Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Eros' artikkelit

Eros - Esittely ja artikkelit

Olen 43v. naimisissa oleva kahden teinin isä. Vaimoni on 40v. ja olemme seksivälineissä menettäneet neitsyytemme tässä aivan hiljattain. Yhdessä olemme olleet 17v. eli jo on aikakin opetella ja laajentaa näkemystä sekä kokemusta seksin saralla. Toivottavasti voimme testijakson jälkeen todeta : Aikuinen ei ole terve ellei se leiki!.


Erosksen arvio tuotteesta Honey Licker Vibrator

Testaajat: Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista: Todella vähäinen.

Testipaikka: Oma parisänky

Kuukauden ajankohta: Kuun loppupuolella

Viikonpäivä: Maanantai

Vuorokaudenaika: Hieman ennen puoltayötä

Esileikki ja kesto: Oli esileikki ja sen kesto n.20min

Ensivaikutelma tuotteesta

Avasimme postipakkauksen heti sen tultua eli ei samana vuorokautena kuin itse testaus.
Vaimo:
Mielestäni pakkauksen ulkonäkö oli kaikkea muuta kuin houkutteleva. Liian pornomainen ja nalle idioottimaisen näköinen, koska se muistuttaa lastenlelua.

Minä:
Melko normi seksituotteen ulkonäkö. Paketin värimaailma on mielestäni mukavan neutraali ja sisältö hyvin ja helposti nähtävissä. Kuva naisen osalta hyvä, mutta itse tuote näyttää melko naurettavalta kuvassa ja tekee päinvastaisen vaikutelman haluttavuudesta. Pakkauksen koko ja muoto on ok. Ei mitään ylimääräistä ja turhaa tilaa.

Tuotteen käytettävyys

Paristot: Helppo ja nopea asentaa.

Moottorin säädettävyys: Helppo.

Moottorin toimivuus: Toimii niin kuin pitääkin, mutta puuttuu on/off nappi, josta tuotteen saisi heti sammutettua kun niin haluaa. Nyt se jäi häiritsevästi .pärisemään. kun tuotetta ei enää tarvittu ja me halusimme jatkaa hommia ilman keskeytystä. Joutuu siis naputtamaan ohjelmat läpi ennen kuin sen saa sammutettua.

Värinä: Valitettavasti vain yksi värinätaso ja se on meidän molempien mielestä liian kova. Kokeilimme molemmat eri puolille vartaloa ja se sai ennemminkin kutiamaan kuin kiihottumaan.

Ohjelmat: Monipuoliselta vaikuttaisi, mutta kun värinä oli liian kova ei ohjelmistakaan saanut irti sen enempää eroavaisuuksia yms.

Ääni: Ehdottomasti liian kova ääni! Toivottavasti lapset ajattelivat, että tärinä-ääni tulee kännykästä, joka on äänettömällä. Kukaan ei vaan vastaa siihen :o)!

Yllepuettavuus: Näin kokemattomille se tuntui ihan näppärältä pukea, mutta pois ottaminen oli hieman hankalaa. Ei oikein saanut kiinnitystä millään aukeamaan.

Tuntuma

Materiaali: Miellyttävän pehmeä, mutta muualla kehoa kuin naisen vaginassa tuote ei liiku iholla sujuvasti.

Helppokäyttöisyys: Alapäässä toimii (vagina ja peräaukko), mutta muualla kehoa vain paikallaan pitäminen helppoa, ei liu.uttaen. Ei toimi ollenkaan peniksen hieromiseen.

Värinä: Ehdottomasti liian kova! Pitäisi olla mahdollisuus portaattomaan säätämiseen. Tuote sai kutiamaan kehon sisällä ehdottomasti häiritsevästi.

Tuotteen muotoilu: Ei oikein tunnu sopivalta mihinkään. Tuote ei kyllä ulkonäöllisesti kiihota pätkääkään vaan ennemminkin muistuttaa lapsista ja me ainakin haluamme unohtaa lapset silloin kun haluamme harrastaa seksiä. Haluamme, että ajatukset ovat vain meissä.

Muuta kommenttia

Vaimo:
Tuotteen testaaminen meni aivan viime tippaan ja silloinkin se tuli hieman yllättäen ja en ollut oikein sillä tuulella. Annoin ensin hieman aikaa itselleni. Sitten kun olin saanut itseni oikeaan mielentilaan ja tahtoon niin aloitin esileikin. Siitä se sitten alkoi..

Värinä oli niin kova, että ei ehtinyt edes tajuta kun tuli jo. Jäi sellainen olo, että vaikka saikin, niin ei saanut. Se oli todellinen pikapano. Joka tapauksessa kokeilu oli yllättävän hauskaa ja pyysin myös miestäni testaamaan tuotetta itsellään. En kuitenkaan kadu kokeilua ja voisin jatkaa testausta jos siihen vielä on mahdollisuus. Harvoin tulee varsinkin maanantaina harrastettua seksiä missään muodossa!

Minä:
Ei oikein sytyttänyt vaimon käyttö ja vielä vähemmän se sytytti kun kokeili itsellä eri puolelle kehoa. Vaimon käytettyä laitetta menin heti hänen sisään ja paikat tuntui todella pehmeiltä. Tuntui kuin olisi upottanut peniksen ylikypsään persikkaan. Tunne oli erikoinen ja miellyttävä. Sain .nallemaisen. pehmeän orgasmin :o)! Enpä ole tällaista maanantaiyötä kokenut aiemmin. Mielelläni jatkan tuotteiden testaamista, jotta voimme vaimon kanssa jopa saada aikaan keskustelua eri seksi tuotteista ja näin saada uutta ulottuvuutta seksielämäämme!!!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto: Helppo.

Kestävyys: Todennäköisesti kestävää materiaalia niin nalle kuin remmit sekä kaukosäädin. Lukkomalli remmeissä sellainen, että se ei mene helposti rikki.

Suositus: Valitettavasti emme oikein voi suositella laitetta kuin sellaisille jotka pitävät erittäin kovasta värinästä tai tuntoaisti on vajavainen ;o)!
Eroksen arvio tuotteesta Quaver Kuulavibraattori

Lähtötiedot

Testaajat: Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista: Todella vähäinen.

Testipaikka:

Kuukauden ajankohta: Kuun alkupuolella.

Viikonpäivä: Sunnuntai aamuyö.

Vuorokaudenaika: Puolenyön jälkeen.

Esileikki ja kesto: Ei ollut vaan hyökkäsimme suoraan asiaan.

Ensivaikutelma tuotteesta

Avasimme postipakkauksen heti sen tultua, mutta itse testaus tehtiin vasta muutan viikon päästä.

Vaimo:
Mielestäni pakkauksen ulkonäkö oli huomattavasti mukavampi kuin edellisen tuotteen ulkonäkö. Mukavan simppeli.

Minä:
Musta on aina tyylikäs ja mielestäni neutraali väri, joka ei herätä tunteita millään tavalla. Paketin sisältö oli hyvin helposti nähtävissä. Pakkauksen koko ja muoto on ok sekä se oli helppo avata.

Tuotteen käytettävyys

Paristot: Helppo ja nopea asentaa.

Moottorin säädettävyys: Helppo.

Moottorin toimivuus: Toimii niin kuin pitääkin, mutta tästäkin tuotteesta puuttuu on/off nappi, josta tuotteen saisi heti sammutettua kun niin haluaa. Joutuu siis naputtamaan ohjelmat läpi ennen kuin sen saa sammutettua.

Värinä: Värinätasoja tuotteesta löytyy 10kpl! Kaikkia kokeilimme, ja eri rytmit olivat mukavia. Olisi hyvä, jos värinän voimakkuutta voisi portaattomasti säätää, koska nyt värinä oli meidän molempien mielestä liian kova.

Ohjelmat: Monipuoliset ja mukavat rytmit saavat mielikuvituksen hyvin liikkeelle ja ainakaan kumpikaan meistä ei päässyt tylsistymään missään vaiheessa!

Ääni:Melko kova ääni tulee myös tästä tuotteesta, mutta nyt se ei kuitenkaan päässyt häiritsemään itse tuotteen käyttämistä.

Tuotteen kokoaminen: Se oli helppo ja nopea ottaa käyttöön, jos vain oikeat paristot (AAA) ovat saatavilla. Ohjausyksikön liittäminen vibraan oli erittäin helppo.

Tuntuma

Materiaali: Miellyttävän pehmeä ja sitä on helppo kuljettaa iholla ympäri vartaloa.

Helppokäyttöisyys: Oli ilo käyttää, koska se vain kulki paikassa kuin paikassa moitteettomasti.

Värinä: Ehdottomasti liian kova! Pitäisi olla mahdollisuus portaattomaan säätämiseen niin nautintoa voisi pitkittää ja pitkittää... Nyt se oli välillä pakko ottaa kokonaan pois kontaktista, jottei laukeaminen tulisi niin nopeaa.

Tuotteen muotoilu: Hyvä ja sopivan kokoinen. Sellainen kuka ei halua penistä muistuttavaa vibraa niin voimme ehdottomasti suositella tätä tuotetta hänelle.

Muuta kommenttia

Vaimo:
Meillä meni tämän tuotteen testaaminen todella viime tippaan, mutta kannatti ehdottomasti testata ja otamme sen varmasti joskus myöhemmin tarkempaan syyniin. Se on helppo ottaa mukaan myös matkoille kun ei vie tilaa ja on kevyt!

Minä:
Jep tosiaan viime tippaan meni, mutta vaimo ei ollut 'tippana' vaan todella märkänä eikä meinannut lopettaa millään!!!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto: Helppo.

Kestävyys: Vaikuttaa ihan kestävältä tuotteelta.
Suositus: Kannattaa kokeilla.
Eroksen arvio tuotteesta Fleshlight Vagina STU

Testaajat:
Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista:
Todella vähäinen, mutta nyt kuitenkin jo kokemuksia muutamista tuotteista.

Testipaikka:
Oma parisänky

Kuukauden ajankohta:
Kuun loppupuolella

Viikonpäivä:
Lauantai

Vuorokaudenaika:
Varhain aamulla

Esileikki ja kesto:
Oli ja sen kesto n. 30min

Ensivaikutelma tuotteesta

Avasimme postipakkauksen välittömästi, koska jännitti niin kovasti (varsinkin minua), että mitä nyt saadaan testattavaksi! Paketti todella helposti avattava siitä siis täydet pisteet.

Vaimo:
No paketti on ainakin iso.. onkohan siellä pumpattava Barbara. Lukuun ottamatta poikkileikkauskuvaa tuotteesta se on siisti paketti. Mutta tää onkin miehille eli ei taida poikkileikkauskuva paljoa haitata.

Minä:
Joo iso on paketti ja kyllä toiveet heräsivät heti! Paketin värimaailma hyvä ja sisältö hyvin ja helposti nähtävissä. Poikkileikkauskuva tuotteesta antoi todellakin intoa kyseiseen tuotteeseen ja lupauksen sisällön tuntuvan mahdollisimman aidolta. Alkoi väkisinkin heti panettamaan. Olisin itse kaivannut ulkonäköön ehkä hitusen riettautta mukaan, mutta ei välttämätöntä. Värimaailma paketissa toimii.

Tuotteen käytettävyys

Paristot& moottori: Ei paristoilla toimiva tuote eikä siis moottoriakaan.

Muuta kommenttia: Pakkauksessa ei ollut suomenkielisiä ohjeita käytöstä ja tuotteen huoltamisesta. Näin keltanokkana tekovaginan käyttöohjeet olisi ollut kiva olla mukana, koska en tiennyt, että täytyykö pimpero ottaa putkesta pois kun sitä käyttää ja jos ei niin pitäkö toisessa päässä oleva korkki olla pois vai ei? Paketissa oli mukana pikkuinen liukastepussi, josta ei kyllä ollut mitään apua. Eikä meillä ollut tietenkään saatavilla liukastetta kun sellaista ei ole koskaan tarvittu eli ensimmäinen pulma tuli silloin vastaan. Onneksi vaimoni ei kuitenkaan jäätynyt siinä tilanteessa ja hoksasi, että mehän voimme käyttää hierontaöljyä liukasteena ;o)! Ja eikun menoksi.

Tuntuma

Materiaali: Äärimmäisen aidon tuntuinen kädellä koskettaessa. Omalla kalulla häpyhuulet tuntuivat uskomattoman aidoilta! Jos ei olisi omin silmin nähnyt, niin enpä olisi ikimaailmassa voinut uskoa, että tekopillu on niin aidon tuntuinen. Sisältä tuote ei aivan niin huikeelta tuntunut, mutta ei missään nimessä huonoltakaan. Vaimo piti teko pimpsaa käsissään ja määräsi tahdin ja tuntuma oli niin hyvä, että vatsassa saakka kihelmöi mukavasti. Kaiken kruunasi hierontaöljystä lähtevä mukava litinä, joka vain osaltaan lisäsi koko homman aitoutta taas pari astetta ylöspäin. Välillä otin pimpsan omaan kouraani ja testasin eri rytmejä omakätisesti ja sitähän olisi voinut jatkaa jatkaa ja jatkaa. Aivan pohjakosketus oli oikeastaan epämiellyttävä ja loppuun saakka ei tuotteella pääse lykkimään ja puskemaan. Tosin minulla on pitkä ja hieman käyrän mallinen kulli joten sillä lienee osuutta siihen ettei tämä pimpsa päästä pohjalle saakka.

Helppokäyttöisyys: Kyllä, mutta jos olisi ollut ohjeet niin olisi heti tiennyt varmasti, että miten tuotetta voi monipuolisesti käyttää esim. alipainetta voikin säädellä korkilla!

Tuotteen muotoilu: Kerrassaan hieno ja onnistunut design!!! Elämäni ensimmäinen tekovagina luonnossa nähtynä ja koettuna eikä todellakaan ole valittamista!!

Muuta kommenttia

Vaimo:
Oli kyllä pehmeä ja on varmasti paremman tuntuinen kuin kädet ja tätähän voi käyttää joskus suun korvikkeena kun en itse halua antaa oraaliseksiä.

Minä:
Tämän tuotteen kirjallista analyysiä kirjoittaessakin alkaa kummasti housuissani tapahtua liikettä. Ilmeisesti itse tuotteeseen sisälle päässyt osani on muisteluista mielissään ;0)!!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto: Helpohko.

Kestävyys: Todennäköisesti erittäin kestävää materiaalia, jos vain itse pitää puhtaudesta huolta.

Suositus: Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta niin sinkkumiehen kuin ukkomiehenkin käsittelyyn. Kun ei ole aitoa tavaraa saatavilla niin ei kai tämän aidommaksi tekopillu tule. Äärimmäisen loistava lahja omalle kullalle ja kun pakettiin laittaa vielä kuvia itsestään ja vaikkapa omasta tussusta niin miehesi ajattelee taatusti sinua vaikka olisit kuinka kaukana ja kuinka pitkään pois!!!
Eroksen arvio tuotteesta The Big Squeeze

Testaajat:
Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista:
Todella vähäinen, mutta nyt kuitenkin jo kokemuksia muutamista tuotteista.

Testipaikka:
Oma parisänky

Kuukauden ajankohta:
Kuun loppupuolella

Viikonpäivä:
Perjantai

Vuorokaudenaika:
Illalla/alkuyö

Esileikki ja kesto:
Oli ja sen kesto n. 5min

1.Ensivaikutelma tuotteesta:

Avasin postipakkauksen vrk sen tulemisen jälkeen ja odotin, että minulle tulisi jotain kivaa. Paketin sai helposti auki ja sisältökin tuli välittömästi selville.

Vaimo:
Paketti oli aivan kauhea, värimaailma huono ja alastomia naisia = erittäin pornomainen ja just sellainen mitä limaiset miehet ostavat. Hän totesi heti, ettei taida tuonne mahtua minun vehkeeni.

Minä:
Paketin värimaailma oli kirjava sekä kuvia oli useampi aasialaisperäisistä naisista ja sisältö melko helposti nähtävissä. Jotenkin paketin ulkonäkö ei kuitenkaan ollut kovin houkutteleva, mutta ei nyt varsinaisesti myöskään luotaan työntävä eli ihan ok.

Paketin ulkonäkö aiheuttikin pitkän ja mielenkiintoisen keskustelun meissä. Vaimon mielestä juuri tuollaiset pakkausten kuvamaailma aiheuttaa sen, että seksivälineiden käyttö pareilla on kaikkea muuta kuin houkuttelevaa. Hänelle välittömästi laski fiilikset ja pakkauksen sisältökin tuntui halvalta. Häneltä meni kyllä kokonaan halut vain pakkauksen ulkonäön vuoksi. Keskustelimme asiasta pitkään molempien näkökulmista ja kerroin mm. ettei pakkauksen ulkonäkö saisi mennä tuotteen edelle ja vertasin esim. ruoan laittamiseen, siten että eihän siinäkään ole tärkeää miltä tuotteen pakkauksen ulkonäkö on, jos itse tuote kuitenkin on huomattavasti parempi kuin pakkaus. Miehet eivät tuollaisista kuvista useimmiten hetkauta ja näkevät ne toisin kuin ehkä nainen. Lupasin, että pakkauksen kuoren heitän roskiin, ettei se ole fiiliksiä laskemassa ja niin pääsimme vihdoin itse tuotteen kokeilemiseen .!

2.Tuotteen käytettävyys:

Paristot & moottori:

Paristot oli helposti laitettavissa, mutta siihen ne positiiviset asiat jäivätkin. Moottori oli kohtuu tehokas, mutta valitettavasti vain tuotteen ulkopuolelle toiseen päähän. Tärinää ei tullut itse pimperon sisälle laisinkaan! Ulkopuolella käsi sai jonkinlaisen hieronnan, mutta eipä se paljoa lohduttanut. Täysin turha moottori tässä tuotteessa, koska väärään paikkaan sijoitettu!
Muuta kommenttia:

Vaimo totesi tuotteen näyttävän lapsen vehkeeltä ja tuovan mieleen insestin sekä totesi, ettei vehkeeni tule mahtumaan tuonne. Samaa ajattelin minäkin, mutta ei muuta ku testaamaan. Kyllä minulle tiukka pimpsa kelpaa, mutta nyt kyllä oli melkoisen paljon työtä ja myös kipua kärsittävänä, jotta kalu upposi edes jonkin verran. Vaikka liukkaria oli runsaasti niin kaluni ei mahtunut kokonaan tuote pursusi pois putkilostaan eli en pitänyt tuotteesta ollenkaan.

3.Tuntuma:

Materiaali:

Hmm. ei kait materiaalissa sinänsä ole valittamista, mutta kun ei pystynyt kunnolla edes testaamaan.

Helppokäyttöisyys:

Tuotetta on varmastikin helppo käyttää. Moottori lähti hyvin ja helposti käyntiin.

Tuotteen muotoilu:

No kyllähän se aika teininalapäältä ulkoisesti vaikuttaa. Tykkää ken tykkää, mut omaan mieleen ei ihan tuotteesta ole.

Muuta kommenttia, Vaimo:
Tuote on monelta osin epäonnistunut.

Minä:
Petyin, koska oli innoissani, että pääsen kokeilemaan vuorostani tärisevää tekopillua, mutta eipä tuota kokemusta voi sanoa edes koetuksi, koska niin surkea se oli kaikin puolin.

4. Muuta yleistä:

Puhdistus ja huolto: Helpohko.

Kestävyys: Todennäköisesti kestävää materiaalia, jos vain itse pitää puhtaudesta huolta.

Suositus: En suosittele. Rahasi menevät hukkaan!
Eroksen arvio tuotteesta Handy Humper, Succulent Vagina

Testaajat: Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista: Nyt jo kokemuksia muutamista tuotteista.

Testipaikka: Työmatkalla yksin hotellissa.

Kuukauden ajankohta: Kuun loppupuolella.

Viikonpäivä: Lauantai

Vuorokaudenaika: Illalla/alkuyö

Esileikki ja kesto: Ei ollut, koska reissussa yksin (tai no nettiporno toimi kai sellaisena).

Ensivaikutelma tuotteesta

Avasin postipakkauksen välittömästi sen tulemisen jälkeen ja olipa kiva fiilis kun sain uuden vibralla toimivan pimpsan! Paketin sai helposti auki ja sisältökin tuli välittömästi selville. Koko vaikutti ensisilmäyksellä sellaiselta, että kyllä tää varmasti parempi on kuin edellinen eli eiku odottamaan sopivaa hetkeä, että pääsee upottamaan kalun testattavaan tuotteeseen.

Minä:
Paketti oli mielestäni melko maltillinen kuvitukseltaan ja teknisiä tietoja oli helposti löydettävissä tuotteesta ja sen rakenteesta sekä esim. puhdistuksesta. Mielestäni paketti kokonaisuutena oli ok. <&p>

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori:
Paristot oli helposti laitettavissa ja pimpero oli nopeasti käyttövalmis. Moottori oli kohtuullisen tehokas ja aluksi se tuntui kuin se tulisi vain tuotteen ulkopuolelle toiseen päähän, mutta kun piti mulkun ihan vibran pohjassa, jossa oli pieni sauva tehostamassa vibraatiota niin johan alkoi tuntua hyvältä. Pimpsan koko oli melko hyvä ja kalun upottaminen tuntui sujuvan ongelmitta. Kun moottorin teho oli koko ajan täysillä ja kun malttoi liuttaa hitaasti niin menokin alkoi tuntua oikein mukavalta.

Tuntuma

Materiaali
Materiaali oli miellyttävän tuntuinen ja pojassa oleva sauva antoi mukavan pohjatuntuman. Sisältö tuntui suorastaan imevän kullin sisäänsä ja pienellä liukkaripussilla varusteltu paketti takasi oikein miellyttävät syvätyönnöt.

Helppokäyttöisyys
Tuotetta on helppo käyttää. Moottori lähti hyvin ja helposti käyntiin ja sitä oli äärimmäisen helppo säätää, mutta tosin itse pidin sitä melkeinpä vain täysillä.

Tuotteen muotoilu
Hieman mietitytti, että onkohan ehkä pikkuisen pieni, mutta onneksi koko oli ihan ok.

Muuta kommenttia
Hyvä, että sain uuden vibralla varustetun pillun kokeiltavaksi, että voi uskaltautua myöhemminkin kokeilemaan vibralla varustettua tekovaginaa ja löytää mahdollisesti sen tajunnan (sekä kullin) räjäyttävän vibratussun .!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto:
Helppoa ja hyvät ohjeet eli siitä täydet bojot.

Kestävyys:
Todennäköisesti kestävää materiaalia, jos vain itse pitää puhtaudesta huolta.

Suositus:
Kannattaa kokeilla tai ainakin tällä voisi aloittaa moottorilla toimivan pillun käyttöön ottoa.
Eroksen arvio tuotteesta We-Vibe 4

Testaajat:
Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista:
Nyt jo kokemuksia muutamista tuotteista.

Testipaikka:
Kotona omassa sängyssä.

Kuukauden ajankohta:
Kuun alkupuolella

Viikonpäivä:
Lauantai

Vuorokaudenaika:


Esileikki ja kesto:
Kyllä oli ja kesto n.20min.

Ensivaikutelma tuotteesta

Paketin sai helposti auki ja sisältökin tuli välittömästi selville ja paketin ulkopuolinen kuva tuotteesta ja sen väristä olivat samat. Siisti ja asiallinen.

Minä:
Paketin ulkonäkö oli erittäin maltillinen ja huomaa, että ulkonäöllisesti se on suunniteltu maltillisempia naisostajia. Kaikki tarvittava tieto paketin sisällöstä löytyi ulkokuoresta. Visuaalinen maailma muistuttaa minusta terveyssidepakkaukselta. Auki saaminen helppo.

Vaimo:
Paketti on erittäin kaunis ja juuri tällaiselta näiden tuotteiden pakettien ulkonäkö pitäisi olla. Paketti houkuttelee ja ei ole pornomainen yhtään. Heti on paljon mukavampi alkaa testaamaan uutta lelua. Täydet pisteet värimaailmasta ja kauniista ulkonäöstä!

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori
Tuote on ladattava ja se oli heti käyttövalmis. Moottori tuntuu toimivan erinomaisesti ja kauko-ohjaimen ja tuotteen yhteys on hyvä eli ne pelaavat ilman viivettä. Eri ohjelman ja vibran voimakkuuden säätö toimivat oikein hyvin molemmissa riittää tasoja hyvin varmasti suurimalle osalle käyttäjistä. Erittäin helposti käytettävä lelu!

Tuntuma

Materiaali
Materiaali on meidän molempien mielestä miellyttävän pehmeä ja sileäpintainen. Sen pinta oli oikein mukava niin kädessä kuin itse toiminnassakin. Vaimoni testasi tuotetta vaginassaan ja minä anuksessani ja olimme samaa mieltä materiaalista.

Tuotteen muotoilu
Tuotteen muotoilussa on onnistuttu erinomaisesti ja senpä takia sitä on äärimmäisen kätevä käyttää ja tuotteen tarkoitus onnistuu täydellisesti hyvän muotoilun vuoksi!
Muuta kommenttia
Vaimo:
Hieman ennakkoasenteeni oli, että pidänköhän siitä ja kun en kovin ole halukas laittamaan mitään muuta kuin mieheni kalun sisälleni. Tuotteen sai helposti paikalleen, mutta kun laitoin vibran päälle niin en pitänyt siitä värinästä ollenkaan. Kokeilin kaikkia ohjelmia ja eri voimakkuuksilla, mutta tulos oli sama, että pienimmälläkin värinällä klitorikseni vain puutui tunnottomaksi. Näissä kaikissa käy samalla tavalla, että moottorit ovat liian voimakkaita minulle ja samalla menee halutkin kun paikat vain puutuvat ja tuntuvat epämiellyttävältä.

Minä:
Kokeilin vähän aikaan miltä tuntui kun vaimolla on tuote vaginassa, mutta en oikein ehtinyt päästä tuntumaan ja kokeilemaan, koska vaimoni tunsi vibran niin epämiellyttävänä, etten halunnut itsekään sitten jatkaa testaamista. Kokeilin tuotetta kuitenkin omaan anukseeni. Laitoin tuotteeseen Kaalimadon liukuvoidetta ja sen ja tuotteen muotoilun ansiosta sisälle laittaminen oli todella helppoa. Tuote on materiaaliltaan todella miellyttävä ja moottori on erinomainen. Yllätyin kuinka hyvältä se tuntui. Tuote ei yksinään saanut kuitenkaan mitään suurta AAH-nautintoa, mutta kun se oli rakastelussa mukana ja oli orgasmin aika niin kylläpä löytyi uusi kohta missä orgasmi tuntui! Ja tuntui hyvälle!! Suosittelen myös miehiä kokeilemaan tätä tuotetta.

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto:
Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys:
Tätä tuotetta on mitä suurimalla todennäköisyydellä mahdoton käyttää muuten loppuun kuin vasta moottorin simahdettua.

Suositus

Kannattaa kokeilla, jos vähäänkään vibralla toimivat lelut rulettaa itsellä ja ehdottomasti myös miestenkin kokeilun arvoinen tuote!
Eroksen arvio tuotteesta Kaalimato liukuvoide

Tämä Kaalimadon liukkari on erittäin toimiva ja riittoisa pakkaus. Se on helposti avattava ja suljettava. Tuote on vesipohjainen ja hajustamaton eli sopii hyvin allergikoillekin! Pakkaus on läpinäkyvää materiaalia, joten siitä näkee helposti jo riittävän ajoissa, että milloin pitää tehdä uuden tuubin tilaus, ettei hommat jää liukkarin loppumisesta kiinni! Neste tuntuu miellyttävältä ja on sananmukaisesti erittäin liukasta. Tämä äärimmäisen hyvä Kaalimadon liukuvoide sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin eli suosittelen ehdottomasti hankkimaan välittömästi jokaisen kotiin :o)!
Eroksen arvio tuotteesta Evolved Amore vibraattori

Testaajat:
Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 18v. ja naimisissa 17v.

Kokemus seksituotteista:
Todella vähäinen, mutta nyt kuitenkin jo kokemuksia muutamista tuotteista.

Testipaikka:
Kotona omassa sängyssä.

Kuukauden ajankohta:
Kuun puolivälissä.

Viikonpäivä:
Lauantai.

Vuorokaudenaika:


Esileikki ja kesto:
Nopea ja tehokas kesto n.5min.

Ensivaikutelma tuotteesta

Paketin sai helposti auki ja sisältökin tuli välittömästi selville. Paketti tai pikemminkin rasia on muuten alumiinia paitsi läpinäkyvä muovinen kansi. Kyljessä ja kannessa hieman tekstiä ja koristekuvia joista osa koholla. Kannen läpinäkyvyys paljastaa heti rasian sisällön kokonaan. Itse tuote on ei autenttisen näköinen kolmella eri nopeudella toimiva dildo, jonka väri violetti/lila kummin sen nyt haluaa ilmaista.

Minä:
Paketin ulkonäkö on erittäin yksinkertainen ja samalla todella tyylikäs! Rasian alumiini on väriltään normi harmaa ja teksteissä sekä kuvioissa on turkoosia, violettia ja mustaa. Rasia on niin tyylikäs, että sitä voi jopa pitää esillä mikäli itseä ei häiritse se, että kaikki näkevät myös sen sisällön. Tällaisia paketteja saisi olla enemmän. Itse rasian sisältö näytti erittäin helposti kohdattavalta näin miehenäkin ja sellainen fiilis tuli, että tällä mielellään leikittelee vaimon kanssa ja varsinkin survaisee sen hänen sisälleen. Rasian aukaiseminen oli hieman työlästä, koska kantta kiinni pitävät klipsit ovat tiukat. Tämä ongelma poistunee kun niitä käytetään enemmän niin ne löystyvät käyttäjälle ystävällisemmäksi. Naisena kuitenkin varoisin, ettei kynnet pamahtele poikki heti ensimmäisillä kerroilla!

Vaimo:
Pakkaus parhaimman näköinen tähän saakka! Tyylikäs ja selkeä sekä sopivan asiallinen! Sisältökin hyvä, ettei se ole autenttisen näköinen, koska olen ajatellut, että mitenkähän voin mitään dildoa tai tekopenistä työntää sisälleni! Väri ja muotoilu siis erittäin hyvät.

Tuotteen käytettävyys

Paristot ja moottori:
Kahdella paristolla toimiva ja kolme eri nopeutta antavat tuotteelle ainakin meidän käyttöön riittävästi tasoja, koska vaimo ei muutenkaan ole ollut kovin innostunut värisevistä tuotteista tähänkään saakka. Moottori toimii moitteetta ja äänikin normi kamaa, ei se ainakaan äänekkäimpiä leluja ole.

Tuntuma

Materiaali:
Materiaali on meidän molempien mielestä miellyttävän pehmeä ja sileäpintainen. Sen pinta oli oikein mukava niin kädessä kuin itse toiminnassakin. Me käytimme Kaalimadon hyvää liukkaria siinä vaiheessa kun lelua alettiin vähitellen ujuttamaan sisälle, koska dildon pinta on kitkainen ja liukkarilla tuotteesta saa paremman hyödyn. Liukkaria kannattaa käyttää myös ehkä, jos lelulla haluaa hieroa ja kosketella muualle kroppaan kuin vain genitaalin alueella.

Tuotteen muotoilu:
Tässä tuotteessa on muodot mukavasti kohdillaan. Pituus ja paksuus ovat hyvät ja siinä on .paljon niin kaalimadon kuin peniksenkin muotoa. .Makkaroita. tuotteessa on neljä ja se on lähes tasapaksu vain alin .makkara. on hieman muita paksumpi. Vaikka tuote on väriltään violetti niin se myöskin osittain läpinäkyvä ja dildon sisällä näkyy hauskasti läpinäkyvä putkilo ja sen sisällä piuhat, jotka menevät dildon toiseksi ylimpään .makkaraan. jossa on hopean värinen terskan muotoinen pää vibralle.

Muuta kommenttia:
Vaimo: Ennakkoasenteeni oli jo huomattavasti pienempi kuin aiemmin, mutta silti tämä on ensimmäinen kerta kun oikean dildon laitan sisälleni. Tuotteen sai hyvin sisälle kun siinä oli Kaalimadon liukastetta. Käytimme sitä mieheni kanssa yhdessä ja erikseen ja se ei tuntunutkaan yhtään hullummalta. Ehkä hieman liian kovalta se tuntui. Jopa vibraakin tuli kokeiltua useammankin kerran, mutta ei siitä vieläkään ahaa tai paremminkin ooh .elämystä tullut, mutta pystyin käyttämään. Mieheni tykkäsi kyllä kovasti sillä puuhailla alapääni kanssa eikä sekään vastenmielistä ollut ;o) !

Minä: Tykkäsin käyttää ja leikkiä tuotteella vaimoni kanssa. Oli erittäin hienoa, että hän rohkeni, vieläpä ihan nopeasti, kokeilemaan ja käyttämään tuotetta! Oli todella kiihottavaa katsella sen menemistä sisään ja ulos eri nopeuksilla ja liikkeillä. Olen äärimmäisen tyytyväinen tuotteeseen ja siihen, että vaimo ei vibraakaan täysin tyrmännyt.

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto:
Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys:
Erittäin pitkäikäinen kalu!

Suositus:
Voimme suositella kaikille ja varsinkin aloittelijoille!
Eroksen arvio tuotteesta Roto Bator masturbaattori

Testaajat:
Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 18v. ja naimisissa 17v.

Kokemus seksituotteista:
Nyt jo kokemuksia useammasta tuotteista.

Testipaikka:
Kotona omassa sängyssä.

Kuukauden ajankohta:
Kuun puolivälissä.

Viikonpäivä:
Maanantai.

Vuorokaudenaika:
Aamu.

Esileikki ja kesto:
Ei esileikkiä, mutta pornofilmi "kirittäjänä".

Ensivaikutelma tuotteesta:

Paketin sai helposti auki ja sisältökin tuli välittömästi selville. Paketissa olevat kuvat selkeät sen sisällöstä ja käytöstä (englanniksi).

Minä:
Paketti on erittäin asiallinen ja kuvat pelkästään tuotteesta ja tekstikin mielestäni jopa konservatiivista ottaen huomioon, että kyseessä miehille suunnattu tuote. Mielestäni hieman tylsän oloinen paketti.

Vaimo:
Ei ollut mukana testauksessa.

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori:
Neljällä paristolla toimiva ja kolme eri nopeutta sekä rotaatiota ovat ihan hyvät, mutta jäin hieman kaipaamaan yhtä todella kovaa tasoa. Moottori toimii moitteetta ja äänikin aikalailla normi kamaa. Paristot helppo asentaa.

Tuntuma

Materiaali:
Sisälle työnnettäessä tuotteen aukko sopivan kokoinen ja miellyttävän tuntuinen ja sekös kannustaa sisälle työntämistä jatkuvasti uudestaan ja uudestaan. Tuoteselostuksessa kehotetaan käyttämään liukkaria ja niin todellakin kannattaa tehdä ja runsaasti, koska rotaation ansiosta se kuluu yllättävän nopeasti. Materiaali on mielestäni miellyttävän pehmeä ja nystyrät tuntuvat hyviltä tuotteen sisällä. Lisäksi tuotteessa on pieniä kuulia, jotka pyörivät itse .tuubin. ympärillä jonne penis työnnetään ja ne saavat pyöriessään nystyrät liikkumaan nautinnollisesti. Tuote on läpinäkyvä ja voit siis ihailla kuulien liikkeen lisäksi omaa kaluasi .tuubin. sisällä. Minusta tuotteen läpinäkyvyys on hyvä asia ja kuulista tulee .asenne on rock. .fiilis!

Tuotteen muotoilu:
Tässä tuotteessa on muodot ihan mukavasti kohdillaan. Aukon koko ja tuotteen paksuus ovat hyvät. Toisena miinuksena yhden kunnon tehotason puutteen lisäksi on tuotteen pituus. Oma kaluni on liian pitkä voidakseni työntää pohjaan saakka eli en saa koko nautintoa tuntumaan kalun juureen saakka. Lisäksi kun työnnän pohjalle saakka, niin laitteen moottori pysähtyy eli kaikenlainen liike loppuu siihen. Se on harmittava asia, koska juuri kun on pääsemässä hekuman huipulle ja haluaa päästellä täysillä loppuun saakka niin tuote lakkaa toimimasta! Jää aikalailla harmittamaan kun ei viimeistä silausta saa muuten niin hyvällä laitteella!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto:
Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa! Tuotteessa mukana pieni liukkari ja puhdistus .pullot, josta ehdottomasti plussaa!

Kestävyys:
Tuote on iso ja vahvaa tekoa eli todennäköisesti tuote kestää pitkään.

Suositus:
Uskon tuotteen olevan hyvä ja suosittu sellaisille joilla on kuitenkin normi kokoinen kalu ja saa täten kaiken hyödyn tuotteesta!
Eroksen arvio tuotteesta EXtravaganza Life-Size Love Doll - Lexi Tyler

1. Ensivaikutelma tuotteesta

Paketin sai helposti auki ja sisältökin tuli välittömästi selville. Paketissa olevat kuvat selkeät sen sisällöstä (nukke, pumppu, vibra, muutama paikkauslappu ja paristot) ja käytöstä (englanniksi).

Minä:
Paketti on mielestäni hyvä, koska siinä näkyy paketin sisältö hyvin niin selkeinä kuvina kuin ikkunasta nuken kasvot.

Vaimo:
Ei ollut mukana testauksessa.

2. Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori:
Kahdella paristolla toimiva ja tehokas ja helppo käyttöinen. Moottori toimii moitteetta ja äänikin aikalailla normi kamaa. Paristot helppo asentaa.

3. Tuntuma

Materiaali:
Nuken kroppa on vahvaa muovia jota on vahvistettu muutamista kriittisistä paikoista, jotta se kestäisi kovempaakin käsittelyä. Tuntuma kädelle hyvä ja sopivan pehmeä. Rinnat yllättivät minut siinä mielessä positiivisesti, että ne saa todella koviksi ja nännit tehty sellaisiksi, että varmasti kestävät imemistä ja jopa hieman puremista josta nukke saa extra -bojot. Nuken pää ei oikeastaan herättänyt mitään fiiliksiä ja se onkin tuotteen heikoin lenkki. Toki se, että se ole samaa materiaalia kropan kanssa on plussaa. Suussakin olisi voinut olla oma reikänsä niin silloin pääkin saisi enemmän huomioita ja uskon, että siitä olisi enemmän iloa käyttäjälle. Sisälle työnnettäessä tuotteen molemmat reiät ovat sopivan kokoiset ja yllättävän aidon sekä miellyttävän tuntuiset. Se, että ne ovat yhtä ja samaa tuubia on mielestäni oiva ratkaisu eikä näin ole rajoittamassa kenenkään kalun koon vuoksi millään tavalla. Vibran vaihtamien reiästä toiseen on helppoa ja se antaa hyvän värinän kun on itse touhussa.

Tuotteen muotoilu:
Tässä tuotteessa muodot on etupuolella mukavasti kohdillaan. Etupesä tosin näyttää hieman kornilta paikalleen laitettuna koska se on niin erilainen materiaali muun kropan kanssa. Takaapäin perä olisi saanut olla huomattavasti muodokkaampi, mutta meneehän se noinkin.

4. Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto:
Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys:
Tuote on iso ja vahvaa tekoa eli todennäköisesti tuote kestää pitkään, jos ei leikin millään terävällä sen kanssa.

Suositus:
Tuote yllätti minut täydellisesti! Oma ennakkoasenne oli, että en todennäköisesti pidä tästä tuotteesta ja elokuvissa usein nämä nuket ovat sellaisilla henkilöillä, jotka ovat jollain tavalla luusereita. Onneksi pääsin testaamaan sen sillä kyllähän se on ihan erilainen tuntuma ja fiilis kun saa koko kropalle kontaktin versus tekopimpan yms. käsitöitä vaativalla tuotteella! Ja mieleeni kävi myös se, että jos tällainen olisi ollut nuorena poikana niin olisi voinut harjoitella ilman mitään paineita kuinka sitä naisen kanssa ollaan. Suosittelen tuotetta mielelläni muillekin.
Eroksen arvio tuotteesta Stinger III, Kiihotustunneli vibralla

Testaajat:
Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 19v. ja naimisissa 18v.

Kokemus seksituotteista:
Nyt jo kokemuksia muutamista tuotteista.

Ensivaikutelma tuotteesta

Tuote oli pakattu hyvin vaatimattomaan ja eleettömään sekä ilman kuvia olevaan värimaailmaltaan olemattomaan laatikkoon. Etupuolella oli iso ikkuna, josta laatikon sisältö näkyi kokonaisuudessaan eli sikaa säkissä et joudu ostamaan ja siitäpä tuleekin tuotteen ainoa plussa.

Tuotteen käytettävyys

Olin kuitenkin innostunut kokeilemaan tuotetta surkeasta pakkauksesta huolimatta, koska ajatus siitä, että muna on "köytettynä" ja vibralla saisi molemmat nautintoa lisää aktin aikana. Eipä muuta kuin hommiin siis ja munalle uusi visuaalinen ilme ja toivottavasti myös tunne. Kaikki kuitenkin loppui ennen kuin ehti edes alkaa sillä eipä siihen mahtunut kuin terska ja sekin melkoisella tunkemisella.

Kaikkia konsteja tuli kokeiltua liukkareita, suihkua (kylmällä ja kuumalla vedellä) ja munan ollessa lepotilassa, mutta kun ei mahdu niin sitten ei. Alkoi jo olla melkoista väkivaltaa munan tunkemisen kanssa, että onneksi järki sanoi, että ehkä kannattaa jo luovuttaa. Olisinkin toivonut, että materiaali olisi ollut huomattavasti joustavampaa, jotta sen käyttö olisi ollut mahdollista. Tämä on luonnollisesti huonoin tuote minkä olen saanut testattavaksi ja meitä molempia jäi suunnattomasti harmittamaan muuten niin uusi tuote meille ja erilainen kokemus, josta molemmat olisivat saaneet aktiin uutta ulottuvuutta! Toivottavasti tällä tuotteella on eri kokoja saatavilla, koska itse olisin niin kovasti halunnut testata sitä.

Kaalimadon vinkki: Valitettavasti juuri Stinger 3 ei ole saatavana suuremmassa koossa. Saman tyylinen tuote Stinger 1 antaa paremmin periksi ja sopii siksi hieman "suuremmille" miehille.
Eroksen arvio tuotteesta Kaalimato Duo G4

Testaajat: Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 19v. ja naimisissa 18v.

Kokemus seksituotteista: Nyt jo kokemuksia useammasta tuotteista.

Testipaikka: Kotona omassa sängyssä.

Kuukauden ajankohta: Kuun alkupuolella.
Viikonpäivä: Sunnuntai

Vuorokaudenaika: Yö.

Esileikki ja kesto: Ei esileikkiä

Ensivaikutelma tuotteesta

Paketissa kuva sen sisällöstä ja hyvin neutraali .lisäkuva. naisen sääristä

Minä:
Paketti on mielestäni hyvä, koska siinä näkyy paketin sisältö hyvin ja paketin ulkoasu varmasti miellyttää monia naisia, koska se on melko neutraali ja väriltään myöskin antiprovosoiva. Sen aukaiseminen puolestaan oli hieman hankalaa ja mielestäni liian monta ja epäkäytännöllistä asiaa, jos tarkoitus säilyttää tuotetta samassa paketissa.

Vaimo:
Pakkaus oli ihan hyvä ja tyylikäs ja pakkohan siinä on kuva tuotteesta, mutta jos siitä olisi värivaihtoehtoja niin mustan värinen tuote olisi parempi pakkaukseen.

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori: Paristolla toimiva ja tehokas sekä helppokäyttöinen. Moottori toimii moitteetta ja äänikin oli ihan ok, ehkä tähän mennessä hiljaisin vibra. Paristot helppo asentaa.

Tuntuma

Materiaali: Materiaali oli miellyttävä, mutta käytössä se tuntui kuitenkin jostain syystä liian kovalta.

Tuotteen muotoilu: Muotoilu on onnistunutta tuotteen peniksen osalta, jossa mukavia ja hyvältä tuntuvia .poimuja., mutta sitä pienempää tappia en kokenut hyväksi. Kun se oli suunnattuna alaspäin se ei tuntunut ollenkaan ja taas ylöspäin suunnattuna se tuntui kovalta ja epämiellyttävältä klitoriksessani. Mielestäni tuote on muuten nätti.

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys Tuote on vahvaa tekoa eli todennäköisesti tuote kestää pitkään vaikka olisi kovallakin käytöllä.

Suositus: Suosittelen tuotetta mielelläni muillekin vaikka parempiakin vibroja on saatavilla.
Eroksen arvio tuotteesta Screaming O, Double O6 -kiihotusrengas

Testaajat: >Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 19v. ja naimisissa 18v.

Kokemus seksituotteista:Nyt jo kokemuksia useammasta tuotteista.

Testipaikka: Kotona sohvalla ja omassa sängyssä

Kuukauden ajankohta: Kuun alkupuolella.

Viikonpäivä: Lauantai ja maanantai

Vuorokaudenaika: päivällä

Esileikki ja kesto:Ei esileikkiä.

Ensivaikutelma tuotteesta

Pieni paketti, jossa tuote on pahvisella alustalla ja päällä läpinäkyvä muovi.

Minä: Paketissa näkyy paketin sisältö hyvin. Sen aukaiseminen oli helppo, mutta siinäpä ei sitten säilytellä itse tuotetta enää, joten siitä miinusta. Värimaailma oli punainen/lila ja kääntöpuolella mielestäni hyvä ja ymmärrettävät kuvat kuinka tuotetta käytetään.

Vaimo: Ihan kuin olisi lastenlelupakkaus.

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori Paristolla toimiva ja tehokas sekä äärimmäisen helppokäyttöinen. Moottori toimii moitteetta ja äänikin on ok tai ainakin nautinto hävitti sen tehokkaasti ;o)! Paristot helppo asentaa.

Tuntuma

Materiaali: Materiaali erittäin hyvää, pehmeää ja iholle miellyttävää silikonia.

Tuotteen muotoilu ja tuntuma: Tuote on juuri sopivan kokoinen ja poikittain oleva vibra nystyröineen on täydellinen! Vibra tuntuu hyvin kalun juuressa ja osuu sopivasti yhdynnän aikana klitorikseen. Pehmeän materiaalin ansioista se ei tuota epämiellyttävää tunnetta vaan päinvastoin vie nautinnon paratiisiin ja räjäyttää tajunnan vauhdilla. Sopii erittäin hyvin kiireiselle parille tai panolle! Renkaat joista toinen asetetaan kiveksien ympärille ja toinen peniksen ympärille sopivat kaikenkokoisille kaluille erittäin hyvän elastisuutensa vuoksi. Renkaat puristavat sopivasti ja tuote pysyy hyvin paikoillaan touhutessa.

Tästä tuli heti meidän ykköslelu!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto: Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys: Kunhan pitää silikonin puhtaana ja säilyttää tuotetta jossain rasiassa uskon sen olevan kestävä ja pitkäikäinen.

Suositus: Suosittelemme tuotetta ehdottomasti kaikille etenkin, jos on ollut ongelmia vibrojen kovuudessa ja epämiellyttävässä värinässä niin takuulla nyt sitä ongelmaa ei ole! Ehdottomasti kaikilla täytyisi olla tämä lelu leluvalikoimassaan.
Eroksen arvio tuotteesta Rocks-Off Bad Boy

Testaajat: Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 19v. ja naimisissa 18v.

Kokemus seksituotteista: Nyt jo kokemuksia useammasta tuotteista.

Testipaikka: Kotona omassa sängyssä.

Kuukauden ajankohta: Kuun alkupuolella.

Viikonpäivä: Sunnuntai

Vuorokaudenaika:

Esileikki ja kesto: Ei esileikkiä.

Ensivaikutelma tuotteesta

Paketissa kuva sen sisällöstä ja hyvin neutraali "lisäkuva" naisen sääristä

Minä: Paketti on mielestäni hyvä, koska siinä näkyy paketin sisältö hyvin ja paketin ulkoasu varmasti miellyttää monia naisia, koska se on melko neutraali ja väriltään myöskin antiprovosoiva. Sen aukaiseminen puolestaan oli hieman hankalaa ja mielestäni liian monta ja epäkäytännöllistä asiaa, jos tarkoitus säilyttää tuotetta samassa paketissa.

Vaimo:

Pakkaus oli ihan hyvä ja tyylikäs ja pakkohan siinä on kuva tuotteesta, mutta jos siitä olisi värivaihtoehtoja niin mustan värinen tuote olisi parempi pakkaukseen.

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori: Ladattava vibra ja ainakin testitilanteessa toimi moitteetta ilman erillistä latausta ennen testausta eli oletettavaa on, että kertalataus kestää pitkäänkin. Moottori toimii kuten pitääkin ja äänikin oli aikalailla normi tasoa, ei ainakaan äänekkäimpiin kuuluva tuote.

Tuntuma

Materiaali: Materiaali oli miellyttävä, mutta käytössä se tuntui kuitenkin jostain syystä liian kovalta.

Tuotteen muotoilu: Muotoilu on onnistunutta tuotteen peniksen osalta, jossa mukavia ja hyvältä tuntuvia .poimuja., mutta sitä pienempää tappia en kokenut hyväksi. Kun se oli suunnattuna alaspäin se ei tuntunut ollenkaan ja taas ylöspäin suunnattuna se tuntui kovalta ja epämiellyttävältä klitoriksessani. Mielestäni tuote on muuten nätti.

Muuta yleistä:

Puhdistus ja huolto: Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys: Tuote on vahvaa tekoa eli todennäköisesti tuote kestää pitkään vaikka olisi kovallakin käytöllä.

Suositus: Suosittelen tuotetta mielelläni muillekin vaikka parempiakin vibroja on saatavilla.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen