Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

LOVENSE - MAX 2 MASTURBATOR

"Lovensen Max 2 on todellakin suositeltava tuote pariskunnille niin lähileikkiin kuin etäleikkiinkin. Miehiset sooloilijatkin ja miesparit varmasti myös nauttivat tämän tuotteen reippaasti imevästä otteesta."

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.,

Raija ja Jorkka ovat välineurheilijoina vuosien kuluessa tutustuneet myös monenlaisiin masturbaattoreihin, mutta tämä Lovensen Max 2 erottuu kyllä edukseen useammassa suhteessa verrattuna meille tuttuihin tuotteisiin. Tälläkin alalla kehitys tuntuu kehittyvän.

Muutama sananen tuotteen ulkonäöstä. Max 2 -masturbaattori, poissa paketista ollessaan, näyttää ihan muovisuojatulta termospullolta (ja tämä on kehu). Tämän imeväisen, kun jättää eteisen pöydälle kaiken kansan nähtäväksi, ei kukaan asiaan vihkiytymätön aavista tuotteen oikeata käyttötarkoitusta. Tällä asialla on itseasiassa tärkeä merkitys esimerkiksi lapsia tai teinejä vilisevissä talouksissa.

Kovamuovisen pakkauksen sisällä on todella, todella, pehmeän tuntuisesta materiaalista tehty sisäosa. Sinne Jorkka saa nyt työntää, Raijan suulla kostuttaman, rakkauden sapelinsa. Pienen määrän liukkaria voi tuikata sekaan halutessaan, mutta se ei ole välttämätöntä, mikäli on muuta kostuketta saatavilla. Ja kyllä… Max 2 imee voimakkaasti (!), mutta ei kuitenkaan kipua aiheuttaen. Kerrankin on riittävä alipaineen tuntu masturbaattorissa. Sähköiset värinät tuntuvat selkeästi ja tuovat lisäarvoa kyllä verrattuna sähköttömiin vastaaviin tuotteisiin. Jonkin verran MAX 2:lla täytyy tehdä perinteistä edestakaisin liikettä, sillä imu ja värinä eivät yksistään riittäneet maaliin pääsemiseen. Aika tiukka tuote on peniksen ympärillä – mutta hyvällä tavalla. Liiallista puristusta ei tosiaan tullut, mutta ahdistavia tilanteita varten tuotteessa on hätä vapautin, joka päästää painetta pienemmäksi nopeasti.

Vaikka sooloseksille on aina tilaa myös parisuhteessa, ei Max 2 -masturbaattori ei ole pelkästään miehiseen sooloiluun tarkoitettu tuote. Tämän, imemisherkutteluun tarkoitetun tuotteen, yksi suurimmista plussista on mielestämme tuotteen applikaation mahdollistama yhdessä tekeminen – jopa etänä.

Samalla kun tuotteen muutenkin ottaa käyttöön (alkulataus), kannattaa puhelimelle ladata Lovense Remote –appi. Tämä tosiaan kannattaa tehdä etukäteen, ettei tarvitse turhaa säheltää tilanteen ollessa päällä. Puhelimen appiin voi siis yhdistää Max 2:n, ja kumppani voi kiihottaen leikitellä toisen nautinnolla. Appissa on valmiita kuvioita ("patterns"), jotka osoittautuivat oikein hyviksi. Musiikin yhdistäminen leikkiin ei oikein Jorkalla säväyttänyt, koska hänellä menee keskittyminen liiaksi musiikin kuuntelun puolelle, putkiaivo kun on. Appi mahdollistaa pariskunnan yhteisleikin, vaikka toiselta puolelta maailmaa, mutta sitä näin korona-aikana ei ollut mahdollista kokeilla. Toinen seikka, mikä meitä jäi vaivaamaan, että lelulaatikostamme ei löytynyt toista Lovensen tuotetta, jotta tuotteet olisi voinut synkronoida appiin (appi tietysti pitää silloin olla molempien luureissa). Tällä tavoin etäseksi todellakin olisi mahdollista ja Raijan satunnaisten työmatkojenkin illat saisivat uutta värisevää ohjelmaa.

Tämä tuote jää kyllä vakiokäyttöön. Lovensen Max 2 on todellakin suositeltava tuote pariskunnille niin lähileikkiin kuin etäleikkiinkin. Miehiset sooloilijatkin ja miesparit varmasti myös nauttivat tämän tuotteen reippaasti imevästä otteesta.

Ja vielä siitä tuotteen ulkonäöstä… Pitää varoa, ettei tätä pakkaa termospullona mukaan retkelle… tai itseasiassa tarkemmin ajatellen, se voikin olla hyvä idea.

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Saimme postissa näyttävän isokokoisen paketin, josta paljastui Lovense Max 2 -masturbaattori. Masturbaattori on aika viattoman näköinen, valkoinen iso lieriö, josta ei heti arvaisi millaisen aarteen se kätkee sisäänsä. Pohjan korkin avaamalla paljastuu houkuttelevan näköinen tunneli, mutta ennen leluun tunkeutumista täytyy vielä tutustua millaisilla toiminnoilla masturbaattori on varusteltu.

Laitteen sisältä löytyy moottori, joka lupaa seitsemän erilaista värinätoimintaa sekä hierovia toimintoja, jotka simuloivat suihinottoa. Värinän ja hieronnan voimakkuuksia voi säätää haluamansa mukaan. Positiivisena yllätyksenä huomasimme, että Lovense Max on myös etäohjattava! Lataamalla Lovense Remote -sovelluksen voi puhelinta käyttää kaukosäätimenä ja säätää leluun juuri niin kovat värinät ja imut, kun itse haluaa.

Sovelluksessa on myös erilaisia valmiita ohjelmia, jotka pikaisella tutkimuksella olivat minuutista jopa puoleen tuntiin. Ohjelmat ovat nimetty mm. nimillä "moan. scream. repeat", "torture" tai "no words". Tästä voi vähän päätellä millaista menoa on luvassa. Parasta kuitenkin tässä lelussa ja ladattavassa apissa on Bluetooth-ominaisuus, jonka avulla voi muodostaa toiseen käyttäjään etäyhteyden ja antautua toisen valtaan samalla kun lelu tekee taikojaan kalusi ympärillä.

Itse käytössä tämä lelu toimii moitteettomasti - kunhan vaan saa tungettua kalun lelun tunnelin. Molemmilla testaajilla oli hieman vaikeuksia saada kalu mahtumaan tiukahkoon reikään. Pienen työn (ja kunnon liukkarimäärän) jälkeen laite kyllä lunastaa odotukset. Molempien testaajien mielestä imuteho olisi saanut olla parempi, se jäi vähän pliisuksi. Voi olla, että isompikaluisella imu tuntuisi paremmin - mikäli saa mahdutettua kalunsa leluun sisälle. Lelu on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Meillä oli kuitenkin hieman haasteita saada silikoniosa takaisin paikoilleen. Kaiken kaikkiaan voimme kuitenkin suositella lelun ostoa, sen verran mielenkiintoinen ja hyvä ominaisuus tuo etäkäyttö on!Edellinen arvio: Beaded Grip, masturbaattori Seuraava arvio: Nu Sensuelle - Aluminium Rumba, warming


Lovense - Max 2 Masturbator
12900

Lovense - Max 2 Masturbator

Valmistaudu mahtavaan imuun ja kiihottaviin värinöihin! Voit nauttia pehmeästä ja ihoa jäljittelevästä materiaalista valmistetun tunnelin superkiihottavista toiminnoista vain nappia painamalla.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv