Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'HMR' artikkelit

HMR - Esittely ja artikkelit

Olen parikymppinen sinkkumies. Kokemusta seksivälineitä on sen verran, että muutama tekovagina on tullut ostettua.


HMR:n arvio tuotteesta Honey Lush -tekovagina

Sain siis testattavakseni Honey Lush tekovaginan. Paketti oli siisti ja houkutteleva, perinteinen kartonkilaatikko. Missään ei ollut minkäänlaista käyttöohjeistusta suomen kielellä, mutta sitä varten on koulut käyty, että ymmärtäisi muitakin kieliä.

Päästyäni ensimmäistä kertaa tositoimiin, käytin tottuneesti kondomia jotta puhdistus helpottuisi, mutta kondomi aiheutti niin paljon kitkaa, ettei hommasta tullut mitään. Sen sijaan, vahingosta viisastuneena, seuraavalla kerralla ilman kondomia touhutessani nautinto oli mittaamattoman suuri.

Vibra on portaaton, todella voimakas ja helppokäyttöinen. Ehkä jopa liian helppokäyttöinen, sillä jos touhuilee ilman vibraa, se saattaa mennä vahingossa päälle. Myös vibran ääni on siedettävän alhainen. Tunnelissa olevat nystyrät hyväilevät erittäin upeasti ja kotelon sisään tuleva pieni paine tekee ihmeitä. Jos kuitenkin haluaa, ettei koteloon tule painetta, niin vibraattorin voi aina ruuvata pois ja käyttää vaginaa ilman sitä. Silloin vaginasta tulee ikään kuin pelkkä putki ja touhu on todella hiljaista. Vagina ei tarvitse kuin hiukan liukuvoidetta ennen aloitusta, eikä sitä tarvitse sen jälkeen enää lisätä. Vaikka vagina onkin hiukan suurikokoinen, sitä pystyy käyttämään yhdellä kädellä, vaikka itse tykkään ottaa molemmat kädet käyttöön.

Käytön jälkeen puhdistus onnistuu todella helposti ruuvaamalla vibraattori irti ja pesemällä tekovagina juoksevan veden alla. Tähän mennessä vagina on kestänyt erinomaisesti. Jo ainakin kymmenen käyttökertaa, eikä ole mennyt vielä mistään rikki. Materiaali on säilyttänyt kimmoisuutensa niin hyvin, että jokainen kerta on aina yhtä ihana.

Voin kirkkain silmin suositella tätä kaikille miehille, jotka kaipaavat vähän piristystä elämään. Mutta muistakaa, ettei tämän tuotteen kanssa kannata harrastaa turvaseksiä. :)
HMR:n arvio tuotteesta Voluptuous Venus

Postipaketista paljastui houkuttelevan näköinen kartonkinen laatikko. Helposti avattavan kartonkilaatikon sisältä löytyi muovipussin sisään aseteltu laite. Hieman taisin naurahtaa, kun näin tuon masturbaattorin, onhan se aika erikoisen näköinen laitos. Masturbaattori koostuu sylinteristä, eli kumisesta osasta, jossa on nystyröitä, sekä kupista, jonka sisään sylinteri laitetaan, ja tietysti pumpusta, joka on kiinnitetty letkulla kuppiin. Materiaali vaikutti kestävältä ja erittäin tiukalta, mutta ei millään asteella ollut ihon tuntuista, vaan erittäin paljon kitkaa tuottavaa ja sitkeää kumia. Kun kokeilin pumppua, yllätyin siitä kuinka tehokas se oli.

Kun viimein pääsin tositoimiin, oli homma täyttä tuskaa. Liukastetta piti laittaa reilusti, sillä materiaali aiheutti paljon kitkaa, ja liukaste imeytyi pumpatessa koko ajan pumpun sisälle. Ongelmia tuotti erityisesti se, että kuminen sylinteri ei tiivistynyt kunnolla ihoa vasten, jolloin pumpatessa masturbaattori vain suhisi, eikä liikkunut edes takaisin, kuten sen ilmeisesti olisi pitänyt. Lopulta hermostuin, ja laitoin masturbaattorin jäähylle odottamaan seuraavaa yritystä.

Muutama ensimmäinen käyttökerta toisti samaa kaavaa, mutta kun sitkeästi yritin, niin jo ehkä neljännellä yrityksellä sylinteri alkoi hiukan toimia tiivisteenä, jolloin alipainetta alkoi pysyä kupin sisällä. Tällöin masturbaattori alkoi näyttää toimimisen merkkejä, ja hitaasti, mutta varmasti orgasmi alkoi lähestyä. Homma oli kuitenkin täyttä tuskaa. Molempia käsiä tarvittiin koko ajan, toinen pumppaa, ja toinen pitää kiinni kupista, ettei se luiskahda pois paikoiltaan. Homma oli myös todella kovaäänistä, sillä sylinteri ei vieläkään tiivistänyt täysin, vaan päästi ilmaa suhisten ja maiskahdellen ohitsensa.

Ongelmaksi osoittautui myös se, että koska masturbaattori vaatii paljon liukuvoidetta, se jotenkin imeytyi sisäkautta kupin ja sylinterin liitoksen väliin, jolloin sylinteri yksinkertaisesti luiskahtaa pois paikoiltaan ja koko homma tyssää siihen. Itse ainakaan en keksinyt ongelmaan muuta ratkaisua, kuin että pesee koko laitoksen, ja asettelee sylinterin uudelleen kupin sisään, ja aloittaa homman alusta. Puhdistamisesta tekee erityisen vaikeaa myös se, että koska liukastetta oli imeytynyt pumppuun, se piti imeä muutama kerta täyteen vettä, ja puristaa sitten pois, sillä täytyyhän se sieltä pois saada.

Kokonaisuutena tuote oli minusta aika suuri floppi. Koko keskittyminen tarvitaan masturbaattorin käyttöön eikä työ ole edes erityisen palkitsevaa. Voi tietysti olla, että jollain toisella ihmisellä masturbointi onnistuu hienosti, eikä valittamista ole, tai että omani oli "maanantaikappale" mutta itse en tästä tykännyt. Tietysti on mahdollisuus, että käytin masturbaattoria jotenkin väärin, sillä minulla ei ollut kyseisen masturbaattorityypin edustajista minkäänlaista kokemusta, mutta uskon, että toimin oikein, sillä seurasin kyllä vähäisiä englanninkielisiä pakkauksen kylkeen painettuja käyttöohjeita tiiviisti.
HMR:n arvio tuotteesta Fleshlight Vagina STU

Jes, vihdoin Fleshlight!, ajattelin, kun avasin postipaketin. Olinkin jo pitkään toivonut, että pääsisin testaamaan jotain astetta parempaa seksilelua. Flesun pakkaus oli erittäin siisti ja asiallisen oloinen kartonkilaatikko. Jopa sen kansi oli sinetöity, ja flesu aseteltu pakkaukseensa pahvikannakkeilla. Kun otin flesun käsiini, ensimmäinen ajatus oli varmaan se, kuinka iso se oikeastaan olikaan. Pituutta oli niin paljon, että se tuskin jää lyhyeksi kenellekään, ja paksuus ohuemmassa päässä juuri sen verran, että se sopii hyvin käteen. Lisäksi kotelon ohuempi pää, josta pidetään kiinni, oli lievästi muotoiltu, jolloin se pysyy kädessä erinomaisesti.

Fleshlight koostuu teksturoidusta, irrotettavasta sisäosasta ja kuoresta, jonka molemmissa päissä on korkit; toisesta pystyy säätämään painetta kuoren sisällä, ja toinen on vain suojana. Hieman tutustuttuani flesuun, ymmärsin, kuinka "lapsellisia" ennen testaamani tekovaginat ovatkaan olleet, sillä tämä oli oikeasti luksusta. Ulkonäkö oli aivan kuin aidolla vaginalla, ja materiaali oli todellakin silkkisen pehmeää, ja todella venyvää. Hetken päästä kävin pesemässä flesun, ja kuten netistä olin lukenut, jätin sen yöksi kuivumaan, ja puhalsin aamulla hiustenkuivaajalla viileää ilmaa sen lävitse.

Sitten pääsinkin jo tositoimiin, ja lämmitin flesun ensin lavuaarissa sopivan lämpöiseksi. Sen jälkeen vain vähän liukastetta ja menoksi. Tunne oli taivaallinen, kun työnnyin tuohon lämpimään aukkoon. Sisällä olevat nystyrät hoitivat tehtävänsä, ja juuri sopiva aukon tiukkuus puristi aivan ihanasti. Montaa vetoa ei todellakaan tarvittu laukeamiseen.

Puhdistus oli äärimmäisen helppoa tehdä, sillä sisäosa oli helposti irrotettava, vettä vain lävitse, samalla hieman hinkaten, ja sitten vain taas yöksi kuivumaan. Jotkut ilmeisesti käyttävät jonkin sortin talkkia tms., joka ilmeisesti säilyttää materiaalin kimmoisana, ja erikois pesuainetta, jota toki voi käyttää muillekin leluille (saippuaahan seksilelujen pesussa ei saa käyttää), mutta itse en kyseisiä aineita kokeillut.

Ainoa asia mikä jäi hieman vaivaamaan, oli se kun kuoren toisessa päässä oleva painetta säätelevä korkki ei periaatteessa toiminut. Voisi suoraan sanottuna sanoa, että siinä oli asennot 1 ja 0. Korkin sai joko kokonaan kiinni, jolloin se ei kyllä silloinkaan ollut täysin tiivis, tai auki. Itse ainakaan en tuntenut juurikaan paineen säätelystä johtuvaa eroa, vaan paineen aiheuttama hyödyt olivat aikalailla +-0. Nyt, kun olen käyttänyt flesua jo useamman kerran, voin aivan ehdottomasti suositella sitä aivan jokaiselle miehelle. Loppuarvosanaksi annan 9 ½. Muuten täysi kymppi, mutta paineensäätö ei toimi kunnolla, ja hoito on periaatteessa aika vaikeaa, kun täytyy tehdä niin monta eri asiaa.

Vinkki: Fleshlight käyttö- ja hoito-ohje Kaalimato-klubissa
HMR:n arvio tuotteesta Hand Solo masturbaattori

Kuten jo otsikosta näkyy, sain testattavaksi varsin erikoisen laitteen; Hand Solo -masturbaattorin. Laite on siis yksinkertaistetusti kahvalla ja vibraattorilla varustettu halkileikattu putkenpätkä, jonka sisäpinta on nystyröity. Tämä ehkä ennakkoluulojakin herättävä musta "käteenvetokahva" oli varsin siistissä ja helposti avattavassa, läpinäkyvässä, mutta kuitenkin "anonyymissä" pakkauksessa (ei mitään alastomia naisia tms :)).

Aluksi laitteen materiaali (100% silikoni) tuntui hieman kovalta, ja ajattelin, että hieman pehmeämpi materiaali voisi soveltua käyttötarkoitukseen hieman paremmin. Laite on 100% vesitiivis, joten sen peseminen onnistui helposti, ja näin ollen käyttöönotto oli varsin nopeaa. Periaatteessa käyttö on helppoa; kämmen laitetaan kahvaan ja elin nystyröityyn kouruun. Sitten vain vedetään masturbaattoria edestakaisin. Tositoimiin päästyäni huomasin kuitenkin harmikseni, että laite oli liian pieni, eli en siis pystynyt puristamaan masturbaattoria tiukasti elintäni vasten. Pakkauksessa luki, että laite sopii avoimen rakenteensa ansiosta kaikenkokoisille, mutta itse en tahtonut saada sitä mitenkään sopimaan. Viimein pienen harjoittelun ja soveltamisen jälkeen sain laitteen ihme kyllä toimimaan kiertämällä peukalon ikään kuin salvaksi Masturbaattorin aukon yli, jolloin käyttäminen onnistui. Tästä huolimatta käyttöä ei voinut missään nimessä kehua liian helpoksi. Kaiken tämän lisäksi masturbaattorin käyttö vaati varsin paljon liukuvoidetta, joka taas johti siihen, että homma tuotti huomattavan paljon ääntä. Liukuvoiteen tarve taas juontaa juurensa ilmeisesti siitä, että materiaalin kovuuden takia voide kerääntyy nystyröiden väleihin, sillä nystyrät ovat itsea siassa aika suuria (samoin kuin niiden väliset kolotkin).

Onneksi edes laitteen vibraattori yllätti positiivisesti tehollaan, sen todella korkea taajuus oli todella nautinnollinen. Harvoin seksivälineissä tuntuu noin tehokasta vibraa olevan. Vibraattorin nappi on myös sijoitettu sinänsä hyvään paikkaa, ettei se ole tiellä, eikä sitä tule paineltua vahingossa, mutta se ei myöskään ole aivan sormien ulottumattomissa. Laukeamisen lähestyessä hommaa ehkä hieman häiritsi, kun piti ruveta paperia etsimään, sillä koska masturbaattorin rakenne on avonainen, se ei "kerää" eritteitä. Laitteen puhdistuskin hoituu vesitiiviyden ansiosta helposti juoksevan veden alla viruttaen, ja samasta syystä laitteelle voi kehitellä jonkinlaisia suihkukäyttösovelluksia.

Masturbaattorin design on mielestäni erittäin onnistunut, mutta tosiaan laite saisi olla hieman suurempi. Ideanahan laite on erinomainen, joten uskallan periaatteessa suositella tuotetta oikeastaan kaikille normaalikokoisille miehille, mutta käytännössä itse kyllä satsaisin parikymppiä lisää, ja ostaisin esim. legendaarisen Fleshlightin (josta myös olen yhden arvion kirjoitellut tänne). Täytyy tosiaan myös muistaa, että oma vehkeeni on hieman normaalia kookkaampi, joten luultavasti normikokoiselle tämä laite voi hyvinkin olla enemmän kuin hintansa väärti.
HMR:n arvio tuotteesta Handy Humper, Succulent Vagina

Tällä kerralla sainkin testattavakseni keskihintaisen perusluokan tekovaginan. Vaginassa sinänsä ei pitänyt olla mitään erikoista, kuuluuhan se tekovaginoiden suurimpaan kategoriaan. Ei siis vibraattorin lisäksi muita erikoisuuksia. Kuitenkin avattuani siistin kartonkipakkauksen, ja irroitettuani masturbaattorin "korkin", tajusin, että aine josta vagina oli valmistettu, on aivan upeaa, silkkisen pehmeää ja joustavaa, jotenkin muista tekovaginoista poikkeavaa. Paketista luettuani, sainkin tietää, että materiaali oli TPR:ää, eli cyber skin love clonea, jota en ole koskaan aiemmin päässyt kokeilemaan. Vastapainona tälle hienoudelle, oli muovikotelossa pieni taitos, joka luultavasti on syntynyt tehtaalla hieman kovakouraisesta käsittelystä. Tämä kuitenkaan ei vaikuttanut käyttöön yhtään mitenkään.

Kuten jo aiemmin mainitsin, tuotteeseen kuuluu myös irrotettava vibraattori, joka oli saman lainen, kuin aiemmin testaamassani Honey Lush-tekovaginassa. Portaaton vibra toimi hienosti, ja tuntui kyllä suht selkeästi. Irrotettavasta vibraattoriosasta vaginan sisään työntyvä vaahtomuovilieriö oli kuitenkin häiritsevän pitkä, sillä se rajoitti työntöpituutta, ja välillä jopa hiukan sattui kun tökkäsi elimensä siihen. Tämä kuitenkin ratkesi sillä, että näytti hieman saksia vaahtomuoville. Moottorin ääni on sellaista keskitasoa, ei nyt mikään äänetön, muttei erityisen häiritseväkään.

Materiaalista tosiaan vielä sen verran, että ensimmäistä kertaa kun masturbaattori pääsi tositoimiin, se kyllä täytti kaikki odotukset, ja tuntui hyvinkin aidolta. Jos käyttää verrokkina samaan hintaluokkaan kuuluvaa Honey Lush-tekovaginaa, tämä vie kyllä voiton. Handy Humperia on lisäksi kotelon muodon ansiosta helpompi käyttää, ja muutenkin se tuntuu hieman tiukemmalta ja silti samalla samettiselta.

Ainoa miinus tulee, kun puhdistettaessa pitäisi ottaa sisäosa pois kotelosta. Kotelo on sen verran pieni ja itse vagina osa niin tiukasti kotelon sisässä, että vaikka vaivoin systeemin saakin purettua, niin kokoaminen ei kyllä ole ainakaan yhtään purkamista helpompaa. Vahingosta viisastuneena seuraavalla kerralla en enää edes yrittänyt irrottaa sisäosaa kotelosta, vaan valutin vettä vaginan läpi. Tämän työmenetelmän haittapuolena on, että vettä jää hieman kotelon sisään, mutta se lähtee suurimmaksi osaksi pois, kun hiukan ravistelee. Tämän jälkeen, kun pistää kotelon, ja vaginan saumakohtaan jonkun tikun niin että kyseiseen paikkaan jää pieni rako, niin loputkin vedet kyllä haihtuvat yön aikana pois. Puhdistuksen ja kuivaamisen jälkeen materiaali vaatii vielä hieman talkkia, jota tulee pieni näytepurkillinen pakkauksen mukana.

Yleisesti ottaen vagina on varsin hyvälaatuinen ja hyvän tuntuinen hintaansa nähden. Voi olla, että uskallan jopa suositella tätä miehille, jotka eivät ole vielä aivan valmiita satsaamaan "kunnolliseen" tekovaginaan.
HMR:n arvio tuotteesta Lust Pumper with Pussy

Tällä kerralla postipaketista ilmestyikin, aika yllättävää kyllä, penispumppu. Penispumppuja käytetään yleensä erektio-ongelmien hoitoon ja erektion kasvattamiseen. Peniksen kasvattaminen pumpulla on sinänsä ongelmallista, että vaikutukset eivät kuulemma ole pysyviä, mikä sai minut epäilemään, että onkohan minulle nyt lähetetty väärä paketti, sillä eihän minulla mitään erektio ongelmiakaan ole :) Kuitenkin testaaminen oli varsin mielenkiintoista, sillä en ollut koskaan ennen edes nähnyt penispumppua.

Pakkaus oli juuri sellainen kokonaan muovinen ja kiinni kuumasaumattu paketti, millaisesta kukaan ei tykkää. Pakkausta ei saa auki ilman puukkoa, ja puukonkin kanssa homma on hyvin vaikeaa. Siitä pikkuinen miinus, samoin kuin siitä, ettei pakkauksessa ollut minkäänlaisia käyttöohjeita. Mutta itse laitehan ratkaisee, eikö niin.

Itse penispumppu oli ihan mukavan oloinen kapistus. Siinä siis on painemittarilla varustettuun pistoolimalliseen alipainepumppuun letkun välityksellä liitetty muovinen sylinteri, johon penis laitetaan ja pumpataan pari kertaa. Tämän jälkeen pitäisi yllättyä suorastaan uskomattomista mitoista, joita on helppo seurata sylinterin kyljessä olevasta mitta-asteikosta. Tässä mallissa sylinterin ja peniksen välin tiivistävä kappale on muotoiltu vaginan muotoiseksi, minkä ilmeisesti pitäisi olla jotenkin erityisen kiihottavaa. Tekstuuri ei kuitenkaan edes näy. saati sitten tunnu käytettäessä, joten sen tarpeellisuuden voi ehkä kyseenalaistaa.

Pumpun käyttö on hyvin yksinkertaista. Ensin liukastetaan penis ja tiiviste, ja asetetaan pelkkä tiiviste peniksen juureen, minkä jälkeen sylinteri on helppo asettaa paikoilleen. Homma käy myös niin, että ensin kokoaa pumpun käyttökuntoon, ja sitten imee peniksen alipaineella tiivisteen läpi sylinteriin. Sitten vain pumpataan, ja seurataan kasvua. Käyttöohjeen puuttumisen seurauksena en alkuun ymmärtänyt minkä suuruisella paineella kuuluisi pumpata ja kuinka pitkään. Netistä lukemieni artikkeleiden perusteella esimerkiksi vartti pumppausta, 5min tauko ja vielä mielellään toinen vartti vähintään joka toinen päivä, olisi hyvä peniksen kasvua silmällä pitäen. Painetta saisi olla niin paljon kuin haluaa, kunhan se ei satu. Itse koin hyväksi sellaisen 20-30 cmhg:n paineen. Käytön jälkeen puhdistus oli hyvin helppo hoitaa, sillä letkun saa helposti sylinteristä irti, jolloin kaikki pestävät osat ovat irrallaan.

Mielestäni laitteelta on turha odottaa ihmeitä, sillä itselläni penis kasvoi maksimissaan kaksi senttiä, ja siinä kohtaa kun paineen laski sylinteristä, penis kutistui välittömästi lähes yhtä paljon. Lisäksi homma aiheutti jonkin verran kipua, sillä kun karvat jäivät tiivisteen väliin, ja pumpatessa alipaine liikutti tiivistettä edestakaisin, karvat usein repeytyivät irti. Erityisen karvaisille kavereille en siis voi suositella pumppaamista :) Myöskään itse en ajatellut jatkaa pumppaamista, sillä kuten jo alussa mainitsin, ei minulla ole erektio-ongelmia, ja olen penikseni kokoon varsin tyytyväinen. Kuitenkin jos joku on jo aloittanut peniksen pumppaamisen, ja haluaa uuden pumpun, pidän tätä pumppua varsin varteenotettavana vaihtoehtona, sillä se on kestävän oloinen ja helppokäyttöinen.

Kaalimadon vinkki: Penispumpun kanssa kannattaa käyttää penisrengasta. Penisrengas laitetaan penispumpun sylinterin ympärille ennen penispumpun käyttöä. Kun haluttu erektio on saavutettu pumppauksen jälkeen, luisutetaan penisrengas peniksen tyveen ennen sylinterin pois ottamista. Näin saavutettu erektio säilyy pidempään ja kovempana, esimerkiksi yhdyntää ajatellen. Penispumpun käyttö on miellyttävämpää kun karvoitus on mahdollisimman lyhyttä. Kaalimaton arkistoista löytyy mm. penispumpun käyttöohjeet
HMR:n arvio tuotteesta Kaalimato liukuvoide

Sain testattavakseni pienen tuubin Kaalimadon omaa vesipohjaista liukuvoidetta. Voide oli mielestäni varsin hyvälaatuista, eli todella riittoisaa, miedon tuoksuista, eikä tahmannut juurikaan. Se toimii tekovaginan kanssa todella hyvin, mutta penispumpun kanssa käytettäväksi se ei sovellu, sillä niin kuin muutkin vesipohjaiset liukuvoiteet, se kuivuu nopeahkosti. Kyllähän se on helppo ymmärtää, että kun pumppaa vartin, liukuvoide on sen jälkeen jo kuivunut, ja penispumpun tiiviste on hyvin vaikea ottaa pois paikaltaan.
HMR:n arvio tuotteesta Tenga Flip Hole

Olen jo aiemmin kaalimato.com:in sivuihin tutustuessani lukenut Tengan uudehkosta innovaatiosta; avattavasta masturbaattorista. Olen ollut kyseisestä kapineesta hyvin kiinnostunut, ja nyt sain sen viimeinkin käsiini. Jostain syystä olen ajatuksissani pitänyt Flip Holea sellaisena pienenä ja sievänä Japanilaisille mitoille suunniteltuna masturbaattorina, mutta hämmästys oli pakettia avatessa suuri, kun tajusinkin, että laite onkin itse asiassa varsin suurikokoinen.

Laite oli pakattu erittäin tyylikkääseen läpinäkyvään pakkaukseen, joka oli helppo avata. Mukana tuli kolme pientä purkillista erilaisia liukuvoiteita, ja pakko se on myöntää että niiden välillä kyllä oli huomattava ero. Lisäksi liukuvoiteiden nimet "mild", "real" ja "wild" kuvasivat niiden ominaisuuksia kyllä erinomaisesti. Lisäksi positiivinen yllätys oli, että pakkaukseen oli kerrankin tajuttu laittaa käyttöohjeet, vaikkakin suurin osa tästä pienestä vihosta olikin täytetty Tengan mainoksilla... Myös itse laite oli erittäin siisti, ja hyvin neutraalin näköinen. Ei nyt mikään koriste-esine, mutta modernin muotoilun eteen on kyllä selvästi tehty töitä. Yllättävää oli myös, että miesten masturbaattorina myytävässä laitteessa ei ole teksturoituja "häpyhuulia". Toisaalta tätä masturbaattoriahan ei myydäkään minään aidon kopiona, vaan nimenomaan vain ja ainoastaan itsetyydytysvälineenä.

Masturbaattorin ideana siis on, että se on toisesta päästä saranoitu, eli se halkeaa pituussuunnassa kahtia. Kiinni pysyminen on toteutettu siten, että molemmat puolikkaat on mahdollista yhdistää toisiinsa hyvin yksinkertaisella pidikkeellä, joka toimii myös masturbaattorin korkkina ja kuivatustelineenä. Masturbaattorin rakenne on hyvin vankka, eikä ole pelkoa että laite avautuisi kesken touhun. Masturbaattorin sisällä oleva läpikuultava materiaali on erikoisen hyytelömäinen, ja se on teksturoitu hyvin tarkasti, -tunnelista löytyykin jos jonkinmoista nystyrää, palloa ja harjasta. Lisäksi tämä jellymäinen sisälmys tulee esiin kovan muovisen kotelon keskellä olevasta aukosta johon onkin lisätty muutama nappi, joista painamalla saa aikaiseksi hieman tiiviimmän tunnelman tunnelin eri osiin. Olin aluksi ehkä hieman skeptinen tämän säädön toimivuutta kohtaan, mutta pakko on myöntää, että se toimii erinomaisesti.

Hommiin asti päästyäni totesin myös, että avattavuutensa ansiosta masturbaattori on myös älyttömän helppo liukastaa sisältä! Työntyessäni tunneliin pelkäsin hajottavani koko laitoksen, kun jellymäinen sisus turposi huomattavasti ulos kotelostaan. Onneksi materiaali oli hyvin venyvää ja kestävää, ja turpoaminen oli ilmeisesti aivan normaalia. Tunne oli kuitenkin jotain sanoinkuvaamatonta, kun kaikki nuo nystyrät hieroivat peniksen vartta sentti sentiltä työntyessäni tuohon jumalaiseen tunneliin. Masturbaattorin kotelon umpinaisuus sai aikaan ihanan paineen, jota sai säädeltyä painamalla keskimmäistä nappia. Kahden muun napin tarkoitus on, että niillä pystyy supistamaan tunnelin eri osia; toisella stimuloidaan terskaa ja toisella peniksen vartta. Nämä säädöt toimivat käytössä erinomaisesti, ja etenkin terskan stimulointi oli mielestäni erityisen mahtavaa. Masturbaattorin käyttö sujui mukavasti, eikä minkäänlaisia ongelmia ilmennyt. Ainoa "haittapuoli" oli, että kiihottavuutensa ansiosta orgasmi meinasi välillä tulla jopa liiankin nopeasti :) Lisäksi hieman yllättävää oli, että vaikka kotelo näytti aika lyhyeltä, en kertaakaan onnistunut työntämään jonkin verran "normaalia" pidempää penistäni pohjaan asti, tai ainakaan en tuntenut minkäänlaisen seinän tulevan vastaan.

Koko masturbaattorihan on rakennettu yhden ajatuksen ympärille -"helppo puhdistus". Avattava runko on toteutettu erinomaisesti, ja laite on erittäin helppo puhdistaa. Kun runko on auki, ja tunnelin puoliskot erillään, tarvitsee tunnelin pintaa vain hieman laappia juoksevan veden alla. Ei tarvitse enää arpoa, että "onkohan tämä jo puhdas...". Pesun jälkeistä kuivaustakin on selvästi mietitty, sillä kuten jo aiemmin mainitsin, masturbaattoria kiinni pitävä "salpa" toimii myös eräänlaisena jalustana, johon masturbaattorin saa levitettyä aukinaisena.

Kokonaisuudessaan tuote vaikutti erinomaisen laadukkaalta ja hyvin suunnitellulta. Tämä on kaikista koskaan kokeilemistani masturbaattoreista ehdottomasti paras! Siis jopa Fleshlightia parempi :)

Ainoa asia mikä jäi hieman mieltä kaihertamaan on, että käyttöohjevihkosessa ilmoitettiin masturbaattorin odotetuksi eliniäksi noin 50 käyttökertaa. Äkkiseltään se kuulostaa aika vähältä, mutta omalla käytölläni tähän saattaa kuitenkin kulua helpostikin yli vuosi... Suosittelen masturbaattoria aivan kaikille miehille, sillä tämän paremmasta on ehkä turha haaveillakaan ilman että laitteen hinta pomppaa pilviin. Arvosanaksi uskallan ensimmäisen kerran elämässäni puhtaan kympin, minkä tämä masturbaattori on kyllä aivan taatusti ansainnut!
HMR:n arvio tuotteesta Cobra Libre 2

Tällä kerralla, ikään kuin lomaltapaluun kunniaksi, sain testattavakseni erittäin laadukkaan Fun Factoryn masturbaattorin: Cobra Libre 2:n. Helposti avattava ja tukeva pahvinen pakkaus toi heti positiivisen vaikutelman tuotteen laadusta, ja niinhän siinä sitten kävi, että myös tyylikkäästi muotoiltu pakkauksen sisältä löytyvä tuote tuki tätä mielikuvaa. Masturbaattorin tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu, sekä laadukkaat materiaalit saivat minut innostumaan tuotteesta siinä määrin, että akun noin 12 tunnin ensilataus tuntui piinalliselta ajatukselta. En siis päässytkään heti testaamaan masturbaattoria :(

Akun latautuessa pystyin tutustumaan masturbaattorin erilaisiin ominaisuuksiin erilaisten mukana tulleiden ohjelappusten avulla. Eräässä mukana tulleessa lappusessa oli kuvattu, mitä laitteen kolmella kytkimellä voi tehdä, ja millaisia eri värinäohjelmat ovat. Ensi näkemältä kyseinen kaavio oli aikamoinen sekamelska, mutta muutaman minuutin pohdiskelun jälkeen siitä löytyi aivan selvä logiikka.

Kun akku vihdoin oli suvainnut latautua täyteen, oli aika ottaa tuotteesta kaikki ilo irti. Ideanahan tässä masturbaattorissa on, että sen annetaan vain väristä, eli sitä ei oikeastaan tarvitse mitenkään liikutella; tämä kuitenkin ainakin itselläni nostaa pintaan turhautuneisuuden tunteen, jos pelkkä värinä ei anna kaikkea haluttua tyydytystä. Kuitenkin tämän ääneltään kohtuullisen hiljaisen värisijän kiusoitteleva ja rytmikäs värinä aiheuttavat loputtoman tuntuisen "kanavasurffauksen", eli värinäohjelmien vaihtelun jälkeen huikean orgasmin.

Käytön jälkeinen puhdistuskin on helppo tehdä, sillä täysin vesitiiviin koteloinnin ansiosta sen voi pestä juoksevan veden alla. Myös kuivaaminen on helppo hoitaa, sillä kaikki pinnat ovat helposti pyyhittävissä. Toisaalta vesitiiviys mahdollistaa myös kaikenlaiset suihku tms. sovellukset, mutta mitään sellaisia en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

Suosittelen tuotetta ehdottomasti aivan kaikenlaisille miehille parisuhdetilanteeseen katsomatta. Arvosanaksi voisin antaa 9+ asteikolla 4-10 :)
HMR:n arvio tuotteesta Fuck My Cock . Masturbaattori

Järkytys. Avasin minulle lähetettyä ruskeaa pahvilaatikkoa, ja totesin sisällön olevan lievästi sanottuna "inhottava". Se oli Fuck My Cock -masturbaattori, joka ainakin omasta mielestäni on suunnattu enemmänkin homomiehille, kuin minunkaltaiselleni heterolle, jota toisen miehen peniksen runkkaaminen, ja samalla hänen anaaliinsa työntyminen ei mainittavasti kiihota. Päinvastoin. Ja täytyy nyt sitten muistaa, etten missään nimessä ole mikään homofoobikko - en vain erityisemmin kiihotu ajatuksesta.

Itse tuote kuitenkin tuntui varsin hyvältä. Erittäin aidon tuntuinen materiaali yhdistettynä varsin realistisiin muotoihin aikaansai heti "vähemmän negatiivisen" kuvan tuotteesta, ja sen tulevasta käytöstä. Se aiheutti jopa jonkinasteista kiihotusta. Totesin materiaalin erittäin joustavaksi, mutta samalla myös hyvin muotoonsa pyrkiväksi, mikä aiheuttaa kovan puristuksen. Varsinkin "supistajalihaksen" lävitse työntyminen vaikutti jo sormeiluvaiheessa varsin haastavalta.

Kerättyäni itseni aloin, loppujen lopuksi jopa jonkin verran ajatuksesta kiihottuneena suorittaa itse testausoperaatiota. Mukana tullut pieni puteli varsin vetistä liukkaria sisään reikään ja peniksen ympärille, ja ei kun menoksi! Sisään pääsy oli odotusten mukaisesti vaikeaa; ilman kädellä ohjausta lähes mahdotonta. Mutta kun viimein pääsi sisälle, ei sieltä tahtonutkaan enää ulos. Vaikka ajatus toisen miehen hoitelemisesta oli tavallaan jännittänyt, ne ajatukset hälvenivät tässä vaiheessa täysin. Perse oli tiukka ja penis sen edessä suorastaan jättimäinen, kun itse olin sen sisällä. Realistisen tuntuisen peniksen runkkaamisessakin oli itse asiassa jotain kiihottavaa, vaikka se olikin jonkun muun. Kaikki tämä yhdessä aiheutti, hieman yllättäen, erittäin suurta kiihotusta ja sitä seurannut orgasmi oli valtaisa. Itse asiassa aloin tykätä masturbaattorista.

Noh, mitäs nyt kun lastit ovat tuolla parikymmentä senttiä pitkän tunnelin päässä. Puhdistuksesta syntyi pienimuotoinen ongelma, sillä masturbaattorin sisäpuoli pitäisi saada käännettyä ulos. Tiukkuutensa takia tämä oli erittäin vaikeaa varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Se kuitenkin onnistui, kun tarpeeksi väkivaltaisesti yritti. Eikä mikään paikka edes hajonnut väkivaltaisuuksien takia; materiaalin kestävyydestä iso plussa!

Näin siis saatiin taas minulle uusia kokemuksia, ja saatoinpa jopa oppia jotain itsestänikin. Ei siinä toisen miehen kanssa leikkimisessä sitten ollutkaan mitään pahaa ;)
HMR:n arvio tuotteesta Eichel Rotator, pyörivä masturbaattori

Tällä kertaa sain testattavakseni moottoroidun hmm... terskan kiihottimen?? En ollut koskaan kuullutkaan mistään vastaavasta, joten olin hieman hämmentynyt, mutta tietysti kokeilunhaluinen.

Pakkaus on helppo avata, ja paristot helppo asentaa. Laite sopii hyvin käteen, ja on muutenkin hyvin muotoiltu. Paristojen takia musta pötkylä itsessään on kuitenkin varsin pitkä, ottaen huomioon, että vain terska asetetaan sen sisään. Moottoria on helppo kontrolloida kolmesta napista, joista kahdella saa säädettyä pyörimisnopeutta, ja kolmannella muutettua pyörimissuuntaa. Moottori on yllättävän hiljainen, mutta tehokin on sen mukainen; se ei aina oikein jaksa vääntää.

Laitteen käyttö on todella yksinkertaista; liukuvoidetta nystyröityyn silikonisukkaan, terska sisään ja moottori päälle -sitten vain nautitaan. Tämä ei kuitenkaan ainakaan itselleni aina oikein riitä. Tuote on ehkä enemmänkin hyvä lisä muiden masturbointikeinojen ohelle, kuin varsinainen masturbaattori, joka vie hetkessä hekuman huipulle. Vain tätä laitetta käyttämällä nousu huipulle on jopa hieman tuskaista, kun pyörivä liike on ainoa mahdollisuus. Välillä täytyy vaikka hieman vetää käteen, ettei tunnelma aivan latistu. Lisäksi masturboidessa pitäisi aina seistä tms. ettei liukuvoide valuisi pois; sitä ei missään nimessä saa annostella liikaa, sillä reisillehän se muuten menee aivan välittömästi,

Kun vihdoin, keinolla tai toisella, on tultu siihen pisteeseen, että orgasmi on saavutettu, ja pitäisi ruveta miettimään puhdistusta, on masturbaattorilla paljon positiivisia ominaisuuksia. Silikoninen sukka on ainoa likaantunut osa, ja sen pois ottaminen, ja näin ollen myös lavuaarissa peseminen on todella helppoa!

Näin äkkiseltään tuote vaikuttaa varsin laadukkaalta ja kestävältä, eikä siinä ole teknisesti mitään huonoa. Itse vain en meinaa saada orgasmiani sillä mitenkään erityisen helposti. Kuitenkin täytyy muistaa, että olemme kaikki erilaisia, ja on varmasti paljon ihmisiä, jotka tulevat tämän avulla kovempaa kuin koskaan ennen.
HMR:n arvio tuotteesta Autoblow2 Size B Suihinottokone

Tällä kertaa tutusta pahvilaatikosta ilmestyikin aikas iso ja erittäin laadukkaan oloinen kartonkinen pakkaus, jonka kyljestä luettuani sain selville, että kyseessä on moottoroitu suihinottokone -jännää! Pakkaus oli helppo avata, eikä sen sisällä ollut onneksi mitään ylimääräisiä muovihärpäkkeitä, joihin yleensä menee hermot. Pakkauksessa oli vain tarpeelliset osaset, eli itse kone, jossa sisus oli jo valmiiksi asennettuna, Verkkoliitin (oi kyllä, tämä toimii verkkovirralla, ja kerrankin laitteessa on tarpeeksi pitkä johto!), ja muovinen tikku, joka osoittautui sisustan asennukseen tarkoitetuksi apuvälineeksi. Alkuun laitos tuntui aika isolta ja muutenkin hieman erikoiselta, mutta mielenkiinto sitä kohtaan oli erittäin suuri, sillä sen tiedon perusteella mitä siitä löysin netistä, sen pitäisi olla parasta mitä rahalla saa. Jotkut väittävät laitetta jopa paremmaksi kuin oikea suuhoito...

No, kun viimein pääsin kotiin, pesin helposti irroitettavan ja -paikalleen asennettavan keinoihosukan ja aloitin "tieteelliset kokeet". Menin sänkyyn peiton alle makaamaan, sitten vain hieman Kaalimato -liukuvoidetta, ja ei kun menoksi. Aluksi hieman yllätyin moottorin pitämän äänen lujuudesta, mutta siihen tottui nopeasti. En kuitenkaan suosittele laitetta käytettäväksi ihan muiden ihmisten lähellä... Suun liikkeitä simuloivat helmirenkaat tuntuivat taivaallisilta, kulkiessaan edes takaisin peniksen vartta aina juuresta aivan terskan päähän asti. Ja sama toistuu aivan niin monta kertaa ja niin nopeasti kuin käyttäjä itse haluaa. Peiton alla on todella helppo käyttää suihinottohonetta, sillä sen saa peiton avulla aseteltua juuri niin kuin haluaa. Käyttäjänhän ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa moottori päälle ja nauttia! Ja ai että kun tekee hyvää. Ei liian hyvää, muttei liian "laimeaakaan", vaan juuri sopivan ihanaa ja nautinnollista. Ja laukeamisen lähestyessä moottoria on helppo säätää portaattomuutensa ansiosta, ja aahhh! Laukeamisesta huolimatta likka vain jatkaa ja jatkaa! Ja ai että, vielä kun pääsisi sängystä ylös tämän jälkeen, tulee nimittäin jokseenkin rentoutunut olo ;)

No nyt kun hommat on hoideltu, ja päästy sängystä ylös, niin laitteen sisustahan pitää luonnollisesti puhdistaa. Se hoituukin älyttömän helposti, sillä sisusta lähtee koneesta irti ihan vain vetämällä, minkä jälkeen se täytyy vain huuhdella laimealla saippuavedellä, kuivata ja laittaa paikalleen. Itse kuivaan seksilelut aina ihan pyyhkeellä pyyhkimällä, sillä se on nopein ja helpoin tapa. Sisuksen paikalleen laittoon tuli laitteen mukana muovitikku, jolla se on helppo työntää paikalleen, ainoa lisä mitä jäin kaipaamaan on kansi. Se, että tuon suun saisi kannen alle piiloon säilytyksen ajaksi lisäisi hygieenisyyttä, mutta onneksi ainakin itselläni on tapana pestä seksilelut myös ennen käyttöä (kaikki eivät näin tee).

Vaikka keinoihoinen sukka onkin melko ohut, uskon sen kestävän todella pitkään, ja uusiahan saa laitteen hintaan nähden halvalla. Lisäksi Autoblow2:n demovideossa kerrotaan moottorin kestävän ainakin 1000 tuntia, mikä kuulemma tarkoittaa sitä, että jos tuhat tuntia ei riitä, kannattaa vaikka etsiä uusi harrastus, ennen kuin penis putoaa pois (1000h on kuitenkin kuusi viikkoa jatkuvaa soittoa...) Siihen, tuntuuko laitteen antama hoito paremmalta kuin oikean suun, en nyt kommentoi mitään, voi hameväki pian pahastua ;) Eli toisin sanoen, ostakaa kaikki penikselliset tällainen, suosittelen TODELLA paljon!!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen