Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Kaalimato - Liukuvoide, 100 ml

TESTIRAPORTTI

Kaalimato liukuvoide vakuutti testiryhmäläiset, jopa niin vahvasti, että entinen luottoliukkari menee vaihtoon. Hintalaatusuhteeltaan erinomainen Kaalimato liukuvoide on sopivan paksua, liukuvaa ja tuntuu jopa huulille ja suuhun joutuessaan miellyttävältä. Kaiken kruunaa liukuvoiteen kotimaisuus!

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Testiin saatiin uusi Kaalimadon oman brändin liukkari 100 ml pullossa. Kyseessä on vesipohjainen liukuvoide, jossa on uusi koostumus ja ulkoasu. Ulkoasultaan pullo onkin melkoisen raikas kokonaisuus ja siinä esiintyy tuo monen tuntema matonen. Tuote on avainlipulla merkitty, eli se on valmistettu Suomessa. Tuote on hajustamaton sekä väritön. Mauton se ei aivan ole, mutta ei myöskään mitenkään häiritsevä. Rakenteeltaan liukkari on suhteellisen tanakkaa tavaraa, mikä on meillä havaittu hyväksi ominaisuudeksi.

Yleisesti olemme havainneet, että vesipohjaiset liukkarit tahtovat kuivua ollessaan ilman kanssa kosketuksissa ja aktivoituvat uudelleen lisäkosteuden avulla. Pienenä määrinä käytettynä tämäkin kärsii hieman samasta ongelmasta, mutta muista poiketen hieman suurempi määrä tätä tavaraa ratkaisee asian. Reippaampi määrä ei kuivukaan kuten luulisi ja säilyy liukkaana loppuun asti ilman ongelmia. Liukkauden säilyessä hyvin, tämä toimii niin edessä kuin takanakin. Vesipohjaisena tämän tuotteen pesu on luonnollisesti helppoa.

Lyhyesti tiivistettynä Kaalimato liukuvoide on hintaansa nähden hyvin toimiva ja ehdottomasti ryhmänsä kärkikastia. Sen voi siis huoletta lisätä ostoskoriin leluostostensa jatkeeksi. Koska tuotelinja tuntuu hyvin laadukkaalta, niin jossain vaiheessa toivoisi samalta brändiltä nähtävän myös hybridiliukkarin.

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
PuputPari 28 v.

Kaalimadon liukuvoide on päivitetyssä muodossaan moitteeton. Pullo on käytännöllinen ja helppokäyttöinen kiihkeiden hetkien aikana. Itse liukkari on luvatusti väritön ja hajuton, mikä tekee käytöstä mukavampaa, ja liukuvuus on todella hyvää. Kokeilimme liukuvoidetta pillu- ja peppuseksissä sekä muutamien lelujen kanssa (kiitos vesipohjaisen koostumuksen!), ja käyttö oli kaikin puolin mukavaa. Kaalimadon liukkari ei tuntunut "kuivuvan" niin nopeasti kuin jotkut muut, eli paranneltu liukuvuus todella tuntui käytössä. Ja ekstraplussat helposta puhdistuksesta, nopean suihkuttelun jälkeen tuli puhdasta. Ehdoton suositus meiltä molemmilta!

Kirjoittanut: Puput
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Saimme hyppysiimme uudistuneen Kaalimadon liukuvoiteen. Aiempi versio oli jo tuttu ja hyväksi havaittu, joten innolla testaamaan, kuinka tämä päivitetty liukkari käytössä liukuu ja toimii. Ja hyvinhän se toimi! Pullon ulkoasu on helposti lähestyttävä ja selkeä. Meillä oli testissä 100 ml pullo, joka on kooltaan näppärän kokoinen, vaikka matkalle mukaan tai lahjaksi. Saavavilla myös 500 ml säästökoko, joka on varmasti kelpo hankinta enemmän liukuvoiteita käyttäville. Valitsi kumman koon tahansa, hintalaatu suhde on enemmänkin kuin kohdallaan!

Korkkiosa on auki napsautettava, jonka avaaminen ja käyttö onnistuu hyvin myös liukkain sormin. Koostumus on sopivaa, ei liian litkua, eikä liian jäykkää tököttiä, vaan juuri sopivaa ja riittoisuus erittäin hyvä. Jo pienemmällä määrällä pääsee pitkälle ja liukkaus pitää, joten liukkaria ei tarvitse olla koko aikaa lisäilemässä, eikä se muutu käytössä tahmeaksi tai muutenkaan epämiellyttäväksi möhnäksi. Ihana liukkari myös suuseksiin! Mauton, hajuton ja väritön liukkari tuntuu myös suussa ja huulilla miellyttävältä. Eikä tässäkään puuhassa muutu huulia tahmean tarramaisiksi, kuten toisinaan liukkareilla on tapana käyttäytyä. Leikkien tultua päätökseen liukuvoide on myös helppo ja nopea pestä, ei jämähdä eikä vaadi ihon suurempia jynssäämisiä. Kaalimadon liukuvoide on huoleton ja varma valinta, tuttu ja turvallinen, Suomessa valmistettu liukuvoide, joka sopii monipuolisesti kaikkiin liukkautta vaativiin tilanteisiin.

Kirjoittanut: Butterfly
BlowoutPari 40+

Käytin liukuvoidetta seksinuken kanssa ja tämä liukuvoide vakuutti minut todella vahvasti. Jopa niin vahvasti, että oma luottoliukkari menee mitä todennäköisemmin vaihtoon!

Kaalimato liukuvoide tekee sen mitä pitääkin. Se ei tahmaa, se liukastaa ja sitä ei tartte lotrata. Sitä voi myös jatkaa vedellä (pienellä määrällä!) tarvittaessa. Se ei haise pahalta, ja on helppo pestä pois. Koostumukseltaan se on paksuhkoa, mutta ei kuitenkaan liian paksua, jotta sen levittäminen olisi esim. vaikeaa. Lisättäköön kuitenkin tähän, että oma mieltymys on paksummissa liukkareissa sillä juoksevat yleensä sotkevat eivätkä liukasta niin hyvin kuin paksummat.

Jos jostain pitäisi oikeasti valittaa, niin itse minimalismin ystävänä kaipaisin hieman vähemmän huomiota herättävää etikettiä pulloon. Nyt pullo huutaa kovaan ääneen "TÄÄ ON LIUKUVOIDETTA" kun se voisi olla neutraalimminkin sanottu. Jokainen, joka purkin ostaa tietää kyllä mitä se on pienemmälläkin tekstillä. Mutta etiketin saa toki irti, jos se ahdistaa, joten tämä on toooooooodella pieni miinus.

Muuta huonoa tästä en sitten edes hakemalla saa vaan kuten sanoin niin ehdottomasti jatkossa on omassa repertuaarissa.

Arvosanat (asteikolla 1-10):
- Miehelle: 10-
- Naiselle: 10-
- Pareille: 10-

Kirjoittanut: Blowout
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Tuntuu että kaikki seksivälineet valmistetaan Aasiassa, mutta sentään liukuvoide voi olla suomalaista. Testattiin Kaalimadon kotimainen vesipohjainen liukuvoide. Testissä oli 100 ml pakkaus, joka on pieni ja kätevä moneen tarkoitukseen.

Korkki on painamalla avattava, jonka jälkeen pulloa puristetaan, jotta liukuvoide tulee ulos. Tuote on siis helposti yhdellä kädellä käytettävä mikä on näppärää, kun liukuvoidetta tarvitsee aktin aikana lisätä. Koostumus on hiukan tavanomaisia liukuvoiteita paksumpaa, jolloin se ei valu eikä sotke lakanoita tms. Ei haise millekään ja makutestikin osoitti, että miltei mautonta on, täysin mautonta liukuvoidetta mielestämme ei ole olemassakaan, mutta ei siis mitään merkitystä, jos voidetta menee suuhun.

Vesipohjaisten liukuvoiteiden tapaan tämäkin voide tahmaa pitkässä juoksussa, siltä ei voi välttyä niin pitkään kun vesipohjaisia käyttää, sillä vesi haihtuu/imeytyy liukuvoiteesta pikkuhiljaa käytössä. Kaalimadon voide kuitenkin voitelee hyvin ja luistaa ja tahmaaminenkin aika minimaalista. Helppo pestä ja turvallinen käyttää, sopii kaikkien lelujen kanssa.

Pätevä perusliukkari.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Your New Favourite - Värisevä masturbaattori Seuraava arvio: Adrien Lastic - 2X kaksipäinen vibraattori
v