Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Little Secret

TESTIRAPORTTI

Pikkuhousuihin sujautettava Satisfyer -sarjan "pikku salaisuus" sai kehuja molemmilta testaajapareilta. Jännittävä, hauska, kiihottava ja laadukkaan oloinen vibraattori toi useita nautinnollisia hetkiä molemmilla. Voipa mieskin tätä välinettä kokeilla sujauttamalla sen vaikka boksereihin!

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Jonkin puhelimen tms. elektroniikkalaitteen näköisestä, mainostekstein ja -kuplin varustetusta paketista paljastui musta, tyylikäs pikkuhousuihin laitettava klitoriskiihotin. Satisfyerin sinällään ihan laadukas imevä klitoriskiihotin ei kuulu suosikkeihini, joten vibra kuulosti paremmalta. Paketti mainosti myös voimakasta moottoria, jota olen kaikkien muiden pienten kiihottimien kohdalla aina kaivannutkin.

Revin paketin auki makuuhuoneessa ja otin laitteen esiin. Ruusukullan värinen magneetilla runkoon kiinnitettävä palanen ilmeisesti pitää vibran paikoillaan housuissa. Sujautin laitteen paikoilleen ja istahdin sängylle testailemaan. Liekö pehmeä alusta vai mikä, mutta tuntuma jäi melko vaisuksi. Jouduin painamaan kädellä kiihotinta itseäni vasten, jotta tunsin muutakin kuin pientä pörinää. Itse laitteen käyttö oli helppoa, se käynnistetään päällä olevasta napista ja ohjaillaan joko siitä tai kaukosäätimestä. Kaukosäädin oli helppokäyttöinen. Se ei ollut kohvin nirso etäisyyden eikä suunnan suhteen, vaan vaihtoi ongelmitta nopeutta ja ohjelmaa. Yleensä tykkään vibroissa eniten tasaisesta pörinästä, mutta tässä yllättäen ohjelmat olivat oikein käyttökelpoisia. Huomasin kostuvani nopeasti, mutta pidemmälle ei kärsivällisyyteni sillä kerralla riittänyt.

Panty vibratoria voi käyttää myös etäohjauksella kännykästä, mikä antaa sille ihan uusia käyttömahdollisuuksia paitsi yksin, myös parin kanssa. Appikaupasta ladattava suomenkielinen ohjelma oli helppo ottaa käyttöön. Siinä voi ohjata Satisfyeria joko livenä, pyörittää valmiita ohjelmia, tehdä niitä itse, kuunnella lempimusiikkia esim. Spotifysta ja vibran sykkii musiikin tahtiin. Erikoisin oli äänimaisema- toiminto, jolla saa vibran värähtelemään kännykän mikrofonin poimimien äänten mukaan. Laitteella on 15 vuoden takuu, liekö ohjelmaa saatavilla yhtä pitkään.

Kokeilimme puolison kanssa kännykästä live-ohjausta, joka tuntui hauskalta. Rekisteröimällä käyttäjätilit voi toisen käyttäjän kanssa yhdistää tilit ja toinen voi käyttää vibraa kauempaakin. Etäsuhteeseen tai vaikka vain kauppareissuille saa varmasti jänniä oloja aikaan… Jos ei ole kumppania, saa kontakteja muihin ohjelman pilvipohjaisen jakamisalustan kautta, joka mahdollistaa ohjelmien lataamisen ja jakamisen muiden käyttäjien kanssa.

Kaiken kaikkiaan ihan hauska pikku vekotin kärsivälliselle ihmiselle leikittäväksi. Kännykkäohjelma antaa mahdollisuuksia, vaikka millaisiin revittelyihin yksin ja yhdessä, livenä tai etänä.

Plussat:
- Pieni ja söpö
- Laadukkaan oloinen
- Kaukosäädin simppeli
- Appi helppokäyttöinen
- Värähtely musiikin tahtiin

Miinukset:
- Ei kovin hiljainen

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
DoggyFashionAviopari 30 v.

Tällä kertaa testilaatikosta ilmestyi Satisfyerin Little Secret Panty Vibrator. Testaamamme Satisfyerin tuotteet ovat olleet tähän mennessä huippulaatuisia, joten odotukset olivat jälleen korkealla tämänkin tuotteen kohdalla. Nimensä mukaisesti kyseessä on pikkuhousuihin sujautettava pieni ja huomaamaton värisijä, joka on tällä kertaa tosiaan tehty hyvin pieneksi. Jo laatikosta tuotteen tunnistaa Satisfyeriksi tuttuine magneettikiinnityksineen ja hygienia sinetteineen. Itse tuote on samettisen pehmeää mustaa silikonia, jonka tuntuma on hyvin miellyttävä. Vibraattori on muotoiltu anatomisesti sopimaan juuri häpyhuulten väliin laitettavaksi, yläosa on leveämpi ja litteä sekä siinä on nystyrä klitorista varten. Vibraattori kapenee alaspäin ja emättimen aukon kohdille tulee puolestaan kohouma. Pikkuhousuihin jäävä puoli sisältää virtapainikeen ja tyylikkään ruusukultaisen magneettisen vastakappaleen, joka tulee pikkuhousujen ulkopuolelle pitämään vibra paikallaan pilluvaossa. Lataus on toteutettu magneettipäälaturilla ja latauspäät ovat juuri tuon vastakappaleen alla. Tuotetta voi ohjata virtapainikkeesta ohjelmia vaihtamalla, kaukosäätimellä tai älypuhelimella Satisfyer sovelluksen kautta.

Puheen lätinät sikseen, joten katsotaan millaiset litinät tämä pikkuvibra sai aikaan pikkareissa. Vibra asettuu juuri sopivasti häpyhuulten väliin. Magneetti on juuri sopivan ”tarttuva” pitämään vibran paikallaan. Eri värinäohjelma on 10 erilaista ja niitä pystyy vaihtamaan itse vibraattorista, mutta paljon kiihottavampaa on antaa kaukosäädin kumppanille, joka voi vaihtaa ohjelmia pienen matkan päästä. Kaukosäätimellä jokaisesta ohjelmasta voi myös valita 3 eri värinän voimakkuustasoa ja virtanappia painamalla vibran voi pysäyttää hetkeksi kiusoittelumielessä. Värinä on sen verran hiljainen, että pienessä taustamelussa sitä ei käytännössä kuule. Tätä leikkiä voi suorittaa kotona, vaikka kotitöiden lomassa tai vaikka kauppareissulla kiihottavana esileikkinä ennen kotiin paluuta. Älypuhelimella tapahtuvaa ohjausta voi naamioida miksi tahansa kännykän räpläämiseksi vaikka julkisilla paikoilla joko itse tai kumppanin kanssa. Sovelluksessa löytyvät samat ohjelmat kuin sisään rakennettuna, mutta niitä pystyy muokkaamaan käytännössä mielin määrin omien mieltymysten mukaan. Sovellus on helppo asentaa ja laitteiden Bluetooth parituskin on yksinkertaista. Ilman rekisteröitymistä päätoiminnot ovat vapaasti käytettävissä, mutta rekisteröitymällä voi jakaa ja ladata Satisfyer yhteisöön itsetehtyjä ohjelmia. Rekisteröitymällä kaukokäyttö on myös mahdollista, vaikka toiselta paikkakunnalta käsin. Tuotteen voi saada värähtelemään myös esimerkiksi Spotifyn lempikappaleiden mukaan.

Laite toimii oivana kiihokkeena, mutta loppuun asti päästäkseen sitä pitää hieman painaa, jotta värinä osuu paremmin klitorikseen. Lisäksi aikansa leikittyään varsinkin pariskuntana tekee mieli repiä pikkuhousut pois ja päästä tositoimiin, jolloin nainen voi napsauttaa vibran irti ja jatkaa sillä samalla klitoriksen hyväilyä samalla kun kulli tai dildo liikehtii jo märkänä litisevässä pillussa.

Kyseessä on laadukas pikku vibraattori, jolla voi pitää omaa kivaa tai kiusoitella esileikiksi parin kanssa, jopa julkisella paikalla muiden huomaamatta. Toki nautinnosta vääntyvät kasvojen ilmeet voivat paljastaa jotakin, mutta kelläpä ei pieniä tuhmia salaisuuksia olisi? Sopii naisille oman kivan pitoon, mutta luulemme, että pariskunnat saavat tästä eniten hyvää lisää, varsinkin esileikin saralla. Voipa mieskin sitä toki kokeilla sujauttamalla sen vaikka boksereihin ja antamalla sen väristä kiveksiä

Kirjoittanut: DoggyFashion
Edellinen arvio: 10 Speed Rechargeable Bullet Seuraava arvio: Mistress - Karla tekovagina ja -anus värinöillä
v