Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Sharevibe tuplavibraattori

TESTIRAPORTTI

Fun Factoryn uuden Sharevibe tupladildon sai testattavakseen testiryhmämme naispari. He totesivat tuotteen olevan erittäin monipuolinen ja sopivan asentoon kuin asentoon. Melko suurikokoisen tupladildon käyttö vaatii harjoitusta ja naisten mielestä se soveltuu parhaiten juuri isosta pitäville henkilöille. Kaiken kaikkiaan, tämä Saksalaisella laadukkuudella varustettu tupladildo toimii testaajien mielestä kuin Audi pakkasella :D

GeronimoNaispari, 24-27v

Fun Factoryn valmistama tupladildo saapui postissa. Paketti oli tavallista tyylikkäämpi ja sisälsi kattavat .käyttöohjeet. tuotteelle. Paketti ja varsinkin itse tuote ovat varsin sähäköitä ja leikkisiä. Kyseessä on erityisesti naispareille suunnattu lelu, joka sisältää kaksi värisevää päätä, toisen reilun kokoisen ja toisen vielä reilumman kokoisen. Ensimmäiseksi leluksi ei siis välttämättä paras vaihtoehto.

Itse tuote on ladattava, mikä on ihan mahtava ominaisuus. Paristojen kanssa ei tarvitse ruveta pelleilemään tämänkään seksilelun kanssa. Tuotteessa on ns. click in- charge-ominaisuus eli laturin saa näpsäkästi paikoilleen. Tuotteessa on vahvat värinäominaisuudet ja se sisältää jopa viisi erityyppistä värinämoodia. Itse värinä on ehkä jopa liiankin vahva. Ei todella tarvitse jäädä kaipaamaan lisätehoja tältä yksilöltä.

Valitettavasti vahva värinä tuo mukanaan myös vahvan äänen. Lelu ei tosiaan ole mikään hiljainen, päinvastoin. Tuote kuulostaa, värinämoodista riippuen, poralta, liikennevaloissa kaasuttavalta autolta tai jonkinlaiselta aseelta. Muitakin vertauskuvia saattaa tulla mieleen kun tarkemmin miettii. Mutta joka tapauksessa tehoja ainakin löytyy, jos äänet eivät häiritse!

Share Vibe on materiaaliltaan silikonia ja edustaa sekin uutta seksilelujen sukupolvea, jossa materiaalit ja muotoilu takaavat käyttäjille laadukkaan seksielämyksen. Tuote on helppo puhdistaa, se tuntuu hyvältä materiaalinsa puolesta ja on muotoilultaan tyylikäs.

Lelu sopii erityisesti kokeilunhaluisille pareille, jotka uskaltavat kokeilla useampiakin asentoja ja jotka osaavat suhtautua seksiin huumorilla. Tuote saattaa vaatia useamman kerran ennen kuin siitä saa kaiken riemun irti, mutta pieni kokeilu kuitenkin kannattaa. Ei seksi kuitenkaan koskaan turhaa ole.

Meille lelun suurempi pää oli hieman liian leveä tuoden aktiimme lisähaastetta. Ei välttämättä kokonsa puolesta täydellisin meille, mutta sekin voi olla vain harjoituksen puutetta?! No, joka tapauksessa kyseessä on toimiva peli, josta kannattaa kyllä hieman kalliimpi hinta pulittaa. Tuote kun soveltuu monenlaisiin asentoihin, sitä käyttävä pari voi olla samoin tai eri päin, maaten tai seisten (seisten kannattaa kokeilla), sillä voi vedellä takaapäin ja voihan tuotetta tuutata anaaliinkin, tosin se ei tullut missään vaiheessa pieneen mieleemmekään, johtuen tosiaan tuosta suuresta koosta.

All in all, saksalaista huippulaatua, toimii kuin Audi pakkasella.

Kirjoittanut: Geronimo
Edellinen arvio: Ouch - Electro Cockring Set Seuraava arvio: Fuck My Cock - Masturbaattori