Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fleshlight - STU Lady tekovagina

TESTIRAPORTTI

Nyt pääsi testeihin todellinen klassikko - Fleslight STU tekovagina, kavereiden kesken "Flesukka". Flesukka singahti postissa yhdelle sinkkumiehelle, ja lisäksi ihan myyttejä murtaaksemme lähetimme flesukan myös pariskunnalle.

Flesukka tottakai hoiteli hommansa kuten asiaan kuuluu; kiitoksia aidosta ja mahtavasta tuntumasta sateli vuolaasti. Lue hienot arviot siitä, miten flesukka toimii eri elämäntilanteissa olevilla kundeilla.

HMRMies, Sinkku, 20v

Jes, vihdoin Fleshlight!, ajattelin, kun avasin postipaketin. Olinkin jo pitkään toivonut, että pääsisin testaamaan jotain astetta parempaa seksilelua. Flesun pakkaus oli erittäin siisti ja asiallisen oloinen kartonkilaatikko. Jopa sen kansi oli sinetöity, ja flesu aseteltu pakkaukseensa pahvikannakkeilla. Kun otin flesun käsiini, ensimmäinen ajatus oli varmaan se, kuinka iso se oikeastaan olikaan. Pituutta oli niin paljon, että se tuskin jää lyhyeksi kenellekään, ja paksuus ohuemmassa päässä juuri sen verran, että se sopii hyvin käteen. Lisäksi kotelon ohuempi pää, josta pidetään kiinni, oli lievästi muotoiltu, jolloin se pysyy kädessä erinomaisesti.

Fleshlight koostuu teksturoidusta, irrotettavasta sisäosasta ja kuoresta, jonka molemmissa päissä on korkit; toisesta pystyy säätämään painetta kuoren sisällä, ja toinen on vain suojana. Hieman tutustuttuani flesuun, ymmärsin, kuinka "lapsellisia" ennen testaamani tekovaginat ovatkaan olleet, sillä tämä oli oikeasti luksusta. Ulkonäkö oli aivan kuin aidolla vaginalla, ja materiaali oli todellakin silkkisen pehmeää, ja todella venyvää. Hetken päästä kävin pesemässä flesun, ja kuten netistä olin lukenut, jätin sen yöksi kuivumaan, ja puhalsin aamulla hiustenkuivaajalla viileää ilmaa sen lävitse.

Sitten pääsinkin jo tositoimiin, ja lämmitin flesun ensin lavuaarissa sopivan lämpöiseksi. Sen jälkeen vain vähän liukastetta ja menoksi. Tunne oli taivaallinen, kun työnnyin tuohon lämpimään aukkoon. Sisällä olevat nystyrät hoitivat tehtävänsä, ja juuri sopiva aukon tiukkuus puristi aivan ihanasti. Montaa vetoa ei todellakaan tarvittu laukeamiseen.

Puhdistus oli äärimmäisen helppoa tehdä, sillä sisäosa oli helposti irrotettava, vettä vain lävitse, samalla hieman hinkaten, ja sitten vain taas yöksi kuivumaan. Jotkut ilmeisesti käyttävät jonkin sortin talkkia tms., joka ilmeisesti säilyttää materiaalin kimmoisana, ja erikois pesuainetta, jota toki voi käyttää muillekin leluille (saippuaahan seksilelujen pesussa ei saa käyttää), mutta itse en kyseisiä aineita kokeillut.

Ainoa asia mikä jäi hieman vaivaamaan, oli se kun kuoren toisessa päässä oleva painetta säätelevä korkki ei periaatteessa toiminut. Voisi suoraan sanottuna sanoa, että siinä oli asennot 1 ja 0. Korkin sai joko kokonaan kiinni, jolloin se ei kyllä silloinkaan ollut täysin tiivis, tai auki. Itse ainakaan en tuntenut juurikaan paineen säätelystä johtuvaa eroa, vaan paineen aiheuttama hyödyt olivat aikalailla +-0. Nyt, kun olen käyttänyt flesua jo useamman kerran, voin aivan ehdottomasti suositella sitä aivan jokaiselle miehelle. Loppuarvosanaksi annan 9 ½. Muuten täysi kymppi, mutta paineensäätö ei toimi kunnolla, ja hoito on periaatteessa aika vaikeaa, kun täytyy tehdä niin monta eri asiaa.

Vinkki: Fleshlight käyttö- ja hoito-ohje Kaalimato-klubissa

Kirjoittanut: HMR
ErosPari, 40-50v

Testaajat:
Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista:
Todella vähäinen, mutta nyt kuitenkin jo kokemuksia muutamista tuotteista.

Testipaikka:
Oma parisänky

Kuukauden ajankohta:
Kuun loppupuolella

Viikonpäivä:
Lauantai

Vuorokaudenaika:
Varhain aamulla

Esileikki ja kesto:
Oli ja sen kesto n. 30min

Ensivaikutelma tuotteesta

Avasimme postipakkauksen välittömästi, koska jännitti niin kovasti (varsinkin minua), että mitä nyt saadaan testattavaksi! Paketti todella helposti avattava siitä siis täydet pisteet.

Vaimo:
No paketti on ainakin iso.. onkohan siellä pumpattava Barbara. Lukuun ottamatta poikkileikkauskuvaa tuotteesta se on siisti paketti. Mutta tää onkin miehille eli ei taida poikkileikkauskuva paljoa haitata.

Minä:
Joo iso on paketti ja kyllä toiveet heräsivät heti! Paketin värimaailma hyvä ja sisältö hyvin ja helposti nähtävissä. Poikkileikkauskuva tuotteesta antoi todellakin intoa kyseiseen tuotteeseen ja lupauksen sisällön tuntuvan mahdollisimman aidolta. Alkoi väkisinkin heti panettamaan. Olisin itse kaivannut ulkonäköön ehkä hitusen riettautta mukaan, mutta ei välttämätöntä. Värimaailma paketissa toimii.

Tuotteen käytettävyys

Paristot& moottori: Ei paristoilla toimiva tuote eikä siis moottoriakaan.

Muuta kommenttia: Pakkauksessa ei ollut suomenkielisiä ohjeita käytöstä ja tuotteen huoltamisesta. Näin keltanokkana tekovaginan käyttöohjeet olisi ollut kiva olla mukana, koska en tiennyt, että täytyykö pimpero ottaa putkesta pois kun sitä käyttää ja jos ei niin pitäkö toisessa päässä oleva korkki olla pois vai ei? Paketissa oli mukana pikkuinen liukastepussi, josta ei kyllä ollut mitään apua. Eikä meillä ollut tietenkään saatavilla liukastetta kun sellaista ei ole koskaan tarvittu eli ensimmäinen pulma tuli silloin vastaan. Onneksi vaimoni ei kuitenkaan jäätynyt siinä tilanteessa ja hoksasi, että mehän voimme käyttää hierontaöljyä liukasteena ;o)! Ja eikun menoksi.

Tuntuma

Materiaali: Äärimmäisen aidon tuntuinen kädellä koskettaessa. Omalla kalulla häpyhuulet tuntuivat uskomattoman aidoilta! Jos ei olisi omin silmin nähnyt, niin enpä olisi ikimaailmassa voinut uskoa, että tekopillu on niin aidon tuntuinen. Sisältä tuote ei aivan niin huikeelta tuntunut, mutta ei missään nimessä huonoltakaan. Vaimo piti teko pimpsaa käsissään ja määräsi tahdin ja tuntuma oli niin hyvä, että vatsassa saakka kihelmöi mukavasti. Kaiken kruunasi hierontaöljystä lähtevä mukava litinä, joka vain osaltaan lisäsi koko homman aitoutta taas pari astetta ylöspäin. Välillä otin pimpsan omaan kouraani ja testasin eri rytmejä omakätisesti ja sitähän olisi voinut jatkaa jatkaa ja jatkaa. Aivan pohjakosketus oli oikeastaan epämiellyttävä ja loppuun saakka ei tuotteella pääse lykkimään ja puskemaan. Tosin minulla on pitkä ja hieman käyrän mallinen kulli joten sillä lienee osuutta siihen ettei tämä pimpsa päästä pohjalle saakka.

Helppokäyttöisyys: Kyllä, mutta jos olisi ollut ohjeet niin olisi heti tiennyt varmasti, että miten tuotetta voi monipuolisesti käyttää esim. alipainetta voikin säädellä korkilla!

Tuotteen muotoilu: Kerrassaan hieno ja onnistunut design!!! Elämäni ensimmäinen tekovagina luonnossa nähtynä ja koettuna eikä todellakaan ole valittamista!!

Muuta kommenttia

Vaimo:
Oli kyllä pehmeä ja on varmasti paremman tuntuinen kuin kädet ja tätähän voi käyttää joskus suun korvikkeena kun en itse halua antaa oraaliseksiä.

Minä:
Tämän tuotteen kirjallista analyysiä kirjoittaessakin alkaa kummasti housuissani tapahtua liikettä. Ilmeisesti itse tuotteeseen sisälle päässyt osani on muisteluista mielissään ;0)!!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto: Helpohko.

Kestävyys: Todennäköisesti erittäin kestävää materiaalia, jos vain itse pitää puhtaudesta huolta.

Suositus: Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta niin sinkkumiehen kuin ukkomiehenkin käsittelyyn. Kun ei ole aitoa tavaraa saatavilla niin ei kai tämän aidommaksi tekopillu tule. Äärimmäisen loistava lahja omalle kullalle ja kun pakettiin laittaa vielä kuvia itsestään ja vaikkapa omasta tussusta niin miehesi ajattelee taatusti sinua vaikka olisit kuinka kaukana ja kuinka pitkään pois!!!

Kirjoittanut: Eros