin itse asiassa lupailee pehmeän kerroksen alta löytyvän jäykemmän silikonikerroksen. Ei pidä paikkaansa, joten sanoisin pakkausta hivenen harhaanjohtavaksi. Luvattu vedenkestävyys on myös melko suhteellinen juttu. Vibraattori on varmasti vedenkestävä, mutta pehmeä sukka on yläosasta niin löysä, että jos lelun upottaa veden alle, sinne joutuu väkisinkin vettä, ja koska sukka on avoin vain toisesta päästä, saattaa kuivaaminen/kuivattaminen olla melko hankalaa.

Sauvan voi siis huuhtoa juoksevan veden alla, mutta saatat haluta varoa, ettei se hörppää kovin paljoa vettä.

Vibraattori toimii kahdella AAA-paristolla, jotka pudotetaan vibran auki kiertyvään yläosaan. Mukana ei ole minkäänlaisia ohjeita siitä, kuinka päin paristot pitäisi asettaa, itse taisin saada ne okein paikoilleen silkalla tuurilla. Siispä kokeilemaan. Vibraattoria säädetään portaattomasti, kiertämällä säädintä myötäpäivään (+) ja vastapäivään (-).

Pakkaus lupaa vibran olevan supervoimakas, joten olen hieman pettynyt todetessani, että saattaa se ihan kohtuullisen voimakas olla, mutta pehmeä "sukka" vibran päällä onnistuu tukahduttamaan värinän niin täydellisesti, että käytössä ainoastaan ääni (melko äänekäs surina) kertoo, että vibra on päällä. Pelkkä vibraattori ilman loveclone-sukkaa on parempi, mutta värinä on silti ärsyttävän pintapuolista ja puuduttavaa.

Kokeiltuani lelua useita kertoja, aina yhtä huonolla menestyksellä, jo sen näkeminen saa verenpaineeni nousemaan. Tämä vaan yksinkertaisesti ei toimi. Pintamateriaali on liian pehmeää, venyvää ja vanuvaa. Oletko koskaan yrittänyt harrastaa seksiä täysin velton peniksen kanssa? Aivan. Ei onnistu. vielä astetta turhauttavampaa hommasta tekee se, että pintamateriaali haraa vastaan kuin viimeistä päivää ja vibraattoriosa yrittää lähinnä puskea sukan läpi. Kaikki maailman liukkari ei tunnu ratkaisevan tätä ongelmaa. Kun sitten lopulta jollain konstilla sauvan saa sisäänsä, se... ei tunnu miltään. Materiaali on liian pehmeää ja vibraa ei edes tunne.

Tämä lelu saattaisi toimia paremmin niin, että täysin turhan vibraattorin tilalla olisi se jämäkämpi silikoniosa. Tällaisenaan Loveclone ei kuitenkaan todellakaan ole minua varten. Härveli herättää lähinnä patoutunutta raivoa.

Laitan kuitenkin vibraattorin talteen pahan päivän varalle, ja pehmeää osaa voi puristella stressipallon sijaan.
Atroquininen arvio tuotteesta LELO Mia 2

LELO tunnetaan yhtiönä, joka kuuntelee asiakkaitaan. Alkuperäinen Mia-vibraattori oli kaunis ja kompakti, muttei kovin tehokas. Uusi Mia 2 lupaakin olla 100% aiempaa versiota tehokkaampi ja täysin vedenkestävä. Sen voi siis ottaa mukaan vaikka kylpyyn.

Mia 2 saapuu varsin minimalistisessa vaaleanpunaisessa boksissa, jonka etupuolella lukee yksinkertaisesti LELO hopeanhohtoisilla kirjaimilla. Kääntöpuolella on kuva tuotteesta ja lyhyt kuvaus sen ominaisuuksista. Boksin sisältä löytyy, kuten muissakin LELOn tuotteissa, musta säilytysrasia, josta itse Mian lisäksi löytyy säilytyspussukka, käyttöohje ja kortti, joka toimii sekä aitoustodistuksena että ohjeena tuotteen rekistöröimiseen. Rekisteröimällä tuotteen saa sille vuoden takuun.

Mia on n. 11 cm pitkä ja halkaisijaltaan pari senttiä. Huulipunamainen muoto on tyylikäs ja huomiota herättämätön. Omani on hempeän vaaleanpunainen, mutta Mia on saatavilla myös violettina ja mustana.

Vibra ladataan USB-portin kautta, johon sen voi liittää suoraan ikään kuin muistitikun.

Mian latautuessa söpö pinkki LED-valo vilkkuu, ja kun lataus on valmis, valo palaa yhtäjaksoisesti. Käyttöohje neuvoo lataamaan Mian ennen ensimmäistä käyttöä, mutta akussa luultavasti oli jo valmiiksi jonkin verran virtaa, koska lataus kesti vain noin puoli tuntia. Akku lupaa kestää yhdellä latauksella 1,5 tuntia. Tätä ei liene syytä epäillä.

Käyttö on helppoa. Miasta löytyy kaksi nappia, + ja -. Vibran käynnistys ja värinävoimakkuuden lisääminen tapahtuu yksinkertaisesti plus-napilla. Miinus-napin pitäminen pohjassa parin sekunnin ajan sammuttaa vibran. Tasaisesta värinästä (jota löytyy kuuden eri voimakkuuden verran) siirrytään rytmeihin/pulsseihin pitämällä plus-nappia pohjassa pari sekuntia. Rytmit ovat mukavan voimakkaita ja niistä löytyy pari todella mielenkiintoista kuvioita, jollaisiin en ole ennen törmännyt. Tästä ehdottomasti plussaa.

Lisää plussaa tulee Mian moottorista. Toki pakkauksessa voidaan lupailla vaikka mitä, mutta tässä tapauksessa "100% more power" ei ole pelkkää sanahelinää. Mia on kokoisekseen erittäin tehokas vibraattori. Kovamuovinen materiaali johtaa värinää hyvin, eikä tukahduta sitä sisäänsä. Mukava huomata, että LELO on todella kiinnittänyt huomiota asiakaspalautteeseen ja korjannut sen, mikä on monen kohdalla ollut näiden luksustuotteiden deal-breaker; teho. Se on myös tehostaan huolimatta melko hiljainen. Peitto vaan päälle, niin sitä hädin tuskin kuulee.

Ja sitten se tärkein ominaisuus: Mia tuntuu todella hyvältä. Itse asiassa siitä on tullut oma vakiovibraattorini niihin tilanteisiin, jolloin kaipaan nimenomaan värinää, enkä Eroscillatorin oskillaatiota. Se on riittävän voimakas hoitaakseen homman alusta loppuun, ja kätevän kokoinen olematta kuitenkaan liian pikkiriikkinen. Akku tuntuu pitävän latausta hyvin; en ole ensimmäisen kerran jälkeen joutunut vielä lataamaan Miaa.

Käytön jälkeen vesitiiviin Mian voi huuhtoa vesihanan alla. ABS-muovi on materiaalina hygieeninen ja tietysti ihoystävällinen. LELOn tuotteet saattavat olla hintavia verrattuna kymmenen euron jellyvibraattoreihin, mutta sillä rahalla tietää aina saavansa laadukkaan ja turvallisen lelun.
Atroquininen arvio tuotteesta Silicone Egg

Pitää myöntää, että minulla on ennakkoluuloja kauko-ohjattavia leluja kohtaan. Itse en ole aikaisemmin moista omistanut, mutta en ole myöskään lukenut ainuttakaan myönteistä arvostelua. Yleisin ongelma vaikuttaisi olevan kaukosäätimen onneton kantomatka. Siinä suhteessa Shots Toysin kauko-ohjattava luotivibra aiheutti yllätyksen. Siitä lisää tuonnempana.

Ensivaikutelma tuotteesta on kaksijakoinen. Toisaalta vibra on tyylikkään näköinen ja silikoninen pinta tuntuu miellyttävältä. Myös kauko-ohjain on minimalistisen tyylikäs, ja avainrenkaaseen liitettynä menisi varmasti auton keskuslukon ohjaimesta, siispä plussaa huomaamattomuudesta. Toisaalta kaksi AAA-paristoa voimanlähteenä herättää välittömästi epäilyksiä vempaimen tehosta.

Itse vibraattori on pituudeltaan 80mm ja läpimitaltaan 34mm. Hieman suurempi kuin mikään aikaisemmin omistamani luoti mallinen vibraattori. Pinta on ftalaatitonta silikonia, miellyttävän sileää. Tätä lelua voitaneen käyttää niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, sillä toisesta päästä löytyy luja ja luotettavan tuntuinen lenkki ulosvetämistä varten. Paristot asetetaan paikoilleen kiertämällä vibra auki samaisesta päästä. Liitoskohdassa on sauma, joka ainakin ensivilkaisulla vaikuttaa siltä, että se kerää varsin tehokkaasti eritteitä sun muuta möhnää. Puhdistuksessa kannattanee siis käyttää esim. vanhaa hammasharjaa huuhtelun lisäksi.

Käyttöohje löytyi pienen etsiskelyn jälkeen pakkauksen kyljestä. Kauko-ohjain on tosin sangen simppeli käyttää ilman ohjettakin. Muovinen suojalevy liukuu ylös ja paljastaa kolme nappia; ON/OFF, nuoli ylös, sekä nuoli alas. Kun ON/OFF-nappia on painettu, vibra käynnistyy nuoli ylös -napista, ja samasta napista selataan läpi eri voimakkuudet, joita on kolme, ja erilaiset rytmit, joita löytyy seitsemän. Mikäli haluaa palata takaisin aiemmalle asetukselle, käytetään nuoli alas -nappia. Peruskauraa siis, onnistuu ilman kummempia ohjeitakin.

Värinä on voimakkuudeltaan heikonlainen, asteikolla yhdestä kymmeneen n. 5. Se on lisäksi melko pintapuolista ja silikonipäällystys tukahduttaa tehoa jonkin verran.

Avasin paketin sattumalta ystäväni kanssa, joten testasimmekin heti kauko-ohjaimen kantomatkaa. En odottanut siltä paljoakaan, joten olin erittäin yllättynyt, kun ystäväni onnistui käynnistämään vibraattorin yhden käytävän ja suljetun oven takaa. Ehdottomasti plussaa siis kauko-ohjaimen toimivuudesta.

Varsinaisessa käytössä vibra ei kuitenkaan ole minulle tarpeeksi voimakas. Alkulämmittelyyn se on kuitenkin ihan toimiva vaihtoehto, ja voisin kuvitella, että kauko-ohjain mahdollistaa mielenkiintoisia käyttötapoja, esimerkiksi kumppanin kanssa julkisella paikalla, kun tarkoitus on kiusoittelu ja esileikki. Voimakkaimmalla asetuksella vibra on tosin melko äänekäs (johtunee ainakin osittain laitteen sisällä resonoivista paristoista), joten ihanteellinen paikka moiselle olisi esimerkiksi yökerho, missä ei tarvitse huolehtia siitä, että joku kuulee pöksyissäsi surraavan vibraattorin.

Laite lupaa olla vesitiivis, joten puhdistus onnistuu juoksevan veden alla. Huomiota kannattaa, kuten sanottu, kiinnittää paristokotelon saumaan. Helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta iso plussa, mutta valitettavasti heikko vibra vie kokemuksen omalta osaltani asteen verran miinuksen puolelle.

Tätä kannattaa kuitenkin ehdottomasti harkita, jos leikit julkisella paikalla kiinnostavat.
Atroquininen arvio tuotteesta Amorino

En olekaan ennen omistanut yhtään Fun Factoryn tuotetta. Lafkalla on kuitenkin hyvä maine laadukkaiden lelujen valmistajana, joten oli hienoa päästä lopulta sellaista kokeilemaan. Paketista paljastui Fun Factoryn uusi Amorino-vibraattori. Ensivaikutelma oli sangen lupaava; tyylikäs ja helposti avattava pakkaus, mielenkiintoisen näköinen tuote. Pirteä sininen väri on aivan ihana verrattuna niihin iän ikuisiin pinkkeihin ja violetteihin.

Amorino on kompaktin kokoinen, kokonaisuudessaan noin 17,5cm pitkä, kärjestä g-pistestimulaatiota varten taivutettu vibraattori, jonka varresta löytyy myös erillinen nystyrä klitorista varten. Mielenkiintoisin osa on kuitenkin kärjen ja klitorisosan väliin pingotettu, venyvä silikonilenkki. Käyttöohjeen mukaan sen tarkoitus on stimuloida mm. häpyhuulia. Ohje myös tekee heti selväksi, että sisäistä käyttöä varten lenkki tulee poistaa.

Lupaus erittäin tehokkaasta moottorista houkuttelee, ja sillä vähällä kokemuksella mitä minulla on ladattavista vibraattoreista verrattuna patterikäyttöisiin, ladattavat tuntuvatkin olevan yleisesti ottaen tehokkaampia.

Silikoninen pinta on miellyttävän pehmeä, joskin ensivaikutelmana tulee mieleen, että liukkari on varmaan tarpeen, sen verran kitkaa tuntuu olevan.

Amorino on magneettisesti ladattava, ja mukana tulee USB-latauspiuha, jonka magneetti napsahtaa helposti kiinni vibraattorin tyveen. Latausaika on melko pitkä, 6-8 tuntia, mutta sillä virtaa tuntuu riittävän pitkäksi aikaa. Olen käyttänyt Amorinoa paljon, enkä ole joutunut vielä lataamaan sitä uudelleen.

Käyttöohje on mukavan selkeä, ja vibran käyttö on yksinkertaista. Painonappeja on kolme; plus, miinus ja punainen FUN-nappi. Vibra käynnistetään FUN-napista, ja plussasta ja miinuksesta selataan erilaisia värinävoimakkuuksia ja rytmejä. Kumpiakin Amorinosta löytyy kuusi.

Kun ensimmäisen kerran kytkin vibran päälle, yllätyin siitä miten voimakas jo ensimmäinen värinäasetus on. Ei todellakaan ollut katteeton lupaus se voimakas moottori -juttu. Tehoa Amorinosta löytyy siinä määrin, että ensimmäisen kerran sitä käyttäessäni sain orgasmin vähän liiankin nopeasti, sessio kesti kokonaisuudessaan alle viisi minuuttia. En kuitenkaan aio valittaa liian voimakkaasta vibraattorista, kun ottaa huomioon että yleensä vähän väliä valitan tehon puutteesta.

Värinä ei kuitenkaan tunnu johtuvan varren klitorisnystyrään kovin tehokkaasti, ja päädynkin yleensä käyttämään Amorinoa vain ulkoisesti, vibran pää klitoriksella. Se on kuitenkin tällä hetkellä yöpöytäni laatikossa se lelu, johon tartun ensimmäisenä, joten enpä voi siitäkään valittaa. Alkulämmittelyyn käytän vibraa myös nänneihin, ja siinä erityisesti erilaiset värinärytmit tuntuvat mahtavalta.

Amorinon varsinainen kikka, eli se silikonilenkki, ei kuitenkaan itselleni tarjonnut juurikaan lisäarvoa. Se tahtoo aina irrota paikoiltaan kesken kaiken, eikä paikallaan pysyessäänkään tunnu niin jännältä, että sen kanssa usein viitsisin taistella.

Toinen pieni miinus tulee siitä, että Amorinon se osa, josta kaiken järjen mukaan vibraa käyttäessä pitäisi pitää kiinni on pieni, ja koko hoidosta on hankala pitää kiinni ilman, että vahingossa painaa nappeja tai kytkee sen pois päältä. Tässäkin olisi paikallaan joistakin saman valmistajan leluista löytyvä, kätevän näköinen rinkula, johon voi pujottaa pari sormea, ja sen avulla liikutella lelua.

Siitä huolimatta olen ehdottoman vaikuttunut Amorinosta, ja tulen varmasti tulevaisuudessa hankkimaan lisää Fun Factoryn tuotteita. Puhdistuskin käy helposti, sillä Amorino on täysin vedenkestävä. Siinä ei myöskään ole ikäviä saumoja tai koloja, jotka keräisivät eritteitä sun muuta puhdistusta vaikeuttavaa kamaa.

Jos siis etsit vibraattoria, joka on sekä laadukas että tehokas, Amorino on varteenotettava vaihtoehto. Omistan tällä hetkellä vain kaksi ladattavaa vibraa (toinen on LELO Mia 2), mutta koska molemmat ovat olleet varsin positiivisia tuttavuuksia, täytyy sanoa, että jatkossa tulen luultavasti suosimaan ladattavia leluja patterien kanssa sähläämisen sijaan.
Atroquininen arvio tuotteesta Lelo Hula Beads hieromalaite

Postipaketista paljastui jälleen miellyttävä yllätys. En omaa lainkaan aiempaa kokemusta minkään sortin kuulista, mutta lantionpohjalihasten treenaminen on toki aina kannattavaa, ja nythän pääsen kokeilemaan ko. hommaa LELON Insignia-sarjaan kuuluvilla Hula Beads -kuulilla.

Ensivaikutelma on LELOn tapaan varsin hyvä, tuote näyttää ja tuntuu laadukkaalta. Silikonipinta on miellyttävän pehmeä ja ulosvetolenkki on jämäkkä ja kestää kovempaakin vetoa. Ei liene siis syytä pelätä, että lenkki napsahtaa poikki kuulia ulos vetäessä.

Twistinä ns. tavallisiin treenikuuliin verrattuna Hula Beads myös värisee, ja ylempi kuula varsineen pyörii, joten kegel-harjoitusten lisäksi tuotteesta löytyy muitakin käyttötapoja.

Kauko-ohjain pelittää kahdella AAA-paristolla, jotka ystävällisesti on liitetty mukaan. Ohjain aukeaa mukana tulevalla muovisella "avaimella". Mitä luultavammin tulen vielä hukkaamaan sen ja päädyn taistelemaan lukon kanssa ruokaveitsen avulla.

Kun paristot saa paikoilleen, ohjaimen nappia painamalla muodostetaan yhteys ohjaimen ja kuulien välille. Tämä onnistuu täysin ongelmitta kun molemmat osat ovat kädessä, lähellä toisiaan, mutta kokeillessani Hula Beadsia ensimmäisen kerran, jouduin toteamaan, että homma ei vaan yksinkertaisesti toimi silloin, kun kuulat ovat sisälläni. Sääli, sillä LELOn omaperäinen SenseMotion-tekniikka on teoriassa oikein näppärä. Homman nimi on siis se, että värinän voimakkuutta voi säädellä joko kallistelemalla kauko-ohjainta kädessä, tai ravistamalla sitä. Jälkimmäinen metodi tosin saa ainakin minut tuntemaan itseni melko idiootiksi huitoessani ohjaimen kanssa kotisohvalla. Julkisesta paikasta nyt puhumattakaan.

(Huom! Kaalimadon huomio. Tämän kappaleen kaukosäätimessä on nähtävästi ollut jokin toimintahäiriö koska toisella tuotetta testanneella ei ollut ongelmia kaukosäätimen SenseMotion toiminnon kanssa)

Onneksi, kuten aikaisemmin mainitsin, kuulat toimivat myös ilman kauko-ohjainta. Ulkoisesti käytettäessä SenseMotion-hifistely toki onnistuu, mutta valitettavasti Hula Beadsin vibrassa ei ole tarpeeksi potkua klitoris-vibraattorina käytettäväksi, joten enimmäkseen kauko-ohjain jää minulla yöpöydänlaatikkoon.

Hula Beads näyttää varsin kompaktin kokoiselta, mutta tuntuu yllättävän kookkaalta, ja itse ainakin kaipaan liukkaria avuksi sisäänlaiton yhteydessä. Liian iso se ei kuitenkaan missään nimessä ole, ja paikoillaan ollessaan kuulat tuntuvat melko hyvältä. Suurin osa tuntemuksista tulee kuitenkin kuulien muodosta ja koosta, sillä sekä värinä että ylemmän kuulan pyörivä liike ovat sisäisesti melko mitäänsanomattomia. Eivät siis tunnu mitenkään epämiellyttävältä, mutta eivät erityisen hyvältäkään.

Plussaa tulee ehdottomasti hiljaisesta äänestä. Uskoisin että sisäinen käyttö ainakin onnistuu myös julkisella paikalla ilman että tarvitsee pelätä kanssaihmisten huomaavan. Tässä tietysti auttaisi, jos kauko-ohjaus toimisi kunnolla.

Kuten LELOlta tätä nykyä sopii odottaakin, myös Hula Beads on täysin vedenkestävä, joten käyttö onnistuu vaikka kylvyssä, ja puhdistaminen on helppoa.

Näin lyhyellä käytöllä en tietenkään voi ottaa kantaa siihen, miten Hula Beads toimii kegel-harjoitusten kannalta, mutta en osaa kuvitella miksi ei toimisi. Kuulien sisällä pitäminen on tosin ainakin itselleni melko vaivatonta, joten pitänee jatkaa kokeilua nähdäkseen syntyykö tuloksia.

Kaikkiaan Hula Beads on ihan kelpo tuote. Takkuilevaa kauko-ohausta lukuunottamatta kokemus on oikein positiivinen. Pieni miinus myös heikohkosta vibrasta. Jos tehoa löytyisi vaikka saman verran kuin LELOn Mia 2:sta, saisi tuote vielä reippaasti lisäarvoa.
Atroquininen arvio tuotteesta Lelo Ora, Oral Sex simulator

Suuseksiä simuloivat lelut eivät ole ihan uusi idea. Sqweel lähestyi aihetta mielestäni hieman omituisesti, villisti pyörivällä "kieli"rullalla, ja sitä ennen, viitisen vuotta sitten oli Je Jouen SaSi.

LELOn uusi Ora muistuttaa toimintatavassaan enemmän viimeksimainittua. Kuin myös SaSissa, Oran ideana on ohuen silikonipeitteen alla liikkuva pallo, jonka olisi tarkoitus simuloida kielen kärkeä. Molemmista löytyy lisäksi myös värinä.

En itse koskaan omistanut SaSia, mutta lukemieni arvostelujen mukaan sen kohtaloksi koitui, ettei pallon liikkeitä oikeastaan edes tuntenut, ja jos tunsi, se ei kuitenkaan riittänyt hoitamaan hommaa kotiin.

Siispä pannessani merkille Oran samankaltaisuuden SaSin kanssa, epäilevä perusluonteeni luonnollisesti latasi kaikki mahdolliset ennakkoluulot pöytään.

No, siitä huolimatta paketti auki ja tutustumaan. Pakkaus noudattaa LELOn tuttua linjaa; simppeliä ja tyylikästä, säilytyskotelo ja käyttöohjeet. Latauspiuha näyttäisi olevan sama kuin HulaBeadsissa. Myös Ora itse noudattaa Insignia-linjan tyyliä. Pyöreitä muotoja kullanvärisin korostuksin, samanlaiset napit kuin HulaBeadsin kauko-ohjaimessa. Akussa vaikuttaisi olevan ainakin jonkin verran latausta valmiina, joten tietysti heti virta päälle.

Ensivaikutelma Orasta on, että "kieli" on yllättävän erottuva ainakin kämmentä vasten kokeiltaessa, eikä vaikuta lainkaan laiskalta, kuten olen SaSin liikkeitä kuullut kuvattavan. Värinä on suhteellisen voimakas ja syvä, mukavaa että LELO todella tuntuu ottaneen opiksi käyttäjäpalautteesta ja panostaneen moottoriin.

Käyttö tapahtuu kolmen napin avulla, ja on sangen helppoa ja loogista. Virta kytketään päälle painamalla + ja - -nappeja yhtä aikaa muutaman sekunnin ajan. Sen jälkeen plussasta lisätään nopeutta ja miinuksesta vähennetään. Keskimmäisellä napilla vaihtuu värinäohjelma.

Tuotteen mukana ei tullut oikeastaan minkäänlaista informaatiota käytöstä. Jos omistaa muita LELOn tuotteita (ja vaikkei omistaisikaan), peruskäyttö onnistunee kyllä. Pakkaus lupaa kuitenkin, että Orasta löytyy myös jonkinlainen uusi Intense-asetus, jolla pitäisi saada 30% lisää tehoa "napin painalluksella". En löytänyt kyseestä mysteeritoimintoa sitten millään, ja vasta pitkälliseen googlailun tuloksena, ja sitäkin varten oli erään toisen arvioijan (Joan Price) pitänyt lähettää LELOlle sähköpostia kahdesti, selvisi, että extratehoasetus löytyy painamalla keskimmäistä nappia n. 3 sekunnin ajan. Tätä ei mainittu pakkauksessa, koska LELO kuulemma toivoi käyttäjän "löytävän" tämän ominaisuuden itse. Kenties olen vain katkera, kun en itse päässyt nauttimaan oivaltamisen ilosta. Tästä huolimatta, ja varsinkin nyt kun tuon yksityiskohdan tietää, Oran käyttö on hyvin simppeliä.

Teoriassa Ora on siis melko lupaava tapaus, eikä se käytännössäkään epäonnistu. Ora nimittäin tuntuu oikein hyvältä. Moottori on sen verran tehokas, että jo yksistään sillä homma kyllä hoituisi, ja "kieli" on siihen jännittävä lisäulottuvuus. Kaipaisin sen liikkeisiin kuitenkin vielä vähän lisää nopeutta, eikä Ora tietenkään oikeaan suuseksiin verrattavissa ole, puuttuuhan siitä oikean kielen pehmeys ja joustavuus, eikä se osaa myöskään imeä, saati suorittaa muita inhimillisiä temppuja. Kuitenkin kun mielletään Ora sinä mitä se on, akkukäyttöisenä seksileluna, se on oikein mielenkiintoinen ja kokeilemisen arvoinen.

Miinuksena on tosin mainittava muoto. Kolo sormille on sinänsä kätevä idea, mutta itse ainakin tykkään Oran kanssa käyttää runsaasti liukkaria, ja liukkain sormin siitä on todella vaikea saada pitävää otetta. Tähän kun vielä lisätään se, että mieluusti painan sitä itseäni vasten melko voimakkaasti, aiheutuu tästä turhautumista.

Plussana mainittakoon vielä, että Oraa todella VOI painaa itseään vasten (jos vaan suinkin sormet liukkarissa kykenee), eikä se pysäytä kielen liikettä, kuten esim. Sqweelin kanssa käy.

Tuttuun LELOn tyyliin puhdistus on helppoa; Ora on täysin vedenkestävä, joten huuhtelu hanan alla käy helposti.

Jos siis etsii perinteisen vibraattorin lisäksi jotain uutta ja mielenkiintoista, Ora on varteen otettava vaihtoehto. Mitään valtavan intensiivistä kokemusta se ei tarjoa, mutta tuntuu hyvältä ja moottorissa riittää poweria, joten uskon ainakin itse käyttäväni sitä jatkossakin.
Atroquininen arvio tuotteesta B Balls

Nyt ollaankin jännän äärellä. Paketista paljastui Fun Factoryn B Balls -anaalitappi, ensimmäinen laatuaan minulle. Taisi olla jo korkea aikakin luopua peppuneitsyydestä ja kokeilla jotain tällaista.

Edellinen kokeilemani Fun Factoryn tuote oli erittäin positiivinen kokemus, joten uskalsin ainakin odottaa laatua tältäkin vempeleeltä.

Pakkaus on pieni ja kompakti, tyylikäs. Tarkempi tutustuminen paljastaa, että B Balls ei ole moottoroitu lelu, vaan pallojen sisältä löytyy liikkuvat metallikuulat, joiden ansiosta lelu värisee liikkeessä.

B Balls -tappi itse ei näin aloittelijan silmissä näytä kovinkaan pelottavalta. Pituutta sillä on vajaat 13 senttiä ja pallot ovat melko maltillisen kokoiset, isompi niistä läpimitaltaan 3,7 cm. Ja kuten laadukkaalta valmistajalta sopiikin odottaa, materiaali on turvallista ja hygieenistä silikonia, ja lelusta löytyy levenevä, kahvamainen alaosa, jonka pitäisi estää nolonpuoleiset ensiapukeikat vehkeen poistamiseksi käyttäjän takapuolesta. Moottorin puute luonnollisesti myös mahdollistaa lelun puhdistamisen juoksevan veden alla, ja peppuleluissahan huolellinen puhdistus on erityisen tärkeää. Tästäkin siis pisteet.

Lähdin tutustumaan B Ballsiin railakkaalla "for science!"-meiningillä, mutta homma ei alkanut kovin lupaavasti. Kokemattomana en tainnut oikein osata rentoutua, ja se yhdistettynä tapin pallojen välissä olevaan, erittäin taipuisaan varteen sai aikaan sen, että en saanut koko viritystä sisääni sitten millään. Vaati reilusti lisää liukkaria ja yritystä, mutta lopulta päästiin asiaan. Valitettavasti en kuitenkaan lopulta ollut erityisen vaikuttunut B Ballsista. Pallojen saumakohdat tuntuivat käytössä hieman epämiellyttävän teräviltä, ja alempi pallo oli ehkä kuitenkin vähän liian iso. En tuntunut saavan tappia asettumaan niin, että se olisi todella tuntunut miellyttävältä. Liikkuessa metallikuulien värinä toki tuntui kivalta, mutta koska liikkuminen B Ballsin kanssa ei edellä mainittujen asioiden takia ollut kovin mukavaa, siitä ei juuri ollut minulle iloa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että B Balls olisi huono lelu. Materiaali on laadukas, idea kegel-kuula -tyyppisestä moottoroimattomasta värinästä on nokkela, ja vain koska se ei tuntunut sopivan yhteen minun anatomiani kanssa, ei sulje pois sitä etteikö se voisi toimia erinomaisesti jollekin muulle. En missään nimessä aio itsekään luovuttaa sen suhteen, josko vaikka pitkällisemmän totuttelun kanssa homma alkaisikin tuntua mielekkäältä. Näin aloittelijan näkökulmasta voin siis suositella B Ballsia materiaalin, näppärän idean ja helpon puhdistettavuuden puolesta, mutta pienellä varauksella, mikäli olet yhtä tottumaton peppulelujen kanssa kuin minä.
Atroquininen arvio tuotteesta Womanizer

Womanizerin suhteen on pakko myöntää, ettei minulla ole hölkäsen pöläyksen aavistusta miten se toimii. Omat aiemmat kokemukseni rajoittuvat värinään ja oskillointiin. Womanizer toimii ääni- ja paineaalloilla, kuulemma. Mielenkiintoista.

Pakkaus on minimalistisen tyylikäs, aivan jotain muuta kuin laite itse. Laadukkaan tuntuisesta, penaalimaisesta kotelosta paljastuu ehkä mauttomin laite ikinä. Pinkkiä? Check. Käärmeennahkakuviota? Check. Tarpeetonta blingiä? Check. Onko tämä nyt sitten se, mitä valmistaja odottaa naisten haluavan? Ei kuitenkaan pidä tuomita pelkän ulkonäön perusteella, sen olen toki oppinut. Muutoin Womanizer muistuttaa korvakuumemittaria. Silikoninen suppilomainen kärki on irrotettava, mukana tulee myös toinen samanlainen. Ainakin puhdistus on helppoa, suppilon voi irrottaa ja huuhtoa vesihanan alla.

Kun ensimmäisen kerran painoin Womanizerin virtanappia, en oikein tiennyt mitä pitäisi ajatella. Laite pitää hyvin äänekästä pörinää, ja sormenpäähän kokeiltuna vaikutti siltä, että eihän tässä ole tehoa nimeksikään. Sormenpäässä tosin tuntui kevyt imu, ja käyttöohjeesta selviääkin, että suuttimen olisi tarkoitus imeä klitorista pois "hupustaan".

Womanizerin käyttö on (teoriassa) helppoa. Siitä löytyy kaksi nappia; on/off-nappi ja toinen, jota olen päättänyt kutsua bling-napiksi, koska se näyttää joltain, mitä pikkutytöille myydään leluosastolla muovisiin prinsessakoruihin liitettynä. On/off-napista laite käynnistyy pienimmällä teholla. Bling-nappia painamalla lisätään tehoa, jota löytyy viiden portaan verran. On/off-napin pitäminen parin sekunnin ajan pohjassa sammuttaa laitteen. Sanoin aikaisemmin "teoriassa", koska tähän yksinkertaisuus sitten loppuukin. Ideanahan olisi siis asettaa suutin klitoriksen kohdalle, jotta alipaine voisi "kiinnittää" suuttimen siihen ja imeä klitorista ylöspäin. Havaitsin tämän ainakin omalla kohdallani pahuksen hankalaksi. Luultavasti siksi, että oma klitorikseni ei ole kovin erottuva tai ulkoneva, ja klitoriksiahan on juuri niin paljon erilaisia kuin naisiakin, joten jollekin muulle tämä ei välttämättä ole lainkaan ongelma.

Ensimmäisellä käyttökerralla ajattelin, ettei Womanizer ole kovin häävi kapistus. Se tuntui ihan mukavalta, mutta en onnistunut saamaan orgasmia. Toisella yrityksellä kuitenkin onnistuin ilmeisesti asettamaan sen juuri oikein klitoriksen kohdalle, ja kas, yllättäen se epämääräinen miellyttävä tunne muuttuikin noin sata kertaa intensiivisemmäksi ja sain orgasmin noin 10 sekunnin sisään.

Valitettavasti kokemuksen uusiminen tuntuu olevan tuuripeliä. Välillä suutin vain asettuu paikoilleen juuri oikein, ja välillä taas ei millään. Tämä aiheuttaa turhautumista, mutta jatkan yrittämistä, koska parhaimmillaan Womanizer tuntuu todella hyvältä. Itseasiassa se tuntuu enemmän suuseksiltä kuin mikään suuseksiä tarkoituksella jäljittelevä lelu. Pisteet tästä.

Kuten aiemmin totesin, en ymmärrä Womanizerin toimintaperiaatetta, mutta selvästi tässä on kyllä keksitty jotain hienoa. Tulokset, kuten monissa muissakin leluissa, riippuu jonkin verran käyttäjän anatomiasta, ja laite pitää melkoista meteliä, mutta kenties teknologia vielä kehittyy tästä, ja toivonkin että Womanizerin kehittäjät jatkavat ääni- ja paineaaltotuotteiden kehittelyä, koska ko. teknologia seksileluissa on varsin lupaava.
Atroquininen arvio tuotteesta Key - Comet G

Ensivaikutelma Key Comet Wandista on yllättävän elegantti. Jopen on aikaisemmin suoltanut markkinoille melkoisia hirvityksiä, mutta Comet Wand saapuu tyylikkäässä pakkauksessa, näyttää kauniilta ja tuntuu laadukkaalta. Materiaalina on silikonilla päällystetty lasi, joka sekä näyttää upealta, että tekee lelusta hieman täys-silikonista dildoa painavamman. Tämä yhdistettynä Comet Wandin muotoon lupaa jo ensi silmäyksellä todella intensiivistä g-pistestimulaatiota.

Mainittakoon tässä vaiheessa, että vaikka minulla on hyviä g-pistekokemuksia erään toisen dildon kanssa, orgasmini ovat silti aina olleet hyvin pitkälti klitorispainotteisia. G-pisteorgasmi vaatii ainakin omalla kohdallani juuri oikeanlaisen lelun, ja todella voimakasta ja nopeaa liikettä, joten useimmiten masturboidessani en yksinkertaisesti viitsi vaivautua ja menen siitä, missä aita on matalin. Kokeiltuani Comet Wandia ensimmäisen kerran jouduin toteamaan, että tämä saattaa hyvinkin olla se dildo, joka muuttaa asian.

Muotonsa vuoksi Comet Wandin käyttö ainakin omalla kohdallani vaatii hieman runsaammin liukkaria kuin ns. tyyppillisen muotoinen dildo. Pallomainen kärki tuntuu kookkaammalta kuin näyttää, mutta kenties juuri siksi se toimii niin loistavasti. Comet Wandin kanssa ei nimittäin tarvitse etsiä g-pistettä; se löytyy kuin itsestään, ja tuntuu aivan mielettömän hyvältä. Pyöreä pää asettuu g-pistettä vasten ilman sen kummempaa asettelua ja sauvan paino saa aikaan juuri oikeanlaisen paineen. Edestakainen liike ei ole välttämättä tarpeen, ja käyttöohjeissakin opastetaan lähinnä "pyörittelemään sauvaa g-pistettä vasten". Itselleni kuitenkin parhaalta tuntuu liikutella sitä hyvin pienin, mutta nopein liikkein edestakaisin. Silikonin ja lasin yhdistelmä on oikeastaan nerokas; lasi antaa lelulle painoa ja jämäkkyyttä (ja tietysti kauniin ulkoasun) ja silikoni saa käyttäessä aikaan todella intensiivisen "kitkan" g-pisteeseen ja siten voimistaa tuntemusta.

Olen aikaisemmin ejakuloinut muutaman kerran, mutta se ei tähän asti koskaan ole ollut minulle helppoa. Tätä nykyä masturboin pyyhe allani suojaamassa lakanoita, koska Comet Wandia käyttäessäni ejakuloin lähes aina. Muun muassa tämän takia Comet Wand saa plussaa myös puhdistamisen helppoudesta. Vesihanan alle vaan ja kuivaus nukkaamattomalla pyyhkeellä. Periaatteessahan tämän lelun voisi pestä myös astianpesukoneessa, ilman pesuainetta tietysti.

Yhteenvetona, olen rakastunut Comet Wandiin ja se on saanut minut suhtautumaan aivan uudella tavalla g-pisteorgasmeihin. Siinä missä aiemmin en jaksanut vaivautua, nyt tuskin maltan odottaa seuraavaa kertaa. Voin suositella tätä dildoa niin g-pistestimulaatiosta pitäville kuin niillekin, jotka eivät ehkä vielä ole löytäneet omaa g-pistettään. Comet Wandilla se nimittäin taatusti löytyy
Atroquininen arvio tuotteesta Lelo Gigi 2

Gigi 2 muistuttaa muodoltaan LELOn Ella-dildoa, joka käyrän, litteän kärkensä vuoksi on tunnetusti erinomainen g-piste-dildo. Ainoa ero Gigin ja Ellan välillä onkin se, että Gigi on vibraattori. En ole yleensä kovin innostunut sisäisestä värinästä, mutta Gigi vaikuttaa mielenkiintoiselta juuri muotonsa vuoksi, joka antaa odottaa, että värinän saisi keskitettyä g-pisteeseen melko tarkasti.

Kuten LELOlta nykyään jo voi odottaakin, Gigi on täysin vedenkestävä. Myös käyttö sujuu vanhasta tottumuksesta, jos omistaa yhtään LELOn uudempia tuotteita. Ja vaikkei omistaisikaan, eipä se rakettitiedettä siltikään ole. Napit ovat tosin pyöreässä ohjauspaneelissa vähän turhan lähellä toisiaan, ja varsinkin liukkain sormin on välillä hankala vaihtaa värinän voimakkuutta tai rytmiä. Tässä on ehkä laitettu tyyli käytettävyyden edelle, siitä pieni miinus.

Valitettavasti seuraavaksi päästään isompiin miinuksiin. En koskaan omistanut alkuperäistä Gigiä, joten en osaa sanoa, onko Gigi 2:n moottori mainittavasti parempi kuin edeltäjänsä. Siitä huolimatta, olen pettynyt sen tehoon. Odotin jotain sen suuntaista, kuin esimerkiksi Mia 2:n mainion voimakas ja syvä värinä, mutta valitettavasti Gigi 2:n voimakkain asetus vastaa ehkä puolta Mia 2:n tehosta. En yrityksestä huolimatta onnistu saamaan orgasmia tällä vibraattorilla.

Sisäisessä käytössä miinukseksi muodostuu myös Gigin pieni koko. En ole mikään varsinainen size queen, mutta g-pisteeni kaipaa selvästi enemmän painetta ja kontaktia. Juuri tästä syystä en ole pitkään aikaan käyttänyt Ellaa, ja Gigi saman kokoisena kärsii samasta ongelmasta.

Ei tämäkään lelu tietenkään pelkkää miinusta saa. Vaikka moottori kaipaisikin reippaasti lisää tehoa, Gigin värinä tuntuu silti miellyttävältä, ja g-pisteeni kyllä reagoi siihen positiivisesti, se ei vain riitä orgasmin saamiseen. Muoto on edelleen todella toimiva juuri g-pisteen stimuloimiseen, ja jos Gigi 2 olisi hieman isompi ja tehokkaampi, luultavasti rakastaisin sitä.

LELO, kuten tavallista, saa pointsit myös laadukkaasta materiaalista, vedenkestävyydestä (ja sen myötä helposta puhdistuksesta) ja nätistä ulkoasusta.

Todella halusin tykätä Gigi 2:sta, joten pettymys on käsin kosketeltava, kun reaktioni on lähinnä "meh".
Atroquininen arvio tuotteesta Kaalimato Harjoituskuulat

Kaalimadon omat harjoituskuulat saapuivat kotelossa, joka oli kuljetuksessa onnistunut hajoamaan saumoistaan ja leviämään pahvilaatikon pohjalle. Kalasteltuani itse tuotteen, käyttöohjeet ja herttaisen pinkin säilytyspussukan pakkauspahvin joukosta, totesin että ainakin kuulien ulkonäkö on miellyttävä. Kirkas vihreä on aina omaan silmääni miellyttävämpi väri kuin se naisten seksilelujen iänikuinen pinkki tai violetti. Materiaali on laadukasta ja turvallista silikonia. Muodoltaan kuulat muistuttavat versovia siemeniä. Settiin niitä kuuluu kaksi. Kevyempi kuula on myös kooltaan hieman isompi. Painavamman, pienemmän kuulan käyttö vaatii lantionpohjalihaksilta vähän enemmän.

Kokeilin molempia, mutta koska olen lantionpohjalihasten treenauksen suhteen aloittelija, olen testailujakson aikana enimmäkseen käyttänyt kuulista kevyempää.

Käytössä kuulat ovat oikein mukavat, ja niitä on suhteellisen miellyttävä käyttää esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Olen vakavasti harkinnut myös uimahalliin menoa treenikuulan kanssa, mutta toistaiseksi ei ole tullut sitä kokeiltua.

Pienenä miinuksena on mainittava, että käytössä emättimen ulkopuolelle jäävä "varsi" tuntuu joskus liikkuessa hieman epämukavalta, mutta suurimman osan ajasta sitä ei edes huomaa. Varressa oleva ulkoneva "merkkikohta" on myös hyvä indikaattori siitä, että kuula on paikoillaan, tarpeeksi syvällä emättimessä.

Kaalimato-treenikuulat ovat siis kaikkiaan hyvä perustuote, joka sopii kaikille naisille niin aloittelijaystävällisyyden kuin turvallisen materiaalinkin puolesta. Silikoni materiaalina mahdollistaa myös helpon puhdistuksen ja tarvittaessa vaikka steriloinnin.
Atroquininen arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide - Mansikka

Sain testattavakseni harjoituskuulien lisäksi myös Kaalimadon mansikantuoksuisen ja -makuisen liukastusvoiteen. Olen aikaisemmin testannut Kaalimadon perusliukkarin, joka on oikein mainio tuote ja itselläni nykyään säännöllisesti käytössä. Tämänkertainen testituote on aika pitkälti sama, tuota tuoksua ja makua lukuun ottamatta.

Valitettavasti maun vuoksi ainesosaluettelosta löytyy sorbitoli, joka muiden vastaavien makeutusaineiden tapaan saattaa altistaa hiivatulehduksille. Tästä syystä itse käytän mansikkaliukkaria varauksella, ja suosittelen samaa muille, joilla on taipumusta tulehduksiin. Muutoin Kaalimato-liukkari on ainesosiltaan turvallinen ja laadukas, ja vesipohjaisena sopii käytettäväksi myös kondomin tai silikonisten lelujen kanssa.

Koostumus on miellyttävä. Sopivan paksu, jolloin liukkari ei valu heti esim. lelun päältä pois. Ajaa asiansa moitteettomasti. Tuoksu on tosiaan kivan mansikkainen, mausta en nyt varsinaisesti samaa sanoisin. Hienoinen makeus siinä tuntuu, mutta ei ihan mansikkaa kuitenkaan tuo mieleen. Aiheutin myös ystävässäni hämmennystä maistattamalla liukkaria hänellä, josta seurasi kommentteja tyyliin "tähänkö me ollaan tultu?" ja "jos mä laitan tätä kielen päälle ja hengitän syvään niin suussa maistuu vähäsen mansikalle".
Atroquininen arvio tuotteesta Nibble+ Älyvibraattori

Nibble on ilmeisesti suomalaista suunnittelua, mutta muotoilusta tulee todella vahvasti mieleen LELOn Insignia-tuotteet. Ei tosin plagiaatiksi asti, joten eipä siinä kai mitään. Tyylikäshän se on. Värivaihtoehtoja saisi olla enemmän, tämä näyttäisi tosi hyvältä esim. sinisenä.

Nibble tulee (jälleen kerran) sangen LELOmaisessa, pelkistetyn tyylikkäässä ja laadukkaan tuntuisessa pakkauksessa. Nibble+ on käsittääkseni muutoin sama tuote kuin "perus" Nibble, mutta varustettu rabbit-tyyppisellä klitoris-ulokkeella, jossa on erillinen vibra.

Käyttö on helppoa, varsinkin jos on aikaisemmin käyttänyt LELOn vibroja. Nibble nimittäin toimii jokseenkin samalla periaatteella. Käynnistys ja sammutus tapahtuu pitämällä mode- ja plus-napit pohjassa muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen plus-napista selataan tehoasetuksia, ja mode-napista erilaisia rytmejä. Molemmille erikoisominaisuuksille on omat nappinsa. Plussaa tulee myös siitä, että käyttöohjeessa on kerrankin myös suomenkieliset ohjeet.

Nibble+ on älyvibraattori. Se osaa reagoida sekä musiikkiin, että ruumiinlämpöön. Olin kummastakin ominaisuudesta hivenen epäileväinen. OhMiBod teki ensimmäisen musiikkiin reagoivan vibran jo vuosia sitten, ja vaikka en koskaan sellaista itse omistanutkaan, muiden arvostelujen perusteella olen saanut kuvan, että siitä ei oikeastaan ollut mihinkään. Muutenkaan en juuri koskaan kuuntele musiikkia sessioideni aikana, joten en näe tälle ominaisuudelle kummempaa käyttöä omalla kohdallani. Sitä oli kuitenkin mielenkiintoista kokeilla, ja kävi ilmi, että Nibble+ reagoi musiikkiin yllättävän hyvin, kunhan musiikki on riittävän kovalla tai vaihtoehtoisesti lelu tarpeeksi lähellä musiikin lähdettä. Voin kuvitella, että jos tykkää masturboida vaikkapa hevin tahtiin niin Nibblen musiikkiominaisuus saattaa olla hauska lisä.

Ruumiinlämpöön reagointi taas... no, vaihteleeko se todella niin paljon, että sillä olisi jokin merkitys? Vastaus, ainakin omalla kohdallani, on ei. Kokeilin lämpöominaisuutta useita kertoja, mutta en saanut siitä oikeastaan mitään irti. Lähinnä ärsyynnyin, ja siirryin takaisin normaaliin moodiin.

Nibblen värinä on mukavan syvää ja kohtuullisen voimakastakin, itse jäin kuitenkin kaipaamaan vielä ainakin yhden pykälän verran lisää tehoa. Siitä huolimatta värinä tuntuu hyvältä, ja lelun muotoilu on oikein onnistunut. Sisäisesti käytettävä osa stimuloi g-pistettä, ja klitoris-osa on riittävän joustava, että se varmasti sopeutuu useimpien naisten anatomiaan.

Materiaalit, silikoni ja ABS-muovi, ovat myös turvallisia ja hygieenisiä. Mukavaa, että muutkin kuin tunnetut luksusmerkit ovat alkaneet kiinnittää huomiota materiaalien laatuun ja turvallisuuteen. Tosin Nibble on kyllä sen verran hintava, että siihen hintaan sopii jo odottaakin jotain suhteellisen laadukasta. Siihen nähden onkin hienoinen pettymys, että Nibble on ainoastaan roiskeenkestävä. Tällä vibralla ei siis voi leikkiä kylvyssä, ja puhdistuksessa on varottava, ettei se hörppää vettä.

Koska Nibblestä tulee niin kovasti mieleen LELO, joka tätä nykyä on kunnostautunut julkaisemalla päivitettyjä versioita tuotteistaan, voimmeko kenties odottaa jossakin vaiheessa päivitettyä Nibbleä, lisäteholla ja vedenkestävyydellä? Jos, niin ehdottomasti hankkisin sen omaan lelulaatikkooni.
Atroquininen arvio tuotteesta Sux Butterfly vibraattori

Sux Butterfly -vibra oli ärsyttävä jo ennen kuin pääsin siihen käsiksi. Haluaisin tietää, kun keksi nämä ns. blisterpack -malliset tuotepakkaukset. Tuote on siinä kauniisti näkyvillä, suojanaan kerros muovia, jonka avaamiseen tarvitaan joko moottorisaha tai vaihtoehtoisesti atomipommi. Niin lähellä mutta niin kaukana. Ja kun sitten saksilla revit sitä muovipanssaria auki, aivan taivaan varmasti viillät kätesi auki juuri leikkaamaasi terävään reunaan.

Kun sitten olet laastaroinut sormesi ja lopulta pitelet vibraattoria kädessäsi... no, se on pinkki. Ei mikään erityisen kaunis sävy. Ja se toimii kahdella AAA-paristolla. Tässähän on nyt käynyt niin, että minusta on tullut ladattavien seksilelujen hemmottelema hienohelma, jota ärsyttää väkertää paristojen kanssa. Tästä huolimatta päätän tutustua leluun puolueettomasti.

Sux Butterfly on johdollisella kaukosäätimellä toimiva vibraattori, jossa on penetroivan osan lisäksi klitorikselle tarkoitettu uloke. Materiaali on silikonia, siitä pisteet. Kaukosäätimet napit ovat harvinaisen suurikokoiset ja varmasti helpot painella myös vaikkapa sormet liukkarissa tai muuten vain kesken hommien. Toimintaperiaate on yksinkertainen; power-nappi käynnistää vibran, ja plussasta ja miinuksesta säädetään voimakkuutta tai vaihdetaan värinärytmejä. Itselläni tosin meni tovi hoksata, että plus- ja miinusnapit eivät toimi lyhyellä painalluksella, vaan niitä on tarkoitus pitää pohjassa.

Myönnän, että ensimmäinen ajatukseni tästä vibrasta oli, että kahdella AAA-paristolla ei taatusti irtoa kovin kummoista tehoa, ja valitettavasti olin oikeassa. Butterfly on toki yllättävän tehokas paristokäyttöiseksi leluksi, ja värinä on ihan suht miellyttävän syvääkin. Kaltaiselleni power queenille siinä on kuitenkin liian vähän potkua.

Suurin ongelmani Butterflyn kanssa liittyy kuitenkin sen muotoon. Tämän malliset vibrat ovat aina jonkinlaista tuuripeliä sen suhteen, kenen anatomiaan se sopii ja kenen ei, väitti pakkaus sitten kuinka pontevasti tahansa, että "sopii jokaisen naisen muotoihin!" Jouduin valitettavasti huomaamaan, että Butterfly ei toimi minun anatomiani kanssa lainkaan. Sisäisesti käytettävä osa on niin lyhyt, että joudun työntämään sen niin syvälle kuin mahdollista saadakseni siitä minkäänlaista g-pistestimulaatiota, ja näin tehtäessä klitoris-osa ei päädy edes klitorikseni lähistölle. Jos taas asettelen vibran niin, että klitoris-osa on oikealla kohdalla, toinen osa ei ylety sinne päinkään, minne sen kuuluisi mennä. Näin ollen minun on todella vaikea saada Butterflysta minkäänlaista tuntemusta, orgasmista nyt puhumattakaan.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että minun klitorikseni vaatii vibraattorilta keskimääräistä enemmän tehoa, ja Sux Butterfly saattaa olla jollekin toiselle ihan riittävän tehokas. Siinä on kuitenkin suhteellisen paljon potkua ottaen huomioon, että se toimii AAA-paristoilla. Tämä ja edullinen hinta tekee siitä ihan varteenotettavan vaihtoehdon esimerkiksi jonkun ensimmäiseksi vibraattoriksi. Materiaali on kuitenkin turvallinen ja hygieeninen ja erilaisia värinäasetuksia löytyy paljon. Butterfly on myös roisketiivis, joten puhdistaminenkin onnistuu helposti vesihanan alla, kun muistaa varoa kaukosäätimen johdon liitoskohtaa.
Atroquininen arvio tuotteesta Lust by Jopen

Jopen Lust L5 on vibraattori, josta todella halusin tykätä enemmän. Ihan oikeasti. Se on pahuksen nätti, turvallista ja hygieenistä materiaalia, tehokas, ja upean värinen. On aina positiivista, kun leluja saa muun värisinä kuin pinkkinä ja violettina, ja keväänvihreä L5 on ehdottomasti lelulaatikkoni päheimmän värinen vibra. Myös pakkaus, jossa L5 saapuu on erittäin nätti ja laadukkaan tuntuinen.

Heti kättelyssä lelun muotoilu herätti hämmennystä. Raportoin ystävälleni Skypessä jotain sen suuntaista, että "tavallaan tajuan, mitä tällä on ajettu takaa mutta en ole yhtään varma toimiiko se". Varsinainen vibraattoriosa, se, jota olisi tarkoitus käyttää sisäisesti, on hämmentävän lyhyt, kun taas taipuisat "terälehdet" ovat puolet pidemmät. Niiden olisi käytössä ilmeisesti tarkoitus stimuloida vulvan ja anaalin aluetta, ja idea olisi sinällään hyvä, mikäli moottorin värinä kulkeutuisi terälehtiin hyvin. Sitä se ei kuitenkaan tee, ja itselleni on ainakin melko mahdotonta saada niistä mitään irti. Terälehdet voi myös puristaa yhteen, mutta silläkään tavalla en ole onnistunut saamaan niistä mitään iloa. Korkeintaan niitä voi käyttää esileikkiin/kiusoitteluun, mutta siihen se valitettavasti sitten jääkin.

L5:n moottori on kuitenkin todella tehokas ja ilahduttavan matalataajuuksinen. Kaikki voimakkuusasetukset ja rytmit tuntuvat todella hyvältä ja orgasmit, joita saan niillä ovat hyviä ja voimakkaita. Siksi onkin niin sääli, että sen saavuttaakseni joudun vääntämään edellä mainitut terälehdet pois tieltä ja lelun piteleminen on näin ollen suht hankalaa. Liian lyhyt ja suora vibraattori taas ei yllä ainakaan minun g-pisteeseeni, jolloin värinä kyllä tuntuu sisäisestikin ihan mukavalta, mutta aiheuttaa lähinnä turhautumista, koska en voi olla ajattelematta, miten paljon paremmalta se tuntuisi, jos vibra olisi g-pistemuotoiltu, tai edes vähän pidempi.

Omituisesta muotoilusta siis miinusta, mutta lähes kaikesta muusta L5 saa pelkkää plussaa. USB-latauskaapeli on näppärä, vibra toimii superhelposti kahdella led-tehosteisella painikkeella, joita on helppo käyttää pimeässäkin, ja kuten jo alussa mainitsinkin, L5 on todella kaunis. En ole aikaisemmin ollut Jopenin tuotteista erityisen kiinnostunut, mutta Key Comet Wandia ja L5:sta kokeiltuani voi olla, että pitää tutustua muihinkin ko. lafkan uudempiin tuotteisiin.
Atroquininen arvio tuotteesta Bi Stronic Fusion

Olin ollut erittäin kiinnostunut Fun Factoryn Stronic-sarjasta jo pidemmän aikaa, joten olin innoissani kun Kaalimadon paketista paljastui sarjan Bi Stronic Fusion. Kyseessä on siis pulsator-systeemillä toimiva, yhdyntäliikkeitä jäljittelevä sauva varustettuna klitoriskiihottimella, jossa on lisäksi pienet "siivet" sivuilla, ilmeisesti häpyhuulien stimulointia varten. Koska olen vasta lähiaikoina todella löytänyt g-pisteeni, sauvan muotoilu vaikutti erittäin lupaavalta ja iloinen yllätys oli myös se, että se saapui valmiiksi ladattuna, ja pääsin siis heti kokeilemaan sitä sen sijaan, että olisin saanut odottaa 16 (!) tunnin latauksen ajan. Lataus sinänsä käy näppärästi sitten kun se on tarpeen; mukana tulee USB-latauspiuha.

Siispä heti kokeilemaan. Bi Stronic Fusionia käytetään kolmella napilla ja se on helppoa, ei sen kummempia kommervenkkejä. Virta päälle yhdestä napista, ja lopuista vaihdellaan pulsaatiorytmejä ja klitorisosan värinän voimakkuutta sekä rytmejä. Mattapintainen silikoni ei ole kovin helposti luistava materiaali, joten vesipohjaista liukkaria on syytä varata käden ulottuville. Sopivasti liukastettuna se ei kuitenkaan hankaa vastaan.

Ensimmäinen vaikutelma pulsator-teknologiasta on, että se tuntuu pahuksen hyvältä jyskyttäessään g-pistettäni vasten. Sauvan asettelu tosin vaatii hieman kokeilua, liike kun tuntuu parhaiten silloin, kun sauvasta pitää kiinni todella kevyesti tai ei lainkaan, ja silloin saa taiteilla sen kanssa, ettei se luiskahda ulos kesken kaiken.

Klitoriskiihotin onkin sitten eri juttu. Valitettavasti se ei (tässäkään) vempaimessa onnistu osumaan lähellekään klitoristani, kun käytän sauvaa niin, että pulsoiva osa tuntuu parhaalta. Lähinnä tästä syystä myöskään niiden kummallisten siivekkeiden funktio ei ihan auennut minulle. Lisäksi klitorisvibrassa on vain pari voimakkuusasetusta, loput valinnat ovat erilaisia rytmejä. Tämä oli ehdottomasti pettymys ottaen huomioon sen, miten mainion tehokas vibra esimerkiksi Fun Factoryn Amorinossa on. Olisin siis kaivannut vielä lisää potkua vibraan.

Tästä huolimatta Bi Stronic Fusion tulee ehdottomasti olemaan säännöllisessä käytössä makuuhuoneessani, pulsaatio osoittautui sen verran miellyttäväksi tuttavuudeksi, ja kun käytän sitä yhdessä jonkin toisen klitorisvibran kanssa, homma toimii!

Kaalimadon vinkki: Tuote on esiladattu, mutta se kannattaa ladata 12-16 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Näin akku kestää käytössä pidempään.
Atroquininen arvio tuotteesta One Touch Silicone Vibraattori

Myönnettäköön, että olin erittäin epäluuloinen tämän vempeleen suhteen. Mikään, mistä käytetään termiä "dong" ei voi olla kovin kiihottava, ajattelin. Ja se toimii pattereilla. Kaksi AA-paristoa tuskin tarjoaa kovin vaikuttavia tehoja, epäilin tiiraillessani tätä lelua pahvipakkauksen "ikkunan" läpi. Mutta kun sitten avasin laatikon ja pääsin käsiksi tähän kieltämättä sangen vaikuttavan kokoiseen "dongiin", kyynisen epäilyksen läpi puski hienoinen mielenkiinto. Materiaali tuntui laadukkaalta, ja vaikka aluksi epäilin sitä suuresti, totesin, että se todella jopa saattaa olla täyttä silikonia. Laatikosta ei ainakaan lehahtanut sitä varoittavaa, jelly-rimpuloista tuttua kemikaalilöyhkää. Houkuttelevia tekijöitä olivat myös koko ja muoto. Kun nyt olen g-pisteeni löydettyäni alkanut löytää myös sisäistä size queeniani, tämä iso ja paksu lelu olikin yllättäen pelottavan sijasta houkutteleva.

Sujautin Kaalimadon ystävällisesti mukaan pakkaamat patterit sisään ja painoin vibraattorin juuresta löytyvää, huomaamatonta painiketta. Ja nyt täytyy kyllä myöntää, että kahdesta AA:sta on saatu tässä tapauksessa ehdottomasti enemmän irti kuin olisin ikinä osannut odottaa. Värinä on voimakas ja syvä, eikä hautaudu silikonikerroksen alle kuten tämän tyyppisissä leluissa usein käy.

Käyttö on niin yksinkertaista kuin voi olla, nappeja on tasan yksi, josta selataan läpi värinävoimakkuudet ja rytmit, ja jota muutaman sekunnin pohjassa pitämällä moottori sammuu. Huomattavaa tässä vibrassa on toki myös pohjan imukuppi, jolla sen saisi kiinnitettyä melkein mihin tahansa sileään pintaan. Itse en ole vielä tätä ominaisuutta käytännössä testannut, mutta imukuppi vaikuttaisi ihan suhteellisen pitävältä.

Edellisten huomioiden jälkeen olinkin jo melko innokas kokeilemaan tätä vibraattoria, enkä joutunut pettymään. Värinä, joka klitorikselleni ei edelleenkään ole tarpeeksi voimakas, tuntuu sisäisesti todella hyvältä ja g-pisteeni tykkää tämän lelun muotoilusta ja koosta erittäin paljon. Koska olen jo aiemmissakin arvosteluissa nillittänyt patterien kanssa säätämisen epäkäytännöllisyydestä, koen tarpeelliseksi mainita tässäkin, että jos tämä lelu olisi ladattava, se olisi ehdottomasti yksi parhaista lelulaatikkoni lisäyksistä hetkeen. Sitä se on kyllä oikeastaan näinkin, mutta ladattavuus tekisi siitä täydellisen. Toisaalta ladattavuus myös korottaisi hintaa reippaasti, ja tällaisenaan tämä vibra on erittäin kohtuuhintainen. Suositeltava hankinta realistisemman näköistä ja tuntuista etsivälle! Muista hankkia samalla vesipohjainen liukuvoide, jos sellaista ei vielä löydy. Itse ainakin onnistun kuluttamaan sitä melko runsaasti tämän lelun kanssa.

Kaiken kaikkiaan loistava perusvibraattori ja ehdottoman positiivinen yllätys!
Atroquininen arvio tuotteesta Big Boss G5

Olin jo aikaisemmin ilmaissut Kaalimadolle kiinnostukseni päästä testaamaan Fun Factoryn Big Boss G5-sauvaa, joten kun tilaisuus sitten tarjoutui, tartuin siihen alta aikayksikön! Fun Factoryn tuotteet ovat lähiaikoina varastaneet sydämeni sekä laadun että supertehokkaiden moottorien avulla, ja pitää toki myös myöntää, että Big Bossin varsin vaikuttava koko houkutteli. Kun sitten pääsin lopulta ihan livenä hipelöimään sitä, olin myyty jo lähes ennen kuin sain sen käyttöohjeen mukaisesti ladattua ja pääsin kokeilemaan sitä.

Paksuutta Big Bossilla tosiaan on enimmillään 4,6cm, mikä tekee siitä lelulaatikkoni kookkaimman yksilön tällä hetkellä. Heti kättelyssä tulikin selväksi, että riittävän liukkarin lisäksi iso pomo vaatii vähän lämmittelyä ja rentoutumista. Mutta voi luoja että se on sen arvoista. Hieman kaareva muoto takaa sen, että "terska" hieroo g-pistettäni aivan jumalaisella tavalla ja se täysinäisyyden tunne, jonka tämän kokoinen sauva antaa saattaa olla jopa hivenen koukuttava.

Ja sitten se moottori. En tiedä miten Fun Factory tekee sen, mutta Big Bossin värinäteho on aivan mieletön. Lisäksi värinä on vielä todella syvää ja matalaa, ei puuduta paikkoja. En ole kokeillut G5:ttä edeltäviä tuotteita, joten en tiedä kuinka paljon enemmän tehoa G5-moottorista löytyy, mutta minulle riittää, että sitä todella löytyy. Pointtina on mainittava sekin, että en ole aikaisemmin saanut oikein mitään irti vibraattoreista, joita on tarkoitus käyttää sisäisesti. G-pisteeni ei vaan ole niin herkkä kuin klitorikseni, ja vastaa ennemmin paineeseen kuin värinään. Sitten kokeilin Big Bossia ja muutin mieleni. Big Bossin vibra tuntuu myös sisäisesti hyvältä. Kun sitten yhdistetään sen muotoilu ja vibra niin g-pisteeni on nirvanassa.

Yleensä jos jostakin pitää Fun Factoryn leluista puhuttaessa valittaa, niin se on lafkan käyttämän silikonin pintatuntuma, joka on todella matta ja luistamaton. Kitkaa vastaan pitää tapella tolkuttomalla määrällä liukkaria. Big Bossin tapauksessa taidan tosin antaa senkin anteeksi. Se nimenomainen kitka nimittäin lisää g-pistestimulaatiota ainakin omalla kohdallani, eikä hankauksen tunne yhtäkkiä olekaan yhtään ikävä. Eikä muuta poikkipuolista sanaa materiaalista sitten olekaan. Big Boss G5 on kokonaan vesitiivis, joten sen voi ottaa vaikka suihkuun tai kylpyyn mukaan huoletta. Näin ollen puhdistuskin onnistuu ilman kummempaa säätämistä.

Yhteenvetona siis totean, että Big Boss G5 on parasta, mitä olen lelulaatikkooni lisännyt pitkään aikaan ja Fun Factoryn osakkeet nousivat silmissäni entisestään. En uskalla sitä kuitenkaan ihan varauksetta suositella kaikille, johtuen ihan vaan siitä, että tämä sauva on oikeasti ISO. Toisaalta myöskin ehdottomasti vaivan arvoinen, kunhan lämmittelee kunnolla eikä unohda liukuvoidetta.
Atroquininen arvio tuotteesta We-Vibe Nova

Rave on ensimmäinen kosketukseni We-Viben tuotteisiin, ja myönnettäköön, että odotukset olivat melko kovat. Olen kuullut oikeastaan pelkkää hyvää We-Vibesta, ja toivonut jo pitkään että saisin käsiini joko Tangon tai Salsan, joissa kuulemani mukaan oon supertehokas moottori. We-Vibe on aikaisemmin tehnyt leluja pareille (ja klitoriksille), joten Raven kaltainen soolokäyttöön tarkoitettu insertable-vempain on lafkalta uusi aluevaltaus. Kun Kaalimadon paketti saapui, kävin ensitöikseni lukemassa seuraamieni seksibloggaajien ajatuksia Ravesta, ja vaikutti siltä, että se on saanut oikein hyvä vastaanoton.

Oma ensivaikutelmani oli myös ehdottomasti positiivinen. Siisti ja simppeli pakkaus, USB-latauspiuha, laadukkaan oloinen satiininen säilytyspussukka. We-Viben silikoni on sileää ja saumatonta, ja Rave itse sopii käteen miellyttävästi. Muotoilu on hiukan kummallinen, hivenen epäsymmetrinen, mutta olen valmis uskomaan, että suunnittelija on tiennyt mitä tekee. Akku oli ilmeisesti jo tehtaalla ladattu lähes täyteen, koska lataus jonka käyttöohjeen mukaan pitäisi kestää useamman tunnin, kesti vain n. 45 minuuttia. Ei valittamista, pääsin testaamaan Ravea nopeammin kuin luulin.

Heti kättelyssä tuli selväksi, että tehoa todella löytyy ja paljon. We-Viben moottori on Fun Factoryn ohella virallisesti tehokkain, mitä olen päässyt kokeilemaan. Muun muassa tämän takia odotin, että Rave olisi tuntunut myös klitorikselle käytettynä hyvältä, mutta hieman yllättäen klitorikseni piti sitä melko yhdentekevänä. Syynä on luultavasti Raven kärjen muoto, joka hyvin tylppänä ja tasaisena sopii paremmin g-pisteen stimulointiin. Saan kyllä halutessani Ravella klitorisorgasmin, mutta se ei ole erityisen tyydyttävä. Sen sijaan manuaalin mukaisesti käytettynä, g-pisteen stimuloinnissa, se on aivan omaa luokkaansa. Supervoimakas värinä tuntuu g-pisteessä mielettömän hyvältä, jopa intensiivisemmältä kuin Fun Factoryn Big Bossin tärinä. Yleensä g-pisteeni tykkää jonkintasoisesta liikkeestä, joko nopeista työnnöistä tai sitten hitaammasta, pyörittelevästä liikkeestä, mutta Raven moottori on niin tehokas, että voin pitää sen päätä paikoillaan g-pistettäni vasten ja se tuntuu yhtä hyvältä. Normaaleista tavoistani poiketen käytän paljon myös Raven erilaisia rytmejä.

Raven painikkeet ovat perushyvät, helpot käyttää, ja riittävän jämäkät, ettei niitä tule vahingossa paineltua kesken kaiken. Niiden lisäksi älypuhelimen omistajat voivat ladata We-Viben sovelluksen, jolla vibraa voi ohjata puhelimen avulla. Omassa puhelimessani (Samsung Galaxy S4) appi toimii moitteettomasti, ja vaikka normaalisti mieluumin käytänkin Raven omia painikkeita, sovellus on yllättävän hauska lisä. Plussaa se saa myös siitä, että sillä voi halutessaan luoda omia värinärytmejä, joka sekin onnistuu mukavan käyttäjäystävällisesti. Sovelluksen kautta myös vaikka maapallon toisella puolella oleva kumppani voi ohjailla Ravea, joka on ehdottomasti erittäin kiva ominaisuus. Jotain tällaista olisin kaivannut aikoinaan ollessani kaukosuhteessa.

Pieni miinus on annettava siitä, että Rave ei ole kokonaan vedenkestävä. Sitä ei siis kannata ottaa mukaan kylpyyn. Roisketiivis se kuitenkin on, joten puhdistaminen varovasti juoksevan veden alla onnistuu. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen kosketukseni We-Vibeen on ollut erittäin positiivinen ja Rave tulee jatkossakin olemaan säännöllisessä käytössä. Haluan myös ehdottomasti päästä vielä testaamaan sovelluksen käyttöä kumppanin kanssa!
Atroquininen arvio tuotteesta Doxy hieromalaite

Häpeäkseni joudun myöntämään, etten ole koskaan kokeillut Magic Wandia, tuota tehotyökaluista klassisinta, ja siitä johtuen tuntui, että seksibloggaajan sivistyksessäni on aukko. Kaalimato onneksi päätti paikata tämän aukon lähettämällä arvosteluun uuden Doxy Wandin! Eihän se tietenkään se klassinen Hitachin vempele ole, mutta olin kuullut, ettei Doxy missään nimessä jää Hitachille kakkoseksi, vaan saattaa olla jopa parempi. Tähän väitteeseen en voi ottaa kantaa, mutta voin kertoa, että Doxy on uusin, erittäin hyvä ystäväni.

Jo pakkauksesta voi päätellä, ettei ole mikään sekunda-rimpula tämä. Pahvilaatikon sisältä paljastuu harvinaisen tukevan ja laadukkaan oloinen, vetoketjullinen, pehmustettu laukku, ja sen sisältä itse tuote, komean metallinhohtoinen Doxy. Ensivaikutelma on sangen simppeli, ei muuta kuin pistoke seinään ja menoksi. Painikkeita löytyy kolme; on/off, plus ja miinus. Käyttö siis ei voisi juuri helpompaa olla. Mitä nyt käsi saattaa pidemmän päälle tulla kipeäksi, Doxy on nimittäin huomattavasti perusvibraattoria painavampi. Verkkovirralla toimivilta vibraattoreilta odottaa tehoa, ja siinäkään suhteessa Doxy ei petä. Mainoslause, joka lupaa sen olevan markkinoiden järisyttävin hieromalaite, saattaa hyvinkin olla oikeassa. Jo ensimmäinen asetus on tehokkaampi kuin moni paristokäyttöinen vibra, ja siitä ylöspäin kyyti onkin sitten jo todella kovaa. Doxyn värinä on myös oikein tyydyttävän matalaa jyrinää.

Olin sen verran vaikuttunut Doxyn tehoista, että pettymys olikin suhteellisen suuri kun pääsin tositoimiin ja jouduin huomaamaan, että sellaisenaan Doxyn värisevä pää on liian kookas ja leveä. Omat häpyhuuleni ovat kohtalaisen pulleat, ja Doxya käyttäessäni tunsin lähinnä turruttavani häpyhuuliani sillä, eikä klitorikseni ollut kovin vaikuttunut esityksestä. Olin vaipua epätoivoon, mutta kävi ilmi, että kaikki esimerkiksi Hitachi Magic Wandia varten valmistetut oheishärpäkkeet sopivat myös Doxyyn. Sain käsiini sellaisen, Wand Essentialsin hiukan kieltä muodoltaan muistuttavan silikonisen "hatun", ja se todella sopi täydellisesti Doxyyn. Pääsin lopulta kunnolla nauttimaan Doxyn tehoista ja tämän revelaation myötä se onkin ollut aika ahkerasti käytössä. Jos siis tykkäät pienemmälle alueelle keskittyvästä värinästä vibraattoreissasi, Doxyn hankinnan yhteydessä kannattaa sijoittaa myös jonkinlaiseen lisäkkeeseen. Yhteensopivuudesta näiden lisäosien kanssa johtuen sen käyttömahdollisuudet ovatkin lähes rajattomat. Itse tulen hankkimaan vielä ainakin g-pistekärjen!

Niin, ja kai sillä voi niitä kipeitä lihaksiakin hieroa, mutta let's face it, se tuskin on ensisijainen käyttökohde.

Doxy saa pisteet myös siitä, että sen värisevä pää on hygieenistä silikonia. Käsittääkseni monissa "vanhan polven" wand-mallisissa vibraattoreissa tämä pää on ollut kumia tai muuta huokoista materiaalia, joka saattaa pidemmän päälle toimia melkoisena bakteerihautomona. Silikonin saa todella puhtaaksi, ja Doxyn puhdistaminen käykin helposti. Leveän pään voi pyyhkiä nukkaamattomalla materiaalilla ja seksivälineidenpuhdistusaineella, tai varovasti pestä juoksevalla vedellä. Roisketiiviyden johdosta ei vettä tarvitse varsinaisesti pelätä.

Jos siis kaipaat vibraattoriltasi tehoa ja monipuolisuutta, Doxy on ehdottomasti hintansa arvoinen hankinta!
Atroquininen arvio tuotteesta Gjack Bioskin vibraattori

Fun Toysin GJack -dildo muistuttaa kovasti aikaisemmin arvostelemaani dildoa, nimittäin Fun Factoryn Big Bossia. Tämä oli ensivaikutelmani, kun avasin sinänsä tyylikkään, lieriön muotoisen pahviboksin ja sain GJackin käsiini. Lähemmän tarkastelun ja vertailun tuloksena on, että se ei ainoastaan muistuta Big Bossia vaan muoto on lähes identtinen, alaosan sormilla tarttumista varten tarkoitettua "lenkkiä" myöten. Merkittävin eroavuus on se, että GJack on pienempi. Sen silikoni on myös tekstuuriltaan erilainen kuin Fun Factoryn, hyvin sileä ja pehmeä. En nyt aio tässä ruotia enempää copyright-asioita, mutta yhteneväisyys Big Bossiin on tärkeää mainita, koska se väistämättä vaikuttaa mielipiteeseeni GJackista.

Kuten jo mainitsinkin, Fun Toys selvästi panostaa tuotteiden pakkaukseen. Pahvilieriö on kestävän oloinen ja tyylikkäästi kuvitettu. Mukana tuleva USB-latauspiuha ja säilytyspussukka ovat myös keskimääräistä laadukkaamman tuntuisia. Tästä johtuen jäin kaipaamaan samanlaista panostusta itse tuotteeseen, ja se jää valitettavasti puuttumaan.

GJackista löytyy vaikka kuinka monta värinän voimakkuutta ja rytmiä, mutta moottorin teho jättää siitä huolimatta toivomisen varaa. Värinä on huomattavan pinnallista ja puuduttavaa surinaa, eikä sitä valitettavasti voi edes verrata Fun Factoryn moottoriin. GJackin painikkeet ovat helppokäyttöiset ja niiden asettelu on ihan toimiva, olisin tosin kaivannut niihin hieman lisää "jämäkkyyttä", nyt on vähän liian helppo kesken kaiken vahingossa painaa nappia ja joutua sitten sormet liukkarissa näppäilemään haluttu asetus uudestaan.

Fun Toysin silikoni näköjään kulkee nimellä (ja rekisteröidyllä tuotemerkillä) "Bioskin", joka antaa kuvan jotenkin erityisen realistisen tuntuisesta materiaalista. Itse en sitä kyllä kovin realistisena koe, miellyttävän tuntuista se toki on. Ehkä vähän liiankin pehmoista ja sileää. Jään GJackia käyttäessäni kaipaamaan Big Bossin tarjoamia intensiivisiä tuntemuksia, jotka tulevat suurelta osin Fun Factoryn silikonin jämäkkyydestä ja hienoisesta kitkasta. Kun tähän vielä lisätään GJackin pienempi koko, kokemus jää vaisuksi. Ja ehkä hiukan copycat-henkisen falskiksi.

Oma suositukseni olisi siis, että hanki tämän dildon sijasta Big Boss, hintakin on joko samalla viivalla tai jopa hieman edullisempi, eikä GJackissa varsinaisesti ole mitään, mitä Big Bossissa ei olisi. Jos kuitenkin ison pomon isompi koko hirvittää, niin GJack lienee siinä tapauksessa oiva vaihtoehto. Se ei ole missään nimessä huono tuote, mutta ei toisaalta erityisen hyväkään. Fun Toysilla on selvästi edellytykset tehdä hyviä tuotteita, jos vaan jatkossa löytyy myös omaperäisiä ideoita.
Atroquininen arvio tuotteesta Pride Dildo

Vieraileva ystävä sanoi kämppääni astuessaan, ettei enää edes viitsi hämmästyä siitä, että kirjahyllyssäni sojottaa sateenkaarenvärinen dildo. Yritin kuitenkin perustella, että se on siinä, koska en ole vielä ehtinyt kokeilla sitä ja se on vaan niin pahuksen hieno.

Pride-dildo todellakin sai aikaan riemunkiljahduksen heti pakettia avatessa, ja mikäs sen parempi tapa vielä juhlistaa juuri päättynyttä pride-kuukautta, kuin testata tämä majesteettinen ilmestys!

Upean ulkomuotonsa lisäksi Pride-dildo on hygieeninen ja turvallinen; valmistusmateriaalina on 100-prosenttinen silikoni. Dildon silikoni on pehmeää ja myötäävää, olisin itse jopa ehkä toivonut jämäkämpää silikonia, mutta käytössä dildo tuntuu miellyttävältä, eikä sen kanssa tarvitse läträtä litrakaupalla liukuvoidetta.

Kooltaan Pride-dildo on varmasti useimmille sopiva, ei liian iso, ja kapeahko pää myös tekee käytöstä helppoa. Omaan makuuni dildo on ehkä hiukan liian pieni, olisin toivonut enemmän g-pistestimulaatiota, mutta omassa kokoluokassaan se on oikein toimiva lelu. Imukuppi vaikuttaa myös hyvin pitävältä, ja dildo on helppo kiinnittää mihin tahansa huokosettomaan, tasaiseen pintaan.

Pride-dildo on erinomainen perusdildo, josta ei löydy juuri mitään valitettavaa, mutta ei toisaalta mitään erityisen upeaakaan, paitsi tietysti näyttävä ulkomuoto. Sitä tekisi mieli kokeilla harnessilla jonkun upean naisen kanssa!
Atroquininen arvio tuotteesta Vive Aki anustappi

Vive Aki on hieman hämmentävä tuttavuus. Ensivaikutelma heti pakkauksen nähdessäni oli, että tässä on jälleen yksi LELOn design-tyylillä ratsastava uusi valmistaja, mustaan silikoniin yhdistetyt kullanväriset yksityiskohdat vaan tuovat väkisinkin mieleen ensimmäisenä LELOn ja se on varmasti ollut myös Viven tavoitteena, mielikuva kun yhdistyy sitä kautta laatuun ja luksukseen. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta lähempi tutustuminen paljasti Akista yllättäen sekä asioita, joista pidän kovasti, että asioita, joita inhoan.

Aivan ensimmäiseksi pakkauksen avatessani huomasin kummallisen hajun. Aki haisee jollekin oudolle, kemikaalimaiselle, kumia muistuttavalle. Herääkin epäilys siitä, ovatko Viven tuotteet todella 100-prosenttista silikonia, jonka ei käsittääkseni pitäisi haista juuri millekään. Epämiellyttävä haju tuntuu kuitenkin haihtuvan ajan myötä. Seuraava hämmennyksen aihe oli vempaimen muoto. Aki on ilmeisesti anustappi. Siinä tarkoituksessa se ei kuitenkaan muotonsa vuoksi toimi minulle sitten tippaakaan. Varrella on liikaa kokoa, niin pituuden kuin ympärysmitankin puolesta. Kapea pää tietysti auttaa, mutta valitettavasti Akin käyttö anustappina on vaan yksinkertaisesti epämukavaa.

Tavallisena vibraattorina se kuitenkin palvelee huomattavasti paremmin! Teräväkärkinen pää on juuri omiaan sellaiseen pinpoint-tyyppiseen klitorisstimulaatioon, josta itse pidän, ja Vive saa ehdottomasti pisteet kotiin myös moottorin tehokkuudesta. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt Akin tehosta ja värinän syvyydestä. Pisteitä toki myös vedenkestävyydestä, vaikka en itse yleensä suihkussa/kylvyssä leluja käytäkään.

Suurin miinus tulee Akin painikkeista, jotka ovat pienet, jäykät ja terävät; siis kaikin puolin inhottavat painaa, ja varsinkin kun käynnistääkseen ja sammuttaakseen vibran nappia pitää painaa 3 sekuntia yhtäjaksoisesti, siitä jopa jää sormeen jälki. Ehkä nappeja olisi tarkoitus painaa kynnellä? Omat kynteni ovat sen verran tapaturmaherkät ja hauraat, etten edes yritä, mutta muille nappien käyttö kynnellä saattaa olla miellyttävämpää.

Yhteenvetona, Vive saattaa kopioida designinsa nimekkäämmältä valmistajalta, mutta ei kuitenkaan vaikuta ollenkaan huonolta hankinnalta, varsinkin jos LELOn hintalaput yleensä kauhistuttavat. Viven hinnat ovat varsin kohtuullisia siihen nähden, että tuotteet ovat ladattavia, eikä paristojen kanssa tarvitse säätää. Aki on myös tehokas ja monikäyttöinen, ja vedenkestävyytensä ansiosta myös helposti puhdistettava. Tuotevalikoima on myös laaja, ja jos Viven muissakin tuotteissa on yhtä paljon potkua kuin Akissa, voin hyvillä mielin suositella niitä hyvää perusvibraattoria kaipaaville.
Atroquininen arvio tuotteesta Gvibe MINI tuplavibraattori

Gvibe Mini muistuttaa huolestuttavalla tavalla pahamaineista Split Dildoa, jonka käyttöyritykset kuulemani mukaan ovat lähinnä kivuliaita. Ainakin tämä vempain on sentään paljon pienempi.

Siitä huolimatta Gvibe minin muoto aiheuttaa hämmennystä. Fun Toys näköjään myös jatkaa samalla apinointilinjalla tuotteidensa ulkonäön kanssa; kovasti tulee edelleen LELO mieleen tämänkin vibran ulkoasusta. Pakkaus on tälläkin kertaa tukeva, omaperäisesti muotoiltu pahviputkilo. Onnistun vahingossa painamaan vibran päälle kun kalastan sitä pakkauksesta, ja kestää jonkin aikaa, että löydän napit, joista sitä käytetään. Kunhan napit löytää, on käyttö sangen yksinkertaista, ja mukana tulevaa manuaalia tarvitaan lähinnä selventämään, miten tämän muotoista vempelettä on tarkoitus käyttää.

Ohjekirjasta löytyykin oikein kuvitettuna useita erilaisia käyttötapoja, ja Gviben olisi tarkoitus olla soveltuva niin miehille kuin naisillekin. Valitettavasti tulin kuitenkin ennen pitkää siihen johtopäätökseen, että ainakaan minulle se ei sovi.

Ensimmäinen ongelma on Gviben moottori. Värinä on periaatteessa suhteellisen voimakasta, mutta valitettavan korkeataajuuksista surinaa, joka lähinnä puuduttaa niin sormet kuin muutkin paikat. Vibraattorien moottoreista valittaminen on suomeksi hankalaa, koska sanavarastostani puuttuu suomenkielinen vastine sanalle "buzzy", joka englanninkielessä kuvaa erinomaisesti juuri tämänkaltaista värinää, mutta joka tapauksessa, en tykkää Gviben moottorista sitten tippaakaan.

Toinen ongelma on vibran muoto. Vaikka Fun Toys kuinka väittäisi, että se on uraauurtava ja nerokas, rohkenen olla eri mieltä. On toki hyvä, että molemmissa... ulokkeissa on oma moottorinsa, mutta siitä huolimatta en ainakaan itse onnistunut löytämään niille minkäänlaista miellyttävää käyttöä. Ulokkeiden painaminen klitoriksen molemmin puolin olisi saattanut toimia, mutta niiden pitäminen siinä asennossa oli yksinkertaisesti liian hankalaa ja ärsyttävää, ja ennen pitkää vain vaihdoin toiseen leluun. Ulokkeet ovat juuri sen verran jäykät, että sormet liukkarissa niistä ei tahdo saada pidettyä otetta sitten millään. Kokeilin läpi kaikki manuaalin ehdottamat käyttötavat, mutta jouduin toteamaan, että Gvibe ei ole minua varten.

Toki FunToys saa jälleen pisteet materiaalista ja väritkin ovat vaihteeksi jotain muuta kuin sitä iänikuista pinkkiä ja violettia. Mintunvihreä ja sininen värivaihtoehtoina ovat siis myös erittäin jees. Gvibe on myös todella miellyttävän hiljainen, ja tämä pieneen kokoon yhdistettynä tekee siitä kaikkiaan hyvin huomaamattoman. Puhdistuskin on vaivatonta vesitiiviyden ansiosta.

Kaiken kaikkiaan voin kuitenkin suositella Gvibeä vain siinä tapauksessa, että tällainen muoto todella puhuttelee sinua ja tiedät, että juuri jotakin tuon muotoista genitaalisi kaipaavat! Muussa tapauksessa se on hinnaltaan aavistuksen turhan suolainen siihen nähden, mitä se tarjoaa.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Himokas pari Young, Wet & Wild ArcticLove Jonathan Yona Sidotut Joneski Peppufantasiaa CoupleT Marie Niki McKettu Butterfly Solttuseksiä HeMan Aatami ja Eeva Itia Nautiskelijat Tomtom Aurora Parittelijat Antaia Kaappirivo Tiitis HotBuns Testimies Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä karkki Jolene Doktor Kurious HMR Ruuhkavuodet Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Testiryhmä botTomAndJerry Asiallinen kotirouva Cupido Tomppa Carissa Zakke Haluava himoava katse Opepari FreeWheelers Mr. Sledgehammer Lelulaatikko Sexcouple Kumitorvi Neitseellinen UsFuntastic Queer of the Hill n00bs