Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

WE-VIBE - DITTO

We-Vibe-tuotesarjan Ditto anustappi sai testaajalta huolellisen arvioinnin. Useilla värinäohjelmilla varustettu, ladattava ja älypuhelimellakin toimiva anustappi sai erityistä kiitosta muotoilustaan, sopivasta koostaan sekä hiljaisesta äänestään. "Tapin muotoilun ansiosta värinä välittyy hyvin eturauhasen alueelle ja hidas, aaltoileva värinä saa raavaankin miehen vikisemään nautinnosta alta aikayksikön".

CupidoMies, 24v.,

Kevätpäivien piristykseksi Kaalimadolta saapui testattavaksi We-Viben Ditto .anustappi. Ditto on kooltaan pienehkö pepputappi vibraattorilla, eli se soveltuu hyvin myös aloittelijoille, joilla ei aiempaa kokemusta peppuleikeistä ole. Tämän siron ja elegantin anustapin ominaisuuslista on hyvin samankaltainen aiemmin testaamani Lovensen Hush Butt Plugin kanssa: löytyy lukemattomia eri värinäohjelmia, älypuhelimen käyttö kaukosäätimenä, mahdollisuus etäkäyttöön vaikka maailman toiselta puolelta, täysi vesitiiviys & magneettilataus.

We-Viben Ditto on täysin silikoninen tappi, jonka ansiosta se on jämäkkää tekoa, mutta silti sileä ja hieman joustava. Kooltaan Ditto on n. 3.3cm leveä ja 8.7cm pitkä ja se painaa 60 grammaa. Vakiona tapissa on kymmenen erilaista värinäohjelmaa ja kymmenen eri intensiivisyystasoa, mutta puhelimeen ladattavan älypuhelinsovelluksen avulla käyttäjä voi luoda rajattoman määrän erilaisia värinäohjelmia. Tämän lisäksi tappi on täysin vesitiivis ja sitä voidaan käyttää vaikkapa suihkussa. Paketin mukana tulee tapin lisäksi latauskaapeli, pieni pussillinen liukuvoidetta ja langaton kaukosäädin, jolla voidaan vaihdella värinän intensiivisyyttä ja värinäohjelmaa. Kaukosäädin helpottaa tapin käyttöä esimerkiksi seksin aikana, koska puhelimen kaivaminen esille kesken aktin voi olla hieman epäseksikästä. Kaukosäätimen lisäksi värinäohjelmia voidaan vaihtaa joko tapissa olevaa nappia painamalla tai sovelluksen avulla. Sovelluksella voi myös etäkäyttää lelua vaikka maailman toiselta puolelta. Käyttääksesi tappia älypuhelimella tulee ensiksi ladata .We-Connect. sovellus App Storesta tai Google Playstä. Lelu yhdistetään puhelimeen bluetoothin avulla.

Ensituntumalta Ditto mahtuu peppuun hyvin eikä tuota kokonsa puolesta ongelmia. Tapin kanta on pitkulaisen muotoinen ja sen ansiosta pakarat eivät rasitu edes pitkässä käytössä tai istuttaessa tapin kanssa, toisin kun pyöreäkantaisten anustappien kanssa. Ilman värinää tappi täyttää pepun kiitettävästi ja sen muotoilu on mukavaa vaihtelua tasaisen pyöreisiin pepputappeihin. Tappi tuntuu hieman erilaiselle pepussa riippuen siitä kummin päin sitä käyttää, koska sen muotoilu ei ole symmetrinen. Itse käytin tappia pääosin kanta eteenpäin osoittaen, koska silloin tappi osui paremmin eturauhasen alueelle. Varsinkin vibraattorillisia peppuleluja käytettäessä olen oppinut nauttimaan eturauhaselle kohdistuvasta stimulaatiosta eikä tämä tappi ole poikkeus. Värinäohjelmia on useita erilaisia, joista suosikikseni valikoitui kevyesti aaltoileva, matalaintensiivinen värinä. Näissä värisevissä pepputapeissa on se huono puoli, että kerran tällaista kokeilleena jää normaalit pepputapit yleensä leluboxin pohjalle pölyttymään. Ei tarvinnut montaa sekuntia pitää tappia päällä, kun voin jo todeta, ettei tätä lelua taaskaan tule käytettyä ilman värinää. Tapin muotoilun ansiosta värinä välittyy hyvin eturauhasen alueelle ja hidas, aaltoileva värinä saa raavaankin miehen vikisemään nautinnosta alta aikayksikön. Hieman peppua supistelemalla saa värinän tuntumaan eri kohdissa peppua ihanasti ja matka nautinnon maailmaan voi alkaa. Parasta tämän tapin kanssa on se, että pienehkön kokonsa ansiosta We-Viben Dittoa voi käyttää pitempäänkin värinät päällä ilman, että se alkaa puuduttaa liiaksi. Yleensä itselläni isommat tapit alkavat puuduttamaan pepun aluetta tai peppuun voi jopa alkaa sattua pidemmässä käytössä, mutta tämän lelun kanssa ongelmaa ei ole. Lelua voi myös hyvin käyttää ilman suurempia alkulämmittelyjä, kunhan muistaa riittävän määrän liukuvoidetta ja oikean mielentilan. Lisäpisteitä lelu saa hiljaisuudesta: harvoin näin tehokkaasti tyydyttävät värisijät ovat hiljaisia! Dittoa voisi käyttää vaikkapa bussissa, eikä edes vieressä istuva matkustaja kuulisi mitään, elleivät tehot olisi täysillä.

Koska Ditto on täysin vedenkestävä, oli allekirjoittaneen pakko kokeilla tappia myös suihkussa. Yksi lempipuuhiani on ottaa valikoima leluja suihkuun mukaan ja pitää puolen tunnin leikkisessio, jonka lopputuloksena makaan suihkun lattialla täristen puoliksi koomassa tajunnan räjäyttäneen orgasmin takia. Yleensä tällaisiin sessioihin tarvitsen useamman lelun, koska parhaat orgasmit saan stimuloimalla sekä peppua/eturauhasta että penistä. Tällä kertaa Ditto sai kaverikseen lempimasturbaattorini, aiemmin testaamani Tengan Flip Zeron. Kuuma suihku päälle, tappi peppuun hitaasti värisemään ja masturbaattori käteen takaamaan nautinnollinen suihkuhetki: voiko mies muuta kaivata? Kiusoitteleva itsetyydytyssessio ei tällä kertaa valitettavasti kestänyt puolta tuntia, kun kärsivällisyys petti ja laukesin jo hetken kuluttua. Lattialla maatessani en viitsinyt ottaa vielä Dittoa pois, koska hidas värinä tuntui mukavan rentouttavalle vielä laukeamisenkin jälkeen, eikä paikkoja sattunut. Positiivinen yllätys, kenties aina ei suurempi tarkoitakaan parempaa?

Etäkäyttöä en tällä kertaa näin sinkkuna valitettavasti päässyt kokeilemaan. Käytännössä etäkäyttö toimii siten, että ensin lelu yhdistetään älypuhelimeen, jonka jälkeen käyttäjä voi jakaa lelun käyttöoikeuden kumppanilleen/leikkikaverilleen vaikkapa sähköpostilla tai Whatsappissa. Käyttöoikeuden jaettua kumppani voi manuaalisesti kontrolloida värinäohjelmia tai sen intensiivisyyttä. Kokonaisuutena We-Viben Ditto on erittäin laadukas ja hyvin viimeistelty pepputappi. Plussaa erittäin nautinnollisesta tuntumasta, rajattomista värinäohjelmista älypuhelinsovelluksen ansiosta sekä vesitiiviydestä. Miinusta siitä, että välillä bluetooth-yhteys leluun katkesi itsestään, jos puhelimen näyttö sammui ja se meni lepotilaan. Suosittelen tätä peppuvärisijää eritoten peppuleikeistä kiinnostuneille pariskunnille, joilla ei vielä ole paljoa kokemusta aiheesta, mutta Ditto soveltuu vallan mainiosti myös sinkkujen leluboxiin!Edellinen arvio: Fun Factory - Volta vibraattori Seuraava arvio: Main Squeeze - Jessie Andrews


We-Vibe - Ditto
11900

We-Vibe - Ditto

Löydä uudenlaista nautintoa laadukkaan We-Vibe Ditto -anustapin seurassa! Tämä monipuolinen, älylaitteellakin ohjattava, värisevä anustappi sopii erityisesti vasta-alkajille. Siispä rentoudu, käytä runsaasti vesipohjaista liukkaria ja NAUTI!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv