Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Double Love, pariskuntavibraattori

TESTIRAPORTTI

Satisfyer -sarjan uusin pariskuntavibraattori sai testissä aivan uuden käyttötarkoituksen: "Joustava ja pehmeä U:n muotoinen vibraattori toimii todella hyvin sekä peniksen varren hierontaan, että terskan hyväilyyn." Satisfyer -sovellus koettiin helppokäyttöiseksi ja loogiseksi. "Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen."

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Tuorein testitulokkaamme oli tällä kertaa Satisfyer-Double Love pariskuntavibraattori.

Ennestään meiltä löytyikin Satisfyerin partner pariskuntavibraattori, joten pääpiirteittäin homma tuttua, mutta innolla kokeilemaan miten päivitetty, luxusversio eroaa aiemmasta vibraattorista!

Pakkaus on toimiva, vahvaa kartonkia, magneettilukolla. Kaikki osat ovat helposti saatavilla ja selkeästi esillä ohjeiden kera. Ensivaikutelma vibraattorista on ainakin lupaava. Materiaali on jälleen laadukasta, pehmeää ja taipuisaa silikonia. Satisfyerin tuotteiden ehdoton huippuominaisuus ja siksi meidän yksi suosikki lelumerkkimme! Tyylikäs ulkomuoto, toimivuus ja kestävyys käytössä ja mikä parasta, tuotteet tuntuvat aina miellyttäviltä ja kiihottavilta. Eikä pettymystä tarvitse nytkään pelätä, laatulelu vaativampaankin makuun.

Double Love on aiempaa versiota leveämpi, taipuisampi ja pehmeämpi, urat ja kohoumat tuovat siihen kivasti extraa.

Lataus hoituu helposti omalla USB-kaapelilla. Ensilataus ajaksi on ilmoitettu kolme tuntia, mutta ainakin meidän tapaus latautui täyteen jo reippaasti ennen tätä kolmea tuntia.

Kun laite oli ladattu, päästiinkin testailemaan laitetta tosi toimissa. Ensimmäinen testikerta olikin ohi suunniteltua nopeammin. Esileikiksi tarkoitettu penishieronta päättyikin nopeasti miehen laukeamiseen. Wau, todella toimiva kapistus miehen kiihottamiseen! Joustava ja pehmeä U:n muotoinen vibraattori toimii todella hyvin sekä peniksen varren hierontaan, että terskan hyväilyyn. Puristusta ja painetta on helppo säädellä juurikin joustavuuden ansiosta.

Ehdottomasti jatkoon, tätä tullaan jatkossakin käyttämään tähän tarkoitukseen!

Seuraavat testikerrat laitetta testattiin yhdynnässä. Vibraattorin pienempi pää asettuu hyvin paikoilleen ja napista painamalla laitteen molemmat moottorit käynnistyvät. Alkuhaparoinnin jälkeen käyttö on helppoa, kunhan oppii hahmottamaan, missä napit sijaitsevat ja miten eri värinäohjelmat toimivat ja vaihtuvat. Klitoriksen päälle asettuva leveämpi pää nousee liian ylös ja stimuloi vain klitoriksen yläosaa, itse kaipaisin värinöitä myös häpyhuulille ja koko klitoriksen alueelle. Samaan ongelmaan törmättiin myös Partner vibraattorin kanssa, mutta tässä joustavampi ja leveämpi pää antaa enemmän myöden ja kädellä saa ohjattua värinöitä jonkin oikeisiin paikkoihin. Mutta enemmän häiritsevä ominaisuus vibraattorissa onkin sitten sisällä pysyminen panemisen aikana. Liukuu peniksen mukana ulospäin, jos ei pidä kädellä kiinni. Tämä ei kuitenkaan loppupelissä haittaa liikaa, pimppi tuntuu vibraattorin ansiosta täydemmältä ja miehestä tiukemmalta, jopa niin, että tietyissä asennoissa vibraattori hankaa ja painaa liiaksikin peniksen vartta.

Laitetta voi säädellä itse sekä laitteesta, että langattomasta kaukosäätimestä. Meillä kaukosäädin jäi vähemmälle käytölle, koska oma käsi oli kuitenkin sidoksissa laitteeseen, josta sitä oli sitten luontaista säädellä.

Laitetta voi käyttää ja ohjailla myös ilmaisen, puhelimeen asennettavan Satisfyerin sovelluksen kautta. Sovellus antaa lähes rajattomat mahdollisuudet testailla erilaisia valmiita värinöitä ja luoda ihan omia mieltymyksiä vastaavia rytmejä. Sovellus oli meille ennestään tuttu, joten sen käyttö oli vaivatonta. Mutta ensikertalaisellekin sovellus on helppokäyttöinen ja looginen, toki aikaa sen käyttöön ja opetteluun kannattaa varata ennen varsinaisia leikkejä, jottei petipuuhat tyssää toisen räpeltäessä puhelimen kanssa :D Etäseksiin, jonkinlaisiin rooli-ja valtaleikkeihin suosittelen tätäkin tapaa ohjailla vibraattoria. Erilainen ja jännittävä kokemus. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Naisena en tätä sooloseksiin valitsisi, koska klitorista hierova pää ei osu kohdalleen laitteen muuten ollessa oikeassa asennossa. Positiivinen yllätys puolestaan oli vibran toimivuus miehelle! Sopii sekä sooloiluun, että partnerin kanssa yhdessä käytettäväksi. Tämä ei jää ainakaan meillä laatikon pohjalle makaamaan, vaan käyttöä löytyy jatkossakin.

Plussaa:
-Hyvät värinäohjelmat
-Näppärän kokoinen pakata mukaan vaikkapa reissuun
-Tehokkaista moottoreista huolimatta volyymit pysyvät suht matalalla
-Vesitiivis, vaihtelua suihkuun ja paljuun, helppo puhdistaa
-Lataus USB-piuhalla, ekologista, eikä pattereiden metsästystä
-Miellyttävän tuntuinen ihoa vasten

Negatiivista:
-Klitorisosa nousee liian ylös omaan anatomiaani
-Ei pysy yhdynnässä kunnolla sisällä

Kirjoittanut: Butterfly
PuputPari 28 v.

Satisfyerin Double Love -vibraattori on c:n muotoinen vehje, jonka ohut pää menee värisemään pimppiin ja paksu värisee klitoriksen päällä. Yksinkertaista ja kivaa! Samaan aikaan pariskunnasta ja asennosta riippuen peniskin saattaa mahtua pimppiin, joka vibraattorin ansiosta tuntuu myös tiukemmalta.

Meidän käytössämme pilluun mahtui kuitenkin vain joko vibraattori tai muna, ei molemmat, mikä tuli pienenä pettymyksenä. Tämä toki tosiaan riippuu puolin ja toisin hupielinten koosta. Eikä hätä ole tämännäköinen, koska peppuseksi onnistuu silti! Kovin reippaassa seksissä vibraattori vain tuppaa lipsumaan ulos, mutta värinä tuntuu ainakin meidän naisesta sen verran hyvältä, että laitteen paikallaan pitäminen ei haittaa. Samasta syystä tämä vibraattori vaikuttaisi olevan oikein sopiva pimpillisten runkkaamiseen.

Erilaisia värinärytmejä on tuttuun tapaan lukuisia, ja älypuhelinsovelluksen avulla lukemattomia. Äppi on helppokäyttöinen ja ominaisuuksia pullollaan, mutta ainakin meidän käytössämme pidimme mukana tulevaa yksinkertaista kaukosäädintä paljon hyödyllisempänä, koska meillä ei ole tapana tuoda älypuhelimia sänkyyn etenkään nussimisen aikana. Mutta valinnanvapautta siis riittää, sillä värinöitä voi ohjata niin kaukosäätimellä kuin sovelluksellakin.

Laitteen materiaali on miellyttävä ja vedenkestävyytensä ansiosta helppo pitää puhtaana, ja Satisfyerille tuttuun tapaan koko käyttökokemus paketin avaamisesta orgasmiin on hyvin miellyttävä. Meidän käytössämme tämä ei tosiaan saavuttanut ihan täyttä potentiaaliaan – emännän pilluun ei mahdu juuri muuta kuin isännän muna – mutta suosittelemme silti kokeilemaan laitetta rohkeasti.

Kirjoittanut: Puput
Edellinen arvio: ZENN - Silikoninen anaalikäärme, 88 cm Seuraava arvio: 10 Speed Rechargeable Bullet
v