Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Katso tuoteryhmät
Seksilelut Naisille Naisille Seksilelut Miehille Miehille Seksilelut Pareille Pareille
Teazers - Tapping stimulator
 

Teazers - Tapping stimulator

47,90 €59,90 €

Teazers brändin Tapping stimulator on myynnissä yksinoikeudella vain Kaalimadolla!

Tapping stimulator sykkii suloisesti ja ihanasti klitoriksen päällä kuudella erilaisella tavalla. Tuote sopii myös niille, jotka eivät pidä imevän klitoriskiihottimen tunteesta. Tuotteen mekanismi on päinvastainen kuin imevissä klitoriskiihottimissa eli suutinosan keskellä on pyöreä (halk. 0,8 cm) kohouma l.

Tutustu tuotteeseen
Lataa Kaalimato soittoaani

Uutuudet

Katso kaikki

Tarjouksessa

Katso kaikki

Kaalimato suosittelee

Katso kaikki
SVAKOM - Pulse Pure Suction Stimulator

SVAKOM - Pulse Pure Suction Stimulator

59,90 €

Svakom-klitoriskiihotin nyt Kaalimadolta yksinoikeudella Suomessa!

Laadukas, tyylikäs, monipuolinen ja tehokas. SVAKOM-tuoteperheen ihanasti imevä klitoriskiihotin on kaikkea tätä! Suosittuun paineaaltoteknologiaan perustuva klitoriskiihotin sopii sekä kiusoittelevaan nautintoon että räjähtävien orgasmien tuottamiseen.

Tutustu tuotteeseen

Suosituimmat tuoteryhmät

Kaalimato.com uutiskirje
  • Alennukset, kampanjat ja uudet tuotteet
  • Uusille tilaajille 10% alekoodi
  • 1-2 kertaa kuukaudessa
Tilaa kirje tästä
Kaalimato.com suomen suosituin seksikauppa

Kaalimato.com - Suomen suosituin seksikauppa

Seksilelujen ja erotiikkatuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa! Seksikauppa Kaalimato.com tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa laadukkaat tuotteet, miellyttävän ostoskokemuksen verkossa, erinomaisen asiakaspalvelun sekä tietysti mielenkiintoista ja hauskaa asiaa seksin ja nautinnon alueilta.

Kaalimato.com on vähän erilainen aikuisten seksikauppa - sen ovat monet huomanneet! Meidän avulla uskallat helposti lähteä ennenkokemattomiin seksiseikkailuihin, sanalla sanoen uudelle nautinon tasolle

Meiltä löydät kenties maan laajimman valikoiman seksivälineitä, eroottisia asuja sekä mahtavan joukon intiimituotteita. Tietysti seksikaupastamme löytyy myös naisten kestosuosikki seksilelu eli Satisfyer Pro 2 sekä suositut miesten seksilelut Bathmate -penispumppu ja Fleshlight tekovaginat eli tuttavallisemmin "flesukat".

Kaalimadon Matoklubissa saat etuja jokaiseta ostosta ja lisäksi nautit vain klubilaisille suunnatuista tarjouksista. Jos et vielä ole jäsen, liity liity Klubiin täällä.

Tarjoamme lisäksi laajan artikkelikirjaston nimellä "Seksuaalisuus ja seksitietous". Siellä voit tutustua seksivälineiden käyttöohjeisiin tai lukea faktaa seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyvistä asioista. Asiantuntijamme vastaa kysymyksiin seksistä, seksuaalisuudesta ja seksivälineistä.

Toimitamme tuotteet sinulle aina huomaamattomasti eri lähettäjänimellä, siististi pakattuna ja ilman merkintää sisällöstä.

Eli ei muuta kuin Hekumallisia hetkiä Kaalimadossa!
t. Kaalimato.com tiimi
Lue lisää
Black Friday 2022 Kaalimadossa - lue lisää täältä!