Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

SONO - Self Motion Butt Plug, Nr 90

TESTIRAPORTTI

Nimensä mukaisesti tämän tapin erikoisuus piilee sen sisään sijoitetussa kuulassa, joka värähtelee käyttäjän liikkeen mukana, luoden nautinnollisia värinöitä. Melko pienikokoinen tappi sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös kokeneemmat käyttäjät voivat saada tästä paljon irti. Laadukas ja kestävä materiaali sekä itsestään paikoillaan pysyminen ovat tämän tapin vahvuuksia.

GottlichPari, M26, N 36.

Tällä kertaa saimme testattavaksemme tuotteen, joka nostatti välittömästi hymyn huulille, sillä kiinnostus anaalileikkejä kohtaan on viime aikoina nostanut pitkästä aikaa päätään.

Kyseessä on siis SONO:n musta, silikoninen anustappi, joka muodostuu kahdesta eri kokoisesta pallosta ja perässä olevasta "ankkurista", joka estää tappia luiskahtamasta kokonaisuudessaan sisään.

Kyseinen tappi oli pakattu sen verran simppelisti, ettei siitä jäänyt juuri mitään mieleen. Paketin ulkosivuilta löytyy tuotekuvan lisäksi kaikki käyttäjälle tarpeellinen tieto.

Kyseessä on hyvin yksinkertaisesti muotoiltu tuote, jonka koko pituus on noin kymmenen senttiä, käyttöpituus 9cm ja pallojen koot ovat 2,5cm ja 3,2cm. Pallojen koon puolesta tuote sopii erinomaisesti aloittelevalle harrastajalle.

Tämän tuotteen erikoisuus piilee suuremman pallon sisään sijoitetussa kuulassa, joka värähtelee käyttäjän liikkeen mukana, luoden nautinnollisia värinöitä käyttäjälle.

Tätä kyseistä tappia tulikin testattua sitten oikein perusteellisesti erilaisissa tilanteissa ja täytyy antaa erityismaininta muotoilusta, sillä tapin perästä löytyvä ankkuri on yhdellä sanalla kuvattuna "täydellinen".

Kyseinen ankkuri on noin viisi senttiä pitkä ja sentin leveä, joten se oikein päin asetettuna menee täydellisesti pakaroiden väliin, ilman pienintäkään vaaraa sisään luiskahtavasta tapista tai pakaroiden hiertymisestä. Juuri sopivan kokoinen, ihanan joustava ja pehmeä. Kyseessä on siis todella käyttäjäystävällinen ja huomaamaton ratkaisu. Ankkurin ja isomman pallon välistä tappi on noin sentin paksuinen, joten se on riittävän ohut, ettei tappi myöskään luiskahda ulos ennen aikojaan.

Tappia tuli testattua niin seksin aikana, kuin kotitöitä tehdessä, urheillessa ja jopa kauppareissullakin. Suuremman pallon sisään sijoitettu kuula värähtelee ihanasti liikkeen mukana ja etenkin kävellessä tuntuu todella hyvältä. Tietysti oman osansa kiihotuksesta loi se, että julkisella paikalla tapin käyttäminen on sellainen oma kutkuttava "pikkutuhma salaisuus", mutta ei oteta itse tuotteelta mitään pois. Myös naisen ollessa ratsailla, tappi anuksessa toimi oikein hienosti ja värinä tuntui voimakkaalta, jopa peniksessä saakka ajoittain.

Kyseisestä tapista toki voisi mielestämme olla myynnissä myös kookkaampi versio, jolloin myös kuulan kokoa voitaisiin kasvattaa ja värähtelyn tunteen saisi voimakkaammaksi, mutta tämä on oikein hyvä tuote vasta-alkajalle tai sellaiselle, joka haluaa pitää tappia pidempään anuksessa, kuitenkaan unohtamatta sen olemassaoloa. Näin on ainakin meillä joskus nimittäin tapahtunut, että tapin paikallaan olo jopa unohtuu, jos kyseessä on tällainen pienempi tuote. Kuulan värähtely liikkuessa pitää huolen, että näin ei pääse käymään.

Kaiken kaikkiaan erinomainen tuote. Hieman kokoa kasvattamalla ja värinää voimistuttamalla tämä olisi täydellinen tappi.

Kirjoittanut: Gottlich
CupidoMies 27 v.

Tällä kertaa testissä aloittelijaystävällinen pepputappi Sonolta! Sonon Self Motion Butt Plug Nr 90 on silikonista valmistettu pepputappi, jossa on kaksi erikokoista palluraa. Isomman palluran sisällä on kuula, joka liikkuu vapaasti palluran sisällä samaan tapaan kuin geishakuulat. Kooltaan tappi on hyvin maltillinen ja soveltuu aloittelijoille - varsinkin ensimmäinen pallura sujahtaa helposti sisään peppuun kuin peppuun. Jälkimmäinen pallura on kooltaan huomattavasti isompi, mutta silti aloittelijaystävällinen. Tämä pepputappi on valmistettu sataprosenttisesti silikonista, joka on allekirjoittaneen mielestä aina yhtä toimiva materiaali peppuleluille. Lelun pinta on sileä, mutta silikoniseksi tapiksi tämä on melko kovahko, eli sen pinta ei jousta kovin paljoa. Tapin kanta on pitkulainen käyttömukavuuden takaamiseksi ja riittävän iso, ettei tappi vahingossakaan luiskahda kokonaisena sisään. Kokonsa puolesta tämä lelu soveltuu hyvin myös pitkäkestoiseen käyttöön.

Ensituntumaltaan kokeneemmalle runkkarille tämä tappi tuntuu mukavalle alkulämmittelytapille, koska pienen kokonsa ansiosta tapin saa sisään ilman lämmittelyjä pienellä määrällä liukuvoidetta. Pienestä koostaan huolimatta tappi täyttää pepun ihan kiitettävästi ja luo painetta sopiviin kohtiin eturauhasen ja sulkijalihaksen alueella. Tappi on noin kymmenen senttiä pitkä, joten ulottuvuutta ainakin allekirjoittaneen anatomialle on juuri riittävästi. Kuten pepputappien kanssa on tapana, niin myös tämä tappi lisää orgasmin vahvuutta merkittävästi. Tapit ovat siitä käteviä apureita runkkaamiseen, ettei niiden kanssa tarvitse tehdä aktiivisesti mitään: tappi peppuun ja masturboi, niin lopputuloksena on normaalia voimakkaampi orgasmi. Sonon Self Motion Butt Plug Nr 90 myös täyttää allekirjoittaneen kriteerit hyvälle pepputapille: se on laadukkaasta materiaalista valmistettu, kestävä, sopivan kokoinen vahvistamaan orgasmia merkittävästi, pysyy paikallaan itsestään ja on helppokäyttöinen, eli helposti puhdistettavissa ja kestää vettä.

Normaalin tuntuman lisäksi myös isomman palluran sisällä liikkuva kuula lisää stimulaatiota liikkuessa, kun kuula liikkuu tapin sisällä. Tämä kuulan tuoma lisästimulaatio ei kuitenkaan ole kovin voimakasta, eikä esimerkiksi verrattavissa väriseviin pepputappeihin. Kuula liikkuu sitä voimakkaammin, mitä enemmän liikut itse, eli esimerkiksi juostessa tai harrastaessa seksiä on lisästimulaatio merkittävästi voimakkaampaa kuin esimerkiksi istualtaan masturboidessa. Tämä geishakuulamainen lisä tuo pientä vivahdetta vaikkapa julkisella paikalla, kun laitat tapin peppuun kauppareissun tai kävelylenkin ajaksi. Lelu soveltuu myös suihkurunkkaamiseen kaveriksi tai uintireissulle tuhmaksi lisäksi, koska se on vedenkestävä.

Tämä pikkuinen kahden palluran tappi soveltuu hyvin masturboinnin tai seksin lisämausteeksi peppuleikkien aloittelijoille tai kokeneemmalle käyttäjälle alkulämmittelyyn. Plussaa Sonon Self Motion Butt Plug Nr 90 saa aloittelijaystävällisyydestä, sopivasta koosta sekä aloittelijoille että kokeneemmille ja hyvän pepputapin kriteerien täyttämisestä. Miinusta sisällä liikkuvan kuulan lisästimulaation pienuudesta varsinkin vähäisen liikkeen aikana, kuten esimerkiksi masturboidessa. Suosittelen tätä pepputappia kaikille aloitteleville peppuseksin saloihin perehtyville pariskunnille sekä miksei myös kokeneemmille konkareille.

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: Satisfyer - Sexy Secret Seuraava arvio: OhMyG - G-Spot Massager