Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Airturn2 Masturbator

TESTIRAPORTTI

Tämän masturbaattorin moninaiset ominaisuudet, ulkonäkö ja toiminnot muodostavat testaajien mukaan hienon kokonaisuuden, mutta itse käyttöön ja tuntumaan liittyvää parantelua kaivattiin. Tuotteen todettiin soveltuvan parhaiten keskikokoisille peniksille.

KumitorviMies 30v

Moni kakku päältä kaunis on sanonta ja se pätee erittäin tarkasti tämänkertaiseen tuotteeseen. Airturn2 huokuu ammattimaista suunnittelua ja lupauksia laadusta. Pinta on jämäkkää ja miellyttävän tuntuista, sillä on mukavasti painoa, napit ovat hyvin merkittyjä, lataus tapahtuu vesitiiviin pistokkeen kautta magneettilatauksen sijaan ja insertti on muotoiltu himokkaiden huulien näköiseksi, jotka rikkovat kivasti muuten vakavan harmaan tyylin. Isoin kiinnostukseni kuitenkin kohdistui LED-näyttöön, jolla tuote ilmoittaa imutahdista, värinämalleista, lämpötilasta ja akunvarauksesta. Tämä kaikki muodostaa silmää miellyttävän kokonaisuuden, jonka melkein tahoisi ostaa tietämättä mitä se tekee ja kuinka hyvin. Tyylikkään kuoren sisältä kuitenkin löytyy kourallinen erittäin hyviä ideoita, keskeneräisellä toteutuksella.

En voi olla aloittaa tuotteen purkua mainitsematta ensimmäisenä materiaalivalintaa. Mikäli myyvänä toimintona tuotteessa on imu, ei silikoni välttämättä ole paras vaihtoehto. Kuten olemme aiemmin oppineet se muuttaa markkinointi sloganin .yksi koko sopii kaikille. yksi koko sopii tuotteelle. Tunnelin sanotaan venyvän 1.4 cm imun aikana, mutta mittailun jälkeen päädyin puoleen siitä. Tämä jämäkkyys ja rajoittaneisuus varmistavat sen, ettei tunneliin synny kunnollista alipainetta ja mikäli kalusi paksuus tai pituus ei mahdollista kunnollista tiivistystä, ei alipainetta muodostu lainkaan. Vaikkakin olen silikonin puolestapuhuja, airturn2 ehdottomasti vaatisi pehmeän ja irrotettavan insertin, jotta suurempi alipaine saataisiin tuotettua samalla teholla kaikenkokoisille peniksille, sekä pesun helpottamiseksi.

Värinäohjelmia lelussa on kuusi kappaletta ja niiden voimakkuuksia ei voi itse säätää, mutta isompi synti on se, että ainoa tuotteessa oleva värinäkuula on asennettu insertin alkuosaan juuri huulien taakse, joten se pärisee kalusi tyvessä eikä terskasi alueella, jossa sen kuuluisi olla. Jäljellä oleva toiminto on lämmitys ja se sentään toimii moitteetta. Tosin on otettava huomioon, että 60min mainostettu käyttöaika on annettu ilman tätä toimintoa ja lämmitys päällä se helposti puolittuu.

30min tajunnanräjäyttävää lämmintä imua ja tärinää olisi kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi monelle meistä, mutta Airturn2 ei sitä toimita, imu on melkein huomaamatonta, värinä lantion seudulla ja vaatii niin pitkän session, että virta loppuu kesken, jos lämmitys on päällä. Mutta Otouchin yritys oli hyvä ja kehitystä on näemmä tapahtunut, sillä markkinoilla on nyt airturn3. Uudessa mallissa on saman verran värinäohjelmia, mutta jokaisessa on kolme eri voimakkuutta. Imuohjelmat on puolitettu kolmeen, mutta se käyttää irrotettavaa pehmeää inserttiä. Lämmitys uupuu kolmosesta kokonaan, oletettavasti virrankulutuksen vuoksi.

En käynyt otouchin sivuilla tutkimassa ennen kirjoituspäivää ja olen iloisesti yllättynyt, kuinka jokaiseen muistikirjani valitukseen oli jo vastattu tietämättäni.

Kirjoittanut: Kumitorvi
botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.

Tällä kerralla saimme testattavaksi erikoisen muotoisen punahuulisen masturbaattorin, viralliselta nimeltään Airturn2. Heti kättelyssä huomasi, että masturbaattori on hyvinkin käteen sopiva ja siitä saa mukavan otteen. Pikaisen lataamisen jälkeen päästiinkin sitten tutustumaan laitteen eri toimintoihin.

Mahtavan tästä monitoimikoneesta tekee sen kolme eri kykyä; tämä vempele lupaa imeä, väristä ja lämmetä. Olemme saaneet testata erilaisia masturbaattoreita ja useissa on ollut kaksi näistä kolmesta toiminnosta, mutta oikein missään ei ole näitä kaikkia kolmea! Tämän vempeleen yksi iso plussapuoli on myös led-näyttö, josta voi seurata laitteen eri toimintoja vaikka pimeässä.

Masturbaattorin tunneli on ohjekirjan mukaan 12 cm pitkä ja suuaukon sisähalkaisija hieman alle 4 cm. Hieman mietitytti, täyttääkö oma kalu tunnelin kokonaan ja tiiviisti, jotta kokemus olisi mahdollisimman hyvä. Tämä masturbaattori nimittäin ei tunne eri kalujen kokovariaatiota. Jos siis omistat ison ja paksun melan, voi tämä suihinottaja olla sinulle vähän liian tiukka.

Vaikka masturbaattorin huulet ovat avonaiset, saa se luotua kunnon alipaineen ja imun. Masturbaattorin tunneli pidentyy ja luo imemisen tunnetta. Kaikista parhaiten tämä vempele kyllä toimii, kun kaikki kolme toimintoa ovat yhtä aikaa käynnissä. Ei tämä nyt oikealle suihinotolle pärjää mitenkään, mutta pääsee aika lähelle sitä, kun laittaa myös vähän mielikuvituksen peliin.

Kirjoittanut: botTomAndJerry