Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kaalimato kanta-asiakasohjelman säännöt

Krediitit

 • Yksi krediitti on arvoltaan 0.10 € - kymmenen krediittiä on arvoltaan 1 €.
 • Krediitit ovat voimassa 1 vuoden niiden myöntämispäivästä alkaen. Sen jälkeen ne vanhenevat automaattisesti. Vanhentuneilla krediiteillä ei ole enää arvoa. Vanhentuneita krediittejä ei hyvitetä.
 • Krediitit käyvät tilauksen maksamiseen vain Kaalimato.com -verkkokaupassa.
 • Krediittejä ei vaihdeta rahaksi.
 • Krediiteillä voi maksaa enintään 50% tilauksen tuotteiden ja toimituskulujen arvosta. Muut etuudet (alennuskoodit yms.) vähennetään krediittien jälkeen.
 • Krediittien ansaitseminen

  Tuotteiden kommentointi ja arvostelu
  • Jokaisesta asiakaspalvelumme hyväksymästä tuotekommentista tai -arviosta palkitsemme kommentin jättäjän 20 krediitillä (arvo 2 €).
  • Kaalimato.com pidättää itsellään oikeuden päättää, mitkä kommentit oikeuttavat palkkioon.
  • Krediittejä maksetaan vain niistä kommenteista, jotka liittyvät tuotteisiin, jotka asiakas on tilannut viimeisen kahden kuukauden aikana ollessaan kirjautunut verkkokauppaan omalla kanta-asiakas tunnuksellaan.
  • Yhdelle asiakkaalle maksetaan krediittejä maksimissaan viidestä (5) kommentista per viikko.
  • Normaalisti pystymme käsittelemään uudet kommentit muutamassa arkipäivässä. Käsittelyaika kommenteille on maksimissaan 2 viikkoa.


  Hyvä tuotekommentti on asiallinen ja antaa muille käyttäjille jotain lisätietoa tuotteesta. Hyvän kommentin kriteerinä on, että kommentti pohjautuu omaan henkilökohtaiseen kokemukseen tuotteesta. Tuotetta saa myös kritisoida, asiallinen kritiikkikin palkitaan. Myös rakentavat lisäkysymykset tuotetta kohtaan saattavat oikeuttaa palkkioon, mutta kysymyksen on oltava asiallinen ja sellainen, johon vastaaminen antaa muille lisätietoa tuotteesta. Eli hyvää ja asiallista meininkiä, huumoria unohtamatta!

  Tilaaminen
  Jokaisesta tilauksesta, jonka teet kirjautuneena, saat 10% tilauksen loppusummasta takaisin krediitteinä. HUOM: Emme lisää krediittejä takautuvasti tilille. Krediitit lasketaan maksettavaksi jäävän loppusumman mukaan, eli mahdollisten alennusten yms. jälkeen.
  Esimerkki: tilauksesi maksettavaksi jäävä loppusumma alennusten ja etusetelien jälkeen on 65,40€. Saat 65,4 krediittiä tilillesi.

  Muut etuudet

  Ilmainen toimitus
  Etuuden saa, kun liittyy kanta-asiakkaaksi. Etuus on voimassa 1 vuoden sen myöntämispäivästä alkaen.
  Tätä etuutta voi käyttää 1 kpl / kanta-asiakas.
  Ilmainen toimitus ei ole käytössä seuraavilla toimitustavoilla: postiennakko, kotiinkuljetukset.

  Tietosuoja

  Liittymällä kanta-asiakkaaksi hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

  Muuta

  Kaalimato.com:lla on oikeus sulkea asiakastili, mikäli tilin väärinkäytöksiä ilmenee.

  Kaalimato.com:lla on oikeus lopettaa kanta-asiakasohjelma milloin tahansa. Ohjelman päättyessä asiakastileillä olevia krediittejä tai muita etuuksia ei hyvitetä.

  Kaalimato.com:lla on oikeus muuttaa kanta-asiakasohjelman sääntöjä ilman ennakkovaroitusta asiakkaille. Esimerkiksi voidaan muuttaa asiakkaiden ansaitsemien etujen määrää tai arvoa eri toimista.

  Kaalimato.com saa lähettää kanta-asiakkaille uutiskirjeitä sähköpostitse. Asiakas voi halutessaan lopettaa uutiskirjeen tilaamisen ensimmäisen kirjeen jälkeen klikkaamalla kirjeestä löytyvää Lopeta tilaus -linkkiä. Kaalimato.com ei luovuta kanta-asiakkaiden sähköposteja tai muita tietoja ulkopuolisille tahoille.