Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

10 Speed Rechargeable Bullet

TESTIRAPORTTI

Tällä vibraattorilla saa vastinetta rahoille. Tehokas, pieni ja helppokäyttöinen bullet-vibraattori sopii vaikka aloittelijoille, eikä se ole hinnalla pilattu.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Alankomaalaisen Shots Toysin 10 Speed Rechargeable Bullet-klitoriskiihotin on pieni mutta pippurinen, eikä ole myöskään turhan kallis. Ihanaa että on nykypäivänä saatavilla myös näitä pienempiä luotikiihottimia USB-ladattavina, sillä kuka enää nykyään jaksaa säätää pattereiden kanssa, etenkin jos on jo ladattavien lelujen ilot kokenut?

Tämä pikkuvibra latautui nopeasti ja kuten pakkaus lupasi, kestivät nuo surinat about 90 minuutin verran yhteensä, joten tätä värkkiä ei onneksi ihan joka käyttökerran jälkeen tarvitse olla latailemassa uudestaan. Teho todellakin oli pieneksi vekottimeksi hyvin tuju; se yllätti teholeluihinkin tottuneen testaajanne! Se oli lähes hieromanuijan tasoa, uskokaa tai älkää. Ihan mahtipuikula, ja itselleni juuri sopivan kokoinen; tällainen kapeakärkinen kiihotin on helppo pitää juuri oikeassa kohdassa klitorista, mikä tuntuu paljon paremmalta kuin leveämpi pää. Kuitenkin kärki ei ole liian ohut, niin että värinät tuntuvat tarpeeksi voimakkaina aina kärkeen asti, toisin kuin monien oikein kapeakärkisten pistekiihottimien tai joidenkin suippojen kiihotinten kohdalla. Laite on kauttaaltaan pieni ja jämäkkä ja värisee joka paikasta samalla teholla. Harvoin löytyy juuri tämän kokoisia USB-ladattavia kiihottimia näin kovilla tehoilla, joten tässä on kerrankin koko ja teho kohdallaan.

Ainoat harmilliset puolet tässä olivat 1) se vanha tuttu hitaan sammutuksen riesa eli "paina virtanappia pieni ikuisuus ennen kuin lelu sammuu", jolloin taas kerran pitää paiskata lelu patjalle jollei halua surinoiden pilaavan orgasmia, ja vielä siinä patjallakin tuntuvat surinat tulevat harmillisesti omien orgasmin väreiden tielle. Toisaalta tämän lelun pikkuriikkisen koon takia surina ei ole niin häiritsevä siinä patjalla kuin jonkin isomman mötikän jyrinä, mutta harmillinen riesa se on kumminkin. Riesa 2) oli tuo muidenkin käyttäjien jo mainitsema epäintuitiivinen surinatehojen järjestys: surinoiden tehoa voi säätää vain vaimeampaan suuntaan, eli tehoa ei voi nostaa tuosta noin vain. Eli jos olet vaikkapa kevyimmässä tasaisten surinoiden asetuksessa--jolla on hyvä aloittaa--tämä kevyin surina onkin asetus no. 3, kun taas tehokkaammat surinat taas ovat aivan alussa elikkä no. 1 ja 2. Eli päästäksesi tehokkaampiin surinoihin käsiksi, joudut joko näppäilemään kaikki 10 eri asetusta läpi taikka sitten sammuttamaan ja uudelleenkäynnistämään laitteen, jotta pääset takaisin alkuun. Omituinen design kyllä; turhauttavaa että niin pitää tehdä. Tässä saisivat muut seksileluvalmistajat ottaa Fun Factoryn ylös alas kulkevista nappuloista ja pikasammutuksesta mallia; heillä ei ole vastaavia ongelmia.

Mutta kuitenkin, kaiken kaikkiaan tämä on tosi hyvää vastinetta rahalle! Aloittelijoille voi olla ehkä liiankin vahva, mutta meitä on niin monenlaisia, että jollekin tämä voi olla loistava ensirakkauskin. Mutta eipähän ainakaan tule turhan tyyriiksi kokeilla tätä. Itselläni tämä puikko jäi kyllä yöpöydän laatikon vakiokalustoon. Suosittelen lämpimästi!

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Satisfyer - Double Love, pariskuntavibraattori Seuraava arvio: Satisfyer - Little Secret
v