Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Big Boss G5 Black Line

TESTIRAPORTTI

Muhkean kokoinen Fun Factoryn Big Boss G5 vibraattori sai kiitosta "mielettömästä" värinätehostaan ja erinomaisesta muotoilustaan. Tämä vibraattori vaatii kunnon lämmittelyn ja liukuvoiteen, mutta on vaivan arvoinen! Fun Factoryn G5 hieromsauvat jatkavat voittokulkuaan testiryhmän keskuudessa: "Big Boss G5 on parasta, mitä olen lelulaatikkooni lisännyt pitkään aikaa ja Fun Factoryn osakkeet nousivat silmissäni entisestään." - Atroquinine

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Olin jo aikaisemmin ilmaissut Kaalimadolle kiinnostukseni päästä testaamaan Fun Factoryn Big Boss G5-sauvaa, joten kun tilaisuus sitten tarjoutui, tartuin siihen alta aikayksikön! Fun Factoryn tuotteet ovat lähiaikoina varastaneet sydämeni sekä laadun että supertehokkaiden moottorien avulla, ja pitää toki myös myöntää, että Big Bossin varsin vaikuttava koko houkutteli. Kun sitten pääsin lopulta ihan livenä hipelöimään sitä, olin myyty jo lähes ennen kuin sain sen käyttöohjeen mukaisesti ladattua ja pääsin kokeilemaan sitä.

Paksuutta Big Bossilla tosiaan on enimmillään 4,6cm, mikä tekee siitä lelulaatikkoni kookkaimman yksilön tällä hetkellä. Heti kättelyssä tulikin selväksi, että riittävän liukkarin lisäksi iso pomo vaatii vähän lämmittelyä ja rentoutumista. Mutta voi luoja että se on sen arvoista. Hieman kaareva muoto takaa sen, että "terska" hieroo g-pistettäni aivan jumalaisella tavalla ja se täysinäisyyden tunne, jonka tämän kokoinen sauva antaa saattaa olla jopa hivenen koukuttava.

Ja sitten se moottori. En tiedä miten Fun Factory tekee sen, mutta Big Bossin värinäteho on aivan mieletön. Lisäksi värinä on vielä todella syvää ja matalaa, ei puuduta paikkoja. En ole kokeillut G5:ttä edeltäviä tuotteita, joten en tiedä kuinka paljon enemmän tehoa G5-moottorista löytyy, mutta minulle riittää, että sitä todella löytyy. Pointtina on mainittava sekin, että en ole aikaisemmin saanut oikein mitään irti vibraattoreista, joita on tarkoitus käyttää sisäisesti. G-pisteeni ei vaan ole niin herkkä kuin klitorikseni, ja vastaa ennemmin paineeseen kuin värinään. Sitten kokeilin Big Bossia ja muutin mieleni. Big Bossin vibra tuntuu myös sisäisesti hyvältä. Kun sitten yhdistetään sen muotoilu ja vibra niin g-pisteeni on nirvanassa.

Yleensä jos jostakin pitää Fun Factoryn leluista puhuttaessa valittaa, niin se on lafkan käyttämän silikonin pintatuntuma, joka on todella matta ja luistamaton. Kitkaa vastaan pitää tapella tolkuttomalla määrällä liukkaria. Big Bossin tapauksessa taidan tosin antaa senkin anteeksi. Se nimenomainen kitka nimittäin lisää g-pistestimulaatiota ainakin omalla kohdallani, eikä hankauksen tunne yhtäkkiä olekaan yhtään ikävä. Eikä muuta poikkipuolista sanaa materiaalista sitten olekaan. Big Boss G5 on kokonaan vesitiivis, joten sen voi ottaa vaikka suihkuun tai kylpyyn mukaan huoletta. Näin ollen puhdistuskin onnistuu ilman kummempaa säätämistä.

Yhteenvetona siis totean, että Big Boss G5 on parasta, mitä olen lelulaatikkooni lisännyt pitkään aikaan ja Fun Factoryn osakkeet nousivat silmissäni entisestään. En uskalla sitä kuitenkaan ihan varauksetta suositella kaikille, johtuen ihan vaan siitä, että tämä sauva on oikeasti ISO. Toisaalta myöskin ehdottomasti vaivan arvoinen, kunhan lämmittelee kunnolla eikä unohda liukuvoidetta.

Kirjoittanut: Atroquinine
PeppufantasiaaN30v

Sain testattavaksi tällä kertaa Big Boss G5 -vibraattorin. Paketti oli selkeä ja kuvista selviää heti minkälaisesta tuotteesta on kyse. Paketissa on päällimmäisenä kuva muhkeasta vibraattorista. Vibraattori jäljittelee muodoltaan ja väriltään kullia, mutta koko ei jätä kylmäksi. Paketin sivuilta löytyy perustiedot tuotteesta. Paketissa on vibraattorin lisäksi käyttöohjeet ja magneetti-laturi. Lataus on helppoa. Toinen pää on USB-liitännällä ja toinen pää pysyy magneetilla vibraattorin alapäässä.

Big Boss G5-vibraattori on allergisoimaton ja se on tehty 100% lääketieteellisestä silikonista. Kokoa Big Bossilta löytyy 23,5 cm ja paksuutta 4,3-4,6 cm. Alaosassa on valkoinen, kovamuovinen käsikahva, josta on helppo pitää kiinni. Siitä löytyy kolme nappia. FUN-nappi, +-nappi ja --nappi. Tuote värisee kuudella eri rytmillä ja kuudella eri voimakkuudella. Lisäksi vibrassa on matkalukitus!

Tuote tuntuu kädessä tukevalta ja sen materiaali on sileä ja laadukkaan tuntuinen. Värinä vaihtoehtoja on niin runsaasti, että luulisi sieltä löytyvän jokaiselle jotain. Värinä on tarpeeksi voimakas ja vibraattoria on todella helppo pitää kädessä. Big Boss ei ole hiljaisin vibraattori, mutta sen kokoisen kullin värisemiseen tarvitaankin vähän "suurempi moottori". Kun oikea värinävoimakkuus ja oikea asento löytyi, niin vibraattoria ei tarvinnut juuri liikuttaa, vaan se hoiti kyllä hommansa hienosti. Sen muoto on otollinen orgasmin saamiseen. Puhdistus on helppoa ja nopeaa, koska vibraattori on vedenkestävä. Suosittelen ehdottomasti kokeiltavaksi jokaiselle naiselle tai pariskunnille leikkeihin.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Lelo - Gigi 2