Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Geronimo' artikkelit

Geronimo - Esittely ja artikkelit

Olemme viisi vuotta yhdessä ollut, naimisiinkin jo mennyt naispari. Olemme iältämme 27- ja 24-vuotiaita ja luonteiltamme kuin yö ja päivä. Toinen on tulisieluinen ja yltiösosiaalinen "en ole koskaan väärässä"-tyyppi ja toinen rauhallisempi erakkoluonne, joka ei myöskään koskaan erehdy. Match made in heaven siis. Rakastamme, riitelemme ja rakastelemme täysillä. Harrastamme aktiivisesti kuntosaliharjoittelua ja lenkkeilyä, joten kestävyyttä pidempiinkin testaustuokioihin riittää. Emme ole petipuuhien suhteen mitään "välineurheilijoita", mutta toki meidänkin kaapistamme ennestään leluja löytyy. Ja uuden kokeiluhan on aina hauskaa, joten testiryhmään kuuluminen tuntuu mielenkiintoiselta ja hauskalta. Pyrimme toteuttamaan tuotetestit huolella ja kokeilemaan kaikki käyttömahdollisuudet. Kiveäkään emme jätä kääntämättä! ;)


Geronimon arvio tuotteesta Bunny Buzz

Olemme naispariskunta, jolle yhteistä taivalta on kertynyt jo viitisen vuotta. Olemme molemmat alle kolmekymppisiä. Olemme avoimia uusille jutuille ja kokeilunhalua riittää, joten tuntui hauskalta idealta tehdä tuotearviointeja Kaalimadolle, joten tässä tämä ensimmäinen tulee.

Arvioitavana tuotteena meillä oli vaaleanpunainen pupudildo (Bunny Buzz). Käytännössä se oli pienemmän perusdildon kaltainen lelu, jossa kuitenkin päässä oli pupujussin taipuisat korvat. (I know! Adorable!) Ensireaktio paketin avattuamme oli räikeä naurunremakka ja toinen meistä huudahti heti: .voi, miten SÖPÖ!.. Ulkonäkö on todellakin sitä. Pisti miettimään, onko tuollaisesta söpöläisestä oikeasti iloa vällyjen välissä.

Tuotteen söpöyden käsiteltyämme kokeilimme sitä myöhemmin eräänä iltana. Nauratti hieman alkuun, mutta seksinhän on tarkoituskin olla hauskaa! Puputupuna (nimesimme tuotteen näin) toimii oikein hyvin erityisesti esileikin aikana ja kun tarkoituksena on kiihottaa klitorista. Esim. suuseksiin yhdistettynä Puputupuna antoi kivaa extraa seksiin.

Sisään laitettaessa pupuselta kuitenkin .loppuivat padit kesken.. Emmekä nyt tarkoita paristoja tai vibran tehoa, niissä ei ollut vikaa. Kyse oli pikemminkin siitä, että lelu jäi hieman ns. leluksi kun tarkoituksena oli ryhtyä .tositoimiin.. Pupun korvat olivat hankalat, ei meinattu saada sitä nätisti sisään vaan korvat lähtivät sojottamaan miten sattuu. Tämän koimme molemmat hieman epämiellyttäväksi. Niin antajan kuin saajankin rooleissa. Lelussa kiinni oleva rannesysteemi oli sekin vähän turha juttu. Se ei juurikaan ollut hyödyksi, pikemminkin se vain oli tiellä. Lelu on ehkä myös hieman pieni pituudeltaan.

Meidän mielestämme pupu on kuitenkin tosi hyvä esimerkiksi jonkun varovaisemman henkilön ensimmäiseksi/yhdeksi ensimmäisistä dildoksi/dildoista. Klitoris-orgasmin saavuttaa hyvin esimerkiksi itsetyydytyksessä ja tuotteen suloinen ulkonäkö saattaa helpottaa ujoa käyttäjää, jollainen toinen meistäkin suhteemme alkuaikana oli. Hauska lahjaidea esimerkiksi kaverille, joka kauhistelee toisten seksikeskusteluja ja arkailee oman seksuaalisuutensa kanssa.
Geronimon arvio tuotteesta Swan - The Trumpeter Vibraattori

Toinen arvioitava tuotteemme oli sauva nimeltään Swan. Jo pakkauksesta arvasi, että kyseessä on varsin eleganssi yksilö. Pakkaus oli tyylitelty, helposti avattava ja sisälsi mahdollisesti yhden parhaimmista seksileluistamme. Pakkauksessa oli tuotteen lisäksi laturi sekä erilaisiin sähköpistokkeisiin sopivia päitä. Tuotteelle tuli pakkauksen mukana myös silkkinen säilytyspussukka sekä luonnollisesti käyttöohjeet. Kaikki oli todellakin viimeisen päälle.

Tuote on väriltään pinkki/aniliininpunainen ja muotoilultaan aivan uuden tyyppinen sauva. Naisparina arvostimme erityisesti sauvan muotoilua, sillä siinä ei ole yritetty jäljitellä peniksen ulkomuotoa. Myös materiaali poikkeaa vanhoista totutuista ollen erittäin miellyttävä. Tuotetta tunnusteltuamme ihmettelimme, miksei kaikkia seksileluja tehdä samasta materiaalista.

Swanin materiaali on mielettömän hyvä myös siksi, että seksin aikana tulee .lutrattua. erilaisilla liukkareilla ja yleensä tämä aiheuttaa sen, että lelu liukuu käsissä ja sulavuus kärsii. Mutta ei Swanin kanssa: se pysyy hyvin otteessa liukkariakin käytettäessä ja on kuitenkin samalla äärettömän miellyttävän tuntuinen. We love it!

Swan on ladattava, mikä lisää sen erinomaisuutta entisestään. Pelleily paristojen kanssa loppuu ja .leikkien. jälkeen lelun voi laittaa rauhassa latautumaan. (Akku tosin on kestävä eli sitäkään ei tarvitse usein tehdä.)

Swanissa on kaksi perustehoa värinöiden suhteen, mutta värinän ollessa päällä voi nappia pohjassa pitämällä saada vielä entistä enemmän tehoa. Ja sitähän riittää. Swanissa on omat nappinsa molempiin päihin, isompaan ja pienempään. Värinän saa myös helposti pysäytettyä kertanapautuksella. Tehoja pystyy kasvattamaan, mutta harmillista on, että sama ei toimi toisin päin.

Kun tilanne vaatii hetkellistä rauhallisempaa otetta, värinää ei voi laittaa suoraan hieman hiljemmalle, vaan se tulee ensin sammuttaa kokonaan ja käynnistää uudelleen. Tämä on mahdollisesti jopa ainut miinus, joka tuotteella on. Tosin Swan kyllä kiihtyy nopeasti eli ongelmaksi tämäkään ei pääse muodostumaan.

Moottorin ääni on melko hiljainen. Se ei ole äänekäs, eikä täysin äänetön. Häiritsevä ääni ei joka tapauksessa ole ja oman arviomme mukaan ääntä ei kuule esim. toisesta huoneesta, ellei kuuntelijalla ole äärettömän hyvä kuulo ja ympäristö ole kuolemanhiljainen. Ääni ei todellakaan häiritse seksin aikana ja on mitä luultavimmin hiljaisin ääni, mitä aktin aikana kuuluu.

Käytimme tuotetta ollessamme lomamatkalla Intiassa ja näin saimme rauhassa tutustua siihen. Matkallakin Swan on siis erittäin kätevä. Pääasiassa käytimme pienempää päätä, itse asiassa koko ajan. Tämä siksi, että isompi pää oli meille kummallekin yksinkertaisesti liian suuri. Tämä oli luonnollisesti meille miinus, mutta ei varmastikaan monelle muulle. Voisimme kuvitella, että toinen puoli olisi yhtä miellyttävä kuin käyttämämme pienempi pää.

Käytimme Swania klitoriskiihottimena suuseksin aikana ja myös pepussa Swan värisee oikein miellyttävästi. Käytimme tietysti Swania myös perinteisesti emätinorgasmin saamiseksi ja toinen meistä saikin yhden elämänsä orgasmeista ja vieläpä erittäin nopeasti. Harvoin kummallakaan meillä emätinorgasmi nimittäin pääsee karkaamaan ennen aikojaan. Tämä lelu todellakin on tehokas!

Seksin jälkeen Swan on helppo puhdistaa, sillä siinä ei linjakkuutensa ansiosta ole ylimääräisiä koloja, joihin voisi jotain jäädä eli sen saa kunnolla puhdistettua vähällä vaivalla. Sen jälkeen sen voi sujauttaa silkkiseen säilytyspussukkaansa odottamaan seuraavaa kertaa.

Kaiken kaikkiaan Swan on loistava seksilelu materiaalinsa, muotoilunsa, ladattavuutensa, tehokkuutensa ja tyylikkyytensä ansiosta. Swania voimme suositella lämpimästi aivan kaikille: sinkuille tai pariskunnille, heteroille tai homoille. Swanista riittää iloa, käytti sitä
Geronimon arvio tuotteesta On - Luonnollinen kiihotusöljy naiselle

"No huh huh!" Tämä oli reaktiomme kun luimme "On - Natural Arousal Oil For Her"-kiihotusöljyn tuotetekstin. Lupaavat meinaan aika paljon. Tuote on pienessä mustassa pakkauksessa, jossa lukee: .shockingly powerful, buzzes with pleasure, supports personal lubrication, menthol-free.. Kyseessä on siis melko voimakas kiihotusöljy, jonka pitäisi kuumottaa klitoriksessa jopa 45 minuutin ajan. Tätä on pakko päästä kokeilemaan!

Tuote on pienessä ampullissa, jossa ainetta on 0,3 ml. Tuotteen vaikutuksen pitäisi alkaa 2 minuutin päästä sen laittamisesta klitorikseen. Tuote on tarkoitettu yhdelle henkilölle yhteen käyttökertaan. Tuotteen ampullissa on näppärä pää, vähän niin kuin kaatonokka, jolla aineen saa täsmälleen sinne, minne se on tarkoitettukin: klitorikseen.

Käytimme tuotetta ohjeiden mukaisesti vain toiselle meistä. Tuote oli hieman hankala saada auki, kun nokassa ei ollut mitään korkkia yms., jolla tuotteen olisi näppärästi saanut avattua. Se piti hampailla ns. purra auki ja muovi venyi hampaiden välissä ja se piti riuhtaista aika kovaa rikki. Tässä suhteessa antaisimme tuotekehitysidean: laittakaa tuotteelle jonkinlainen tiivis korkki, jonka saa hampailla näppärästi irti. Helpottaisi tuotteen avaamista. Tällä hetkellä tuotteen kanssa voisi käydä vahinko niin, että tuotteen avaamisen yhteydessä ainetta menisi hukkaan.

No, mutta itse asiaan: kiihotusöljy kuumotti kyllä kivasti klitoriksessa, mutta varsinaista maagista tehoa ei tuote kuitenkaan antanut. Kuumotuskaan ei kestänyt 45 minuuttia, kuten annettiin ymmärtää. Kiihotusöljy aikaansai klitoriksessa pientä kihelmöintiä ja kuumotusta ja tuntui todella hyvältä. Mutta, kuten mainittua, magiikka jäi puuttumaan. Tuotteen teho ei ihan vastannut korkeita odotuksia.

On-kiihotusöljy on varmasti hyvä niille naisille, jotka on vaikea saada ns. syttymään. Meidän tapauksessamme öljy ei kuitenkaan tuonut seksiin varsinaista suurta lisäarvoa ja se jäikin pieneksi pettymykseksi. Kuitenkin kaiken kaikkiaan öljy tuo mukavan lisän esileikkiin ja mahdollisesti jollain se saattaa aiheuttaa suurempiakin tuntemuksia. Huonoa öljy ei suinkaan ole, mutta liikaa siltä ei sovi odottaa.
Geronimon arvio tuotteesta RFSU - Play Vibraattori

Pitkältä tuntuneen kesätauon jälkeen oli taas kiva saada paketti Kaalimadolta. Postin paketista avautui RFSU:n Play-niminen vibraattori. Vibraattori oli vihreässä pahvisessa pakkauksessa, jonka etuosassa mainostettiin tuotteen olevan vedenkestävä, sen materiaalin olevan keholle turvallista sekä tuotteen mainittiin myös olevan hiljainen. Vibraattori on kauniin punaisen värinen ja sen materiaali on erittäin miellyttävän tuntuista. Paketissa mainittiinkin materiaalin olevan hellävaraista sekä käyttäjälle, että ympäristölle. Paketin vihreä väri symboloikin siis tuotteen ympäristöystävällisyyttä! Loistava valinta vastuullisille kuluttajille siis.

Muotoilultaan vibraattori muistuttaa hieman jänistä joustavien .korviensa. ansiosta. Värinätehoja tuotteessa on vain yksi, mutta tehoa siitä ei sitten puutukaan. Värinän päälle laitettuamme yllätyimme siitä, kuinka kovaa tuo pieni vekotin alkoikaan väristä. Ensivaikutelmansa puolesta vibraattori vaikuttaa laadukkaalta perustuotteelta, joka ei kuitenkaan luo käyttäjälleen järisyttävän korkeita odotuksia.

Kuten mainittua, Play-vibraattorissa on yksi värinäteho, jonka saa helposti päälle ja pois painamalla vibraattorin pohjasta. Värinä todellakin on tehokas, jopa niin tehokas, että kun Play:lla rupesimme leikkimään, oli vaikea päästä alkuun värinän ollessa niin voimakas. Tämä siitä huolimatta, että olimme varsin kiihottuneessa tilassa jo tässä vaiheessa.

Alkuun siis käytimme Play:ta klitoriksen kiihottamiseen, johon koimme sen ulkonäkönsä puolesta soveltuvan parhaiten. Pääsimme testaamaan tuotetta lopulta, kun toinen otti Play:n käteensä niin, että sormet hieman vaimensivat värinää. Tällä tavoin tuote toimikin mainiosti ja tuntui erittäin hyvältä. Ainoa huono puoli oli se, että vibraattoria oli hankala pitää kädessä tällä tavoin ja se tuntui hyväilyn antajasta hieman kömpelöltä.

Kokeilimme molemmat käyttää Play:ta myös itsetyydytyksenä klitoriksen kiihottamiseen ja niin se toimikin erittäin hyvin myös käytettävyyteensä puolesta. Värinän tehokaan ei ollut niin paha itsetyydytyksessä, kun tavallaan hallitsi itse tilannetta. Eli niille, jotka itsetyydytystä harrastavat, tämä on erinomainen tuote, joka on myös helppo ottaa mukaan kätevän kokonsa puolesta. Miinuksena tosin se, että kovin salaisesti ei kannata tällä tuotteella itseään tyydyttää, sillä, toisin kuin tuoteseloste lupaa, tuote ei ole kovinkaan hiljainen. Päinvastoin. Pieni vibraattori värisee niin, että meitä ainakin rupesi naurattamaan kesken leikin. Sekään ei tosin vaarallista ole.: D

Kokeilimme Play:ta myös g-pisteen hyväilyyn. Kuitenkaan siihen emme kokeneet tuotteen oikein soveltuvan. Jotenkin homma meni vähän kömpelöksi tuotteen ollessa niin pieni ja väristessä heti alkuun niin voimakkaasti. Tosin voi hyvin olla, että jollain toisella/joillain toisilla tämä toimisi erinomaisesti myös siihen tarkoitukseen. Meillä kuitenkaan menestys ei tässä suhteessa ollut mairittelevaa.

Pelleilimme hieman ja kokeilimme tuotetta myös anuskiihottimena, mutta ei se oikein muotoilunsa puolesta sopinut peppuleikkeihinkään. (Ollaan me sitten vaikeita! ;P ) Kuitenkin kaiken kaikkiaan tuote on näppärä klitoriksen kiihottaja ja se soveltuu mielestämme kaikkein parhaiten itsetyydytykseen. Tuote on hieman äänekäs, mutta toisaalta, ainakin meidän tapauksessamme, tuote harvemmin on tilanteessa lopulta se äänekkäin.;) Kuitenkin asia on hyvä ottaa huomioon jos tarkoitus on puuhailla vähääkään salamyhkäisesti.

Tuote on näppärä puhdistaa leikkien jälkeen vedenkestävyytensä ansiosta, lisäksi siinä ei ole muotoilunsa puolesta mitään ylimääräisiä koloja yms., mihin voisi jotain jäädä. Tuotteen nimi .Play. kuvastaa mielestämme tuotetta hyvin. Se on mukava väline pienimuotoisiin hauskoihin esileikkeihin, mutta, ainakin meidän tapauksessamme, tuote jää tylysti syrjään kun halut pakottavat ns. tositoimiin.
Geronimon arvio tuotteesta Womanizer

Womanizer oli pakattu hempeän väriseen pakkaukseen, joka loi tyylikkyytensä puolesta suuret odotukset tuotetta kohtaan. Paketin avattuamme huomasimme tuotteen olevan myös kätevässä kantopussissa. Sellainen penaalin tai aurinkolasikotelon tapainen varsin tyylikäs suojakotelo. Erittäin hyvä esim. kun tuotteen haluaa ottaa matkakaveriksi.

Itse tuote oli varsin uudenlainen ilmestys: nopealla vilaisulla tuli mieleen jonkinlainen lääkärin käyttämä tutkimusväline. Tietysti värityksensä puolesta tuote toki ei sellaista mieleen tuonut, tuote kun on erittäin naisellisen värinen: pinkki. Womanizer on tyttömäinen sanan varsinaisessa merkityksessä.

Tuote on myös ladattava, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus. Lisäksi laturin .kolo. on näppärästi suojamuovin takana. Erittäin käytännöllistä jälleen.

Tuote on kaikessa yksinkertaisuudessaan klitoriksen kiihotin, erittäin laadukas sellainen. Tuotteessa on useampi eri tehoaste, jotka saa näppärästi vaihdettua painamalla yhtä nappia useamman kerran peräkkäin. Womanizer myös sammuu kätevästi: painamalla yhtä nappia pitkään pohjaan.

Womanizer on varsin äänekäs ollakseen viaton pinkki vibra. Kaikista suhteellisen laadukkaista yksityiskohdista huolimatta lelu jää hieman .kiima-kamaksi.. Se on ikään kuin tehty laadukkaaksi, mutta jotain jää kuitenkin puuttumaan.

Toiminnallisuutensa puolesta Womanizer on hieman kömpelön mallinen. On tullut kokeiltua monia linjakkaita seksileluja ja niihin verrattuna jää W valitettavasti armotta kakkoseksi.

Womanizer on myös hieman yksipuolinen laite, siitä saa hyvän klitoriksen kiihottimen, mutta siihen homma jää. Womanizerin tekniikka on kuulemma jotain ihan uutta, mutta perusvibralta se kuitenkin tuntuu.

Erityisen hyvää lelussa on kuitenkin yksi asia: valo. Kyllä, lelu alkaa todellakin loistaa punaista seksinväristä valoa kun vibran laittaa päälle. Wau Womanizer! Valitettavasti kuitenkaan kivalla pinkillä värillä ja punaisella valolla ei saada ihmeitä aikaiseksi sängyssä.

Kaiken kaikkiaan kiva vehje, söötti ja näppärä. Toimii hyvin siinä, mihin se on tarkoitettukin. Mutta enempää siltä ei sitten sovi toivoakaan. Womanizerin kehittynyt ääniaaltoteknologia ei jättänyt meihin lähtemätöntä vaikutusta, mutta soiva peli kuitenkin.
Geronimon arvio tuotteesta Sharevibe - tupladildo vibraattorilla

Fun Factoryn valmistama tupladildo saapui postissa. Paketti oli tavallista tyylikkäämpi ja sisälsi kattavat .käyttöohjeet. tuotteelle. Paketti ja varsinkin itse tuote ovat varsin sähäköitä ja leikkisiä. Kyseessä on erityisesti naispareille suunnattu lelu, joka sisältää kaksi värisevää päätä, toisen reilun kokoisen ja toisen vielä reilumman kokoisen. Ensimmäiseksi leluksi ei siis välttämättä paras vaihtoehto.

Itse tuote on ladattava, mikä on ihan mahtava ominaisuus. Paristojen kanssa ei tarvitse ruveta pelleilemään tämänkään seksilelun kanssa. Tuotteessa on ns. click in- charge-ominaisuus eli laturin saa näpsäkästi paikoilleen. Tuotteessa on vahvat värinäominaisuudet ja se sisältää jopa viisi erityyppistä värinämoodia. Itse värinä on ehkä jopa liiankin vahva. Ei todella tarvitse jäädä kaipaamaan lisätehoja tältä yksilöltä.

Valitettavasti vahva värinä tuo mukanaan myös vahvan äänen. Lelu ei tosiaan ole mikään hiljainen, päinvastoin. Tuote kuulostaa, värinämoodista riippuen, poralta, liikennevaloissa kaasuttavalta autolta tai jonkinlaiselta aseelta. Muitakin vertauskuvia saattaa tulla mieleen kun tarkemmin miettii. Mutta joka tapauksessa tehoja ainakin löytyy, jos äänet eivät häiritse!

Share Vibe on materiaaliltaan silikonia ja edustaa sekin uutta seksilelujen sukupolvea, jossa materiaalit ja muotoilu takaavat käyttäjille laadukkaan seksielämyksen. Tuote on helppo puhdistaa, se tuntuu hyvältä materiaalinsa puolesta ja on muotoilultaan tyylikäs.

Lelu sopii erityisesti kokeilunhaluisille pareille, jotka uskaltavat kokeilla useampiakin asentoja ja jotka osaavat suhtautua seksiin huumorilla. Tuote saattaa vaatia useamman kerran ennen kuin siitä saa kaiken riemun irti, mutta pieni kokeilu kuitenkin kannattaa. Ei seksi kuitenkaan koskaan turhaa ole.

Meille lelun suurempi pää oli hieman liian leveä tuoden aktiimme lisähaastetta. Ei välttämättä kokonsa puolesta täydellisin meille, mutta sekin voi olla vain harjoituksen puutetta?! No, joka tapauksessa kyseessä on toimiva peli, josta kannattaa kyllä hieman kalliimpi hinta pulittaa. Tuote kun soveltuu monenlaisiin asentoihin, sitä käyttävä pari voi olla samoin tai eri päin, maaten tai seisten (seisten kannattaa kokeilla), sillä voi vedellä takaapäin ja voihan tuotetta tuutata anaaliinkin, tosin se ei tullut missään vaiheessa pieneen mieleemmekään, johtuen tosiaan tuosta suuresta koosta.

All in all, saksalaista huippulaatua, toimii kuin Audi pakkasella.
Geronimon arvio tuotteesta RealRock - Oscar

Saimme arvosteltavaksi tällä kertaa täysin toisenlaisen seksilelun. Postipaketista ei löytynyt vaaleanpunaista ja söpöä vibraa, vaan tämä vehje on täysin toista maata. Jo pelkkää pakkausta katsomalla tietää heti, ettei tätä laitetta ole tarkoitettu söpistelyyn. Pakkauksessa olevat tekstit, kuten : .Realistic and rocksolid. toistavat samaa teemaa.

Pakkauksen avattuamme totesimme tekstien pitävän kutinsa. Realrock todellakin muistuttaa aitoa munaa, ainakin siinä määrin, mitä me niistä tiedämme. Onhan siinä muotoiltuna realistisesti suomut ja terskakin. Kyseessä on 15 cm:in mittainen kulli, joka värisee kuudella eri tavalla. Värinöistä täytyy kertoa sen verran, että niihin on varmasti jokainen kokeilija tyytyväinen! Värinöitä on eri rytmisiä ja voimakkuuksisia, varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa, me ainakin löysimme.

Realrock is like real cock. Lisäksi sen saa näppärästi kiinni esim. sileään seinäpintaan, siinä kun on imukuppipohja. Sinkkunaiselle äärimmäisen kätevä: korvikekulli voi olla aina esim. suihkussa valmiina. Kun alkaa haluttaa, sen kuin vain nappaa Realrockin seinästä tai toisaalta antaa mennä siitä vaan, ilman turhia irroitteluja, kuinka vain. Realrockissa on kaukosäädin, joka on riittävän pitkän johdon päässä. Näin käyttäjä kykenee vaihtamaan värinätehoja helposti vaikka RR olisikin seinässä kiinni.

Ulkonäkönsä puolesta Realrock olisi meille tasan viimeinen valinta, mutta toisaalta olemme erittäin tyytyväisiä, että juuri tämä tuote lähetettiin meille. Vaikka seinään kiinnitettynä tuote ei meillä toiminutkaan, oli se muuten erittäin paljon mielihyvää tuova vekotin. Materiaali on hyväntuntuista, tuote on mukavan pehmeä, mutta samalla kuitenkin riittävän jämäkkä, jotta sillä kykenee hyväilemään vaginaa äärimmäisen miellyttävällä tavalla.

Realrock ei ehkä ole naispariskunnalle ihanteellisin seksilelu. Ainakin meille, pillua rakastavana naisparina, oli hieman haasteellista testata Realrockia nimenomaan sen realistisuuden vuoksi. Realrock on kuitenkin erittäin toimiva ja voisimme kuvitella tuhansien heteronaisten rakastuvan tähän tuotteeseen täysin. Naispariskunnalle toimivampi olisi Realrock-versio, jossa olisi esim. vyö mukana. Tällaista versiota odotellessa.
Geronimon arvio tuotteesta Passionate Shadows Box

Saimme Kaalimadolta Fun Factoryn paketin, joka osoittautui todelliseksi lelulaatikoksi. Paketti sisälsi seuraavat tuotteet: silkkinen side sidontaleikkeihin (sai todella harmittelemaan sitä, ettei sängyssämme ole pylväitä), kaksi toy fluid-liukkaria, naisen kiihoitusgeeli, seksileikkeihin soveltuva ihanalta tuoksuva kynttilä sex candle, pieni musta vibra tehokkaalla värinällä ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Smartball. Käymme jokaisen tuotteen läpi yksi kerrallaan, jotta kaikki tärkeä informaatio varmasti tulee sanotuksi.

Silkkinen side

Kyseessä on noin 1,5-metriä pitkä ja about kymmenisen senttiä leveä silkkinen sidontaliina/huivi/kangas/side, you name it. Aitoa silkkiä tuote ei luonnollisestikaan ole, mutta fiilis samanlainen. Itse tykkäsimme eniten toisen silmien sitomisesta ja vallan antamisesta kokonaan toiselle osapuolelle. Silmät sidottuina aistit vahvistuvat ja tilanne luo jännitettä, kun ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tähän yhdistettynä jo mainittu .sex candle., niin johan toimii!

Toy fluid-liukkari

Kyseessä on/oli kaksi kolmen millin vesipohjaista hajusteetonta liukuvoidepakkausta. Kertakäyttöisiä siis, ovathan melko pieniä. . Melko neutraalin makuinen/ tuoksuinen, ehkä hieman makeahko. Kaikin puolin ihan ok, ajaa asiansa ja ei tahmannut ikävästi, niin kuin jotkut liukkarit tuppaa tekemään vähän liiankin kanssa.

Kiihoitusgeeli

Paketissa lukee excitement gel for women eli todella tuote on naisille suunnattu kiihoitusgeeli. Käytimme geeliä klitorikseen alueelle, tuotteesta tuli alkuun ihanan viileä ja kihelmöivä tunne. Se jollain tavalla sai alkukihelmöinnin jälkeenkin kaikki kosketukset tuntumaan jollain tavalla vahvemmilta. Äärimmäisen hyvä tuote käytettynä nimenomaan toisen sitomisen ja vain toisen hyvään oloon keskittyvän aktin yhteydessä. Ei ehkä paras tuote ns. rähinä-seksiin, sillä vaikutukset jäävät huomaamatta, jos ei pysty keskittymään nimenomaan jokaiseen pieneen tuntemukseen. Suosittelemme!

Seksikynttilä

Ehkä koko setin paras tuote! Kynttilässä on kätevä kaatonokka ja siitä ei suinkaan valu steariinia iholle vaan kun kaadat, iholle kaatuukin öljyä. Tuoksukin on aivan ihana ja lisäksi kynttilä kestää monta käyttökertaa. Ah, miten ihana on ottaa ohjat, sitoa toisen silmät ja kiusoitella kynttilällä! Ja toisaalta antaa ohjat toiselle ja vain nauttia jokaisella aistilla. Ihana pieni polte kun kynttilän öljyä valuu iholle, nam!

Pieni musta vibra

Tästä ei nyt hirveän pitkää tarinaa saa aikaiseksi: kyseessä on pieni, noin kymmenen sentin pituinen vibra, joka värinätehoillaan yllätti meidät täysin. Pieni vekotin, joka ei tehoissa häviä isommilleen. Materiaali on miellyttävää ja muotoilu on hyvännäköinen. Tuotteessa on jonkin verran uria, mutta sen saa kuitenkin pestyä helposti. Toimiva lisä koko tähän FF:n pakettiin.

Smartball Uno - geishapallo

Kyseessä oli meidän molempien ensikontakti jo legendaksi muodostuneeseen Smartball- nimiseen tuotteeseen. Tätä ei juuri hyödynnetä tunnelmallisissa seksileikeissä, joissa on mukana kynttilöitä ja kiihoitusgeeliä, mutta omassa sarjassaan ilmeisen lyömätön. Tuote laitetaan emättimeen ja sitä käyttämällä pystyy kehittämään lantionpohjalihaksia, jotka puolestaan ovat olennainen osa toimivaa seksikoneistoa. Pidä huoli lihaksistasi, niin seksi sujuu aina vaan paremmin ja nautinnollisemmin. Näin se menee, kaikin puolin hyvä tuote ja kokeilemisen arvoinen!

All in all: Loistava tuotepaketti, mahtava lahjaidea kumppanille tai vaikka kaverille lahjaksi. Varma piriste vällyjen väliin. Tällä paketilla väljähtäneinkin suhde saa uutta säpinää! :D
Geronimon arvio tuotteesta Couples Vibrator

Couples Vibrator on säilytyspakkaustaan myöten tyylikkäästi ja huolella toteutettu. Vibra tulee tyylikkäässä mustassa säilytysrasiassa, jonka kulmassa on painettuna hopeisella vibraattorin nimi. Itse vibraattori on violetti, lääkesilikonista valmistettu (ihana materiaali!!) ja sisältää kuusi eri värinävoimakkuuden tasoa. Itse asiassa kuudes taso on jo niin voimakas, että viidennen tai ehkä jo neljännen värinätason jälkeen odotimme sen olevan viimeinen, mutta mitä vielä, kaiken kaikkiaan kuusi tasoa ja varmasti jokainen löytää sopivan jokaiseen aktin vaiheeseen.

Tuote itsessään ei ole mikään tavallinen vibraattori, itse asiassa naisparina ilmeet menivät hiukan totisiksi kun pakkauksen avasimme. .Miten ihmeessä tätä käytetään?.. Tuote on nimittäin selkeästi enemmän suunnattu mies-nais-pareille: tuote on aivan uniikki uutuus, joka saa penetraation nautinnollisuuden aivan uudenlaisiin ulottuvuuksiin. Näin ainakin voisi olettaa.

Tuote muistuttaa varrestaan tavallista vibraattoria, mutta erikoisuus tulee tuotteen muussa muotoilussa. Tuotteessa on ikään kuin kaksi sarvimaista haaraa, joissa molemmissa on oma värähtelypisteensä. Samoin kuin näiden sarvien yhtymäkohdassa. Kaiken kaikkiaan siis kolme värähtelypistettä. Tuote on suunniteltu erityisesti käytettäväksi tosiaan penetraation aikana ja miehen peniksen on tarkoitus olla noiden kyseisten sarvien välissä. Tällöin lelu hyväilee aktin aikana miestä sekä naista molempia, kiitos kolmen eri värähtelypisteen ja uudenlaisen muotoilun. Lisäksi lelu on helppo heittää syrjään tai vaihtoehtoisesti ottaa käyttöön aktin aikana ilman sen suurempia kevätjuhlaliikkeitä.

Emme lähde tässä sen tarkemmin kuvailemaan eri asentoja, joissa nainen ja mies voivat lelua hyödyntää, sitä kun voi hyödyntää käytännössä asennossa kuin asennossa. Tarkoitus onkin käydä läpi eri vaihtoehdot, joilla naispari voi lelulla mielihyvää seksiin tuoda.

Ensinnäkin ihan puhtaasti toisen kehon hyväily vibraattorilla. Joo, tiedetään, tämän voi tehdä käytännössä lelulla kuin lelulla, mutta käydään nyt kuitenkin kaikki vaihtoehdot läpi.

Toisekseen tuotetta voi käyttää klitoriksen hyväilyyn kahdella tavalla: joko taipuisilla .sarvilla. hyödyntäen näiden yhtenevää yläosaa tai vaihtoehtoisesti lelun keskiosalla, jossa siinäkin on oma värinäpisteensä.

Kolmanneksi tuotetta voi hyödyntää yhdessä toisen lelun kanssa: toinen dildo/vibraattori perinteisesti sisään ja tämä uusi tuttavuus hyväilemään samalla ulkopuolelta. Meneehän tuo vähän hifistelyksi, myönnetään. Tai ainakin meidän tapauksessamme tuo kahdella vibralla .veistely. tuntui jotenkin jo suorittamiselta enemmän kuin nautinnolliselta seksiltä.

Siinä ne meidän keksimämme oikeasti järkevät käyttötavat naisparille sitten olivatkin. Toki tuli tuotetta kokeiltua niinkin, että hyödynnetään vain toista näistä .sarvista. ja pyritään käyttämään tuotetta enemmän perinteisen vibraattorin tapaan. Couples Vibrator ei kuitenkaan perinteinen vibraattori ole, joten turha käyttää sitä tavoilla, joihin muut vibrat soveltuvat paremmin.

Kaiken kaikkiaan tuote on varmasti miehen ja naisen väliseen seksiin ihan loistava lisä. Osaisin kuvitella sen tuovan paljon nautintoa molemmille osapuolille. Mutta naisparille suosittelen kuitenkin jotain toisenlaista vibraattoria. Ihan vain siksi, että naisparille tämä vibraattori ei tuo seksiin mitään, mitä esim. perinteisemmin muotoiltu vibraattori ei toisi ja lisäksi se ei perinteisillä tavoilla käytettynä toimi yhtä hyvin juuri uniikin muotoilunsa vuoksi.

Täytyy kuitenkin sanoa, että Couples Vibrator todella kuuluu laatulelujen sarjaan, sen värinätehot on mahtavat ja äänikin oikeasti melko hiljainen. Toimivuus on hyvä, värinäteho vaihtuu yhtä ja samaa nappia painamalla ja pitkällä painalluksella värinän saa kokonaan pois. Napin sijainti voisi ehkä olla vibraattorin pään sijaan esim. jossain varressa. Sillä lailla, että kun tuotetta pitää kädessään, niin pitävän käden peukalo pystyy samalla näppärästi nappia painamaan.

Mutta kaikkein parasta tuotteessa on sen materiaali, vaikkakin tuo lääkesilikoni alkaakin olla tänä päivänä jokaisen tuotteen materiaalina, jaksamme silti sitä hehkuttaa. Ah, miten paljon ihanampi ja paremman tuntuinen se on kuin vanhoissa leluissa oleva nihkeä muovi!

Yhteenvetona: loistava, tyylikäs ja toimiva lelu naisen ja miehen väliseen seksiin, naispareille suositus: jos ostatte Couples Vibratorin, ostakaa se heterokaverille vaikka synttärilahjaksi, älkää itsellenne. :D Ystävänne tulee saamaan siitä enemmän irti kuin te.
Geronimon arvio tuotteesta Triple Teaser Strapless Strap-On

No nyt haettiin postista sellainen sträpäri että alta pois. Triple teaser strapless strap-on nimittäin arvioituna tällä kertaa. Nimi on todellinen hirviö, mutta kuvaa toisaalta tuotetta tarkasti. Kyseessä kun on kolmeen paikkaan tunkeutuva dildo, joka toimii kuten strap-on, mutta ilman minkäänlaista vyötä. Ainoastaan sanan teaser ehkä muuttaisin nimestä, sillä tämän kanssa toimiminen ei ole mitään kiusoittelua, vaan se on ihan kunnon panemista sanan varsinaisessa merkityksessä.

Tuote on 100% silikonista valmistettu lila dildo, jossa tosiaan on kolme päätä: kaksi vaginoille ja yksi sitten ihan rehellisesti anukseen. Homma toimii niin, että toinen osapuoli saa täytettä molempiin genitaaliaukkoihinsa ja toistakaan osapuolta ei unohdeta, sillä hänkin saa oman nautintonsa. Täytyy kyllä sanoa, että yllättävän hyvin lelu pysyy paikoillaan seksin aikana, eikä luiskahtele ikävästi kesken kaiken pois. Hyvä design yhdessä joustavan materiaalin kanssa varmasti auttavat asiaa.

Tuotteesta tuli itsellemme ehdoton suosikki useastakin syystä: se on helppokäyttöinen-ja hoitoinen. Materiaali on miellyttävän tuntuista, väri ok, muotoilu miellyttää silmää (ei mikään suonikasta munaa mallintava) ja ennen kaikkea se toimii hyvin! Tällä lelulla saa rajuja orgasmeja ja kaikkein parasta on sen hihnattomuus sekä se, että molemmat saavat mielihyvää samanaikaisesti. Parasta on tulla samaan aikaan ja tällä lelulla se todellakin on mahdollista.

Triple Teaser Strapless Strap-on mahtava tuote, ainoan miinuksen keksimme pakkauksesta. Mukana ei tullut minkäänlaista säilytyspussukkaa. Silikoni kuitenkin kerää kaikkea röhnää ympärilleen ja pienessä pussukassa se säilyisi paremmin puhtaana. Oikeastaan muuta negatiivista emme tuotteesta keksi, lyhyesti ja ytimekkäästä kuvattuna Triple Teaser Strapless Strap-on mahtava seksilelu, jonka avulla voi saavuttaa juuri niitä ihania tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, joiden jälkeen hymyilet kuin hangon keksi. Naisparien todellakin kannattaa lelu hankkia. Ei ehkä ensimmäiseksi yhteiseksi leluksi jos kumpikaan on vähääkään arka näiden juttujen suhteen, mutta sanotaan näin, että puolivuotispäiväyllätykseksi tuote sopii hyvin. ;)Katso myös muut testiryhmäläiset:
Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen