Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Himokas pari' artikkelit

Himokas pari - Esittely ja artikkelit

Olemme himokas nuori pari ja pidämme seksielämäämme erinomaisena, mutta siihen voi aina saada lisäpotkua erillaisilla leluilla ja mielenkiintoisilla asusteilla.


Himokkaan nuoren parin arvio tuotteesta Belladot Vilma Rabbit Vibrator

Vilma Rabbit Vibraattorin ensivaikutelma oli hyvä. Vibraattori oli hienossa paketissa, eikä siitä olisi arvannut, että se olisi ollut vibraattori (ellei lue tekstejä saman tie :D). Kun paketin avaa, itse vibraattori on omassa pussukassa. Tämä antaa vaikutelman, että tuotetta on mietitty pidemmälle, eikä itse paketti jää vibraattorin varjoon. Vibraattorin materiaalin on silikonia ja väriltään se on vaaleanpunainen. Väri olisi voinut olla yllätyksellisempi, koska vaaleanapunainen on hyvin yleinen väri näissä tuotteissa. Muoto on hieman kurvikas, mikä auttaa antamaan enemmän mielihyvää. Kädensija ei ole silikonia. Se on hyvä asia, sillä siitä saa täten paremman otteen.

Vibraattoriin menee kolme AAA-paristoa ja sen asentaminen oli hyvin yksinkertaista. Patterien teho laskee melko nopeasti, eikä vibraattori jaksa kauan pyöriä täydellä teholla. Vibraattorissa on hyvät ja monipuoliset ominaisuudet. Vibroja löytyy seitsemän eri vaihtoehtoa, kolme eri pyörintäominaisuutta ja kaksi suunan vaihdosta. Vibraattorissa on kolme osaa: rabbit tyydyttää klitorista ja emätintä kaksi muuta osaa. Vibraattori on aika äänekäs, kun sitä tutkailee ennen käyttöä. Mutta kun vibraattorin laittaa emättimeen, sen ääni vaimenee.

Käytimme tuotetta yhdessä ennen yhdyntää. Se oli hyvä esileikkiin. Miehen näkökulmasta vibraattoria oli helppo käyttää ja sillä oli mukava härnätä ja kiihottaa toista osapuolta. Naisen näkökulmasta se oli keskivertoa. Osat, jotka ovat emättimessä, eivät tuntuneet oikein miltään. Näihin osiin olisi toivonut enemmän tehoa. Eniten nautintoa antoi klitorista tyydyttävä rabbit, joka "pelasti" tuotteen. Materiaali oli miellyttävä, eikä se antanut kuivan olon tuntua. Vibraattori on helppokäyttöinen. Käynnistäminen on helppoa ja vibraattorin oppimiseen ei mene kauan, vaikka ominaisuuksia on paljon. Uskomme että siitä löytyy ominaisuuksia jokaiseen makuun.

Kaiken kaikkiaan Vilma Rabbit Vibrator on miellyttävä ja nautintoa antava kokonaisuus. Tuote tulee varmasti kestämään rajujakin leikkejä. Mielestämme vibraattori sopii pareille kuin myös sinkkunaisille. Eli kaikille, jotka haluavat elämäänsä nautintoa ;)
Nimim. Himokas pari arvio tuotteesta G-Vibe tuplavibraattori

Odotimme innolla uutta pakettia. Kun avasimme paketin, sieltä ilmestyi kaunis valkea laatikko. Siellä sisällä oli Fun Toysin G-vibe!

Ensi reaktiomme oli VAU! Vibraattori on erilainen kuin mitä yleensä olemme kokeilleet: väriltään se on tumman pinkki ja sen pää haarautuu kahteen osaa. Siinä on kultaisia yksityiskohtia ja se on kauniin pelkistetty. G-vibella on oma pussi, missä sitä voi säilyttää.

G-viben mukana tuli johto, joka ensin hämmästytti meitä. Kun tajusimme, että vibraattori on ladattava, innostuimme vain enemmän. Pattereita ei tarvitse siis ostaa :) G-vibeä on hyvin helppo käyttää. Siinä on 10 eri voimakkuutta ja kuusi rytmiä. Vibraattorissa on kahvan kohdalla aukkoa, mistä voi helposti pitää kiinni ja muutella voimakkuutta sekä rytmiä. Käynnistäminen on helppoa, koska G-vibessä on vain kolme näppäintä: +:lla vibraattori käynnistyy ja voimistuu ja -:lla pienenee ja menee pois päältä. Ja totta kai on rytminäppäin. Aina jotakin näppäintä painaessa syttyy valo, mikä helpottaa jos on hämärää. Kun voimakkuuden laittaa täysille, ääni on melko kova. Mutta se ei meitä haittaa ;)

Halusimme testata ensin, miten G-vibellä voisi tyydyttää miestä. Naisen näkökulmasta oli ihanaa tyydyttää miestä, koska homma toimii muiden vibraattoreiden kanssa toisin päin. Vibraattorin mukana tuli pieni "vihkonen" missä oli erilaisia käyttömahdollisuuksia. Kokeilimme sitä ensin peniksen tyveen ja sen jälkeen kassien alta. Vibraattori yllätti positiivisesti. Tämä todellakin toimii meidän molempien tyydyttämiseen! Kokeilimme myös, miltä se tuntuu naisesta. Madollisuuksia tähän on monia. Molemmat päät voi laittaa yhtä aikaa sisään, milloin se hieroo erinomaisesti g-pistettä. Sillä voi myös hyväillä klitorista ja pitää toisen vibraattorin pään sisällä.

Ladattavan akun ansiosta tuntuu siltä, että tuote ei menetä tehoaan, niin kuin yleensä käy patterikäyttöisten vibraattoreiden kanssa. G-vibellä voi helposti tyydyttää itseään ja toista pitkiäkin aikoja ;) Käytössä voimakkuudet ja eri rytmit olivat riittäviä ja olivat sopivia tilanteeseen kuin tilanteeseen. Aluksi valittiin hiljainen voimakkuus ja kiusoitteleva rytmi. Sitten lisäsimme moottorin voimakkuutta, eikä aikaakaan kun olimme aivan G-viben lumoissa.

Miehen mielipide G-vibestä: Kyllä tätä tuotetta käytämme jatkossakin molemmille! Itsekin innostuin vibraattorista kunnolla kun huomasin että voin käyttää sitä myös itselleni. Monipuolisten toimintojen ja muotoilun ansiosta se soveltuu hyvin toisen härnäämiseen ja nautinnon tuottamiseen ;)

G-vibe on vedenkestävää silikonia, joten sen voi pestä tai ottaa suihkuun mukaan ;) Materiaali tuntui erittäin miellyttävältä ja myöskin kestävältä. G-vibestä on tullut meidän molempien "paras ystävä" ja olemme edelleenkin täysin sen lumoissa. Vibraattori sopii erinomaisesti pareille, koska sillä voi tyydyttää molempia osapuolia. Tämän lelun kanssa kannattaa varata aikaa, sillä tiedämme että G-vibe on vasta esimakua tulevasta ;)
Nimim. Himokas Pari arvio tuotteesta Ouch - Wheel of Pleasure

Kun noudimme paketin postista, hetken mietimme tuliko tyhjä paketti vai dvd paketin keveyden takia. Kotiin päästyämme luulimme tuotetta ensiksi trimmeriksi, mutta alareunassa oleva Ouch!- sana antoi ymmärtää toista. Paketista löytyi Wheel of Pleasure.

Ensimmäinen reaktiomme oli "Mikä tämä on?!". Wheel of Pleasure on on kahva, jonka pyörivässä päässä on pienen pieniä piikkejä. Piikkien päällä on suojakupu, ettei innokkaimmat pistä heti itseään ;) Tuote on käteensopiva ja todella kevyt. Se on väriltään tyylikkään musta ja sen pienet piikit näyttävät harmittomilta. Mutta kun Wheel of Pleasurea pyörittää iholla, harmittomuus on tiessään! Pienet piikit ovat todella terävät ja tuntuvat melkein jäävän ihoon kiinni.

Kokeiltuamme Wheel of Pleasurea tiesimme, ettei siitä tule meidän lempilelua. Emme pidä yhtään jos toiseen saattuu epämukavasti. Emmekä olleet yhtään varmoja miten tuotetta voisi käyttää. Kyseisetä tuotteesta voivat pitää parit tai henkilöt, jotka tykkäävät S&M-leikeistä. Wheel of Pleasurella voi ensin leikitellä ja kiusoitella toista, niin että piikit vain hennosti osuvat iholle. Tästä voi jatkaa vaikka dominoiviin leikkeihen, käyttäen hyvin hyödyksi tuotetta ja sen tuomaa "valtaa" kipua nähden. Uskomme kuka tai ketkä pitävät tuotteesta keksivät sille erinomaista ja nautinnolista käyttöä ;)Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen